Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy egy percig dolgozott rajta a steam, de végül csak benyelte a kulcsot.
Per Aspera Ad Inferi.
Köszi Emi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Adversus solem ne loquitor
( mehetne hátul is van kábel kivezetés a szekrény hátlapján, de egyedül az Xbox One-t tudnám elvezetni ott mert ahhoz jó hosszú táp, HDMI kábelek vannak. PS4, WiiU spórolós, annak esélye nem lenne )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.27. 11:05:31
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
/amúgy rohadtul nincs is értelme, ha valakinek a steam fiókján ott alszanak a játékok. Nincs rajta egyetlen egy olyan cím sem, ami valami borzalmas veszteség lenne kihagyni, vagy nem találni rá tucat alternatívát. Az sokkal inkább a GC korszak volt (meg kicsi még a wii).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.26. 23:15:54
Adversus solem ne loquitor
A gond hogy 3 platform is kibaszott nehéz fenntartani, sőtt sokszor 2 háttérbe is szorul, nemhogy még egy 4.-et.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Totti neked tényleg ilyen rendezetten vannak elpakolva a gépek vagy csak csináltál egy képet amúgy meg mindenhol kábelek? Én amikor leraktam Snes/Psx/Dreamcast valami kegyetlen mi lett belőle...csak külön bekötözgetni őket az erősítőbe 1 nap 😮
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Why so serious?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mi a két animációs filmről beszélünk - az első hivatalosan a játékkal együtt jött ki.
És eléggé jóak.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
én egyszer próbáltam simán a lemezes kulcsot, nem ment, aztán cső.
Per Aspera Ad Inferi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Van aki csak felrakta a Quake Liveot játszott vele 2 órát,fent volt a gépén aztán a váltás után valahogy bekerült a steam könyvtárába ingyen.
Utoljára szerkesztette: nxs, 2016.03.26. 15:09:48
Arról viszont tudtam, hogy fizetőssé tették
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.26. 14:34:00
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az a Quake 3 irigylésre méltó.
Be lehet vállalni a szürke CD-kódos boltokat, de ott is 7-8-9 ezrekért, és ezen esetekben ugye a kockázata is nagy/hatalmas annak, hogy keresztet vethetsz a pénzedre.
Nyilván, kapásból kaphatsz ellenpéldákat a fórumokon - "XYZ CD-kód bolttal nincs gond, én már xx játékot vettem ott problémák nélkül" stb. -, de a döntést neked kell meghoznod.
Az Aftermath is jó lett volna, csak baromi zavaróan hatott, hogy 3 stúdió készítette a film 3 szegmensét, természetesen (?) más-más stílusban, ami rendkívüli módon zavart. De a sztori jó volt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Next PC upgrade: 2022
Egyet láttam, nem tudtam, hogy több is létezik, de az annyira szar, hogy az 1/10-el is csak a jó szívemről tennék tanúbizonyságot.
A macska rúgja meg, én vállalom: az vagyok. Vannak ennél sokkal pocsékabb grafikájú játékok melyek sikeresek? Melyek azok? Szerintem ez már így küllem tekintetében kb. alulmúlhatatlan.
Játékosok lennénk vagy mi a szösz... ha a kedvencedről tudod, hogy rajtad kívül még 2 ember vette meg, akkor azért csak elgondolkozol, ahogy akkor is valami csak elindul az ember agyában, ha 2 millió ez a szám.
"Ha adok 10 euro-t egy játékra, akkor nem pont arra (is!) adom azt a pénzt, hogy szeretnék még olyan játékokat látni, aminek jó a története/gameplaye/akármilye ami nekem tetszik benne?"
Így van. Ezért nem adok 1 dollárnál többet ilyen nograf játékokra, meg 5 dollárnál többet egy Call of Dutyra.
"Mert szerintem ezt lehet így is értékelni... Ha valaki 50 eurot ad a Call of Gyuti 14-re, akkor most én legyek megsértődve, mert ilyen szar gameplay-t támogat?"
Pontosan. Írd be a fórumra/játék topikjába/fejlesztők fórumára/steam értékelésekhez, hogy neked ez nem szimpatikus, mert a te véleményed pontosan annyit ér, mint bárki másé, így pontosan olyan fontos is...
"Nem kicsit öntelt dolog lenne magamat a Call of Gyuti rajongók felé helyezni... merthogy ők is emberek ám, és nem akarnak mást csupán szórakozni."
Semmi önteltség nincs a szabad vélemény formálásban. Semmi. Sőt szükséges is, hogy mind a 2 oldal elmondja a véleményét az ügyben.
"Nem tudsz meggyőzni, hogy a szebb küllem az nekem, játékosnak, miért kellene prioritásnak lennie..."
Mert soha nem is mondtam, hogy prioritás legyen. Ellenben azt szajkózom, hogy van egy min. elvárás... Van egy norma, van egy fejlődés. Várom már az igazi VR világot, amikor érezni fogod a bőrödön a sárkány tüzét és a fogadós lányának simogatását is. Végre nyomtalanul el fognak tűnni ezek a paintszökevények.
"A steam userscore mindig kicsit felépontoz (aki review-t ír az már pénzt adott a játékért, önigazolás effektus),"
Örülök, hogy egyetértünk, mert pontosan én is ezt érzem az Undertale kapcsán.
"Az AC Rogue 83%-on áll, ami jó közepes, hasonlóan pl. az általad szintén fikázott Superhot 88%-ához."
Nem. A jó közepes, az 70% körül van, a 83% már bőven a jó/ajánlott kategória. A Superhot-ot nem fikáztam, ellenben bíráltam a textúrák hiányát, melytől az még biztos egy jó játék, csak már megint a lustaság...
"Ezek az értékek nagyon mások, mint az Undertal, Stardew Valley 97-99%-a. És mellesleg igen, megvan nekem is a Rogue, sőt, el is indítottam már 😊"
Hoppá! De jó példa! A Stardew egy gyöngyszem! NDS-en szoktak ilyen kis csodák létezni és nézd már, van egyfajta bájos art, van graf, van színvilág és mellé egy k. jó játék. Hol van ehhez a Sinclair szintű Undertale? Játékmenetben ugyan ott? Elhiszem. Küllemben kanyarban se és éppen ezért nem egy liga, mert egy játék esetében van egy összhatás, ami több tényező függvénye és ennek alapján szoktak komolyan vehető értékelések születni. Mert az Undertale esetben az van, hogy a vásárlók, akik fizettek érte felpontozzák, sok esetben pedig az igényeik enyhén szólva is alacsonyak...
Parasite Eve 2, best game EVER!