Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Tower Bloxx a neve 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
Kb. én is valahogy így, bár nekem még a Nokia 6303i Classic-on voltak telepített játékok és onnan rémlik, amikor daruval kellett építeni a házat és minél pontosabban rárakni a szinteket. Azzal még elvoltam unaloműzésnek. Viszont simán le tudom magamat kötni bármivel telefon nélkül. Örülök ha nincs a kezemben, max. ha a webet kell bújni, mert éppen nem vagyok a gép előtt.
Az a baj, h sokszor nem igazán van kihívás, mert simán halomra ölöm az utamba kerülő ellenségeket a boss előtt. Inkább csak időhúzásnak érződik és unalmas. Tegnap az egyiknél még csak nem is spawnoltak útközben ellenségek. Szóval simán csak minden alkalommal el kellett futnom a checkpointtól a bossig.
Kongy
Ez a rendszer kicsit a souls-játékokra emlékeztetett, szerintem szándékosan csinálták ilyenre, hogy növelje a kihívást.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rég rage-eltem már ennyire játéktól, mint amennyire a Controltól tudok. Némelyik mellékküldis boss nagyon kemény tud lenni, amivel nincs is baj, de a játéknak olyan fos a checkpoint rendszere, h halál után nem a bosshoz rak, hanem a legközelebbi gyorsutazási ponthoz, ami azt eredményezi, h minden egyes alkalommal megint el kell vánszorogni a bosshoz, ami sokadik halál után unalmas és rendkívül bosszantó.
Ezt az egy dolgot leszámítva eddig nagyon élvezem a játékot.
zorrobomber
Tapasztalom én is, hogy működik, Honor 8X-et csépelek ~egy hete, de azt pl. még nem érzem a zsebemben, hogy épp merre van tájolva a telefon. Lehet élni nélküle, de a tepsi képernyő nem tudom ér -e nekem ennyit. Mindegy, most már úgy vagyok vele hogy kipróbálom ezt is, és ha nem tetszik váltok. Hagytam menekülőutat, mert asszonynak nagyon tetszik a teló, és kifejezetten neki választottam a színt is 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.09.24. 15:23:42

Én sok, nagyjából 200-300 játékkal játszottam már mobilon, táblagépen. De főleg táblán. Ott a nagyobb képernyő miatt egész jó szórakozás volt ez. De már egyáltalán nem követem/érdekel. Idő hiányában kihagyom/elengedtem a témát. Nosztalgiából, meg a világranglista 6. helyéért azért még a Merge Plane fent van és azzal szoktam tevékenykedni, de ezzel ki is merült a mobil gaming nálam.
Dzsini
Ez a fizikai gomb dolog érdekes - én sokáig úgy voltam vele, hogy márpedig legyen, mert egyáltalán menükhöz, ilyenekhez ne pazaroljunk már helyet a képernyőről, meg azért csak van valami, amit lehet csépelni (főleg miután azok is érintőgombok lettek)... de az új verziós Androidok / iOS-ek, és a teljes képernyős módok már eljutottak oda, hogy nagyon magától értetődően működnek, kényelmesek, és nem esznek semmit a képernyőből. Úgyhogy a mostani készülékemen már nem hiányzik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Ez még az egyik dolog, amit hiányolok az iPhone 6-ból (nem tudom, lehet az újabbakban már iOS-en sincs), mégpedig az egyetlen megmaradt fizikai gombot (amivel többek között bármiből ki tudsz lépni, érintéssel orientálni tudod a telefont, stb.). Közben megnéztem, és már ott sincs. Múló szeszély ez "az egész telefon egy kijelző" trend, legalábbis remélem 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.09.24. 14:23:13

Dzsini
Máskor is előfordulhat, hogy egy-egy program ennyire fullscreen fut (pl. lejátszók), és akkor ez egy állandó lehetőség arra, hogy a kezelőgombokat visszaszerezd. Most már tudod, és több gond nem lesz ilyen esetekben 😊

Ennyire azért nem vagyok expert <#idiota>
IMYke2.0.0.0
Utoljára a Snake II-vel játszottam telefonon.
Azóta se érdekel a mobil gaming.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
ha teljes képernyőn fut, akkor felhúzod a képernyő aljáról a semmiből a vezérlőgombokat (vagy fentről le az értesítőt és azzal is elvileg megjelennek az alsó vezérlők), és onnantól tied a pálya
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.09.24. 14:13:44

Pedig számomra is értelmezhetetlenek a telefonos játékok, de ez legalább rövid mókára arra is egész jó. Mondjuk nem találtam, hogy lehet belőle kilépni, reboot lett belőle <#fejvakaras>
zorrobomber
<#eljen>

grebber
Van sok autós cucc amit forgatni kell és semmit nem takarsz a kezeddel
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.09.24. 10:58:07

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
A kis kijelző, ha közel van a fejedhez, akkor arányosan nagyobbnak tűnik... az irányításról nekem is megvan a véleményem, de grebber-nek igaza van, a fiatalokat nem zavarja, hogy a kezeddel/ujjaiddal takarod a kijelzőt. Tudom, mert megkérdeztem az unokahúgom, hogy vegyek -e neki egy PS Vitát a Stardew Valley-hez, és azt mondta hogy nem kell, jó neki az iPhone SE-n játszani 😊 Engem akkor nem zavar, ha nem hátráltat a gameplay-ben. Mondjuk pont Stardew Valley-ben igen, mert ott állandóan mászkálni kell, ergo állandóan a kijelzőn van a kezed. <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.09.24. 10:51:12

grebber
Mert aki használja az nem szenved 😊
Nem véletlen a több milliárdos mobil gaming bevétel minden évben

Dzsini
Akkor neked nem ajánlom, másoknak igen: Downwell a Devolver Digitaltól még pár napig ingyenes 😊

Scooter
Sose értettem mi a jó a mobil gaming-ben, de legyen ez az én bajom. Egy p*csányi kijelzőt bámulni és az érintővel szenvedni?! Én eddig se szedtem le a Redmi 4 Pro-mra semmit és ezután se fogok. Monitortól kisebb kijelzőn nem játszok. Persze ez megint csak egy saját vélemény. Szóval sose próbáltam még az új telómon (2017-ben vettem), de nem is akarom. Még csak úgyse, hogy hogy futna, mert nem érdekel. <#vigyor5>
MerlinW
Apple Arcade, 5$/hó

[merlinw.org]

Dzsini
Lazán kapcsolódik: Google Play Pass - indulásból 350 reklámmentes, teljes verziójú Android app és játék, havi 5 petákért, bevezető akcióban 2-ért.

(néhány éve az Amazon is megpróbált egy ilyesmit, az elhalt)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.09.23. 18:40:58

grebber
Ez most olyan, hogy 4 éve el se tudtam volna képzelni magamról, hogy soha többé nem fogok warezolni játékot. Most meg keresztbe fosom magam a csodálkozástól, hogy valakinek van pofája a 300ftos game passos cuccokat is warezolni.

De nem kettőnkön múlik a dolog te is tudod...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.09.23. 18:07:15

zorrobomber
A vicces az, hogy iOS-ről érkezvén eszembe sem jut warezolni, úgy emlékeztettek rá, hogy tudod, lehet ilyet is. Jé 😊

grebber
Android egy fos.Ha nem lenne törhető simán jönne oda is minden mint iosre. Régen pcre se adtak ki semmit pont a warez miatt. Aztán hirtelen rájöttek, hogy jé a pcs is tud érte fizetni, jön is minden szar konzolokról..

zorrobomber
Én tudom hogy nem egy normális fazon vagyok gaming szempontból (elég sok minden érdekel), úgyhogy talán inkább úgy tudom legpontosabban érzékeltetni a helyzetem, ha azt mondom, hogy engem idegesít. A Civ az első rész óta a szívem csücskében van, kijött a legutóbbi rész tabletekre, aztán telefonra(!) is. Veszek egy új telefont, egész jó hardverrel, erre azzal kell szembesülnöm, hogy a fejlesztők álláspontja szerint "nincs kizárva hogy jön Androidra", miközben iOS-en már jó ideje pörög. Közben az is látszik, hogy az iOS verzió fejlesztése sem lehetett sétagalopp, mert ugyanúgy ahogy a Switch-nél is, a DLC-k is erősen csúsztatva jönnek, majd.

Persze mindezt tudtam a telefon megvásárlása előtt is, szóval magamnak főztem ki, meg a racionális énem tudja, hogy mennyiségben nálam sem mérhető sok game time, így irreális befektetés lenne az iOS.

zorrobomber
A pénze nem a sajátja? Te is azt veszel a pénzedből, amit akarsz. Ők játékterjesztési jogot vesznek. So what? Ez egy ideiglenes helyzet, még az exkluzivitások sem tartanak egy évnél tovább egyik játék esetében sem. Vihar a biliben. Az igazán szopás az Android vs. iOS helyzet (lásd eggyel lentebb), mert ott nem mesterségesen generált a helyzet, hanem az Android speciális helyzete miatt van kevés játék (sok hardver -> drága fejlesztés).

Voltan
Sose volt Androidom, tényleg ennyire szar ott a játékfelhozatal iOS-hez képest?
2010 óta iPhone-om van (ez konkrétan 2 készüléket jelent, szóval nem vagyok az a tipikus), de most épp azon gondolkodom, hogy legközelebb, ha váltani kell, akkor már inkább valami mást nézek.

Sokat nem játszom mobilon, de azért néhány jó cím az kell arra is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Mobil gaming.

Hangsúlyozom, értem, hogy mobilon játszani szar, inkább gép elé, meg konzol elé kell ülni, fuj-fuj, stb., értem. Ettől függetlenül, az után, hogy rákeresek egy ~8 éves, klasszikus runner (jumper?) játékra, és kidob valami másolat szart, ne mondja nekem senki, hogy nem érv az iOS mellett, ha valaki játszani akar.

Is ‘Tiny Wings’ for Android the most blatant case of copyright infringement so far?

2011-es cikk, most rákeresve valami hasonló szart dob ki a kereső. Lehet hogy nem játszottam iOS-en se sokat, de akkor is hörcsögként kezeltem a telefonomat is, nem csak a PC-met vagy a konzolomat, így őszintén szólva visszasírom az almás telefont. Maga a telefon oké, az Android is kellemes, némi átszokási periódus után, de a játékaim veszettül hiányoznak.

szerk.: ha már szó van róla, legyen belinkelve az eredeti, iOS-es is:
Tiny Wings
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.09.23. 15:31:29

Voltan
Az "Új világ"-szigeten vagyok már, most az ottani városban pucolom ki a questeket, aztán nekivágok a vadonnak.

A kopipészt épületek sajnos valóban probléma, ráadásul egy eléggé igénytelen probléma, ha szabad ezt mondanom. A lopakodás engem eddig még nem zavart nagyon, nem várok el tőle tihef-i magasságokat.

Egyelőre számomra a történet, a küldetések szerkezete, a voice acting, meg a párbeszédek bőven kárpótolnak, de persze ha ez a része a dolgoknak később ellaposodik, akkor probléma lesz.

Egyelőre az én szememben ez a közepesnél több és jobb. Persze változhat a dolog.

Voltan
Pontosan így vagyok én is. Az exkluzivitás akkor zavar, ha hardverhez kötött, nem véletlenül vettem PS4-et, az ottani ragyogó exklukat kár kihagyni. Ugyanakkor szarba az öklük, hogy nem adják ki PC-re, ahová egyébként való lenne, és amit megérdemelne az a sok cím (ezzel totál egyetértek Tinman-nel.)
De az, hogy valami kliens exkluzív? Hát az igazából semmilyen szinten nem tud érdekelni.

MerlinW
A botrány azért volt, mert ha a cégek mindent bevetve tolják a preored meg 0day marketinget, majd day1 felezik az árat, az konkrétan átverés. Jogokat sért, piacot rombol, stb. Nem emlékszem már a gazdaságtanra, majd valaki megmondja jól, de van valami elavulási vagy amortizációs üteme minden terméknek, vagy valamilyen írott vagy íratlan szabály arra hogy milyen ütemben szabad árat csökkenteni.

[merlinw.org]

MerlinW
A játékeladások azért sokat dobnak. Minden 30€-s (legyen az átlag) játék, amiből eladnak fél milliót, 5 millió dollár a Valve-nak. Egy száraz hónapban elad a Steam 5-10 millió játékpéldányt, az év végi release időszakban 2-3x annyit. Persze sokat dob az apró is, nem vitatom. Részemről egyébként full respect a Valve irányában, egyszerűen zseniális az üzleti terv 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.09.22. 22:40:01

[merlinw.org]

Moby
Én még mindig nem látom, hogy a kiadókat nagyon izgatná a jelenleg is eladható módon megjelentett játékai, és erre továbbra sem hozott senki azonkívül semmit, hogy ő miként képzeli, szemben a mindennapi valósággal, ahol ez mindig is így ment, és nem halt bele senki. Nem dőlt bele az iparág, mitöbb, nagyon úgy fest, hogy ott ezzel együtt is többet keresnek.
Sőt, mondok mást: az eladható játék simán lehet, hogy nagyobb day1 forgalmat generál, cserébe kisebb bundlizott filléres eladást, és attól sem biztos, hogy kirázna a hideg bárkit is. De ez már ismét csak elméleti. A gyakorlat van, létezik. Nem zavar senkit és semmit. Megy, működik, egy ki s százalék él vele, a többi leszarja. Ha nem így lenne, nem csökkenne a lemezes eladás konzolon. De már jóval többet adnak el digitben, mint lemezen.

Adversus solem ne loquitor

grebber
Azért a semmiért elég szép a 150 euro és kb még 500 játékomból ki se játszottam a kártyákat...És igen 0.01 0.02 meg ilyen árakon tolom el őket..
150 eurot a büdös életbe nem költenék semmire de mivel ez free money jöhet pár db jóság persze csak ha 2-3 eurora csökken bármi ára<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.09.22. 21:43:43

Nézzük, pár kártyám statjait:
10 éves ultraréteg játék: 20+ vár eladásra
5 éves enyhén réteg játék: 150+
Tavalyi réteg játék: 30+
Pár éves népszerű: 400+
Dota: 40'000+
És ez mind per kártya, játéktól függően 10 vagy akár 100 a szorzó, azaz akad pár ember, aki ebbe a filléres szarakodásba belemegy, és nem, nem ebből lesz pénze senkinek, ám van aki ettől még veszettül tolja, miközben vélhetően utcasepréssel is többet keresne.

És igen, ahogy jeleztem, dollár alatt lenne a legtöbb gáma eladási ára, ez a másik, ami miatt kirázza majd a hideg a kiadókat, a 40-60-100 dodos játékokat első héten féláron, első hónapban tizedéért, fél év távlatában centekért árulják, miközben a multkori epic saját árcsökkentésére berágtak, mert a leértékelt játéknak már nincs hitele meg értéke. A boltokat nem nagyyon izgatná, a steam napok alatt tenné a saját boltját erre is alkalmassá, és a maga %-át ebből is lehúzná, aztán csók, ám a kiadók és fejlesztők már kevésbé örülnének ennek.
grebber
LOL de belelovalta magát ebbe a szarba mindenki. Ugyse lesz ilyen majd a valve meg a kiadók pont fogják engedni hogy senki se tőlük hanem egymástól vegyen mindent...Aha én meg holnap bicóval megyek a marsra. Kb előbb fog ez megvalósulni..

Azok a fejlesztők járnának kevésbé rosszul vagy akár jól is, akiknek tartósabban igénylik a játékaikat, akár szentimentális okokból, akár a tervezett újrajátszás, akár a multi miatt kevésbé szívesen adják el. Ugyanakkor mivel az eladhatóság miatt a letudód játékokból visszafolyó pénzből több hasznosulhatna náluk. Persze a hagyományos single játékok mellett ez is erősíthetné a multiorientáltságot és a games as service hozzáállást.

Elég sokféleképpen hathatnak a különböző lehetséges modellek.
Palinko
Én is olvasgatom a véleményeket, mérlegelek, de tényleg nehéz megjósolni. Egyelőre inkább azon az állásponton vagyok hogy nagyon is beindulna az eladás, egyszerűen most a 3 centes kártyákban is nagy a konkurencia, én is ha kaptam valami ingyen játékot kifarmoltam idleben a kártyát és próbáltam eladni, valamelyek rögtön elmentek valamire meg így fél-1 év múlva jönnek a mailek hogy eladtam valamit a marketen én meg már nem is emlékszem mi lehetett az. Szerintem sok fiatalnak megoldás lenne hogy 10 játékot amit már biztos nem vesznek soha elő becserélnének 1 újra, mert Tinmannek biztos igaza van hogy drasztikusan gyorsan esnének az árak, bár senki sem akar olcsón szabadulni a cuccoktól szóval sztem a steamhez áraznának a népek és mindig 1-5$-al lenne a hivatalos ár alatt, persze napi pár tüskével mikor a türelmetlenek, vagy valakinek valamire nagyon kell és jóval ár alatt eladja. Most is hányan adnak el steam fiókokat mert csak úgy tudják eladni a rajta lévő játékokat, ez mind legalizálva lenne és nem kéne így megkerülni.

Így viszont előfordulhat hogy a kulcsos oldalak sem szopják be mert azok még olcsóbbak lennének a steames áraktól, most is a skin áruházak olcsóbban adják a skineket mint steamen marketben... Szóval ismét csak a fejlesztők szívták meg akiknek jó pár ezer-százezer copy kiesett.
Bayonetta 1, 2-t pótold mielőbb. Mindkettő nagyon jó, de a második egy remekmű. Egyik kedvenc játékom evör és ha választanom kéne, h melyik a kedvenc Platinum Games játékom, akkor a Bayo 2 és a Nier Automata között nem tudnék dönteni. Ja és Bayonetta minden idők örök kedvenc női videojáték főhősnőm. Nagyon bírom a csajt.
Nyilván nem a Steam lenne köteles visszavásárolni a játékokat, hanem az eladhatóságát kellene biztosítania a piacon. Végül is náluk erre ott a market, az Epic kissé jobban le van maradva.

A Switch mindenképp túlzó példa ide, és ha eleve a Steam-generáció és -bázis tudna pár kattintással adni-venni, annak szerintem sokkal nagyobb lenne a hatása, mint a kézzel fogható Zelda eladhatóságának. A gyorsabb és kényelmesebb eladási módozat ahhoz is hozzájárulna, hogy kevesebb eredeti kópia vásárlása elég legyen ugyanannyi "fillérbaszó" kiszolgálására. A kulcsos oldalaknak fájhatna ez a legjobban, ha a Steam még szedhetne jutalékot is az infrastuktúra biztosítása miatt, ők még jól is járhatnának vele. A DRM-mentes játékoknál viszont felmerül így pár kérdés, de azokkal eddig is vissza lehetett élni.

Számomra a fizikai cserebere macerássága egyértelműen visszatartó tényező.
Dzsini
"Amit nem ott vettél, de a Steam-en aktiváltad be, azért a Steam nyilván nem fog tartozni neked semmivel, ha el akarod adni. " - Az üzleti szoftvereknél is teljesen mindegy, hogy hol vásároltad, ha az jogszerűen történt, eltávolíthatod és eladhatod. Ott egyértelműen meg van határozva, hogy a vásárlás forrásától független ez a jog.

Tinman
A Steam kártyázás csak egy apró csepp a tengerben.

Itt a ládák, skinek, ingame itemek termelik a nagy lét a Valve-nak és abban van a nagy pénz. Van olyan ismerősöm (magyar!), akinek több, mint 1m Ft értékű a Steam inventory-ja, csak mindig azzal szenved, hogy abból valódi pénzt nem olyan egyszerű neki csinálni veszteségmentesen. Nyilván szó sincs esetében sem kártyákról.

Nézz meg engem... 4.1k körüli játék és kb. 400€ ha kijött belőle az évek alatt. Ez nem egy olyan tétel, amiből Balira ugrálunk... még a Balcsira se.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Abszolút nem lehetetlen. A MS is tűzzel-vassal küzdött a téma ellen, de be kellett, hogy hajoljanak.

De én ettől nem tartanék ennyire, mint MerlinW. Rengeteg ember egyszerűen nem fog ebbe időt beletoszni, hogy 1€-ért eladja a 10€-ért vett játékát. Mert ugyanis ez lenne! Senki ne gondolja komolyan, hogy majd itt 30-40€-ért elad bármilyen digitális játékát. Max úgy, ha Day10-re letolta az 50€-s cuccot és azt passzolja le 35€-t.

A másik pedig, hogy a Steam-en egyértelműen LÁTSZIK, hogy mit vettél onnan és mit nem! Amit nem ott vettél, de a Steam-en aktiváltad be, azért a Steam nyilván nem fog tartozni neked semmivel, ha el akarod adni. Ergo ez nem lesz akkora pukkanás, mint amit sokan vizionálnak...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
+1

Engem sem zavar ez, sőt, nem szeretem ha Uplay-es játék Steam-es, mert a Steam-en semmi extrát nem kap, csak meghívja a Uplay klienst. Akko' meg minek Steam-es.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.09.22. 17:59:30

Tinman
Na jó, de ha 1 ember bosszankodik egy keveset rajta, az nem rage, ahhoz azért több ember kéne. A topik álláspontja az Epic ingyen játékaival kapcsolatban egyértelműen az, hogy oké, aha, legyen, jöjjön, szuper... és innentől ágazik el egy picit, mert én is azt mondom, hogy jönnek és oké, de minek. Helyette a lé mehet a kliens fejlesztésébe. Ennyi elbaxott pénzből a lass 1 év alatt olyan klienst lehetett volna kifejleszteni, ami űrtechnika... mittomén default hangvezérléses is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.09.22. 17:58:10

Moby
Valóban olyan sokan adnak el kártyákat? Mondjuk százezres léptékben?
Én amikor rámegyek egy-egy kártyára, nagyon aprócska számokat látok, de sosem néztem utána, hogy ez milyen merítésből jön össze.

Azért meglepő, mert az 5-10 cent értékű steam kártyákat is veszettül adják el az emberek, és hajlandóak fél meg egy dolláros játékokat megvenni, ha van hozzá kártyá, hátha sikerül pár cent hasznot kihozni belőle. És a steam könyvtáram felét simán kidobnám egy dollár alatt per darab ha lenne rá lehetőség, most viszont csak ott van és nem tesz semmit.
Moby
Az ár nem probléma, nem is gondolom, hogy lusták, egyszerűen nem így szocializálódnak. Zenecédét, meg filmeket sem nagyon adtak-vettek korábban még abban a világban, amikor ezek léteztek, valahogy ez nincs is meg fejben. Nem mondanak le a "tulajdonlásról" akkor sem, amikor igazán már nem veszik hasznát.
Nyilván a platformholderek-kiadók is tisztában vannak ezzel, különösebben nincs ezzel gondjuk. Itt talán keveseknek van meg, hogy az MS ezt a generációt azzal indította, hogy a lemezeket is a userhez kötötte volna. Nem lehetett volna szabadon kereskedni velük (bár leadni le lehetett volna), cserébe egy csomó előnyt kínált. Olyan népharag lett belőle, hogy mire a konzol megjelent, kihátráltak inkább az egészből. Nagy szerepe volt ebben a sonynak, akik látva ezt, meglovagolták a haraghullámot, és gyönyörűen széttrollkodták az egészet egy videóval.
És mi történt? Semmi. Agyonba keresik magukat mind a hárman. Még az ms is, akire a sereghajtó szerep jutott, kiénekelték a falatot a szájából, de a végére mégis úgy tűnik, hogy igen-igen jól fog lakni. Nincs a használt játék kereskedelemnek komoly, piacformáló szerepe, maximum akkor, ha el akarják venni az ezzel kapcsolatos jogokat->ms.

Na ez meglepő, ennyire nem adnak jó árat a vevők, vagy ennyire lusta a játékosállomány, hogy nem akarja a következő gámáját olcsóbban venni?