311802
-
#198 a Clear Sky volt táskás kivitelben, énis hozzájutottam. Szerintem most is lehet kapni. volt benne a tatyó, matricák, felvarró, concept art könyv, térkép, game. -
#197 Azokat a STALKER cuccokat hogyan szerezted? csak mert látom táska is van közöttük. Gondolom ilyen pakkot csak rendeléssel lehet szerezni, már ha ez mind egy pakkban volt, nem pedig néhány holmit külön-külön szereztél be.
Am engem olyan képek érdekelnének most, amin pl igazi régiségeket fényképeztek le. Pl el sem tudom képzelni, hogy hogyan néztek ki a régi NFS, meg TOmb Raideres dobozok, meg a belsejük. Meg Carmageddon is érdekelne, esetleg Max payne, 1nsane, ha már nem tudom őket megszerezni egykönnyen. :(
Nagyon szép amúgy a felhozatal, sok embert megirigyeltem a mai nap folyamán a topikban :) -
#196 ha már itt vagyunk,akkor inkább ajánljatok játékokat
fps kéne,vagy stratégia
COD-ot ne ajánjatok..meg se tom számolni hányszor vittem végig őket
swine-t se,red alert-et se
max payne-eket se
de valami jó játék kéne,mert mostanában uncsizok...
a régi kedvencemet a wolfeinstein return of castle-t akarom letölteni,de sajna sehol nincs fent:S pedig nagy játék volt,csak nagyon karcos lett a lemez az évek során..:( -
#195 mondjuk nem mintha nem leszarnám,hogy eredetibe,vagy letöltöttbe nézem meg otthon :D vagy jáccom végig...teljesen mind1 :D -
#194 Tinman és Botond...kapjátok be (csak viccel!) beszél belőlem az irígység -
#193 Vágj fel te is.
Mindenki szereti mutogatni a kincseit. Ha neked egy leharcolt tömb radír a kedvenced, akkor told fel és meséld el miért az! -
#192 nekem is van egy jó pár eredeti játékom. kb. 30-35
de ez akkor is felvágós topik. :D -
#191 Hülye kiscica hogy kergeti a farkát... fél percig is el lehet rajta bambulni! :D -
#190 De az itt offtopic. :) És abban sincs vmi túl nagy előnyöd amúgy. ;)
Arra kommentedre, meg nem azért válaszoltam, mert ha jól tippelem akkor 300-400 eredeti játékom van, hanem, mert mint gyűjtő én nem azt az utat választottam, hogy a régit töredék áron eladom, hanem, hogy otthagytam szüleimnek a lépcsőfordulóban a könyvespolcokat és néha nosztalgiázok. Összesen 1 játékot adtam el eddig azt hiszem. :) A space quest 4et, amikor megvettem a collectiont. :) -
#189 Inkább csak a VII -ért, azt már arany áron mérik a különböző használt áru portálokon. -
#188 200+ legál DVD film... le nem szedem :-D -
#187 Nekem konkrétan 2 könyvespolc (az a 2 méter magas 80centi széles fajta) van tele dobozokkal meg CD tokokkal, de amit már nem használok az szüleimnél maradt, amikor elköltöztem, magamnál csak azt tartom, ami napi szinten előkerül. :) Ez amúgy elég epeen szagú topik. :) -
#186 Csoportkép... sajna kicsi az ágyam, a többi jelentéktelenebb nem fért fel :-/
-
#185 dehogy annyi, nemtudom mennyi a posta de nem kell nagy összegekre gondolni... -
#184 Amazon? -
#183 én régóta szeretnék szert tenni egy eredeti max payne 1-re...de sajna nem kapható...ebay-en nézelődtem ott van,de sztem csillagászati összeg lenne rendelni onnan bármit is... lenne vagy 10k a posta,de lehet keveset mondtam :S -
#182 Lehet... nekem a New Super Mario Bros is bejön. Nem korfüggő ez :-) -
#181 Van olyan, amit fontosnak tartottam aztán mégis eladtam.
Igazából azt tartogatom, amit még 99%, hogy előveszek párszor. Amiket itt látsz, azok mind ilyenek.
Amit már sokszor végigvittem azt eladom. Nem logikus gyűjtői hozzáállás, de nem vagyunk egyformák :-) -
#180 Kizárólag "jó" üzletekre vadászok.
STALKER Radiation pack 8k volt, Clear Sky CE 11k.
Ez utóbbi esetében féltem, hogy nem lesz később -úgy mint a FO 3 Surv. esetében- és elsiettem. Most 8k körül van az is :-( -
#179 Csak ilyenkor vagyok írigy a konzolra...
-
#178 Najó még egy kincsem van, a Halo 1-2-3 mellett egy Limited is.
-
#177 Az ára is az lehetett :)
-
#176 Ez a sok stalker cucc igy kirakva nagyon komoly:) -
#175 Az enyém:
És egy pici OFF a másik mániámról:
-
#174 :))) -
#173 Részben az volt. Jó móka a játékfejlesztés. Kivéve ha kivesszük belőle a szopás részt... :D -
#172 TheRock18: Csak úgy hisszük... leeht, hogy most is figyel :)
Carlos: A CRC remek volt nagyon.
Engedd meg, hogy irigyeljelek, jó munka lehetett. :) -
#171 Kiszálltam a játékfejlesztésből.
Amúgy a CRC-t toltam végig velük. -
#170 már nincs...felszívódott..:) nem látni :D -
#169 A játékkal mi lett? Vagy kiadták tán, és láthattam is már a polcokon?
Most melyik fejlesztő csapattal dolgozol?
[Indiszkrét, akkor tekintsd semmisnek a kérdést, kérlek.] -
#168 mama2 mindenhol ott van :)
-
#167 igen -
#166 Lehet, hogy ők azok. Cégük lett?
Hopszlá, te az Invictus-nak dolgoztál?
-
#165 Húúúúúúúú!
Tudom, egyiktől sem szabadulnál meg, de a The Longest Journey-t és a Dreamfall-t megvenném :)
[Egyik sincs meg dobozosban.]
Látom, Te is minőségi gyűjtő vagy. :)
-
Neoncsoves #164 -
#163 spore...mama2 játék... -
#162 Ők a nyíregyháziak voltak nem?
Emléxem rájuk. Én akkor az Invictus-ban voltam!
Tinman:
Grat a STALKER-ekhez és a Myst-hez!!!
A Spore és a F3 nekem is ebben a verzióban van meg! :) -
#161 Pár jobb cuccom... semmi kedvem polcot bontani a többi "apróságért":
-
#160 Köszi. Nem is hallottál arról a projektről?
Volt egy topikja, ami sokáig a kiemeltek között volt...
Renderelt képek, testreszabható buggy-k, ilyenek voltak benne, és a fejlesztési fázisról is voltak skiccek. Élvezet volt olvasni.
Csak egy ideig [1,5 év] nem voltam netközelben és lecsúsztam mindenről...
-
#159 Szerintem nem.