311802
-
#238 Hogy birod ki, hogy nem bontod fel őket? :P
Am Azon csodálkozok, hogy pl Bioshockot nem láttam eddig senkinél sem. :)
-
#237 klassz a térkép! :D -
#236 Ahhoz képest sok eredeti játékom van. Bár sosem tagatam, megvétel elött mindig "kipróbálom"... Különleges/ritka kevés, de gyorsan lefotóztam az örök kedvenceket! :)
A minőségért elnézést, a gyorsan-on volt a hangsúly! =D
-
#235 Nem teljesen, mert önmagában futó játék, ami az másodikhoz képest más pályákat tartalmaz. -
#234 nekem nincs sok eredeti játékom, ami van az meg netes, szal nincs tokom :D
van: counter-strike source, half-life 2, half-life 2: lost coas, day of defeat:source, half-life 2 :deathmathch, live for speed s2 -
#233 Persze, hogy az enyém, fél perce fotóztam :) USA-ból rendeltem. -
#232 lol a Final Doom nem pálya csomag a doom 2-hőz? -
#231 WOW!
Grat! Tiéd? Honnan? -
Neoncsoves #230 nem, ez quake meg doom -
#229 wow -
#228 Tessék, még 2 különlegesebb darab:
Európában soha meg nem jelent Ultimate Quake (1-2-3) (bontatlan)
És Ultimate Doom (1-2-Final Doom)
-
#227 Nagyon szépen köszi a képeket :O - meg a #217-et is. De szeretném azt a Tomb Raidert. Jólvan, a Max Payne-ket is, meg Colint is, bár abból csak a második részt. Az volt életem első komolyabb autós játéka. De leginkább a Tomb Raider érdekelne. -
#226 Aha...őőő...lehet...ilyesmi volt a név talán.
Neki kommersz golyóstollas aláírása volt.
Biztos nagy szám, én nem vagyok annyira oda érte, de elismerem, hogy ez nagy érték lehet egy rajongónak! -
#225 A Creatures Conflict először Mithis-es volt.
Csakhát kiadás előtt (már gold volt a játék) a kiadó csődöt jelentett ezért állt majd 3 hónapot a kész játék mire lett kiadó aki kiadta nagy nehezen. Kár érte! -
#224 Kazunori Yamauchi a név :)
Ha megnézed a GT4 mellett bal oldalon lévő Prologue feliratos dobozt, láthatod rajta az aláírást :) Ezüsttel van belenyomatva domborúan, nem kézi, de ez is valami :) -
#223 tyű a 2. játék nem a valamikori brutal velorex sheep "átdolgozása"?
fúh! jó 7éve hallottam róla először, akkor nagyon vártam (meg a steel of hastle-t is... invictusos volt azis ha jól emlékszem) -
#222 váá max payne...világ legjobb játéka :) :P már sem az 1,sem a 2 nem kapható idehaza :( -
#221 Valaki nagyon emlegette a Max Payne-t, tessék, itt vannak:
-
#220 Tyű srác! Nem vagy semmi!
Az egyik haverom (Invictusos kolléga) volt kint japánban állásinterjún azoknál akik a Gran Turismo-t csinálják (nagy fan ő is). No és amikor eljött kapott ajándékot!
EGY DEDIKÁLT Gran Turismo 4-et amit az a japán atyaúristen írt alá, aki ezt a játékot megcsinálta/kitalálta (sajna nem emléxem a nevére).
Kész volt tőle rendesen a haversrác! -
#219 Szintén egy kis csemege, az összes PAL területen megjelent Gran Turismo:
-
#218 Ehhh...Az a collin nagyon fincsi! -
#217 Tessék, kis ízelítő, pár klasszikus. Külön felhívnám a figyelmet a bontatlan Colin első részre...
-
#216 zavarok? -
#215 ok -
#214 nein -
#213 Nem húznál el innen a véresbe? -
#212 egy mondatomban sem volt,hogy WAREZ...tehát kuss! a letöltés pedig nem mindig warez...lehet torrent is...sőt lehet ingyenes is..tehát hallgass :D -
#211 nem 5 év csak 2 elakadásjelző.. -
#210 DK! Áááá...ölnék a második részért. Vagy a Darkstone dobozosért! -
#209 majd pofán váglak hülye...:D WAREZ WAREZ WAREZ...akkor ez most 5 év,vagy mi...hülye vagy mondom én.. -
#208 Nem WAREZ-olunk SG-n...:D föleg itt ahol a jogtiszta játékokról van szó -
#207 ekkora sláger ez a Revenanat? nekem annyira nem jöttt be:( -
#206 Van még... van még :-D
-
#205 Revenant??? Húha!
Az nekem egyelőre iso :-(((( -
#204 A táskás az hazai vétel, a Radiation pack amcsi.
Longest Journey viszont Ausztrál, de van Kanadából is cuccom.
Mostanában nem buli a gyűjtögetés, mert euro és dollár is a mennyekbe, ilyenkor nem szabad nagyon kintről vásárolni. Már bánom, hogy nyáron nem vertem el többet... -
#203 Revenant...évekig próbáltam beszerezni! -
#202 Rayman! WoW! -
#201 -
#200 TÉK! -
#199 Énis várom az igazi NAGYDOBOZOS képeket bárkitől.