311802
  • Apus
    szép torony, de a legjobban a gamcube játékok tetszenek belőle. megveszem mindet:)
  • Neoncsoves
    az szép!
  • BogdogegeHUN
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, az utóbbi időben a "zeredeti" kiadványokat vásárlókat jól megszivatják a net-, lemez- és védelemfüggésekkel.
    A BioShock-ommal pl. net hiján (otthon nincs) csak offline crack-el tudtam játszani. Pedig csengettem a lóvét érte.
    Pécsett, az 576 KByte boltban már ismernek. Ha bemegyek, a fiatalok már mondják is, hogy a kezemben tartott játék "netfüggő"-e vagy sem...

//Crysis-hoz kell netes fiók vagy valami? Online regisztrációval indul? Akcióban 1.990 Ft.//

• geo91
    semmilyen digitális tartalomért nem adok pénzt... letöltésfüggő vagyok... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom miért vágja le a scanner a szélét... PS-ben és PE-ben is. :(
    Az én scannerem jól csinálja a dolgát, de ez...
  • IMYke2.0.0.0
    Furcsa nekem ez a scanner...

Klikk az előnézetre!

És itt van a nagy méretű JPEG

Bocs, csak így fértek el a scannerben.
  • Carlos
    Süti. :p
  • IMYke2.0.0.0
    A borító másik oldala ugyanezt tartalmazza, csak ott spanyol, finn (?) és olasz nyelveken.
    Ezen a képen meg ugye angol, francia és német a feliratozás.
  • IMYke2.0.0.0

Klikk a JPEG változathoz!

[URL=http://www.speedyshare.com/324320608.html]És itt van az eredeti BMP[/b]
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg, eszembe se jutott, hogy a britek "nem európaiak"... :(
  • Zóanagyvarázsló
    5k szerintem sok lenne érte, csak nem megy fel addig. Ennél biztos olcsóbban vettem az enyémet.

Viszont a szállítás UK-re vonatkozik, ide valószínűleg több lenne, meg kell előbb kérdezni, hogy mennyiért postáz ide, ha postáz.
  • IMYke2.0.0.0
    3 font postaköltség nem is sok... csak kár, hogy alkudni kell rá... esküszöm, megvenném a csomagot újra, ha tudnám, hogy kijövök kb 5.000 Ft-ból...
    Sajnos, egy BG, így, többe fog kerülni.
  • fery02
    Ez a jó felfogás + látom, hogy van többek között Bioshockod is, ami még plusz pont.

#250 (IMYke2.0.0.0): Akkor elkerülte a figyelmemet, bocsi. :) Ja, meg ezúton gratulálok ahhoz a TR2-höz is.

Nekem megvan am a warez Bioshock, valahol a rack-emen megtalálom. Még nem is játszottam komolyabban vele, mert a régebbi gépemen néztem csak, de ott élvezhetetlen volt. A mostani gépemre meg még nem jutottam el, hogy feltegyem. Ezen valószínű, hogy futna teljes pompájában (nagy POMPA lenne :)), de valamilyen szinten célom, hogy ha eljutok oda, hogy felrakjam, egy eredeti DVD-ről szeretném felrakni. A warez verziót, meg nyugodtan törölhetném.
  • IMYke2.0.0.0
    Próbálom a legjobb minőségben beszkenneltetni ezzel a Mustekkel... érdekes, ha Photoshoppal huzatom be, akkor kakibb...
    A PhotoExpress-szel próbálom most.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem, ez még a DR első játéka.

Itt láthatod a képregény borítóját, a doboztól jobbra.

Lehet, hogy nem jutott minden dobozba, bár iylenkor jelölni szokták a limited cuccokat.
  • Carlos
    Nem.
    Az a Nexus Jupiter Incident vagymi lett volna...
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor nekem nem adta a barátom a képregényt?! :(((
    A Reunion nem a IG3 lett volna? Vagy kavarom?
  • Zóanagyvarázsló
    Giondoltam, csak azért szóltam, hogy ezeket nem szabad keverni a collector's editionökkel. Persze a maiakkal gyakran felveszik a versenyt, de a régiek extrém ritkák, sokkal kevesebb példányban adták ki őket, normális ember pedig csak akkor adja el őket, ha a bank aukcióra bocsátaná a házát. Pontosabban akkor sem :)

A BG nekem is pontosan ugyanebben a kiadásban van meg, de van hozzá egy képregény is. Fogalmam nincs, hogy az hogyan került bele, mert amíg a saját szememmel nem láttam, én sem hallottam róla.

Ez lenne a Reunion. Ez inkább azért került említésre, mert szóba került az IG, illetve mert tényleg beszerezhetetlen, és ez az egyik magyar ősjáték. (FFVII-VIII-at akár hetente is vehetne 3-4-et az ember az eBay-en, viszont aranyáron vannak.)
  • Neoncsoves
    kösz a linket! majd nézegetem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs fényképezőm. A tokjából ki tudom venni a papírkát, és beszkennelem itt a könyvtárban...
    Röppenek haza.
  • Carlos
    Az egyik haveromnak megvan. Angliában dekkol...
  • IMYke2.0.0.0
    Eredeti Quake III-a van valakinek? Azt láttam először életemben FÉMdobozban. Egy fotó brutális lenne róla.
    Nem a 3in1 csomagra gondolok...
  • Carlos
    Ezt most muszály volt???

KÉPET! AZONNAL!
  • Mr_no_NaMe
    Jah, tipikus minden csoda 3 napig tart játék volt :)
    Csak az Swg asszem 3 évig tartott. Mikor kijött a wow, akkor "feltuningolták" a harcrendszert és a fejlődést, meg mindent, tehát a komplett játékot átírták. Ennek az lett az eredménye, hogy a játékosok 70%-a el is ment a francba köztük én is. Amúgy készül az SWGEmu amit már sokan várunk, látogass el a honlapra és lesd meg hogy állnak. Sztem fél éven belül jön az SWGEmu pre-cu :P

http://www.swgemu.com/
  • IMYke2.0.0.0
    "Ami nagyon hiányzik egy vérbeli gyűjtő számára ízléstől függetlenül beszerzendőek közül:

Reunion
    Planescape Torment
    Final Fantasy VII-VIII"

A Reunion-t - szégyen - de nem ismerem. A másik 3 címért [eredetiben] "ölni tudnék".
    A PST-ből és a FF8-ból sajna csak warez van. A FF7 egyáltalán :(
  • IMYke2.0.0.0
    Ugyanaz a BG1 kiadás, ami Daniel T-nek lefotózva, kiterítve.
  • Neoncsoves
    Régen nem volt netem, csak olvastam GS-ben erről a játékról... huh egy csomószor megpróbáltam megszerezni, sose sikerült :D aztán mire találtam helyet ahonnan le lehet szedni, rájöttem h csak eredetivel megy, és addigra már elavult lett :) meg olvastam h vmilyen patch-csel elcseszték :(
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem van. De sokkal korábban írtam, nem tudnám lefotózni őket, annyi a játékom... Digifényképzeőm meg nincsen. Mobilom direkt nem fényképezős.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem csak a TR 2 van meg dobozos kivitelben. Meg az újabbak (Underworld-öt később veszem, amikor olcsóbb lesz) ilyen DVD-tokosban.
  • Mr_no_NaMe
    Nem sok eredetim van, talán 2-3, de a legékesebb mind közül:

Még talán az indulása után 1 évvel vehettem, a doboza valahol a fiók mélyén van, azt sajnos most nem kapartam ki :)
  • IMYke2.0.0.0
    Szemét... :)))))
  • tigeroo
    btw, a red alert 2 nekemis kéne:D!

4éve még láttam az egyik 576 üzletben..ma meg már kurvaritka portéka lett!
  • IMYke2.0.0.0
    Na, ez a Baldur's Gate van meg nekem is, így dobozosan. Sajnos, hazaköltözéskor a doboz sarka kicsit megsérült, fáj is a szívem érte.
  • IMYke2.0.0.0
    Darkstone-t 9.990 Ft-ért vettem meg anno. Gyorsan bedobtam iso-ba és az eredetit eltettem :)
  • Daell Drow
    +fav topic
    En nem erzem aszt hogy ez egyfelvagos topic lenne, hogy kinek nagyobb.
    Sot inkabb jobb nezni hogy a regi gamekat mlyen igenyes tokokban es koritesekkel adtak, ellenben a mai gamekkal amik mind ugyanabban a szar tokban adnak nulla koritessel.
    Itt vannak az en jatekaim is:
  • Zóanagyvarázsló
    Akkor zárható a topik, nekem megvan az első magyar kiadás :)
    Viszont ennél még tízszer ritkább az elődje, a Reunion. Azzal már talán tényleg fel mernék vágni.

Dungeon Keeper 1-2 külföldről fillerkért fellelhető, legalábbis budget kiadásban. A második rész akár 1k-ért beszerezhető bontatlanul, én vettem is a dobozos mellé, mert a Sold-out kiadás betonstabil XP-n, ellenben az első kiadáson az ő patchük sem segít (értsd: 10-20 perceknént lefagyna). A DK1-ből CE van, de az nem valódi CE-t takar, hanem egy óriási dobozt első nyomatú DK és DD lemezekkel (és egyéb taralmaikkal), plusz exkluzív bónusz DVD-vel.

A BG-ből CE van neked? Attól, hogy papírdoboz (térképpel, képregénnyel, egybekkel), még nem az, régen minden dobozos volt, Észak-Amerikában pedig még most sem annyira divat a DVD-tok.

Pár tényleg nagy ritkaság, melyekre különösen büszke vagyok a sok "könnyen" beszerezhető klasszikus mellett:

Incubation: The Wilderness Missions - egyet láttam életemben egész eBay-en, pedig a keresőben van, illetve már a polcomon

Sanitarium - az egyik legjobb kalandjáték, első kiadásban nagyon nehéz beszerezni

System Shock - bár ez sajnos kisleemzes, de hiánytalan formában még ebből sem láttam többet

Ami nagyon hiányzik egy vérbeli gyűjtő számára ízléstől függetlenül beszerzendőek közül:

Reunion
    Planescape Torment
    Final Fantasy VII-VIII
  • circa
    Egyszer vettem 3 Half-Life -ot a tecsóba és 1-iknek se működött a CD-kulcsa, azóta nem vettem játékot meg előtte se
    De egyik videókártyámhoz volt egy Half-Life 2-es kupon, így az eredetiben van meg a Counter-Strike Sourcel együtt.
  • DanielT
    Akkor nagyon csúnyán ráfáztam
  • Cat 02 #239
    És ha üres ?