311802
-
Zóanagyvarázsló #398 Én is azokat bírom, miattuk teljes árat soha nem is adnék DVD-tokos játékért, még könnyebb kivárni az akciósabb árat. Tehát valahol még spórolok is miattuk :)
Szerencsére hiánytalan PC-s Battle Chesst nem találtam eBay-en így nem sikerült hirtelen felindulásból pénzt költenem... -
#397 Plussz az online játék folyamán változhat a játékélmény :) Remélem jól fordítottam, most nincs mellettem az eredeti angol szöveg :). -
#396 Ja és ezek meg a böhöm nagy papír dobozos verziók :) Én azt jobban csíptem speciel mint a mostani DVD tokos releaseket, bár tény és való, hogy sokkal több helyet foglaltak. -
#395 Hát ha valaki, én tudom, milyen az, amikor egy játékra hónapokat kell gyűjteni, s amikor megvan a pénz, még akkor is sajnálom kiadni a kezemből [mindig ott motoszkál a kisördög és a gondolat a fejemben, hogy lehet, ha várnék mondjuk 3 hónapot, akkor még olcsóbban kapnám meg... vagy ha esetleg megrendelném innen és onnan... - aztán megveszem és örömmel játszom vele] - mert kurva szegény vagyok.
De ettől függetlenül, basszus, ha tetszik egy játék, az ötlete, az általa remélt élmény - grafikára Eiffel-torony magasságából tojok -, akkor bizony kicsengetem a premier utáni időszakban rátaksált, olcsósított árat.
Gears of War - számomra minden idők legjobb TPS-e... nem bántam meg, hogy vártam rá 1 évet.
És sorolhatnám.
Nem kell hardcore gyűjtőnek lenni - minden szirszart bevásárolni, teherautóval CDGalaxis elé állni -, de sőhernek és warezlovagnak sem, mert sokszor [igaz, írtam már, manapság az eredeti lemez tulajdonosokat is szivatják] az eredeti kényelmesebb, nyugodtabb élményt nyújt.
A kiegészítőkről és más előnyökről nem is beszélve.
-
Zóanagyvarázsló #394 Éppen írtam volna, hogy bár elmúltam 25, mégis kimaradt, de közben kerestem képeket belőle, és így kiderült, hogy mégse. Szóval igazad lehet :) -
#393 Ez az utolsó commentem, tehát
Ha már eredeti, és mi nem az.
Ha egy Ferrarit is úgy lehetne másolni, mint egy Eredeti játékot, akkor mindenkinek Ferrarija lenne. -
#392 PONTOSAN. -
#391 ON:
Annó kb. 10-15 éve volt egy nagy játékvásárlós korszakom. Egyszer sikerült eljutnom gyerkőcként Londonba, és valami istentelen nagy árleszállítás volt a Virgin nevű hatalmas nagy boltba. Átszámítva 500-800 ft körül adták a játékokat, úgyhogy bele is került a táskánkba vagy 8 db :) (Itthon akkor szinte minden játék 10szer ennyibe került). Akkoriban még az internetes letöltés meg kilátásban sem volt és a játékok világában is újjonc voltam. Ismertem pár standard játékot mint pl. a tininindzsa teknőcök, vagy pac-man de amit itt szereztem be annak nagy részéről még nem is hallotam. Mondjuk itt kaptam meg a Battle Chess nevezetű progit is eredetiben, amit szerintem minden 25 év feletti korosztály ismer aki valaha játszott számítógépen :). Azóta csak a leértékelt és kiemelkedően jó játékok kerülnek a polcomra, bár mostanában már nem viszem/vihetem túlzásba a PCGAMINGOT :S. Sajna fotót nem tudok mutatni, mert messze vagyok a hőn szeretett játékaimtól :S.
Na és persze éljenek az ingyenes játékok, ahol van pár kiemelkedő alkotás! :) -
Zóanagyvarázsló #390 Na látod ez a baj, én ismerek más kisebb gépigényű játékokat is. Egy élet nem lenne elég mindre, ami érdekel. -
#389 akkor ugy se tudsz játszani, mi a probléma? -
#388 én is szeretem a sakkot :) -
Zóanagyvarázsló #387 Nincs se póverpécém, se konzolom. Mégis tudok játszani. Ki érti ezt? -
#386 gondolom te meg zenét nem hallgatsz (ha mindent megveszel eredetiben, akkor nem szóltam) -
#385 és ha nincs pówerpécém, mit kezdek a játékkal? gondolom most jön az, hogy vegyek konzolt, amit hiába kapok meg olcsóbban, a játékokra szintúgy nem lesz pénzem. -
Zóanagyvarázsló #384 Amellett, hogy nem kellene szétoffolni mindezzel ezt az eddig egész normális topikot (erre úgyis van másik), TothLaci első hozzászólásának jóérzésű ember zsebében kinyitja a bicskát. Szarkazmusnak is erős lenne, amit ő - hihetetlen, de vélhetően komolyan - leírt. -
#383 Ők megvesznek eredeti játékot, mások pedig nem. És ez felháborító lehet egyeseknek. "Hogy ha én igem, akkor ő miért nem" Most kezdhetnék beszélni a világról, és az igazságról. De semmi értelme nem lenne. Én szívesen támogatnám a játékipart, vagyis csak azt a részleget, ami engem érdekel. És nem úgy, hogy kis egyszerű emberként egy havi spórolásból kézhez kapjak egy olyan játékot, ami szinte pont ugyan olyan, mint 10 éve. Elavult. (lehet mondani így grafika, úgy grafika) egyszerűen nem érdekel. Még a GTA sem tartogat szabadságérzetet. Sőt, ha felállás nem változik, a következő generáció sem fog. Pedig ott már lesz egy kis technikai adottság.
Itt nem csomó ezeregyszáz játékot kellene csinálni. Hanem egy normálisat. Normális játékproducerekkel és normális kiadóval. Én ezzel az ésszel tudnám támogatni a játékipart. -
#382 Ez nem jó indok ... akkor nem kell játszani. Ha nem tudod megengedni magadnak a Ferrarit, vegyél Trabantot, vagy járj gyalog. Ez a válasz :). -
#381 nem kell pówerpécéket venni és máris van pénz játékra... -
#380 a világért se értsd meg, hogy nem mindenki engedheti meg magának azt, amit te igen :) -
#379 Azt mondják a csillagok háborújába, hogy akik csak végletekben tudnak gondolkozni, azok a sötét oldal erősítik. Akkor mi most Sith -ek vagyunk DanielT? :D -
#378 Akkor ne hangoztasd, nekem a COD is megvan/volt ugyan olyan játék mint a többi amivel játszok. -
#377 A világért se értsd a lényeget.
"Nem ám azért mert tetszett és megtiszteltem vele a játékgyárosokat ... ááá nem."
Megtiszteled? Úristen, kinek képzeled magad? Egyszerűen nem lopod el a terméküket. Semmi több. Nincs jogod ugyanis élvezni a munkájuk gyümölcsét, ha nem fizeted meg. -
#376 Mit vársz az emberektől egy ilyen topikban? Csinálj egy éljen a warez topikot, és ott éltetni fognak :). -
#375 Csupa önzetlen ember, aki csak azért veszi meg a játékot, hogy másokat segítsen :). Én is csak azért vettem meg a Diablo 2 -t pl. hogy legyen másnak Diablo 3, vagy épp Starcraft 2. Nem ám azért mert tetszett és megtiszteltem vele a játékgyárosokat ... ááá nem. De hát mind így vagyunk vele, úgyhogy ti kis "széltolók" mint TothLaci, tessék lefekvéselőtt imába foglalni a nevünk, hisz CSAK értetek vásárlunk játékokat :P. Hogy rühellem azokat az embereket, akik csak azért nem vesznek meg egy játékot mert nem tetszik nekik! :D Önző dögök! :). Na, demagóg voltam, vagy demagóg voltam?
Jó, lehet túlzásba vittem :). -
#374 Nem tudom, miért estek ennyire nekem.
Én keveset játszom a konzolon, de mindig más játékkal.
PC-s játékból megy a NFS3, a Mario, és a Test Drive: Unlimited. Az meg eredeti.
Aztán más játékokból jó, ha kijátszom egyszer amatőr szinten a COD részt, vagy nem. -
#373 Sziasztok!
Nekem ezek vannak:
-
#372 "Amúgy sem játszom sokat."
ez a leg szánibb hogy még azt sem vagy képes megvenni amivel játszol... -
#371 Ez nem teljesen ezen múlik.
Amúgy sem játszom sokat.
Én nem vagyok megelégedve semmivel.
Még a mai játékok sem nőttek fel az igényeimhez.
[megjegyzem, hogy csak az autós játékok és a GTA érdekelt!, többit nem ismerem, nem érdekel] -
#370 Ja. Amíg én meg a többiek finanszírozzuk neked, hogy legyen játékgyártás. Mert te szart se teszel érte. -
#369 Majd eljön az az idő is... Remélem :) -
#368 "Dehogy is... Jó az a játék, csak egy idő után unalmas. Konzolon legalább is."
Pc-n teljesen más, nem unalmas, mert mindig van mit állítani a grafikán, hogy épp ne szaggasson, lehet várni a random crash-t, az új drivereket, gyűjteni videókarira.
A komment többi része meg szót sem érdemel. -
#367 Dehogy is... Jó az a játék, csak egy idő után unalmas. Konzolon legalább is.
Sajnos az az idő nem jött el, hogy kiadjak pénzt egy játékért.
Ha egy jó nagy területen, mondjuk Hawaii-on lehetne autózni, lövöldözni, mint a GTA-ban, lennének esti autós versenyek részletezve, nem csak Underground feeling, hanem minden kidolgozva, menőzés az auto hifi rendszerrel, HD tévékkel, aztán a grafika olyan lenne legalább, mint a Halálos Iram 2. részében, akkor igen, kiadnék xx lóvét egy játékért. De addig nem. -
#366 Viper Racing tényleg teszik? Régóta megvan nagyon jó most is :)
(Vaterán találtam egy példányt) -
#365 Szép... :( -
#364 össz 3 eredeti játékom van Battlefield Vietnam,2 és 2142 -
#363 milyen igaz :SDD -
#362 GTA 4 egy lótrágya. :)
-
#361 voltunk a cora-ba van cod 1 és 2 egybe deluxe edition :)
néztük de még nincs cold war special edition
viszont a gta 4 még mindig 12-15 körül van -
#360 Ha bárhol láttam volna - akár ebben a low budget kategóriában is - tudta vittem volna a kasszához... -
#359 Beszarok!!! Viper Racing!!!!! Király vagy!