311802
-
#438 Be kell caplassak akkor ERSTE-be? VISA a kártyára is van nyomva...
-
Zóanagyvarázsló #437 Pegi egy gyűjtő számára az eBay a földi paradicsom - és egy igazi pénznyelő. Rengeteg 0.99 fontos szépséget is lehet bvenni - ebből látszik is, hogy én UK eBay-t preferálom, mert EU drága, USA esetében pedig ap ostaköltség lehet magas, és most a dollár is felment. De inkább UK/US.
Csak egy oylan kártyára van szükség, melyet bevesz a PayPal, manapság már többnyire a hazai Visa Electron is megteszi, de netkártyát is szinte ingyen dobálnak az ember után. -
#436 Gond csak az, hogy fogalmam sincs, miként lehet ott vásárolni - életemben nem vettem, rendeltem netről.
-
Zóanagyvarázsló #435 Tipikusan az játék, melyet amúgy sem érdemes eBay-en venni. Kultikus ritkaságnak számít, horribilis áron kerülnek csak fel. Nagyon nehéz beszerezni. -
Zóanagyvarázsló #434 Ajánlott eBay-en szétnézni, most is akad pár példány. Ha a doboz annyira nem kell, akkor még viszonylag olcsón is megúszhatod. -
#433 Engem X-Files játékok érdekelnének. :)
[Nem a mai, annak mondottak - hanem az élőszereplősek (Gilian A. és David D.).] -
#432 Az történt, hogy vásároltam. És kellett volna valamit beállítani a kártyával kapcsolatban (valami jóváhagyást vásárlás után), amiről nem tudtam. Namost akartam megint vásárolni, láttam, hogy zárolva van. Support, aszongyák, hogy ja elfelejtetted aktiválni a kártyádat mi meg autómatikusan banoljuk, mert lehet, hogy lopott, de ha elfaxolod a bankártyádat, és az útleveledet akkor aktiváljuk nem gond. Éshát lóf***t fogok én ilyeneket faxolni nekik... :D -
#431 lehet hogy nem az ő hibájából bannolták :D -
#430 ...ez jó ajánló levél, mármint a banolás xD, csak úgy kilincselni fognak hozzád az eladók -
#429 Urak.
Vennék NASCAR Racing 2003-at (papyrus féle). Látott valaki mostanában? Se vaterán, se 576-ban, se galaxisban se sehol nem láttam. (ebay kizárva, banolták az accomat). -
Zóanagyvarázsló #428 Az, hogy eredeti, nem vélemény kérdése, hanem tény. Az eszmei érték és az igényesség már egy másik kérdés. De nem kell félreérteni, semmi gond nincs azzal szerintem, ha valaki bundle-ben, EVM-ben utazik, de már-már haladó gyűjtőként az ilyen példányaimat inkább titkolom.
Tehát nincs nekem egy darab sem belőlük. De most komolyan, tényleg! :) -
#427 újságmelléklet nekem is van egy szakajtóra való, de nálam nem is az a lényeg, hanem szeretem a szép borítókat. :) -
#426 te most reklámozni próbálsz? :D -
#425 Szép gyűjtemény.
Véleményem tartva: az újságmellékleteseket is eredetinek tartom.
[Reagálva a korábbira: igen néha bajos a Patch-elés, de az esetek 99%-ában nem kell erőlködni a legújabb javítás beszerzésével, mert az Offline újságok úgy kötnek szerződést a kiadókkal, hogy a lehető legminimálisabbra essen a hibaforrás esélye...]
-
#424 A Morrowind GOTY kiadás megvan nekem is. (Alap + 2 kieg)
A Fallout-ok külön megvannak. Az 1. rész sajnos nem, míg a 2. és a Tactics eredetiben.
-
#423 nekem,csak 1 van,neked biztos több darab is van... -
Mintaka #422 "láma, láma a szeme..." -
Nagy részük olcsó játék. Nem vagyok nagy játékos, de legalább a kedvenc játékaim megvannak eredetiben. Igazából egyikre sem vagyok büszke de ezeknek örülök, hogy megvannak eredetiben: The Devil Inside(magyar szinkronos); Trainz; Gothic II; FlatOut; Abe's Exoddus; Turok; Painkiller Black Edition és Nexus: Jupiter Incident. -
#420 Morrowind most elég olcsó:
link
Igaz, hogy nem annyira szép a doboza, de megéri, mert benne van a 2 kiegészítő is.
Amit még jó vételnek tartok:
Fallout Trilogy -
#419 Feltételezem, neked nincs tököd, egy darab se... -
#418 kinek nagyobb a fasza topik...:) -
#417 NASCAR 2003 -
#416 Dobozos Morrowind és Beyond Good & Evil! -
#415 Már a második 1nsane-t, meg Mafia-t látom az elmúlt 2 napon. Do want.
#413 (Zóanagyvarázsló): akkor nem szóltam. :) -
#414 Rögtön másra tereled a témát. Mindegy annyi a lényeg, hogy fejezzétek be a warezosok fikázását. A warezosok meg ne írják be azt, hogy egy eredeti játékuk sincs. Képet meg azért nem csináltam még, mert most nincs nálam a fényképezőgépem és a telóm meg elég szart csinál. Mindegy akkor lefényképezem telóval és meglátjuk milyen lesz a minősége.
-
Zóanagyvarázsló #413 Azt ugye tudod, hogy számos dobozos játék is patchelt?
Vagy például egy CD-s Strike Commander azért kevésbé eredeti, mert tartalmazza a kiegészítőket, míg a floppy-s nem? :) -
#412 -
#411 "oda tartoznak" = eredetiek -
#410 Valamilyen szinten oda tartoznak, de szerintem nem 100%-ig. Legalábbis nem mindegyik.
Pl mikor régebben előfizető voltam a PC Guru-ra, akkor pl a legtöbb teljes játéknál megvonták tőlem azt az "élményt", hogy a játékhoz javítást telepítsek rá, mert a játék már a legújabba javítással került az újsághoz. Egy eredeti játéknál azt várnám el, hogy teljesen szűz legyen. :)
Emellett pl a többjátékos mód is soknál korlátozott, vagy egyáltalán nem működik némelyikben.
#397 (ZsZso): ez pl a TDU esetén maximálisan így van, mivel a játéknak online van értelme. Rá is van ám írva a dobozára ugyanez, amit írtál. :) -
#409 Emellett nekem eredeti játékkal sokkal nagyobb élmény is játszani. Igyekszek minden titkot felfedezni, mindent megszerezni, ki akarom élvezni amit a pénzemért kaptam. :)
Pl ha a GTA 4 csak warezben volna meg, biztos nem toltam volna ki 100%-ra, mint ahogy a TDU-t se a maximum 99 %-ra(bár wareznál alapból kb 70valahány %-ig lehet csak kijátszani). :) -
#408 "Már leírtam, hogy mim van ha akarsz olvass vissza."
csak halkan megjegyzem hogy a topik nem arról szól hogy leírd hanem hogy megmutasd vagyis készíts róla képeket... azt hogy mit írsz senkit nem érdekel, bárki bármit írhat...
"Mutassuk egymásnak drágaságainkat! :)" mutasd akkor vagy nem kell ide írni, mert eltévesztetted a topikot -
#407 Senkinek sincs meg a Call of Duty 5 : World At War Collector's Edition meg? -
#406 Nem érdekel, hogy ki kezdte. Itt most arról van szó, hogy nem ide tartozik a warez-nem warez vita.
Neked meg DanielT-nek a hülye kommentjei nagyon zavaróak.
pl: pc fikázás
warezos baszogatása
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=381]nagyon kevés embernek van "pówerpc"-je [/URL]
Ilyeneket nem lehetne hanyagolni? Ha erre vágysz akkor menj "A PC-s játékoknak leáldozott!" topicba. Ezek a kommentek pont oda valók. Ott van ez a színvonal.
Már leírtam, hogy mim van ha akarsz olvass vissza. -
#405 Újság melléklettél ugyanúgy fizetsz :D (csak nem kapsz hozzá borítót) -
#404 Szerintem, az újságmellékletesek is originalnak számítanak.
Miért, minek számíthatnak? Wareznek? :)
-
#403 Mielőtt idegorhamot kapsz gondold át újra, olvasdt át először hogy ki mit írt, utána fröcsöghetsz kedvedre, meg amugyis mutasd mid van, ha eddig nem tetted. -
Braveheart #402 Diablo I-II, LoD
Populous: The Beginnig
Imperium Galactica I-II
Afrika sötét titkai
Battle For Middle Earth II + kieg.
Sub Command
Meg egy rakat újságokból, de az nem számít gondolom. -
#401 Na most ez a topic arról kéne, hogy szóljon hogy leírjuk/megmutassuk milyen játékaink vannak. De miért van az, hogy pár barom bejön ide és elkezd flémelni? warez vs eredeti, pc vs konzol. Minek kell minden topicban felhozni ez a témát? Kurvára unalmas már, hogy akármelyik topicba bemegyek és ha ott van DanielT akkor tuti, hogy a warezosok basztatása megy. Miért nem lehet békén hagyni őket? Aki azt akarja az warezoljon. Akinek nincs pénze az úgy sem fog eredeti játékokat venni hiába baszogatják őt azok akik mindent megvesznek eredetibe. -
#400 Jól fordítottad. :)
Igaz, én így szoktam: "Online játék során a játékélmény megváltozhat".
-
#399 A Battle Chess nekem kimaradt az életemből...