311802
-
#558 Az első rész magyarítását még nem én készítettem.
Anno végigjátszottam, és két-három, hallásra furcsa fordításon kívül tökéletes volt a játék.
Kalandot tekintve pedig mindkettő klasszikussá nőtte ki magát a szememben. -
Indigo #557 Lehetsz is! Az első rész fordítását is te végezted? Amúgy örülök, hogy magyarítással jött ki, legalább nem kell szótárazni, mert azért az angolom nem olyan profi, hogy csípőből menjen minden. -
Indigo #556 ehehe :D
Nem vagyok se lány, se 14 éves :) Viszont a barátnőm szereti a plüssöket (az ott egy németjuhász) és micimackót minden formában (az is van plüssben is) ^^ -
#555 Az újabbaknak már papír külső borítót gyártanak... :)
-
#554 Gears of War reneszánsz - a GameStar nagy húzásának köszönhetően :))))
Csak az a baj, hogy a sok butácska játékos rögtön a netre ugrik, ahelyett, hogy kitanulná a játék csínját-bínját...
Aztán meg sírnak, ha csalókkal, vagy a játékot tökéletesen ismerő félprofikkal játszanak, és hullanak, mint a legyek.
-
#553 Sajnálatos, hogy ilyen okádék csomagolást kapott. Hülye Ezt vedd meg annyira igénytelen. Nem igaz, hogy nem képesek valami normális borítót csinálni. -
#552 Kérdés:
Micimackós párna? Plüssállat az ágyon?
Neme, kora: ismeretlen. :))
14-éves lány vagy? :D -
#551 Runaway 2 az én magyarításommal jött ki :))))
[Büszke vagyok rá, na :)]
-
#550 klasszak! -
Hellsing47 #549 én tavaly év vége felé szerencsés voltam, ilyen ubisoft exlusive-os vegast rendeltem, de kaptam egy normális kiadásút, kézikönyvvel -
#548 Az lemaradt, hogy a Ubisoft olcsó játékaival csak az a baj, hogy nincs hozzá kézikönyv. Ez már csak azért is gáz, mert az EA Classics-ban és a Legjobb választás játékokban is van kézikönyv. -
#547 Tegnap vettem:
-
Indigo #546 Az elmúlt 2-3 hét szerzeményei:
Az UT3 és GoW Gamestar-os, ennyi pénzért vétek lett volna kihagyni, főleg, hogy amúgy is terveztem megvenni mindkettőt. De asszem most behúzom a kéziféket, egy jó darabig el vagyok látva játékokkal (bár valószínűleg úgyis el fogok csábulni, ha lesz valami szuper akció :() -
#545 hmm -
#544 Ha közben nyomod a sprint gombot akkor alap sebességgel mozog.
Én második végigjátszás utolsó előtti pályáján jöttem rá. Pedig a tesztújságok feladata lenne az ilyenre kitérni. -
#543 Csúnya marcona férfiak :)
Csak a középső nincs meg nekem... -
#542 az újdonságok:
-
#541 Jól emlékszel. :)
-
#540 Nosza. Feltétlen, köszi az infót! :P
Bár ezek közül az Airborne tetszett a legkevésbé. Milyen dolog már az, hogy célzás közben max csak helyben lehet mozogni? Ez sosem értem meg, hogy miért csinálták így. Ez vette el a legjobban a kedvemet végül az egésztől, ezért sem játszottam ki. Pedig jóó kis játék lett volna.
Am korábban már kiadtak egy másik ilyn pakkot is, Warhead néven. De az, ha jól emléxem, csak az Allied Assaultot tartalmazta a kiegészítőivel együtt. -
#539 UT-t fogok választani. Mert GOW már megvan :) -
#538 -
#537 Ja láttam én is, hogy megjelent de hülyék ezek. Ennyi sok érte szvsz.
4k-ért megvenném. Számomra két jó játék van benne: a legelső Medal of Honor és az Airborne. -
#536 Klassz kis pack, kár, hogy nem mozgat a téma...Annyira nem vagyok fps fan. -
#535 hát én terveztem :D csak azóta vettem más játékot:D -
Hellsing47 #534 van valaki aki tervezi megvenni a Medal of Honor 10th Anniversary-t? -
#533 Most már annyira bizonytalan vagyok. :(
Ennyi pénzért tényleg nem sok.
GOW tuti, de UT még kétséges. Majd meglátom holnap. Remélem lesz az újságosnál GOW.
A másik játék amin gondolkozok az a Rainbow Six: Vegas. Multiba jó móka lehet. -
#532 Van benne taktika - a BOT-oknak adhatsz utasításokat.
-
#531 Én holnap megveszem a GOW-ot és a hétvégén valszeg nekiállok insane-en.
Mostanában rászoktam arra, hogy mindent a legnehezebben viszek végig. Úgy legalább tovább tart.
UT 3-at próbáltam még a megjelenéskor de nem jött be. Túl pörgős. Semmi taktika. Csak mész előre és lősz. -
#530 Ha nem lenne meg mindkettő eerdeti verzióban, akkor bajban lennék a GS-t illetően.
Mert a Gears of War és az Unreal Tournament III is kötelező minden, magára valamit is adó "lövölde" rajongó számára!
GoW-t már 2. alkalommal kezdtem el nehéz fokozaton. (Insane-re nem merészkedtem még :))
-
#529 Azert nem mindig adott szar jatekokat a PC GURU. en 1999 oszetol vasaroltam az ujsagot egeszen 2008 decembereig. Ekkor kotettek be othonra a netet es utana mar nem motivalt semilyen PC-s ujsag vasarlas. Gamestart is 1999 oszetel vasarolom, igaz evente csak 2-3 szamot. Velemenyem szerint a 2000-2001es ev volt a legjobb a guru teljes jatekok kinalataban: Fallout1-2, unreal, heroes2-3, icewind dale stb. Es sajnos igaz hogy a mai generacio nagy resze nem tudja ertekelni ezeket a regebbi jatekokat, de azert a may21 gamestart en se hagyom ki(UT3 lesz) -
#528 GoW lesz nekem az tuti! :) Már 9-kor az újságosnál leszek. :D Igaz, a GoW-ot végigtoltam, de az nem volt eredeti, és nem tudtam haverommal coopozni. :) Ezt is bepótoljuk!
PC Gurunak halljátok piszok nagyot kell kitalálnia, hogy ezt überelni tudja! Amúgy én 2008 eleje óta minden hónapban veszek PC Gurut, mert tetszik, de a játékmellékleteik enyhén szólva... szarok. Port Royale, You are empty, attack on pearl harbor, aztán fallout 1-2, ami oké de ezt már elsütötték egyszer, pár évvel ezelőtt. Ugyanazt kiadni mégegyszer pedig enyhén pofátlanság. Meg volt még Heroes IV, ez oké, ezek jó klasszikusok, meg a Baldur's Gate 2 is, de sajnos a mai generációnak már nem feltétlen erre van szüksége. Öcsém, aki a Crysis-on nőtt fel, nézte, hogy mi van a Guru mellé, épp a Baldur's Gate 2-t játszottam. Aszondja: mi ez a szar?! Szóval a mai embereknek sajnos az újabb játékok kellenek. Öcsém is, nem játszik 2006-osnál régebbi játékkal. :S -
#527 ha szerencsém lesz megveszem mind a kettőt -
#526 Ebben a hónapban vannak ezek de a jövő hónapban valami meglepetés lesz. -
#525 ja, ahhoz ezek vannak:
Baldur's Gate II+ Throne of Baal kiegészítő -
#524 Van benne valami single féleség de nem sokat ér.
Gondolkoztam azon, hogy melyik Gamestart vegyem meg és a Gears of War mellett döntöttem. UT3-ommal úgy sem játszanék.
A PC GURU-ban is lesz jövő hónapban valami ilyesmi akció azt mondják. -
#523 Más miatt nem is lehetne :) -
#522 UT3-t meg veszem a multija miatt. -
#521 link
Eredeti Gears of War és Unreal Tournament 3 játékok ajándékba a májusi GameStar mellé!
Magyarországon eddig egyedülálló akcióval jelentkezik májusban a GameStar: teljes játékként eredeti, dobozos, bolti verziós szoftvereket adunk ajándékba a lap mellé, kézkönyvvel, CD kulccsal, és minden egyéb extrával, 4990 Ft helyett teljesen ingyen! -
#520 Pár hete vettem 2 uj jatekot:
Icewind dale mar regen meg volt pc guru melekletkent, es most meg a Baldur's Gate 2 + ToB adjak teljes jatekkent. -
Hellsing47 #519 még a héten vettem ezeket