311802
  • IMYke2.0.0.0
    Gratulálok!

A Crysis-en (voltaképp egy techdemo) kívül mindegyik szuper játék.
  • Csokis
    Mai napi szerszeményeim:

Boiling Point: Road to Hell
    Crysis
    FEAR
    FEAR: Extraction Point
    Heroes of Might & Magic 3 Complete
    Heroes of Might & Magic 4 Complete
    Jade Empire Special Edition
    Prince of Persia Trilogy (1, 2 és 3 rész)
    Sacred Gold (alap + kiegészítő)
  • SL
    Bocs hogy kitöröltem :D szar kép volt

ezek voltak: Halo2, Unreal Tournament 3, Gears of War, Call of Duty 3 PS2
  • fery02
    Büszke lehetsz rá. LIVE achievementek miatt nekem is fáj rá a fogam.
  • IMYke2.0.0.0
    Engem az alap megjelenése óta izgat - akkoriban nem volt gépem hozzá, és persze sok pénzt is kértek érte... :(
  • IMYke2.0.0.0
    Áááááá! Köszi!
    Akkor rendelés lesz :)
  • Indigo
    Én már megrendeltem az olcsósított kieggel együtt :) A héten próbáltam a demóját. 2x is végigtoltam az 1 kampány és 1 skirmish pályát :D Baromi jónak ígérkezik!
  • ffxi
    Kivánság listám státusza:
    Érdekes NFS: MW drágább lett, 2k-ról 3,6k-ra felment, Hot pursuit 2 abszolúte sehol :( Ebből Resident Evil 4 lesz, mert 3k-ról 1,79k-ra lement és/vagy AOE csomag, ha fut rajtuk a LAN.
  • Csokis
    Dehogy fulláras, KATT!
  • Carlos
    Spore kieg lesz majd jövőhéten!
  • Csokis
    A héten ezeket:

FlatOut 2
    FlatOut Ultimate Carnage
    Sacred 2
    Just Cause
    Test Drive Unlimited GOLD
    Prey
    Titan Quest
    Titan Quest: Immortal Throne
  • IMYke2.0.0.0
    Most az olcsósított Supreme Commander-re vadászok majd jövő héten, Pécsett.
    A küldetéslemeze sajna még mindig "full" áras.
  • IMYke2.0.0.0
    FEAR Gold. :) Még múlt hónap végén.

• fery02
    A héten: Stranglehold (meg is bántam :/), Condemned meg Splinter Cell Double agent. :)
  • nonicks
    Gears of WAr meg weird war...
  • davidka003
    Up a jó topicnak. Senki nem vett mostanában semmit?
  • robotnyk
    láttam vaterán 5kért egy fóliásat, de most tervezek egy vinyó vásárlást, szal... egyszerre minden nem megy :p
  • Indigo
    Na igen, ezektől a Ubisoft Exclusive cuccoktól én is behányok... Ok, hogy olcsóak, de ez már minden gagyiságot felülmúl... Példát vehetnének az EA Classic-ról vagy a CD Projekt LV sorozatáról.

A Gyémánt kiadás azért még néz is ki valahogy (a valóságban igényesebbnek tünik, mint interneten egy borító képet látva).
  • DanielT
    Vegyél ebayről normálisat, ócsón.

szerk: Mondjuk annyira nem olcsó, de 5800 Ft postával együtt újan, fóliásan.
  • davidka003
    "btw, ubisoft exclusive kiadású double agent egy igénytelen két lemezes dvd tok, papírtokban belevágva a játék, ennyi. :\"

Pont ezt említettem pénteken. Ubisoft bekaphatja. EA Classics a király. Van minden benne ami kell. Példát vehetnének róla.
  • robotnyk
    egye fene :p

btw, ubisoft exclusive kiadású double agent egy igénytelen két lemezes dvd tok, papírtokban belevágva a játék, ennyi. :\
    de legalább 2000 forint volt, nem úgy mint ez a gyémánt kiadás sorozat. 4500 forint azért már kicsit sok lenne ilyen igénytelen clipartos borítókerettel. ezért nincs még mass effectem egyelőre...
  • DanielT
    Fujj, ne is mondd... volt utánkiadott Warcraft III-am... ÚRISTEN... nagy fehér(ocsmány minőségű) "karton" doboz, a közepén egy kis képpel talán az eredeti kiadásról... sikítva ajándékoztam el, polcon soha nem volt, csak a szekrény mélyén.
  • DanielT
    A véleményed tiszteletben tartom, de szerintem nem véleményt mondtál a témában, hanem engem basztattá'... Nebasztassá'!!! :DD
  • Zóanagyvarázsló
    Régen mások voltak az utánkiadások, még itthon is volt nagydobozos EVM (én is csak képen láttam :), persze azzal a baj, hogy a mérettel nő a szoba összképét beragyogó erje is, ami annál a dizájnnal nem előny.

Az észak-amerikai kiadások szoktak még korrektek lenni (PC), többnyire kihajtható elejű, kis alakú papírdobozokról van szó, jobb esetben dombornyomással. És még az árak is nagyon rendben vannak, csak ugye a postaköltség vagy a cenzúra tehet be.

Lásd az igényességi különbséget - szerintem art szempontjából is - a Still Life esetében.
  • robotnyk
    nem.
    csak azért mert nem értek veled egyet, a véleményem még nem lesz felesleges. a pcs játékok attól még nem szűnnek meg, hogy 3 topicot teleírtok a témával.
  • fook
  • DanielT
    Totálisan felesleges beszólások nem mehetnének /dev/null -ba?

A kommentemnek állatira nem ez volt a lényege. A végén személyes sirámomat írtam le, hogy sajnálom, hogy nem tudom ezeket a mára igényessé vált kiadásokat támogatni.
  • robotnyk
    konzolos győzelmi indulók nem maradhatnának ott, ahova valók?
  • DanielT
    "rendes papír dobozos [de már szinte nem is gyártanak ilyeneket"

Itthon. Németországban még az utánkiadások is gyönyörű, nagyalakú papírdobozban jönnek, de nem ám ilyen buzi feliratokkal, hanem 1-1 ben az eredeti kinézet. Nyilván ott is vannak igénytelenebb verzióban, de pl 2 éve láttam Pc-s GTA: Vice City-t akkora halomban, gigantikus papírdobozban, hogy majdnem elsírtam magam a gyönyörtől. Aztán meg attól, hogy természetesen full német a doboz összes felirata, meg gondolom a játék is. Úgyhogy fájó szívvel hagytam ott.

Egyébként már itthon is hihetetlen jó kiadások születnek Pc-re, totálisan korrekt áron. Kár, hogy maga a platform már teljesen alkalmatlan szinte játékra.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is minőség mániás vagyok - de csak ésszerű keretek között.
    Sajnos, nem tehetem meg, hogy 10-12.000 Ft-os, rendes papír dobozos [de már szinte nem is gyártanak ilyeneket, csak ún. Collector's Edition-öket, amik a régebbi sima kiadványoknak felelnek meg ugye...] kiadványokat vásároljak.
    Így bizony, nekem vannak EVM-s, meg sima DVD-tokos példányaim is. S sokszor a belbecs jobban izgat, mint a doboz.

Persze, azért egy Baldur's Gate / Dungeon Siege 2 / Wheel of Time stb. dobozos kiadványra büszke vagyok :)
  • DanielT
    Na olyat még nem láttam, a polcom szégyene ez a fos EVM kiadás, de nem volt más. :(
  • Indigo
    Sajnos, "Olcsó Jánosnak" kell lennem ahhoz, hogy ilyen melót kapjak.

:( Hát igen, nekem is ismerős a szitu. Mélyen együtt érzek.
  • IMYke2.0.0.0
    Bocs, nem ismerem a játékot, ezért hihettem azt, hogy a manapság divatos DVD-formátumban terjesztik...

Igen, kifizették. Sajnos, "Olcsó Jánosnak" kell lennem ahhoz, hogy ilyen melót kapjak.
  • Indigo
    Meg fogsz lepődni: maga a játék is csupán egyetlen CD-n van rajta (nagy szó a mai világban!), és még ráfért volna a másik CD-n lévő magyarítás is, ami kemény 5 MB-ot nyom... :)

nem sokat - 35.000 Ft. (Több, mint 2 havi munka és a support)

És azt mindet ki is fizették? Kemény...
  • IMYke2.0.0.0
    theone91: nem sokat - 35.000 Ft. (Több, mint 2 havi munka és a support)

indigo: Vélhetőleg azért csinálták ezt, mert maga a magyarítás 1 CD-nyi... és a DVD pedig sima 4.3-as, ezért nem fért volna fel rá...

• theone91
    Szép, granula! Mennyit profitáltál vele? :D
  • Indigo
    Ja igen, azok ott Micimackó lábai :D
  • Indigo
    Előzőhöz hozzá akartam csapni, de elfelejtkeztem róla. Ez is új szerzemény. Érdekessége, hogy az eredeti angol nyelvű szoftvert kapjuk meg, a magyarítás pedig egy külön CD lemezen foglal helyet. Jó ötletnek tartom, nem bánnám, ha ez úgymond divat lenne ezentúl (bár gondolom költségesebb is).

• vasziszdasz
    Windows Vista Ultimate BOX
    Office 2007 BOX
    Stalker: Clear Sky
    Stalker: Shadow of Chernobyl
    Grand Theft Auto 4
    Grand Theft Auto: San Andreas
    Empire: Total War
    Medieval 2: Total War
    Age of Empires 3
    Age of Empires: Collectors Edition (AOE 1-2 +kiegek)
    Knights of Honour
    Command & Conquer 3
    Supreme Commander
    Diablo 2
    Diablo 2: Lord of Destruction
    Titan Quest
    Titan Quest: Immortal Throne
    Dungeon Siege 2
    Neverwinter Nights 2
    Neverwinter Nights
    Neverwinter Nights: Shadows of Unterentide
    Neverwinter Nights: Hordes of The Underdark
    Elder Scrolls 4: Oblivion
    Baldurs Gate4 in 1 boxset (BG 1-2 +kiegek)
    Ultima 9: Ascension
    Lands of Lore: Guardians of Destiny
    Betrayal in Antara
    FEAR
    Quake 4
    Half Life 2
    Need for Speed: Most Wanted
    Need for Speed: Underground 2
    Test Drive
    GT Legends
    Pirates
    Operation Flashpoint
    Black & White
    Sacrifice
    Tribes 2

Ezek csak a dobozos szoftverek, a régi újságmellékleteket, videokártya mellé adott zacsis cd-ket nem is számolom.
  • grebber
    Crysis (magyar feliratos)
    Crysis Warhead (magyar szinkron)
    Swat 4
    Swat 4 The Stetchkov Syndicate
    Stranglehold (magyar)
    True Crime New York City (magyar felriatos)
    War Front Turning Point (magyar felriatos)
    Flatout 2
    Sacred2 (magyar feliratos)
    Wheelman (magyar felriatos)
    F.E.A.R
    Restricted Area (magyar felriatos)

És amik VGAhoz voltak vagy valahonnan van
    Xpand Rally, Joint Operations, Tomb Raider Anniversary, Ark of Time,Motorhead.