311802
-
#598 Gratulálok!
A Crysis-en (voltaképp egy techdemo) kívül mindegyik szuper játék. -
Csokis #597 Mai napi szerszeményeim:
Boiling Point: Road to Hell
Crysis
FEAR
FEAR: Extraction Point
Heroes of Might & Magic 3 Complete
Heroes of Might & Magic 4 Complete
Jade Empire Special Edition
Prince of Persia Trilogy (1, 2 és 3 rész)
Sacred Gold (alap + kiegészítő)
-
SL #596 Bocs hogy kitöröltem :D szar kép volt
ezek voltak: Halo2, Unreal Tournament 3, Gears of War, Call of Duty 3 PS2 -
#595 Büszke lehetsz rá. LIVE achievementek miatt nekem is fáj rá a fogam. -
#594 Engem az alap megjelenése óta izgat - akkoriban nem volt gépem hozzá, és persze sok pénzt is kértek érte... :(
-
#593 Áááááá! Köszi!
Akkor rendelés lesz :)
-
Indigo #592 Én már megrendeltem az olcsósított kieggel együtt :) A héten próbáltam a demóját. 2x is végigtoltam az 1 kampány és 1 skirmish pályát :D Baromi jónak ígérkezik! -
#591 Kivánság listám státusza:
Érdekes NFS: MW drágább lett, 2k-ról 3,6k-ra felment, Hot pursuit 2 abszolúte sehol :( Ebből Resident Evil 4 lesz, mert 3k-ról 1,79k-ra lement és/vagy AOE csomag, ha fut rajtuk a LAN. -
Csokis #590 Dehogy fulláras, KATT! -
#589 Spore kieg lesz majd jövőhéten! -
Csokis #588 A héten ezeket:
FlatOut 2
FlatOut Ultimate Carnage
Sacred 2
Just Cause
Test Drive Unlimited GOLD
Prey
Titan Quest
Titan Quest: Immortal Throne -
#587 Most az olcsósított Supreme Commander-re vadászok majd jövő héten, Pécsett.
A küldetéslemeze sajna még mindig "full" áras.
-
#586 FEAR Gold. :) Még múlt hónap végén.
-
#585 A héten: Stranglehold (meg is bántam :/), Condemned meg Splinter Cell Double agent. :) -
#584 Gears of WAr meg weird war... -
#583 Up a jó topicnak. Senki nem vett mostanában semmit?
-
#582 láttam vaterán 5kért egy fóliásat, de most tervezek egy vinyó vásárlást, szal... egyszerre minden nem megy :p -
Indigo #581 Na igen, ezektől a Ubisoft Exclusive cuccoktól én is behányok... Ok, hogy olcsóak, de ez már minden gagyiságot felülmúl... Példát vehetnének az EA Classic-ról vagy a CD Projekt LV sorozatáról.
A Gyémánt kiadás azért még néz is ki valahogy (a valóságban igényesebbnek tünik, mint interneten egy borító képet látva). -
#580 Vegyél ebayről normálisat, ócsón.
szerk: Mondjuk annyira nem olcsó, de 5800 Ft postával együtt újan, fóliásan. -
#579 "btw, ubisoft exclusive kiadású double agent egy igénytelen két lemezes dvd tok, papírtokban belevágva a játék, ennyi. :\"
Pont ezt említettem pénteken. Ubisoft bekaphatja. EA Classics a király. Van minden benne ami kell. Példát vehetnének róla. -
#578 egye fene :p
btw, ubisoft exclusive kiadású double agent egy igénytelen két lemezes dvd tok, papírtokban belevágva a játék, ennyi. :\
de legalább 2000 forint volt, nem úgy mint ez a gyémánt kiadás sorozat. 4500 forint azért már kicsit sok lenne ilyen igénytelen clipartos borítókerettel. ezért nincs még mass effectem egyelőre... -
#577 Fujj, ne is mondd... volt utánkiadott Warcraft III-am... ÚRISTEN... nagy fehér(ocsmány minőségű) "karton" doboz, a közepén egy kis képpel talán az eredeti kiadásról... sikítva ajándékoztam el, polcon soha nem volt, csak a szekrény mélyén. -
#576 A véleményed tiszteletben tartom, de szerintem nem véleményt mondtál a témában, hanem engem basztattá'... Nebasztassá'!!! :DD -
Zóanagyvarázsló #575 Régen mások voltak az utánkiadások, még itthon is volt nagydobozos EVM (én is csak képen láttam :), persze azzal a baj, hogy a mérettel nő a szoba összképét beragyogó erje is, ami annál a dizájnnal nem előny.
Az észak-amerikai kiadások szoktak még korrektek lenni (PC), többnyire kihajtható elejű, kis alakú papírdobozokról van szó, jobb esetben dombornyomással. És még az árak is nagyon rendben vannak, csak ugye a postaköltség vagy a cenzúra tehet be.
Lásd az igényességi különbséget - szerintem art szempontjából is - a Still Life esetében. -
#574 nem.
csak azért mert nem értek veled egyet, a véleményem még nem lesz felesleges. a pcs játékok attól még nem szűnnek meg, hogy 3 topicot teleírtok a témával. -
#573 -
#572 Totálisan felesleges beszólások nem mehetnének /dev/null -ba?
A kommentemnek állatira nem ez volt a lényege. A végén személyes sirámomat írtam le, hogy sajnálom, hogy nem tudom ezeket a mára igényessé vált kiadásokat támogatni. -
#571 konzolos győzelmi indulók nem maradhatnának ott, ahova valók? -
#570 "rendes papír dobozos [de már szinte nem is gyártanak ilyeneket"
Itthon. Németországban még az utánkiadások is gyönyörű, nagyalakú papírdobozban jönnek, de nem ám ilyen buzi feliratokkal, hanem 1-1 ben az eredeti kinézet. Nyilván ott is vannak igénytelenebb verzióban, de pl 2 éve láttam Pc-s GTA: Vice City-t akkora halomban, gigantikus papírdobozban, hogy majdnem elsírtam magam a gyönyörtől. Aztán meg attól, hogy természetesen full német a doboz összes felirata, meg gondolom a játék is. Úgyhogy fájó szívvel hagytam ott.
Egyébként már itthon is hihetetlen jó kiadások születnek Pc-re, totálisan korrekt áron. Kár, hogy maga a platform már teljesen alkalmatlan szinte játékra. -
#569 Én is minőség mániás vagyok - de csak ésszerű keretek között.
Sajnos, nem tehetem meg, hogy 10-12.000 Ft-os, rendes papír dobozos [de már szinte nem is gyártanak ilyeneket, csak ún. Collector's Edition-öket, amik a régebbi sima kiadványoknak felelnek meg ugye...] kiadványokat vásároljak.
Így bizony, nekem vannak EVM-s, meg sima DVD-tokos példányaim is. S sokszor a belbecs jobban izgat, mint a doboz.
Persze, azért egy Baldur's Gate / Dungeon Siege 2 / Wheel of Time stb. dobozos kiadványra büszke vagyok :)
-
#568 Na olyat még nem láttam, a polcom szégyene ez a fos EVM kiadás, de nem volt más. :( -
Indigo #567 Sajnos, "Olcsó Jánosnak" kell lennem ahhoz, hogy ilyen melót kapjak.
:( Hát igen, nekem is ismerős a szitu. Mélyen együtt érzek. -
#566 Bocs, nem ismerem a játékot, ezért hihettem azt, hogy a manapság divatos DVD-formátumban terjesztik...
Igen, kifizették. Sajnos, "Olcsó Jánosnak" kell lennem ahhoz, hogy ilyen melót kapjak.
-
Indigo #565 Meg fogsz lepődni: maga a játék is csupán egyetlen CD-n van rajta (nagy szó a mai világban!), és még ráfért volna a másik CD-n lévő magyarítás is, ami kemény 5 MB-ot nyom... :)
nem sokat - 35.000 Ft. (Több, mint 2 havi munka és a support)
És azt mindet ki is fizették? Kemény... -
#564 theone91: nem sokat - 35.000 Ft. (Több, mint 2 havi munka és a support)
indigo: Vélhetőleg azért csinálták ezt, mert maga a magyarítás 1 CD-nyi... és a DVD pedig sima 4.3-as, ezért nem fért volna fel rá...
-
#563 Szép, granula! Mennyit profitáltál vele? :D -
Indigo #562 Ja igen, azok ott Micimackó lábai :D -
Indigo #561 Előzőhöz hozzá akartam csapni, de elfelejtkeztem róla. Ez is új szerzemény. Érdekessége, hogy az eredeti angol nyelvű szoftvert kapjuk meg, a magyarítás pedig egy külön CD lemezen foglal helyet. Jó ötletnek tartom, nem bánnám, ha ez úgymond divat lenne ezentúl (bár gondolom költségesebb is).
-
vasziszdasz #560 Windows Vista Ultimate BOX
Office 2007 BOX
Stalker: Clear Sky
Stalker: Shadow of Chernobyl
Grand Theft Auto 4
Grand Theft Auto: San Andreas
Empire: Total War
Medieval 2: Total War
Age of Empires 3
Age of Empires: Collectors Edition (AOE 1-2 +kiegek)
Knights of Honour
Command & Conquer 3
Supreme Commander
Diablo 2
Diablo 2: Lord of Destruction
Titan Quest
Titan Quest: Immortal Throne
Dungeon Siege 2
Neverwinter Nights 2
Neverwinter Nights
Neverwinter Nights: Shadows of Unterentide
Neverwinter Nights: Hordes of The Underdark
Elder Scrolls 4: Oblivion
Baldurs Gate4 in 1 boxset (BG 1-2 +kiegek)
Ultima 9: Ascension
Lands of Lore: Guardians of Destiny
Betrayal in Antara
FEAR
Quake 4
Half Life 2
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Underground 2
Test Drive
GT Legends
Pirates
Operation Flashpoint
Black & White
Sacrifice
Tribes 2
Ezek csak a dobozos szoftverek, a régi újságmellékleteket, videokártya mellé adott zacsis cd-ket nem is számolom. -
#559 Crysis (magyar feliratos)
Crysis Warhead (magyar szinkron)
Swat 4
Swat 4 The Stetchkov Syndicate
Stranglehold (magyar)
True Crime New York City (magyar felriatos)
War Front Turning Point (magyar felriatos)
Flatout 2
Sacred2 (magyar feliratos)
Wheelman (magyar felriatos)
F.E.A.R
Restricted Area (magyar felriatos)
És amik VGAhoz voltak vagy valahonnan van
Xpand Rally, Joint Operations, Tomb Raider Anniversary, Ark of Time,Motorhead.