311802
  • bulba
    CD Galaxisból hozattam 900-at simán megér. Noha azt írták, hogy normál kiadás, kézikönyv abszolút nincs hozzá (töltsem le a honlapjukról ahol nincs is fönnt), de a borítója normális legalább.
    Nem olyan rég én is próbáltam XP-n és asszem a crack nem jó vagy patchelni kéne... ilyesmi lehet a gondja de alacsony grafikán már gond nélkül elindul és betölti a pályát.
    A FlatOut 2K-ért mindenképp must have, csak akkor jön rá az ember hogy mennyi mindent újítottak benne a 2-höz képest ha tüzetesebben belenéz.
    A Prey meg ilyen koldus kiadás, de csak egy ezres volt és már a játék miatt megérte.
  • fery02
    Screamer 4x4! :O
    Emléxem, mikor még akkoriban játszottunk vele, a műszerfalat nézve nem hittük volna, hogy megmozdulnak a műszerek mutatói, de mégis megmozdultak. :P Addig szerintem ebben voltak a műszerfalak a legrealisztikusabban kidolgozva. Kár, hogy a mostani gépemen valamiért nem akar már indulni, meg persze az is kár, hogy nincs meg eredetiben. :P
    A Flatout UC-t is én is nagyon igyekszem megszerezni 1990 Ft-ért :P
  • bulba
    FlatOut: UC, Screamer 4x4, Prey:
  • xido
    nyistapista..rendelés alatt vannak még csak.:(
  • Hellsing47
    képeket
  • xido
    Na most örülök:)
    Nagyritkán jut eszembe,hogy a pcdome shopba is benézzek,mindig cdgalaxisból tankolok be...végre több éves keresés után ráakadtam náluk a Total overdose-ra:))..össze is raktam megint egy kis olcsó csomagot:)
  • Jani21
    Én nem pont erre az oldalra gondoltam, de a bolt ugyanaz, csak átdizájnolva.

@fook:
    Ha csak az a lényeg, hogy ne fizess a szállításért, akkor itt is át lehet venni személyesen.
  • fook
    olyan nincs ahol mintaboltban is meg lehet vásárolni 4k-ért ?:)
  • Csokis
    Itt, KATT!
  • Indigo
    PC-re? Hol?
  • Jani21
    Már most is 4000 az Orange Box. Egy helyen biztos. Sőt már korábban is volt 4000-ért ugyanott, fel is hívtam rá egyik barátom figyelmét, aki szintén nem hagyhatta ki .
  • 1greenman
    jaa az LV kiadás, hát nem azért vettem hogy nézegessem, nekem csak a megapack kellett belőle

ami meg belül van az kárpótol, mert a kézikönyv is nagyon jól át lett dolgozva
  • DanielT
    Jól eldugtam az okát mi?

Na, akkor kiemelem: Mert iszonyatosan ocsmány!

:D

Nyomtass neki egy olyat fényes papírra mint az eredeti kiadásnak van és máris mérföldekkel jobb.

Persze ez nem mindenkinek fontos, csak nem bírtam ki :)
  • 1greenman
    én? minek?
  • DanielT
    Csak csinálj neki egy rendes borítót, mert ez iszonyat ronda :)
  • fery02
    Do Want. :O
  • 1greenman

A baloldalit vettem ma:

Általában nem szeretem az ilyen különkiadásokat, de most nagyon lenyűgözött, meg lehet nézni a különbséget az eredeti kiadás és a CD Projekt kiadása között:
  • xido
    volt olyan??..xboxra láttam csak olyat,amihez sporttáska is volt R* jellel
  • fook
    tényleg csak 4k lesz az orange box ?:) azt megveszem énis :)
  • Bence94
    én nekem gta 4 gyűjtői változatból kellenének dolgok:zenei cd,art book,rockstar logós kulcstartó,esetleg a doboz.Nem tudja valaki honnan tudnám ezeket beszerezni? nem fontos hogy egybe legyen külön külön is jó lenne.
  • ollie
    A cdgalaxisban az is csak 2k.
  • Blacksheep333
    Az EA forgalmazza a dobozos verziókat.
  • Neoncsoves
    EA a felelős a retail verzióért mindkét játék esetében!
  • davidka003
    De az Orange Box és a Left 4 Dead az Valve játék. Mi köze az EA-nek hozzá?
    De mondjuk nekem mindegy, most nincs pénzem játékra pedig szívesen megvenném 4k-ért.
  • xido
    OB-n dobtam egy hátast..már 7et se sajnáltam érte a 12 helyett.de aki ott hagyja 3ért vagy mennyiért...
  • Bence94
    volt demo belőle csak egy ideig.játszottam demo fullal is.ha először próbálod ki akkor szinte nem lehet abbahagyni.single egy ideig leköt de ezt multiban kell tolni haverokkal.
  • Bence94
    ha tényleg 4000-re fog leesni a left 4 dead júliusban akkor az jön a gyűjteménybe.

ui.: láttam vaterán egy fémdobozos alone in the darkot és egy szintén fémdobozos bioshockot sajnos német nyelvűek voltak + egy nagy dobozos gyűjtői változatot az alone in the darkbol sajnos ez megg wii-s verzio volt potom 7500 ft lett volna
  • Indigo
    Bizony, az EA jövő hónapban árleszállítást tart :)
    Többek közt a következők is 4k-ért beszerezhetőek lesznek:
    - Dead Space (akit érdekel, nekem annyira nem jött be [eddig, kb felénél tartok :)]),
    - Orange Box - ez viszont tuti vétel,
    - C&C The First Decade - bagó ár egy ilyen gyűjteményért... bár már régen megvan,
    - Left 4 Dead (nem ismerem, de sokan ajnározzák. Kár, hogy nincs belőle demó).
  • xido
    Múlt hét csütörtöki szerzemény:
    Crysis
    Lego Batman
    Lego Indiana Jones
    Tomb Raider Underworld
    Spiderman:Friend or foe

Júliusi katalógus szerint 4000-re le fog esni a Mirror's edge,akkor megint eszközlök pár darabot a polcomra örömmel:)
  • Csokis
    Persze, de az nem is 2eHUF. Ennyit megért nekem, de többet már nem. Egyébként én is gyűjtő vagyok.
  • IMYke2.0.0.0
    Mert gyűjtő vagyok. :)
  • fery02
    Csak a multi miatt sima Cryisi-t? Akkor már inkább a kiegészítőlemezét, amihez jár a Crysis Wars is, ami külön multira kihegyezett program. Népszerűbb is, pl sokkal több szerver van.
    Ha mindezt amiket írtam tudod, akkor nem szóltam. :)

IMYKE2.0.0.0: Én csak azokat a játékokat szoktam megvenni, amiket szeretek, ismerek (bár ebből a szempontból nálam hatalmas kivétel volt a múlt heti Stranglehold). Te meg írtad, hogy nem szereted, akkor minek adnál érte pénzt? De persze nem pofázok bele, csak szólás szabadság van. :P
  • IMYke2.0.0.0
    Gondolom, sokan félreértették - érthető módon -, de szívből nem gyűlölöm a Crysis-t. A leárazott példányt lehet be is dobom majd a kosárba a megrendeléskor...
    Aztán megnézem, mit tud kezdeni velem a 4850-esem.
  • IMYke2.0.0.0
    Megvárom a fizetésnapot - jövő hét - és meg is rendelem rögvest őket.
    Izzad a tenyerem előre is.
    Nem sok játékot szoktam végigjátszani [inkább fordítom őket és úgy tesztelem, vagy csak begyűjtöm], de ezt megjelenése óta tervezem.
  • Indigo
    Ja, és új szerzeményeim:
    Civilization Chronicles
    Spellforce Universe
    Supreme Commander + kieg
  • Indigo
    Szerintem remekül el lehet vele szórakozni, még ha van is pici "techdemo" íze a dolognak. És a multija sem rossz, bár tény, hogy vannak sokkal jobb multis játékok. 12 k-t én sem adtam volna érte (mint ahogy eddig semmilyen játékért nem adtam annyit), de 2k-t simán megér.
  • Csokis
    Megköszönni meg elfelejtem. Elnézést!

Köszönöm! Igyekeztem még Július 1. előtt megvenni ezeket. Utána már drágább lesz ez is. Ja, a CD Galaxisból rendeltem mindet és ma hozta a futár. Ezért a mai napi szerzemény.

Te már megrendelted a Supreme Commander + kiegészítőt?
  • Csokis
    A single valóban nem valami nagy szám, de a multi miatt vettem meg. Az már nem olyan rossz szvsz!
  • fery02
    Nagyon jól elszórakozom a Crysis-sel, már vagy harmadjára. :)
  • fery02
    Az szép pakk egy napra. :P