311802
-
#678 Az igen. :D -
Indigo #677 Nem mondanám lehúzásnak, mert végülis a GTA 3 + kiegészítők egy csomagban... Szoktak ilyen pakkokat kiadni, nincs ezzel baj. Akinek még nincs meg egyik sem, az jól jár vele. Bár gondolom ilyen fapados kiadás, kézikönyv és térkép nélkül...
Amin viszont csak pislogtam... Hát elég idétlen gondolat volt összecsomagolni a Bioshock-ot az Oblivion-al... -
Neoncsoves #676 Belerakom az ablakba xD -
#675 Picit soknak érzem
Am ez nagyon tetszik: "Platform: Window " :D -
#674 [URL=http://cdgalaxis.hu/PC/16745/grand-theft-auto-trilogy.html]Klasszikus "még-egy-bőr" lehúzás...[/URL]: GTA Trilogy - ~9.500 Ft.
-
Indigo #673 Szívás -
Csokis #672 Na igen, de azért nem mindenhol, KATT! -
Indigo #671 Nekem is teljes lett a Civ-gyűjtemény, mióta lement a Chronicles ára ^^ Ennyiért nem hagyhattam ki. Ahogy az Orange Box-ot sem hagytam ki 4k-ért :) -
Csokis #670 Köszi! -
Neoncsoves #669 Jól néz ki! :) grat hozzá! -
Csokis #668 CD Galaxisból! A Civilization Chronicles (KATT!) 5190HUF, Civilization 4: Warlords (KATT!) 990HUF és Civilization 4: Beyond the Sword (KATT!) 990HUF, így összesen 7170+990HUF futár = 8160HUF. -
#667 Honnan/mennyi? -
Csokis #666 Hoppá, a képet meg elrontottam.
-
Csokis #665 Váááá, végre meglett! Civilization Chronicles + Civilization 4: Warlords és Civilization 4: Beyond the Sword kiegészítők! Komplett Civilization, amire mindig is vágytam!
-
#664 Köszi a választ. -
#663 Mindkét tok ugyanolyan. -
xido #662 Na végre megjött a csomagom:)
Kung Fu Panda
Total Overdose(mióta vadásztam rá)
Jade empire
Flatout ultimate carnage
Marvel:Ultimate alliance
Scarface -
#661 Értem, de azért első kérdésemre szerintem meg tudod mondani a választ. -
#660 A régi kiadásról fogalmam sincs, hogy milyen, szóval....... -
#659 Csak a külső papírtok rendelkezik gyémánt kiadás dizájnnal, vagy a műanyag tok is? Esetleg a műanyag tok megmaradt az eredeti dizájnnál? -
#658 A jobb oldali korongon csak a magyarítás van rajta plusz egy szövegfájl. Szívesen! -
#657 Ebben ugye új játszható karakterek
új,erősebb fegyverek
új többjátékos módok és pályák -
#656 Köszi. Minden rajta van a képen amire kíváncsi voltam.
Elég igényes ez a Gyémánt Kiadás is. De minek van 2 DVD? Vagy az egyik az angol verziót tartalmazza a másik meg a magyart? -
#655 Tessék
-
#654 Persze, nagyon szívesen. Pontosan mire vagy kíváncsi? -
#653 Tudnál csinálni a Lost Planet gyémánt kiadás belsejéről egy fotót? -
#652 Ezek vannak többek közt, sok nincs itt, ami uyganígy dobozos kiadások, meg még elég sok melléklet játék.
-
#651 -
n3whous3 #650 nekem ezek amik nem újságosak ::
gta iv a büszkeség, előrendelt volt még, még a futárszolgálatos dobozát is megtartottam :D -
#649 jameg egy pár gamestaros ingyen game: Postal, Hitman 3 -
#648 + még megvan Hitman: Blood Money azis fasza játék.
ezrest simán megért :) -
3 Citys game :DDD
de az Übersoldier az télleg fasza game attól hogy citys, lehet hőgy csak ők adták ki.
a többi se nagy szám de azért van 1-2 jó gamma -
#646 haló
-
#645 Igen, 32 oldalas és magyar nyelvű. -
Hellsing47 #644 Prey-hez volt kézikönyv? -
xido #643 Úristen de örülök,hogy külön megvannak mind a Persiák,mind a Splinterek..legalább valami gyűjtődobozban lenne a 3 különálló tokozás -
#642 Ezt is aláírom az NFS: Porsche Unleashed-emmel. :) -
#641 Én már sokszor leírtam, hogy az Ubisoft nagyon igénytelen.
A Legjobb választás játékok meg az EA Classics pedig nagyon jók. Van hozzájuk kézikönyv meg minden. -
#640 Ugyanilyen igénytelen az én Splinter Cell Trilogy-m. :( -
Csokis #639 A Flatout UC-t és a Prey-t én is megvettem, simán megérte. A Flatout UC ráadásul a LIVE-os kódért főleg.
Egyébként ezek az Ubisoft-os Exclusive kiadások, valami rémesen igénytelenek! Nézzétek meg ezt a Prince of Persia Trilogy kiadást. Az első három Prince részt tartalmazza. A tok egész normális, semmi különös.
Igen ám, de ki is kell nyitni. Utána mit lát az ember:
Igen, a három rész 1-1 papírtasakba téve! Iszonyú. Ráadásul a The Two Thrones részt, ami a borítón is szerepel, már francia címmel van ellátva a DVD lemezen! Kép erről is.
Szóval, aki Ubisoft-os Exclusive kiadást vesz, az számoljon azzal, hogy igénytelen lesz.