311802
  • Carlos
    Honnan a Phase One?
  • fery02
    A képről is látni. .)
    Én most a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky-on gondolkodok, hogy elég lenne-e csak Gyémánt kiadásban vagy akkor inkább már 3000-el drágábban a gyűjtői kiadást célozzam meg (Gyémántot szerezném meg a legkönnyebben, mert a közeli Teszkóban van egy pár, viszont a Gyűjtőit csak rendeléssel lehtne megszerezni)...
    Örülnék, ha valaki, akinek például megvan a gyűjtői, dobna fel pár képet a tartozékairól. :)
  • IMYke2.0.0.0
    A "The Witcher"-rel jártál a legjobban. [Tapasztalat.]
  • Indigo
    Mai szerzeményeim:

Végre megvan a Witcher, és végre eredeti CoD4 szervereken játszhatok a haverommal :) És a Panzers volt ma a ráadás ^^ (Teljesen angol nyelvű egyébként)
  • davidka003
    "csak 20 kb-os képet tudok feltölteni ahhoz meg nagyon le kéne csúfítani."

nem csak az sg van a világon.
    töltsd fel ide a képet: link
  • Beni521
    csak 20 kb-os képet tudok feltölteni ahhoz meg nagyon le kéne csúfítani. azért egy lista:

Age of Empires Gold Edition (AoE 1+Kieg)
    Battlefield 2 Deluxe Edition (BF2+Special Forces)
    Brothers in Arms Double Time (BiA Road to Hill 30 + Earned in Blood)
    Codename Panzers Phase One
    Codename Panzers Phase Two
    Counterstrike Source (+Day of Defeat Source, Half Life 2 Deathmatch)
    Empire Total War
    Flight Simulator 98
    IL2 Forgotten Battles
    Gears of War
    Jurassic Park Operation Genesis
    Lock On - Air Combat Simulation
    Pacific Fighters
    Panzer Elite
    Panzer Elite Action
    Patrician 2
    Robin Hood: The Legend of Sherwood
    Spore Galactic Edition (+Édes és Rémes)
    Star Wars Battlefront 2
    Syberia
    Thunder Brigade
    Warcraft 3 (+The Frozen Throne)
    World of Warcraft (+Burning Crusade, Wrath of the Lich King)
    Worms 4 Mayhem

+kb 18 PC Guru/Gamestar melléklet

XBOX360

Turok
    Halo 3
    Call of Duty 4 Modern Warfare
    Call of Duty World at War
    Naruto Rise of a Ninja
    Naruto The Broken Bond
    Assassin's Creed
    Battlefield Bad Company
    Viva Pinata Party Animals
    Need for Speed Pro Street
    Fable 2
    Battlefield 2 Modern Combat
    Lego Indiana Jones
    Lego Star Wars 2
    Brothers in Arms Hell's Highway

• xido
    nem fotózok,mindenki ismeri a borítókat...mai pótlásaim
    Cod4-végre nem horror ár
    nfs:undervoer-csak mert mind megvan,ez se lógjon ki
  • Dragooon #711
    megvetted őket:)
  • Hellsing47
    nagyon leült a topik

új szerzemények:

• Hellsing47
    értem, köszönöm
    bár hát szerintem ez elég hülye egy megoldás :D
  • Indigo
    A belső borító kétoldalas: az egyik oldal olyan "ócskaszar", mint a papírtok, viszont megfordítva megkapod az eredeti borítót :)
  • Hellsing47
    TS kiadásoknál csak a külső borító ilyen ócskaszar, belül már normális? :o
  • Indigo
    Nekem elsősorban a játék a lényeg, úgyhogy ez belefér. Összességében szép kiadás, igényes, magyar nyelvű kézikönyvvel.
    De azért az igénytelenséget én sem bírom - lásd Ubisoft Exclusive...
  • IMYke2.0.0.0
    Valahol faragniuk kell a költségeken...
    Én abba a táborba tartozom, ahol a "még gyűjtők, de a bizonyos "fícsörök" hiányában is vásárlók" laknak.
    Vannak olyan emberkék, akik a képeden lévő összeállításra:

[Nekem is megvan ez a Pack]
  • Indigo
    Újabb szerzemény :)
    Még anno első kiadásban akartam megvenni a Triple Pack-et, de hamar elfogyott :( Szerencsére a CD Projekt-es kiadás azért hozza a szokásos minőséget (Egy dolgot leszámítva: a Fable-höz olyan tok volt, amibe kényelmesen belement mind a 4 lemez, kár, hogy elkezdték a papírtasakos megoldást...)

• RiCSi1234
    UT 3, UT 2004, GT Legends, GTR 2, Colin 2005, GTA 4, Arma 2, Battlefield Anthology, Battlefield 2 expansion pack, Richard Burns Rally, Trackmania, Battlefield Vietnam.. Csak ha nem látszódna.. :D
  • RiCSi1234
  • RiCSi1234
    Na, a Dráágaszágaim.. :)
  • Zóanagyvarázsló
    A CD-kulcs segítségével letöltheted Steamről, nem? Steam pedig úgyis kell a futtatásához.
  • Dragooon #699
    megpróbálkozom majd vele, köszi:)
  • IMYke2.0.0.0
    Legjobb megoldás ilyenkor:
    - másik géppel készítesz a teljes lemezről egy biztonsági másolatot, 4x olvasással (ajánlott program: PowerISO v4.5 és az ő virtuális meghajtója)
    - a netről leszedsz egy NoDVD-t és kész is az original warez DVD-t, eredeti forrásból :))))
  • Dragooon #697
    ma gondoltam bemegyek a boltba (ha már végre lement az ára 10ezerről) és megveszem ezt, aztán majd jó sokat játszom online:

aha
    probléma csak az hogy nyomorult dvd olvasó nem olvassa be a lemezt, mást természetesen fél pillanat alatt, illetve másik gép már felismeri, de az enyém nem :|
    jellemző
  • Shep
    Hát igen, de a kulcsszó a kellene.
  • IMYke2.0.0.0
    Pécsett nekem is mindig megmutatta a lányka és a fiúk is.
    Ez kellene természetes legyen mindenhol.

• Shep
    Igen ott vettem, nekem is tetszik a hozzáállásuk eddig legalábbis mindig korrekt volt a kiszolgálás a részükről, nem csak ilyen odalökjük azt fizessél hülyegyerek. Mindenesetre a lemezes dolgot eddig nem csinálták, de jó volt látni, hogy van ahol még nézik valamibe a vásarlót.
  • Indigo
    Ezek szerint 576-ból vetted? (Bennük még nem csalódtam, mindig nagyon korrektek.)
  • Shep
    Az meg külön meglepő volt számomra, hogy a srác direkt megnézette velem a rendszerigényt, hogy fog e menni a gépemen (nem akartam neki mondani, hogy a "demo" megy akkor majd ez nem fog?) megmutatta a lemez hátulját, hogy nem karcos, nem sérült szóval profin viselkedett.
  • Shep
    Már rég meg akartam venni, de mostanra már az ára is megfelelő lett szóval ma megvettem

Remélem a 2 ára is lemegy hamarosan.
  • Csokis
    Most csak három játékot vásároltam (2+1 pontosabban).

Far Cry
    Sim City 4
    Sim City 4: Rush Hour
  • bulba
    30 EUR.
  • Csokis
    A Civilization Chronicles-hez mellékelt kártyajátékról nincs valakinek magyar leírása/fordítása? Szeretnék vele játszani, de sajnos nem értem.
  • Csokis
    Nekem tetszene, ha az irányítást nem baltázták volna el. Mennyibe került egyébként?
  • bulba
    Objektíven nézve nem: Kevés autó, kevés pálya, nem túl változatos, csak egy versenysorozat van, nem működik benne rendesen a kormány (G25 abszolút nem), bugos a menü, kisebb hiányosságok...
    Nekem viszont kellett, mint egy falatka kenyér. Hiába van egy játéknak szép grafikája, akár 100 pálya, választható autó, ha az irányítás nem tetszik. A mai átlag autós játékokban (nekem) túl érzékeny az irányítás, túl nagy a kanyarsebesség, rövid a fékút, de van olyan játék is ahol nem is kell fékezni, mert a kanyarodástól megfelelő sebességig lassul az autó. Egyszerűen unatkozom vezetés közben.
    Ebben a játékban nem, ha túl gyorsan esek be a kanyarba kisodródik az autó, a tompa irányításnak köszönhetően a hosszú kanyarokban is lehet normálisan tartani az ívet
  • norbi2fraktal
    nem rossz, grafika szép,és nincs nagy gépigénye sem
  • IMYke2.0.0.0
    Jó játék?
  • bulba
  • Indigo
    Na ez már igen
  • Hellsing47
    bár most találtam az xboxos verzióról egy képet
    eléggé igényesnek néz ki
  • Hellsing47
    szerintem sincs ezzel semmi baj, én be is ruháznék egyre lévén hogy csak a gtaIV van meg eredetiként, csak kiváncsi lennék hogy milyen "csomagolásban" is adják
  • Csokis
    Nem is rossz, nade nem ennyiért!