311802
-
#718 Honnan a Phase One? -
#717 A képről is látni. .)
Én most a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky-on gondolkodok, hogy elég lenne-e csak Gyémánt kiadásban vagy akkor inkább már 3000-el drágábban a gyűjtői kiadást célozzam meg (Gyémántot szerezném meg a legkönnyebben, mert a közeli Teszkóban van egy pár, viszont a Gyűjtőit csak rendeléssel lehtne megszerezni)...
Örülnék, ha valaki, akinek például megvan a gyűjtői, dobna fel pár képet a tartozékairól. :) -
#716 A "The Witcher"-rel jártál a legjobban. [Tapasztalat.] -
Indigo #715 Mai szerzeményeim:
Végre megvan a Witcher, és végre eredeti CoD4 szervereken játszhatok a haverommal :) És a Panzers volt ma a ráadás ^^ (Teljesen angol nyelvű egyébként) -
#714 "csak 20 kb-os képet tudok feltölteni ahhoz meg nagyon le kéne csúfítani."
nem csak az sg van a világon.
töltsd fel ide a képet: link -
Beni521 #713 csak 20 kb-os képet tudok feltölteni ahhoz meg nagyon le kéne csúfítani. azért egy lista:
Age of Empires Gold Edition (AoE 1+Kieg)
Battlefield 2 Deluxe Edition (BF2+Special Forces)
Brothers in Arms Double Time (BiA Road to Hill 30 + Earned in Blood)
Codename Panzers Phase One
Codename Panzers Phase Two
Counterstrike Source (+Day of Defeat Source, Half Life 2 Deathmatch)
Empire Total War
Flight Simulator 98
IL2 Forgotten Battles
Gears of War
Jurassic Park Operation Genesis
Lock On - Air Combat Simulation
Pacific Fighters
Panzer Elite
Panzer Elite Action
Patrician 2
Robin Hood: The Legend of Sherwood
Spore Galactic Edition (+Édes és Rémes)
Star Wars Battlefront 2
Syberia
Thunder Brigade
Warcraft 3 (+The Frozen Throne)
World of Warcraft (+Burning Crusade, Wrath of the Lich King)
Worms 4 Mayhem
+kb 18 PC Guru/Gamestar melléklet
XBOX360
Turok
Halo 3
Call of Duty 4 Modern Warfare
Call of Duty World at War
Naruto Rise of a Ninja
Naruto The Broken Bond
Assassin's Creed
Battlefield Bad Company
Viva Pinata Party Animals
Need for Speed Pro Street
Fable 2
Battlefield 2 Modern Combat
Lego Indiana Jones
Lego Star Wars 2
Brothers in Arms Hell's Highway
-
xido #712 nem fotózok,mindenki ismeri a borítókat...mai pótlásaim
Cod4-végre nem horror ár
nfs:undervoer-csak mert mind megvan,ez se lógjon ki -
#711 megvetted őket:) -
Hellsing47 #710 nagyon leült a topik
új szerzemények:
-
Hellsing47 #709 értem, köszönöm
bár hát szerintem ez elég hülye egy megoldás :D -
Indigo #708 A belső borító kétoldalas: az egyik oldal olyan "ócskaszar", mint a papírtok, viszont megfordítva megkapod az eredeti borítót :) -
Hellsing47 #707 TS kiadásoknál csak a külső borító ilyen ócskaszar, belül már normális? :o -
Indigo #706 Nekem elsősorban a játék a lényeg, úgyhogy ez belefér. Összességében szép kiadás, igényes, magyar nyelvű kézikönyvvel.
De azért az igénytelenséget én sem bírom - lásd Ubisoft Exclusive... -
#705 Valahol faragniuk kell a költségeken...
Én abba a táborba tartozom, ahol a "még gyűjtők, de a bizonyos "fícsörök" hiányában is vásárlók" laknak.
Vannak olyan emberkék, akik a képeden lévő összeállításra:
[Nekem is megvan ez a Pack]
-
Indigo #704 Újabb szerzemény :)
Még anno első kiadásban akartam megvenni a Triple Pack-et, de hamar elfogyott :( Szerencsére a CD Projekt-es kiadás azért hozza a szokásos minőséget (Egy dolgot leszámítva: a Fable-höz olyan tok volt, amibe kényelmesen belement mind a 4 lemez, kár, hogy elkezdték a papírtasakos megoldást...)
-
#703 UT 3, UT 2004, GT Legends, GTR 2, Colin 2005, GTA 4, Arma 2, Battlefield Anthology, Battlefield 2 expansion pack, Richard Burns Rally, Trackmania, Battlefield Vietnam.. Csak ha nem látszódna.. :D -
#702 -
#701 Na, a Dráágaszágaim.. :) -
Zóanagyvarázsló #700 A CD-kulcs segítségével letöltheted Steamről, nem? Steam pedig úgyis kell a futtatásához. -
#699 megpróbálkozom majd vele, köszi:) -
#698 Legjobb megoldás ilyenkor:
- másik géppel készítesz a teljes lemezről egy biztonsági másolatot, 4x olvasással (ajánlott program: PowerISO v4.5 és az ő virtuális meghajtója)
- a netről leszedsz egy NoDVD-t és kész is az original warez DVD-t, eredeti forrásból :))))
-
#697 ma gondoltam bemegyek a boltba (ha már végre lement az ára 10ezerről) és megveszem ezt, aztán majd jó sokat játszom online:
aha
probléma csak az hogy nyomorult dvd olvasó nem olvassa be a lemezt, mást természetesen fél pillanat alatt, illetve másik gép már felismeri, de az enyém nem :|
jellemző -
#696 Hát igen, de a kulcsszó a kellene. -
#695 Pécsett nekem is mindig megmutatta a lányka és a fiúk is.
Ez kellene természetes legyen mindenhol.
-
#694 Igen ott vettem, nekem is tetszik a hozzáállásuk eddig legalábbis mindig korrekt volt a kiszolgálás a részükről, nem csak ilyen odalökjük azt fizessél hülyegyerek. Mindenesetre a lemezes dolgot eddig nem csinálták, de jó volt látni, hogy van ahol még nézik valamibe a vásarlót. -
Indigo #693 Ezek szerint 576-ból vetted? (Bennük még nem csalódtam, mindig nagyon korrektek.) -
#692 Az meg külön meglepő volt számomra, hogy a srác direkt megnézette velem a rendszerigényt, hogy fog e menni a gépemen (nem akartam neki mondani, hogy a "demo" megy akkor majd ez nem fog?) megmutatta a lemez hátulját, hogy nem karcos, nem sérült szóval profin viselkedett. -
#691 Már rég meg akartam venni, de mostanra már az ára is megfelelő lett szóval ma megvettem
Remélem a 2 ára is lemegy hamarosan. -
Csokis #690 Most csak három játékot vásároltam (2+1 pontosabban).
Far Cry
Sim City 4
Sim City 4: Rush Hour -
#689 30 EUR. -
Csokis #688 A Civilization Chronicles-hez mellékelt kártyajátékról nincs valakinek magyar leírása/fordítása? Szeretnék vele játszani, de sajnos nem értem. -
Csokis #687 Nekem tetszene, ha az irányítást nem baltázták volna el. Mennyibe került egyébként? -
#686 Objektíven nézve nem: Kevés autó, kevés pálya, nem túl változatos, csak egy versenysorozat van, nem működik benne rendesen a kormány (G25 abszolút nem), bugos a menü, kisebb hiányosságok...
Nekem viszont kellett, mint egy falatka kenyér. Hiába van egy játéknak szép grafikája, akár 100 pálya, választható autó, ha az irányítás nem tetszik. A mai átlag autós játékokban (nekem) túl érzékeny az irányítás, túl nagy a kanyarsebesség, rövid a fékút, de van olyan játék is ahol nem is kell fékezni, mert a kanyarodástól megfelelő sebességig lassul az autó. Egyszerűen unatkozom vezetés közben.
Ebben a játékban nem, ha túl gyorsan esek be a kanyarba kisodródik az autó, a tompa irányításnak köszönhetően a hosszú kanyarokban is lehet normálisan tartani az ívet -
#685 nem rossz, grafika szép,és nincs nagy gépigénye sem -
#684 Jó játék?
-
#683 -
Indigo #682 Na ez már igen -
Hellsing47 #681 bár most találtam az xboxos verzióról egy képet
eléggé igényesnek néz ki
-
Hellsing47 #680 szerintem sincs ezzel semmi baj, én be is ruháznék egyre lévén hogy csak a gtaIV van meg eredetiként, csak kiváncsi lennék hogy milyen "csomagolásban" is adják -
Csokis #679 Nem is rossz, nade nem ennyiért!