311802
  • The Protector
    Nekem ezek vannak most itthon.Pár eredetim kölcsönbe van adva.

• balee4
    Gyönyörűek, grat! Ezek már igazi kincsek. :D Nagy kár, hogy ilyen papírdobozos kiadások már nem jönnek ki, csak egyszerűbbek, még a mai CE-k is gagyik ehhez képest..., gondolom nem éri meg kihozni őket. De nemcsak nálunk, külföldön sem jelennek meg már ilyesmik.:(
  • atesz25
    Igen igen nekem is benne van mert ez egy duplacd tartós.Egyébként minden dobozban benne vannak az eredeti papírok még megrendelő lapok is.jó dolgok voltak ezek.Imperum Galactica magyar!
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, volt.

atesz25: megnéztem otthon, nekem is az a UK dobozos változat van meg a Tomb Raider 2-ből, mint neked :)
    Van benne még egy plusz CD telepítő is. Modemes internetre :)

• hapi
    nekem olyanom is van hogy
    master of magic
    innen sokan gondolom azt sem tudják mi az...
  • nonicks
    imperium galactica 2 nekem is csak dvd tok annak volt magyar dobozos verziója is?
  • atesz25
    hát voltam már olyan topikban ahol nagyon sok kis hülyegyerek (már bocs) volt.Velük nehéz bármiről is beszélni.
  • Carlos
    Dió 2 és a LoD nekem is nagydobozos. :D

Amire igazán büszke vagyok az a NASCAR 1 (Papyrus féle nascar) nagydobozos, 300 oldalas kézikönyvvel. 4 kislemezen jött... :)
  • w77d
    eddig elég szar tapasztalatod lehetett a fórumokról, ez a második topic ahol megköszönöd a normális hozzászólásokat :D
  • atesz25
    Sorry nem eladók csak érdekesség képpen raktam fel őket.Sajnálom hogy már nem lehet ilyen díszdobozosan venni.Egyébként köszönöm a kedves hozzászolásokat.
  • IMYke2.0.0.0
    Mekkora királyságok!
    FIFA 97!
    Diablo 2 dobozban!
    Imperium Galactica 2 dobozban!

[Nekem utóbbi kettő sajna DVD-tok]
  • Carlos
    ÁÁÁÁ...
    Azért innen tudnék válogatni!! Mit kérsz a Carmageddonért és az IG 2-ért? :D
  • w77d
    ejj ezek a régi nagy dobozok :D nekem ilyenben volt Combat Flight Simulator 2, Imperialism 2, Heist.....
  • robotnyk
    diablo2 epic
  • atesz25
    Sziasztok csak érdekesség képen.Mert látom hogy itt már minden játék DVD tokban van.Nekem még van domborműves díszdobozos játékom.
  • balee4
    Nekem is még lenne mit beszerezni: Max Payne 1, Deus Ex 1, Beyond Good & Evil. Ezekre még vadászok, figyelni kell, kis szerencsével el lehet csípni egy-egy jó álapotú példányt még az ilyen régi címekből is.:)
  • Carlos
  • IMYke2.0.0.0

Régiek közül én is keresek párat... Quake 1-2-3, Doom 3, The Longest Journey [4CD-s]...
  • fery02
    Gratulálok hozzá!
  • balee4
    Na meggyütt a Max Payne 2, angol nyelvû kiadás, színes kézikönyvvel, kihajthatós mûanyag tokkal, papírdobozban, gyönyörû az egész. B)

Ez õ lenne, de nincs itt a fényképezõm, szal a vaterás képet kapjátok: :)

• w77d
    nna azt elég nehéz volt beszerezni :)
  • balee4
    Én most idén még Assassin's Creed-re vadászok, kicsit sok érte a bolti 5k, illetve a Mirror's Edge első kiadást, GTA Vice City-t, PoP 2008-at szeretném megvenni.

Jövőre pedig ezek vannak tutira betervezve: Mass Effect 2 CE, Assassin's Creed 2, Bioshock 2 CE.
  • bakvarnyu
    király az a fémdobozos Rainbow six
  • w77d
    most néztem én is utána, tuti megveszem :D
  • balee4
    Rockstar GTA szerű sulis játéka, nagy fun:)
  • balee4
    vatera-ról. :)
  • fery02
    Mivel nem igazán dúskálok mostanság a vagyonban, nem igazán engedhetek meg magamnak sajnos semmi ilyen Dragon Age, se Modern Warfare 2 játékot, viszont davidka003 által linkelt CDgalaxis oldalon, miszerint sok nagyon jó játék csupán 2000-ért van, már én sem állhattam ellen.

Szerintem az Orange box a 2000 Ft-os árával messze a legjobb üzlet, ami jelenleg létezhet a magyar játékpiacon. Azt azért nem mondom, hogy orálisan kielégítem az illetőt, aki mond jobb üzletet (feltéve, ha nem egy csinos, tetszetős csajszi az illető), de gondolkozzatok el, HL 2, + Epizód pack 1-2 + Portal + TF 2 csupán 2000 Ft-ért. Én el se akartam hinni először.

Tehát akkor az új szerzeményeim:

• Hellsing47
    max payne 2-t honnan rendeled? :O
  • Apus
    nagyon fasza
    boxon az egyik kedvencem a mai napig:)
  • Carlos
    Ezmiez?
  • balee4
    Na megjött a Bully Scholarship Edition

Jövő héten érkezik a megrendelt Max Payne 2 digipackos kiadásom. :)
  • grebber
    Crysis (magyar feliratos)
    Crysis Warhead (magyar szinkron)
    Swat 4
    Swat 4 The Stetchkov Syndicate
    Stranglehold (magyar)
    True Crime New York City (magyar felriatos)
    War Front Turning Point (magyar felriatos)
    Flatout 2
    Flatout Ultimate Carnage (magyar feliratos)
    Sacred2 (magyar feliratos)
    Wheelman (magyar felriatos)
    F.E.A.R
    Restricted Area (magyar felriatos)
    Crusaders They Kingdom come (magyar felriatos)
    Half Life 2 Orange Box

És amik VGAhoz voltak vagy valahonnan van:

Xpand Rally, Joint Operations, Tomb Raider Anniversary, Ark of Time,Motorhead.

+ Rush For Berlin

(ez warezeredeti ) mert legelső verziót ki kellett irni xy médiakódú phillips RW-re és eredetinek veszi a játékot.
    RW-t lesem lehet törölni nem lehet vele semmit csinálni de a game működik crack sem kell :D
  • Beni521
    a csoki is hozzá járt :) [minden EA játékhoz jár]

• w77d
    milyen társkereskedő?? XXXD
  • IMYke2.0.0.0
    Való igaz, hogy beszerezhetetlenek már :(
    Jó, körülnézek a házam táján, kalkulálok, lehet addig ki is tudod "pörgetni"... mert hétvégén nagy építkezés lesz [remélem, most már tényleg!] nálunk, mert az időjósok jó időt mondtak.
    Utána, tuti költhetek már játékra is.
  • Neoncsoves
    az árnak az 50%át pedig nekem kell átutalni, mint társkereskedő.
  • w77d
    hát figyi... beszerezhetetlen ritkaságokról van szó, amik a játéktörténelem igazi igazgyöngyszemei (ejj micsoda marketingdumát tudok öszerittyenteni XD ). Nem kenyérre kell a pénz (hál istennek), tehát ha te azt mondod hogy mondjuk adsz 10ezret a kettőért, azért megszabadulok tőle. Egyébként maradhatnak, talán egyszer rászánom magam még egy kipörgetésre :)
  • IMYke2.0.0.0
    Szemét! :)
    Na, írj egy árat! :)
  • w77d
    annyiért inkább megtartom dísznek XXD
  • IMYke2.0.0.0
    A kettőért: 4.000 Ft-ot :)
    [Többet is ér. De hát Te kérdezted :)]