311802
-
#918 Mirror's Edge első kiadás, gyönyörű szép tok, a játék 1 DVD-n (ami elég rútul néz ki szegény), soundtrack CD (ami viszont ütősen fest) és a játék kézikönyve
The Bard's Tale első kiadás, magyar nyelvű kézikönyvvel, a játék 1 DVD-n, egyszerű kiadás, de tök jól néz ki sztem..., hirtelen jött ötlet, de csak 1490 Ft volt és amúgy is régóta ki akartam már próbálni. -
#917 Háát, Assassin's Creed BE előrendelés már elfogyott a boltokból, max megjelenés után tudod megszerezni kétszer annyiért:S Én is még júliusban rendeltem elő. -
#916 én legközelebb gyűjtőik közül a Mass Effect 2-t veszem meg, már elő is rendeltem. ha lesz PC-re is Assassin's Creed 2 Black Edition akkor azt is megfogom, de a simát mindenképp, illetve Bioshock 2 CE-t is. :) -
#915 tuti érdekelni fog majd, de távol még a megjelenés :D -
#914 én is mint mondtam jobban szeretem ha láthatom nem csak valami bithalmaz persze grebbernek is igaza van mert ha valami játék nagyon olcsó akkor azt nem szbad kihagyni lásd:garrymod bár az nincs is dobozba.
Battlefield téged nem érdekel gyűjtőibe :) ? lehet megrendelem game oldalról.stalker soc fémes kiadvány után kutatok most... -
Csokis #913 Köszi! Az tényleg olcsó. -
#912 én inkább kézzel fogható lemez párti vagyok :) néha kimondottan szeretek gyönyörködni az eredeti játékaimban, főleg a sok CE verzióban :) -
#911 Én ha lehet és olcsó akkor digitális.Pl most vettem orange boxot meg mert olcso volt.Még szerencse hogy steam-es mert szarok a lemezek csak steamről tudtam telepíteni!
Ha magyarul adnák ki az már fel lenne tüntetve. -
#910 én jobban szeretem ha szép doboz főleg ha limitált akkor fém vagy papír zene cd,speckó kiegészítők...azt nem tudom, hogy a limitált fém lesz talán ? ill, hogy itthon magyarul adják ki... -
#909 Azta ez tényleg nagyon olcso 7500FT + 885 ft a kipostázás (vagy mi) ára.
Pestről is ezerért hozzák ki nagyon lol.
Nehogy innen rendeljem meg.
Kár hogy digitális letöltéssen nem lehet ilyen olcson megvenni úhy nekem jobb lenne. -
#908 szállítással 28 font azaz 8400 ft jelenleg. -
Csokis #907 Mennyiért van ott? Nem tudom megnézni, csak azért kérdezném. -
#906 azért érdekel mert nagyon olcsón lehet Battlefield Bad company 2 pc gyűjtői kiadást venni egyelőre nem merem megvenni -
Zóanagyvarázsló #905 Ja, nem nagy dolog, csak inkorrektség a részükről. -
#904 Hát írj egy kérdést, hogy megvan-e most ez éppen nekik, ez nem olyan nagy dolog... -
Indigo #903 Ki rendelt már tőlük? Mennyire megbízhatóak?
Nekem így első blikkre úgy tűnik, hogy nem teljesen korrektek. Pl. a GYIK-ben leírják, hogy lehet, hogy egy termék évek óta nem kapható, de azért szerepel a listájukban, mert lehet hogy hamarosan mégis újból kapható lesz... No comment. Legalább azt tüntetnék fel, hogy mi az, amit biztosan tudnak szállítani, akkor nem futok felesleges köröket... Pedig volna pár dolog, ami érdekelne, de így... -
#902 itt van egy a vaterán -
FickDeineStory #901 Beregeltem de utána láttam, hogy könnyen meglehet csak vmi kamu oldal mert a sima Heroes 3 leírása van a Heroes 3 Complete helyett. -
#900 Igen, meglepő volt a Diablo 3-at és a StarCraft 2-őt is látni 13 ezer pénzért :)
-
#899 Én is ezért hitetlenkedtem.
Meglepő lenne, ha még papírdobozos verzió lenne raktáron, bárhol a világon...!
-
#898 CD Galaxisból, de csak előrendelésre volt kapható, már elfogyott. -
Indigo #897 Ez a dobozkép szerintem kamu. Valószínűleg a "Sikersorozat" borítós, kézikönyv nélküli, gyűrött dvd tokos változat lesz az :) (Sajnos nekem is az van, évek óta nem lehetett hozzájutni az eredeti kiadáshoz). -
Zóanagyvarázsló #896 Nem ismerem ezt az oldalt, nem is akarom, de bben nincs semmi emglepő. Valószínűleg BesSeller vagy Sikersorozat szériás Arcanumról van szó (szóval a kép ne tévesszen meg!), azokat pedig éverkig lehetett kapni jóval olcsóbban bárhol. -
Csokis #895 Az előrendelés, ahogyan a CD Galaxisnál is. -
#894 Nem vásárolnék onnan...náluk már kapható az Alan Wake is, link :) -
#893 Ezt valahogy nehezen tudom elhinni...
-
Csokis #892 Itt még vehetsz elvileg Heroes 3-at, KATT! -
#891 Bár az aukció befejezett, azért lehet még találni.
-
#890 Vatera.hu - Heroes of Might & Magic 3 Complete
-
#889 Hérosz 3 complete van a vaterán. -
FickDeineStory #888 Esetleg akit érdekel most NCsoft-tól 50% kedvezménnyel lehet Lineage 2 játékot vásárolni január 5.-ig.
itt a link
Illetve esetleg nem-e tudja valaki, hogy Heroes of Might & Magic 3 Complete Edition-t és Ninja Blade játékot valahonan Magyarország területéről belehet szerezni eredetiben? -
Zóanagyvarázsló #887 Játéktól függ. Értelemszerűen lehet különbség a doboz, a kiegészítők és a játék nyelvében. Különbözhet a tartalom is, főleg Collector's Editionöknél, melyek elve nem is biztos, hogy minden régióban megjelennek. A Dragon Age CE például angoloknál nem is fémdobozos.
Emellett más országokban lehetne extra kiadások (lásd fadobozos SE King's Bountyhoz Németországban és szlávoknál), bizonyos kiadások, pakkok pedig megint ország- vagy régiófügőek lehetnek (pl. az Overlord Raising Helle csak a németeknél jeletn meg dobozosan). Amerikában és Oroszországban is létezik bizonyos játékokból CD-tokos verzió, illetve kis dombornyomott papírdobozos, ha a DVD-tok kezd is már mindenfelé általánossá válni. Cenzúrát tekintve is lehetnek eltérések, de ez inkább az Európán kívüli országokat érinti.
Szerintem nagyon is érdemes az angoloktól rendelni, a kontinentális Európában horror árak vannak. -
#886 Európai (UK) kiadások között tuti nincs külömbség, Amerikaiban nem vagyok biztos. -
#885 dettó.nem adom oda mert:aktiválni kell,multi miadt(kulcs),karcos,piszkos,zsíros,törött,szaros lesz...
flatout 2-met oda adtam nagy nehezen vissza is kaptam.borító karcos,lemez szintén...
Más:Valaki már használta ezt a game.co.uk oldalt ? vannak játékok amik még olcsóbbak mint itthon rendeléssel...pc játékoknál van különbség ha mondjuk amcsi uk,vagy európában adták ki ? -
#884 én azért sem adok kölcsön gamet, mivel a mai játékok többsége netről figyeli a kulcsokat és ha kiadod a sajátod, gyakorlatilag nulla esélyed lesz utána multizni.... -
#883 Én is ilyen okok miatt döntöttem emellett.
Ha olyan cuccról van szó, hoznak nyersanyagot és lemásolom neki(k), de amúgy: zéró esélyük.
-
#882 egy ismerősöm ismerőse kölcsön adott egyszer egy ismerősömnek egy eredeti játékot és úgy kapta vissza hogy szarrá volt karcolva és kutya szaros volt ... -
Indigo #881 Sosem adok kölcsön játékot, programot, PC-s cuccot.
Én vagyok még így. Az írott lemezeimet is sokszor úgy kapom vissza, hogy tiszta szutyok és karcos, úgyhogy már azokat sem adom oda akárkinek. -
#880 Hol vetted a CE-t? én néztem cdgalaxisnal ott nincs, se 576. -
#879 Sosem adok kölcsön játékot, programot, PC-s cuccot.
Mi az a DISZNÓVÁGÁS a képen?