311802
-
#1038 eggyel alattad... -
Indigo #1037 NOLF honnan? Én is akarok! :D -
#1036 olvass már vissza egy picit ! TEssék -
Neoncsoves #1035 De ezt a GS-től kell rendelni h 1 áráért 2 magazint kapjak, ugye?
Tehát ha bemegyek a boltba és leveszek 2-t és 1 árát akarom fizetni az nem fog menni ugye?:D -
Neoncsoves #1034 Köszönöm a válaszokat :)
Ezesetben, lehet beruházok énis 1 vagy 2 GS-re :) -
#1033 Csak egy magazin áráért (1995 Ft) kapsz 2-t és hozzá egy általad választott játékot. (Fear 2, Mass Effect, Grid közül lehet választani)
Sikerült szereznem egy első borítós Nolf 2-t és Contract Jacket 2k-ért. Igazán jó vétel sztem, jövő héten jön. :) -
#1032 Épp az előbb néztem a a sparban a GS, 1995 Ft és van benne egy dobozos Mass Effect. -
#1031 Legyen teljes a 2009-es GameStar gyűjteményed: ha most rendelsz két 2009-es GameStar magazint, egyetlen magazin áráért (1995 forint), akkor dobozos Mass Effect vagy F.E.A.R. 2 vagy Race Driver: GRID jár mellé ajándékba! -
Neoncsoves #1030 Most GS-nél ez hogy van? 4ezerért megveszed a 2 újságot és kapsz 1 játékot? -
#1029 Szep, en is GS el vettem meg. Igy legalbb van plussz 2 ujsagom.
plussz amit még mostanaban vettem: NFS Underground, COD6, -
#1028 Meggyütt a Fear 2, GS-hez járt ajándékként:
-
#1027 3k -
#1026 Far Cry 2 mennyi volt? -
#1025 X-Blades-t nem ismertem, de gondoltam 1k-t megér, már csak a szép kiadás miatt is. És tényleg, egész korrekt akciójáték.
Jó lenne hétvégén sikerülne 1k-ért szerezni első kiadásos DMC 4-et. -
Indigo #1024 X-Blades-t nem tudom értékelni, de a többi fasza Nekem is megvanak :) -
exoterm #1023 Úgy látszik én lemaradtam erről az akcióról.( fehérvári média márk) -
#1022 Na ezek jöttek:
X-Blades
Far Cry 2
Fear Gold Edition
Ennek különösen örülök, első kiadás, és csak egy ezres volt.
World in Conflict
-
#1021 Nekem meg a Fear 2 jött meg. Illetve ma még várható egy csomag a Galaxsistól is. :D -
#1020 Most volt/van egy akció a gamestar-nál.
Így szereztem meg ezt :D
Hatalmas vétel volt! -
#1019 jah :) -
Indigo #1018 PC Guru? :) -
#1017 ez van. nekem ez volt a kedvenc játékom egy hónappal ezelőttig, 3szor végigtoltam egy karakterrel :p -
#1016 Szép,...csak sajna az egyetlen Bioware játék ami eddig nem tetszett :( -
#1015 -
#1014 Szépek grat.
Én ezeket rendeltem meg:
- Fear Gold Edition (első kiadás)
- Far Cry 2
- World in Conflict
- X-Blades
- Fear 2
Csütörtökön érkeznek. Egy DMC 4-et pedig szeretnék hétvégén. :)
-
Indigo #1013 Mondjuk amikor megláttam a GoW-ot és a Lost Planet-et a turkálós játékok közé ömlesztve, a szívbaj kerülgetett... Nem hittem volna, hogy egyszer így látom az egyik kedvenc játékomat :'( -
Indigo #1012 Én is jártam ma MM-ban :)
A poén az, hogy míg pl. a GoW, Lost Planet, Devil May Cry 4 első kiadásai egy ezresbe kerülnek, FEAR 2, STALKER: Clear Sky, GTR Evolution stb. 2 ezerbe, addig egy sorral odébb ugyanezen játékok Gyémánt Kiadásai 5k-ba... No comment...
Én ezeket vettem:
A Sissi barátnőmnek lesz karácsonyra, a GoW meg az öccsének ^^
Ezek pedig múlt héten jöttek:
-
#1011 Jaja, annyiért vétek kihagyni. (#1002 post) -
#1010 Pécs szép város - és tovább szépül.
Én Győrött jártam keveset, engem meg az a város izgat :)
-
#1009 Egy ezres? Akkor el kell néznem az itteni Media Marktba. -
#1008 Na mindig okosodik az ember, bevallom Pécsen még nem jártam, de tudom Te ott tanultál, szép város lehet. :)
Shep: jaja tudom, de ez eredeti borítós és csak 1k. :) -
#1007 Ja amúgy Győrben van 576, abban meg van Devil May4 ugyanilyen gyémánt kiadásban 2e-ért, meg Stalker 1, és hasonló nagyszerű játékok. -
#1006 Győr messze nem a legnagyobb...
"Győr (ókori latin nevén Arrabona, középkori latin nevén Jaurum, törökül Yanıkkale, németül Raab, szlovákul Ráb, szerbül Ður) megyei jogú város Magyarországon, Győr-Moson-Sopron megye székhelye. A győri kistérség és a Nyugat-Dunántúl régió központja. Magyarország hatodik legnagyobb városa, a Dunántúlon csak Pécs előzi meg."
S ezt a WIKI nélkül is tudtam.
A többi miatt: - reméljük, Győrött is feleszmélnek... nem kisváros, el kéne oda is MM/CDG stb.
-
#1005 Nem is terveztem az idén már semmit, de láttam ,hogy 2e és hát azért elég jó játék, meg még egy éves sincs és különben is, meg van az 1+Extraction Point is, akkor meg ezt a 2e-t megengedem magamnak. Rainbow Vegas 2-ből várok valami hasonló igényes és olcsó kiadást, de hát azt nem kapkodják el sajnos. -
#1004 Kár, hogy Győr környékén sehol nincs Media Markt (no komment, csak a Dunántúl legnagyobb városa :D) nekem is piszok módon kéne a Devil May Cry 4, World in Conflict. :((( Ha vki megvenné nekem (előreutalással), és elküdené nagyon meghálálnám. :)
Shep: héten nekem is érkezik a Fear 2, szép kiadás. :) -
#1003 Ma beszereztem egy ilyet, szerintem nagyon igényes kiadás Külső papír tokban a műanyag tokos dupla dvd, két kis könyvecske és mindez 2e Ft. A Nap vicce az volt, hogy megvettem az 576-ban, odébb sétáltam 50m-t a Euronicsba (vagy melyik az a kék alapon sárga logós) és ott ugyanez a kiadás a felső polcon 4500Ft egyel alatta meg 2500Ft. Mondom ez igen, ti tudtok valamit :) A kép sajnos nem túl jó, ennyit tud a mobilom.
-
solikka11 #1002 Sziasztok!
A Media Markt-al csoda történt, hihetetlen áron van több jóféle játék, vastag tokos CD projectes változatban.
Amire emlékszem:
999 Ft: Gears of War, World in Conflict, Lost Planet: Extreme Condition, Devil May Cry 4
1999 Ft: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, Fear 2
Ezeken kívül kb. 5 féle van még amire nem emlékszem, szóval ha valakit érdekel nézzen el a Médiába.
-
#1001 -
#1000 Szép. Ha megjönnek a tervezett vételek, jövő héten én is készítek egy frissített képet. :) -
Neoncsoves #999 na betöltötte. úristen ba*meg:D