311802
  • Carlos
    Jaja. Láttam Fear Gold-ot is 990-ért, de az asszem máshol is annyi. GoF annyira nem jön be, mint ahogy a Fear sem. Mondjuk az UT sem, de 490-et azért megér. Elég jó most a media markt. Lehet benézek még párszor mostanában.
  • Csokis
    Media Markt-ba 990HUF az eredeti borítós Gears of War.
  • Hellsing47
    cdg-nél van még eredeti borítós grid
  • Carlos
    490 !!!!!
    Énis lepődtem!!!!!
    Nem kamu, nem átbaszás, még most menjetek, mert ha elbasztak valamit, akkor korrigálják gondolom. (A nem gyémántos Grid viszont már nem volt) :(

Ps: Rá is kérdeztem ott egy gyereknél, hogy jól látom-e és hogy nem lemaradt valami az elejéről vagy a végéről. Erre mondta, hogy jól látom, és vissza se rakjam a polcra, mert anyagárban mérik!
  • w77d
    Bazdmeg én anno 11ezerért vettem ugyanezt a kiadványt XD
  • nonicks
    490FT???? boltba meg 2990FT loool!
  • JethroHUN
    490FT??? nem 4900? Csak azért kérdem mert eléggé furának tűnik 490 ftért :D
  • Carlos
    Árkád, Media Markt, 490 HUF (!!!):

(a készlet erejéig)
  • fery02
    ...na most lesz ideje egy kis alvásnak, ahogy ellátom.
  • fery02
    Nem feltétlenül szélhámosok azok, csak lehet nem nézik naponta az (pl cdgalaxis) akicókat.
    Arra gondolok, hogy például ne csodálkozzatok, ha pl F.E.A.R. 2-t is jóval 5000-nél drágábban találtok, mert azért elég hirtelen zuhant ekkorát sok játk ára.
    Nem feltétlen kell az eladónak utánanézni az áraknak, mert ugye balkeot mindig lehet találni, csak a gyorsabb eladás miatt mégiscsak érdemes. :)

Én is majdnem felraktam egy 500-al (hűha :D) drágábban a Stranglehold-omat, ha nem nézek előtte utána. :)
  • Apus
    Agatha Christiek, Sherlock Holmesok, Chronicles of Mystery, Secret Files részek, Art of Murder részek stb. persze csak ha szereted a műfajt:)
  • w77d
    pl?
  • Apus
    vegyél jófajta kalandjátékokat:) ocsók is, jóak is:)
  • balee4
    Jaja sokan arra játszanak, hogy akciók idején megvesznek egy csomó olcsó címet és azt drágábban megpróbálják eladni, de aki tudja mi mennyiért megy, azt úgy sem verik át.
    Régi klasszikusokba viszont gyakran belefut az ember, szal érdemes nézegetni az oldalt.
  • Indigo
    Aha. Akkor jól gondoltam az ügymenetet :)

Vannak azért szélhámosok is jócskán, ahogy elnézem... Sok új játékot árulnak, sokkal drágábban, mintha boltban megvenné az ember, és akkor még ott a postaköltség is...

Viszont tényleg vannak jó cuccok is, már ki is néztem párat ^^
  • w77d
    voltam ma is a galaxisban, de basszus nem tudok mit venni, minden megvan ami egy picit is érdekel XD új megjelenésekre várok most...
  • balee4
    Ha nem személyes átvétellel veszed, akkor általában banki átutalással megy a dolog, előre utalsz és postaköltséget is a vevő állja természetesen, ami keményen 370 Ft volt. :D
  • Indigo
    Még sosem vettem onnan semmit. Hogy működik? Előre fizettél, banki átutalással, vagy utánvéttel kaptad? Mennyi többletköltséggel járt?
  • balee4
    Vaterán vadásztam. :)
  • Carlos
    honnan???
  • balee4
    No One Lives Forever 2 és Contract Jack (ami a Nolf 2 kiegje) első kiadást vettem, mind2-t egy ezresért. Kézikönyvvel, mindennel, szép állapotban. Jövő héten jön egy Nolf 1 Goty is. :)
  • solikka11
    kövezzetek meg de szerintem a gyémántos sokkal szebb mint az eredeti:) Ha ugyanannyiba kerül akkor én azt venném
  • Carlos
    Köszi urak! Akkor valamelyik nap asszem beruházok rá!
    Majd tolok képet.
  • balee4
    Az eredeti kiadás szebb, ennyi a különbség, tartalmában teljesen ugyanaz.
  • Hellsing47
    az ég világon semmi
  • Carlos
    Tartalmában van különbség?
  • Neoncsoves
    Inkább az "eredeti" tehát a régi verzióban venném meg. (szerintem jobban néz ki a natúr tok, minthogy rajta legyen, hogy gyémánt kiadás, vagy hasonlók)
  • Carlos
    Üdv urak!

Lenne egy kérdésem! miben különbözik a Gyémánt kiadás a régi kiadástól?
    Láttam a Grid-et régi verzióban ugyanannyiért és nemtom, hogy sima vagy gyémánt legyen!

Segítsetek please a döntésben!
  • Atkamon
    Devil May Cry Saturnban csak 1300, és nem gyémátos dobozban, hanem az eredetiben. ;)
  • balee4
    Már vagy másfél hete van ez az akció. :)
  • ToCsEk

Gyémánt Kiadás: 5490,- helyett 1990,-

* F.E.A.R. 2 [PC, magyar felirattal] - 5490 Ft helyett, 63%-os kedvezménnyel: 1990 Ft
    * Stalker Clear Sky [PC, magyar szinkronnal] - 5490 Ft helyett, 63%-os kedvezménnyel: 1990 Ft
    * Gears of War [PC, magyar felirattal] - 5490 Ft helyett, 63%-os kedvezménnyel: 1990 Ft
    * Tomb Raider Underworld [PC, magyar felirattal] - 5490 Ft helyett, 63%-os kedvezménnyel: 1990 Ft
    * RaceDriver Grid [PC] - 5490 Ft helyett, 63%-os kedvezménnyel: 1990 Ft
    * Devil May Cry 4 [PC] - 5490 Ft helyett, 63%-os kedvezménnyel: 1990 Ft

meg van egy rakat akció még galaxisnál, wactholjátok :)
  • solikka11
    grat a TESCO-nak. X-blades 9200 Ft, közben a Media Marktban 1000 Ft...

Amúgy a debreceni tescoban van Panzers Phase one 3 lemezes kiadás egy ezresért.
  • Bence94
    ja én is láttam majd lehet beugrok volt pár eredeti kiadás meg lost planet is...
  • balee4
    Na én is készülök hétvégén Saturnba, remélem még lesz. :)
  • Atkamon
    Ma vettem egy Devil May Cry 4-et 1300 forintért a Saturnban. Eredeti dobozos. yay:D
  • balee4
    Nem boltból, vkitől veszem, és csak egy db van. :D
  • solikka11
    A debreceni média marktban ma voltam és vannak még olcsó játékok bőven ha valakit érdekel...
  • fery02
    Ozt ott hol van megemlítve?
  • fook
    nem ebbe a topikba :D:D
  • Carlos
    NOLF: No One Lives Forever.
    Az egy überjó játák volt annó. Végigtoltam párszor.