311802
-
barmi #1159 Szeréntem nem -
Szimpla pénzkidobás volt.
[aláírásom] -
barmi #1157
-
Mert olyan régi.
-
Miért is? -
Igen, azt a játékot vetted meg ennyiért, amit jelenleg kb. 100 Ft-ért kellene árulniuk, ha lemezen lenne kapható...
-
Uccsót vittem... -
És mennyi volt még a Lula-ból? -
Steam isteni program. Nem fogom most ecsetelni az előnyeit, de pl néha ott is olyan akciók vannak, hogy csak nézek. Múlt hétvégén pl 1000 Ft-ért vettem Counter Strike: Source-t. :)
...alig várom a karácsonyt. :D -
Zóanagyvarázsló #1150 Itthon a merevlemezen tárolom a játékaimat. A dobozoknak a polcon a helyük. Mellesleg telepítettem már Steamről is olyan idei játékot (DoW2, ugye Steamworks a védelme), ami ott van a polcon, de minek bolygassam? :)
Amúgy ki nem állhatom a Steamet, van vele probléma bőven, személy szerint abszolút dobozpárti vagyok, de azt nem szívlelem, ha nem létező hátrányokat is megpróbálnak belemagyarázni. -
Most akadtam rá: Zeno Clash 990 Ft
Ennyiért nagyon megéri.
Az 500 Ft-os UT3 akció meg marha jó csak nincs a közelemben Media Markt. :(
-
Indigo #1148 Már meg is rendeltem, köszönöm a tippet! Leköteleztél! :) -
csak az UT3 -
Sőt láttam GTA 4-et is 299-ért, amihez egy porsche-t adtak.
De én maradtam a Lula CE mellett amihez egy szőke nőt adtak, csak etetni kell meg itatni és szív, mint egy V8-as. -
Indigo #1145 Én veled vagyok :) Nekem is ugyanez a véleményem.
Bár a Steam-et szeretem, az létező digitális rendszerek közül a legjobb, legpraktikusabb, de néha az is kiakszt a hosszú peccselésekkel, főleg, amikor a sávszél harmadát sem használja ki... -
Csak az UT3 500ft? Gears of war is megszerezhető ennyiért? vagy van Crysis Warhead? -
Én nem is a hétvégi házról beszéltem... otthon, édes otthon.
Hát nem kényelmesebb odalépni a lemeztartóhoz, szekrényhez és levenni a dobozt, betenni, és cirka 10-30 percen belül játszani?
Púp a hátamra a (manapság már akár 8-10) gigabájtnyi letöltögetés, majd, ha játszani akarok, akkor egy 16-32 GB-os pendrive, vagy külső mobil HDD cipelgetése...
Szerk.: Ráadásul, a nagy méretű pendrive-ok horror árban vannak.
-
Zóanagyvarázsló #1142 Elviheted a backupolt fájlokat is merevlemezen, DVD-n, a Steam fel fogja ismerni. Szóval nem kell hozzá 30 Mbit abba a bizonyos hétvégi házba. -
Hát ez az... nem mindenhol, és nem mindenkinek van széles sávú internete, hogy gigabájtokkal szórakozzon játék előtt.
Én, ha játszani akarok, akkor azonnal induljon a játék, ne pedig 17 órás letöltést, aktiválást, patch-elgetést követően...
-
Zóanagyvarázsló #1140 Lemásolni könnyű, image-ről installálni is, viszont játszani róla már nem. Ahhoz beteheted a lemet, vagy próbálhatsz ügyeskedni az eredetivel (no-cd, mini image). Az a 10 napontai ellenőrzés végül nem valósult meg, de a magyar ME eleve hagyományos védelmet hazsnál, tehát elvben kell a lemez a futtatáshoz. -
mondjuk én a Steam-et is szeretem, mivel ők tárolják a gamet én meg akármikor letöltöm, sőt még naprakészen is tartják nekem. Meg ha lemegyek a hétvégi házba ott is simán csak a steam-re megyek fel és letöltöm... viszont nincs szép doboz meg füzetecske meg egyébb extrák :D -
Feleslegesen szítod a vérünket.
Én inkább veszem meg, mint tároljam HDD-n, ami egyszer csak "bamm" megáll, mondjuk 2 év múlva.
A "casual" játékok meg nem izgatnak. [Értsd: végigjátszod, elfelejted.]
-
solikka11 #1137 Akkor eddig tévedésben voltam :) Azt hittem, hogy ha felmásolom a gépre, vagy lemásolom a DVD-t akkor nem működne a másolásvédelem miatt.
És mivel azt hittem, hogy ha tényleg ilyen egyszerűen másolható akkor nem értem minek kell a crack? Milért nem elég a serial a tört verziókhoz?
De utánanéztem a mass effect védelmének és már világos. Mert neten aktiválja a játékot a háttérben. Bár akinek nincs nete az nem tudom mit csinál, mert elvileg 10 nap után akkor nem engedi elindítani... -
Zóanagyvarázsló #1136 Nekem még a '80-as évek végéről is vannak működő gyári flopyjaim :)
-
solikka11 #1135 Igen, úgy szerettem volna, azzal legalább tanulok is egy kis angolt és amúgy is jobban szeretem eredeti nyelven a játékokat / filmeket. -
Zóanagyvarázsló #1134 - Telepíthetem DuplaDVD-ről, kb 40-50 percig. (Szemben azzal ha image fájlból telepíteném kb 10 percig)
Mi kadályozza meg, hogy image-t készíts róla, és arról telepítsd? Én mindig így teszek, így a polc felé sem kell elindulnom, ha kedvem szottyan játszani, de mégis ott a backup, amely valószínűleg 10-15 év múlva is tökéletesen olvasható lesz. Nem hiszem, hogy illik felróni, hogy egy optikai adathordozó lassabb a merevlemeznél, ez technikai korlát.
- Csak a magyar nyelv működik tökéletesen. Az angol verzió nincs patchelve, de ha patchelem, akkor onnantól kezdve nem indul el mert nem fogadja el a serialt a védelem. Ez sok mindenkivel előfordult utánanéztem fórumokon.
Ez szomorú nagyon. Szerwencsére normálsiabb többnyelvű kaidásoknál nincs gond, a második részt az ebből a szempontból nagyon is jól teljesítő EA adja ki. Az elsőnél éppen az volt a gond, hogy a CD Projektnek még "alkudoznia" kellett a patchekért. (Alighanem ők is sárosak, nem szó szerint értem.) -
A telepítés nem értem mért tart neked 40-50 percig, nekem mindennel együtt megvan max 20-25 perc alatt...
Ezt az angol nyelves patches problémádat meg nem teljesen értem értem. Angolul akarsz vele játszani? -
solikka11 #1132 Igazad van:D De kiemelted a leglényegtelenebb szempontot az üzenetemből :) -
"A DVD egyszer elromlik mert összekoszolódik vagy karcolódik vagy akármi. "
ha rendeltetés szerűen használod a lemezt, akkor amire elhasználódna, már régen nem játszol ezzel a játékkal, mert már valószínűleg muzeális érték lesz, vagy már 6 generációval odébb vagyunk XXD
nekem van még 1996-os lemezem is, sokat használtam de még működik....
Az autók is használódnak, kopnak, vesztenek az értékükből, egyszer majd használhatatlanná is válnak... akkor ne vegyünk autót sem???
-
Sajnos én hasonlóképpen jártam a Fallou 3 CE-vel, ami lengyel vagymilyen.
Ergó. Patch-ek nem jók hozzá, a DLC-kről nem is beszélve.
Úgyhogy fogtam magam, letöltöttem a Reloaded verziót, felpatch-eltem és DLC-ztem és játszom azzal...
Olyan érzésem van néha, mintha a legális vásárlókat direkt szopatnák. -
solikka11 #1129 sziasztok!
Megosztanék veletek egy élményt a MASS EFFECT-el kapcsolatban:
Megvettem 2k-ért. A következőket kaptam:
- Jó érzés hogy megvan eredetiben. Szépen néz ki meg minden...
- Telepíthetem DuplaDVD-ről, kb 40-50 percig. (Szemben azzal ha image fájlból telepíteném kb 10 percig)
- Csak a magyar nyelv működik tökéletesen. Az angol verzió nincs patchelve, de ha patchelem, akkor onnantól kezdve nem indul el mert nem fogadja el a serialt a védelem. Ez sok mindenkivel előfordult utánanéztem fórumokon.
- A DVD egyszer elromlik mert összekoszolódik vagy karcolódik vagy akármi.
Szóval ezeket gondoljátok át mielőtt beruháztok 1 játékra akár 1000 Ft-ért is.
-
Akkor Remélhetőleg találok -
Amikor én voltam, kábé 50 volt (hétfő) de w77d már több 100-ról beszélt... :) -
Árkádban van UT3? 500ftér? mer akkor hétfőn szaladok megvenni (már ha van/lesz) -
Hellsing47 #1125 ne legyél ebben olyan biztos :D
3k-ért megint kapható a cdgalaxisban -
meg valami áram ugye a kemencének, meg kifizetni a pékeket stb... -
Ki lehet, víz kell hozzá és liszt meg sok sok levegő. :) -
Az is elképzelhető, hogy nem hajtanak arra, hogy legalább nullára kijöjjenek. rohad a raktárba egy tonna játék, a kutyának nem kell annyiért amennyiért adták, hát vigyük le beszerzési alá jól, ha bejön a figura meglátja, megveszi és sanszos, hogy vesz mellé mást is, amin már dolgozik a haszon. láttunk már ilyet a tescoban a 3-6 forintos zsömlével. beszéltem egy pékkel, azt mondta lehetetlen ennyiből kihozni egy zsömlét. -
nem hiszem hogy hoz akármennyi hasznot is, inkább kárenyhíatésnek fogható fel. ha nullszaldósra kihozzák már az jó... -
Nekem ugyan megvan, igaz gyémántban, de ennyiért simán vennék még egyet.:)