311803
  • solikka11
    Úristen...látom van pénz :)
  • w77d
    széép, szinte azonos számú eredeti játékunk van, de én ha tehetem inkább minidg gyüjtői verziót veszek...
  • fery02
    Jaj ez a Steam: link
  • balee4
    Jelenleg így áll a gyűjteményem:

• w77d
    hehe szépek, nekem is megvan az alap Witcher meg a bővített is :D
  • balee4
    Ezeket hozta a Jézuska:

és a The Witcher alap és bõvített kiadása, vmint az elõrendelõi ajándék egymás mellett:

• solikka11
    Igen, én is jobban szeretem, de mondjuk egy 2-3 szoros árkülönbséget már szerintem nem ér meg.

Ha pedig csak ilyen "Ezt vedd meg" vagy hasonló igénytelen kiadásban árulják akkor vagy nem veszem meg, vagy inkább digitálisan ha nagyon nagyon olcsó, mint, hogy az az igénytelenség ott legyen a polcomon.
  • Indigo
    Na ez a durva... Stalker-t pl. most vettem 3k-ért...

Ilyenkor már tényleg elgondolkodik az ember a digitális verzión... Pedig én jobban szeretem, ha valami ott van a polcon, tokban, kézzel foghatóan, igényes kiadásban... De mégis, ezek már nevetséges árak...
  • nonicks
    pedig a doboz benne a legjobb:D az akkor is jól néz ki ha a játék már unalmas:D
  • solikka11
    Steamen van egy kis karácsonyi meglepi, ha valaki nem ragaszkodik a dobozos játékokhoz.

A mai ajánlat:
    GTA IV - 7.49 € (75%) ~ 2000 Ft
    S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - 1.99 € (90%) ~ 550 Ft
    OF: Dragon Rising - 24.49 (50%) ~ 6700 Ft
    Defense Grid - 2.24 € (75%) ~ 620 Ft
    Mirror's Edge - 3.74 € (75%) ~ 1020 Ft
  • Desiderata #1190
    igen, 500 forint volt a Gold verzió
  • balee4
    Grat, Clear Sky nekem sem ártana. De első kiadás kéne.
  • Hellsing47
    köszönöm
    mostmár tényleg muszáj leszek elnézni egy media marktba
  • Frank99
    addigra 20* annyi csíter lesz, mint most :-)))))
  • Neoncsoves
    Egyszer tuti megveszem, de egyelőre elvagyok az ArmA2-vel :)
  • Indigo
    Elfogadható áron voltak: http://cdgalaxis.hu/kereses?q=armed+assault&platform=minden&x=0&y=0
  • Neoncsoves
    Armed Assaultok mennyibe kerültek?
  • Indigo
    Media Marktból. Nagyon jó cuccok vannak hihetetlenül olcsón. Ráadásul egy rakat első kiadású szoftver, 1000 meg 2000 forintos árakon.
  • Hellsing47
    clear sky meg a blacksite eredeti kiadásban honnan van?
  • Indigo
    Haegemonia nagyon jó játék, és fillérekért adják a kieggel együtt
  • Indigo
    Legújabb játékaim (amikre régóta fájt a fogam :))

• balee4
    Én holnap, szerdai szállítással (remélem még karácsonyig megjön) rendelek egy The Wicther EE-t. (mondjuk az alap első kiadás is megvan, de sebaj, ennyiért nem hagyhatom ott :D)De még lehet, hogy vmit dobok mellé.
  • davidka003
    A jelenlegi áron én is azt mondom, hogy nem éri meg az MW2.
    De viszont ha majd lemegy kb 5k-ra akkor tuti megveszem.
    Single részt 6-szor vittem végig veteran-on, az összes videó szövegét fejből tudom, nekem jobban bejött, mint az első rész. A szinkron nagyon jó. Az összes Spec Ops pálya megvan 3 csillaggal.
    Multit nem próbáltam. A laptopok közül is már csak 1 hiányzik.
    Mióta nincs otthon netem törekszem minden játékot maximálisan kijátszani.
  • Carlos
  • Rowlend
    Na megvettem az Unreal tournament 3-at plusz még 990ftér a Gears of war-t :D
  • Desiderata #1175

Haegemonia Gold, Imperium Galaktikákat végigtoltam annó, de a folytatás kimaradt, most pótolom
    Impossible Mission 3: Final Mission pedig a régi c64-es játék remakeje, nagyon szerettem, remélem jó hangulata van
  • Carlos
    Akkor egy példa. Vegyünk egy embert, aki erre téved, berak egy frissen vásárolt játékot, aminek örül, mert szereti. Amennyiben nem értesz egyet a vásárlásával, akkor nem kell "belekötni", vagy kulturáltan tedd.
    Plö ez nem jó:
    -Erre a szarra, hogy voltál képes ennyi pénzt kiadni? Dobd a kukába mert odavaló.
    (ezzel megsérted a látogatót, mert lefikázod a kedvenc/szeretett játékát és még azt is megkérdőjelezed, hogy normális (amiért megvette)).
    Ellenben ha ezt mondod, akkor minden rendben, mert az a te véleményed és nem támadó jellegű:
    -Nekem nem tetszik a játék, én nem vettem/veszem/venném meg.
  • Zóanagyvarázsló
    Túlzásd azt állítanod, mert nem kérdőjeleztem meg, hanem kifejtettem a véleményemet a véleményedről ;) Másrészt igenis vannak korlátai a vélemény-nyilvánításnak, az SG-n például komplett témák tiltottak - helyesen. Persze az az igazi, ha az ember maga kontrollálja önmagát, nem szükséges minden gondolatcsírát megosztani másokkal, mert nem is erről szól a fórum. Sajnos tipikus, hogy a sok szubjektuk között elvesznek a tények, mindenki csak a saját meggyőződését szajkózza. Ez az én szememben az eszmecsere minőségét devalválja.

Mindenesetre azért ragadtam billenzyűzetet, hogy tényleg ne az legyen ebből a topikból, hogy minden egyes játék esetében minősítsük a vásárlást, attól függően, hogy egyetértek-e vele. Szubjektíve ez nem helyénvaló, objektíve pedig elsőrangó melegágya az offnak, a flémnek, a sértődésnek. Elnézést mindenkitől, részemről abbahagyom, legfeljebb a PÜ-ben fogok mostantól reagálni, de én úőgy érzem, hogy elmondtuk a lényeget, a többi csak szócsépélés lenne.

ON:

Az Arcanumot vétek otthagyni 450-ért.
  • IMYke2.0.0.0
    Számbeli tévedésem miatt elnézést kérek - túlzásba estem.
    Eszembe jut ugyanis, hogy például az Arcanum című játékot lehet kapni 450 Ft-os áron is TESCO és MediaMarkt üzletekben, és ugye az sem mai játék. Plusz - és degradáló - információ, hogy mindössze egy sima tokban, minden vizuális és tartalmi élvezetet adó plusz tartalom nélkül...

Tekintve, hogy az egész fórum a vélemény-, médiacsere témakörében [képek, hangok, filmek] él, talán nem túlzás azt állítanom, hogy voltaképpen azt kérdőjelezed meg, amiről az egész Fórum szól: a véleményről.
    Hidd el, nem véletlenül került 2 éve az aláírásomba az, ami ott van - elegem van, hogy mindig mindenki megkérdőjelezi a tényt, hogy szabad vélemény nyilvánítás létezik, itt is.

Még egyszer, nyomatékosan: alábecsültem a játék értékét - melyet a rajongók bizonyosan nagyra tartanak... én nem.

• Bence94
    megvenném de mindig visszahúz valam hogy ne! azt hozzátenném a cod 4 mw egy nagy kalap szar... single egyszer használatos szint...multit viszonylag sokáig játszottam (lb.130-150) de a béna fegyverhangok,nuku újmapok...mw2 pedig singleről nem tudok sokat de így távolról talán jobb mint az 1.multi nincs dedi szerver... sokak mondják hogy tele csíterekkel,valamilyen akimbo ?! .egyszer azt mondják jó így is szerverek nélkül de ha kilép a host akkor minden eredmény oda...elvalut motor egy ekkora címnél még mindig egy toldozott quake 3 dübörög...cod 2-ben szép még ma is.cod 4 nagy visszafejlődés,mw2 talán már nem.
    ezért várom a bad company 2-t az minden téren hozza azt ami kell mondjuk az a furcsa, hogy régen ezek a dolgok(dedikált szerver,kiegészítők...) nem volt kérdés alapból hozzátartozott.ma meg örülünk ha valamelyiket bejelentik, hogy lesz. bocs az offért.
    on:majd benézek saturnba mert múltkor láttam ezresért dmc4-et lost planetet
  • xido
    Lehet az emlékeim szépítik csak,de nagyon megéri,nagyon hangulatos volt:)

video
  • balee4
    Milyen ez a Sniper Elite 2k-t megér?
  • Zóanagyvarázsló
    Tudod, van aki tényeket is ismer, és leírja azokat, hogy megossza másokkal. Más csak a saját csapongó gondolatait ossza meg, nem törődve azzal, hogy valótlanságokat állít, vagy megsért másokat. El lehet dönteni melyik a jobb.

Különben a hozzászólásod, amelyre reagáltam, egy tárgyi tévedés volt, ezért igazítottam ki egy ténnyel (úgy látszik, hogy ez azzal együtt sem jött át, hogy kiemeltem): a régi játékok igenis drágábbak 100 Ft-nál, egytől-egyig, amióta világ a világ. Persze ha szükségéd érzed, hogy mindenkinek a választásába belekössél szigorúan magánvélemény alapon, csak hajrá, de kívülről szemlélve kezd szándékos kötekedésnek tűnni.

Elnézést érte, ha koktatónak tűnik a hosszászólásom, nem cseszgetni akarlak, de most nem volt energiám sztaniolpapírba csomagolni, különben sem szokásod neked sem. Szóval no offense, vagy hogy is divatos mondani, de szerintem tényleg túlzásba viszed a fikázást és a magánvéleményed mögé bújást.
  • IMYke2.0.0.0
    Szeretem, amikor valaki tényként közli a saját véleményét, és még hozzá is teszi, hogy az tény... továbbiakban: no comment.
  • fery02
    Látom nem ismered te azt a játékot. :)
    Attól még, hogy nincs single-je, a legjobb multiplayer játékok egyike, amiért 1000 Ft nevetséges összeg.

Azt meg szerintem mindenki maga döntse el, hogy mi számára a pénzkidobás.
  • xido
    Most örülök,mint majom a farkának...azt hittem a Sniper Elite-t nem adták ki itthon...vagy nagyon sokáig nem láttam hazai piacon,most meg belefutottam:)..Úgyhogy még nem "eredeti játékaim",de keddre hozza a futár:Sniper Elite,Stalkaer,Stalker clear sky,Riddick:Dark Athena,Wheelman:)
  • Zóanagyvarázsló
    Ezt egy mai napig sokak által játszott multis játékra mondod. Aki szereti, annak talán megéri azt a sok-sok órányi kikapcsolódást. Mellesleg a LucasArts kalandjai, a Fallout epizódok, egyáltalán bármely - nem freeware-ré vált - klasszikus játék újrakiadása többe kerül, vagy nincs is, és legálisan csak drágán és többnyire használtan az eBayről és társairól szerezhetők be. Valójában a CS: S még olcsó is volt ezekhez képest.

Szóval ha nem is ez volt a szándékod, akaratlanul is lefikáztad az összes régi játék árát, értékét, és megtudtuk, hogy a piaci árakkal nem vagy tisztában, vagy nem akarsz tisztában lenni.

Ez szigorúan tény.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt már írtam a "leáldozott" topikban:

"Végigjátszottam - unalmamban.
    Herótom volt végig az "ájulásból felkelek, majd megyek, mintha semmi sem történt" scriptből...
    Egyedül a benzines rész lepett meg.
    A végén a késkihúzáson egyenesen röhögtem.
    Most már biztosan ki merem jelenteni: a Single Player hulladék volt.
    Az átvezetők "megtámadtak, visszaadjuk" hangulata, meg a tökös legény effektus már kicsit uncsi.
    De jó Istenem, hogy lewrzoltam, kár a pénz erre!"
  • balee4
    Single katasztrófa, multi meg esetleg LAN-ban érdekelne, normális net híján.
  • Neoncsoves
    Multi se lenne olyan rossz, ha ki lehetne venni egyes fegyókat vagy csak egyszerűen legyengíteni őket... De nem lehet. Egyébként simán jó és élvezhető játék lenne.