Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
LCD ... Teljesen lényegtelen a monitor ,mert engem se a 60+ fps sem a 120+ se a 144+ fps nem érdekel a 4K meg főleg.
Ha megvan a 30-40 az már fasza. Sajnos a kedvencembe karcolja ezt sok helyen Metro sőt ott lemegy 22 fps-ig is.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.13. 23:00:03

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Oooh, még egy Star Trek játék, hehe. Azok Eddig is mind kurvajók voltak. Ja, várj, nem. 2-3 kivétel az elmúlt 20 évben.
De a VR biztosan megmenti majd.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
South Parkhoz lesz season pass

/facepalm

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
De nem? 😄

Még az a szerencse hogy ez csak egy választható ág.
Olcsó, elnézést ezért hogy ezt mondom, egy mocskos okádék szart, eladnak, eladják a játékot, eladják a drága szerkentyűket.
Egy ilyen primitív ocsmány szemetet, ezt játszák egy 2-300k-s gépen. Mert a konzol vagy pc meg vr ugye.

Okádmány.

Konkrétana játékok visszaegyszerűsítése, visszabutulása a fejlődés, mert csak virtuálisan bent vagy a játékban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.13. 22:54:32

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Shep
Hát ja, ezért vagy csökkentenek majd vagy belebuknak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Voltan
OK, fair enough, ezért is veszek most majd pár héten belül egy 1070-est.
De azt azért áruld már el, milyen monitorod van!

darkSectorxxx
Legalizálják azt hogy drágán hogy lehet pofátlanul eladni ocska telefonos játékokat.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Nevetséges 😄

Botond
Nem, kimaradt. :s
darkSectorxxx
Szakadok!
Örület ez ami most megy.

VR Gaming jővő! 😄

Fpocok
Nem szerezted be, amikor egy dollár volt? 😄

Botond
<#eljen>
Hú, remélem lesz Driver: San Francisco is, azért vették le uplay storeról! 😊
genndy
UBI 30
Évforduló, ünnepelnek, ezért minden hónapban egy ingyenes játék UPlayre. Az első a Prince of Persia - The Sands of Time.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

A D-pad kialakítására gondoltam.
grebber
Hidd el tudom miért vettem mivel én játszok rajta. Szerintem te a büdös életbe nem toltál semmit maxon ha ilyen baromságot kérdezel.Nem rosszból mondom ,de ez így van totál biztosan. Az meg nem érdekel ,hogy a game optimalizálatlan a tények azok tények.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.13. 22:43:52

Fpocok
Ez kibaxott prezi volt 😄

Voltan
De akkor mi a hót vörös hátsójának az ördögnek vettél egy 980ti-t????? 1080p-ben játszol még mindig, nem? De ha nem, akkor is, mi a nyavajának kell egy csúcskártya? Azt értem, hogy játszol többéves címekkel, én is, ki nem? De ha ignorálod az újakat, akkor minek ez a konfig?

Fpocok
WOW! Nagyon tetszik a combat rendszer.

Fpocok
DAY1 vásárlós lesz!

Fpocok
SOUTH PARK! Micsoda twist!

grebber
A pc fejlesztés és hogy nem veszek játékot két nagyon egymástól távól álló dolog.
Meg lehet nézni a steam fiókomat nem igazán sok AAA újdonságot látsz rajta. Mostani legújabb a Mad Max ,de azt se én vettem mivel nem volt 5 $-ért vagy alatta.Én ismerem magam és bármennyire is szeretnék játszani ezekkel a játékokkal majd nem fogok,mert nekem nem érnek meg annyit amennyibe kerülnek.

Totti5
Az a réteg aki PCn éjjel nappal tolja ezeket a multiplaya címeket azok nem fognak elcsöppenni egy Gears 4 storytól. Van némi szelet, de teljesen másról beszélsz te. Arról a HC réteről mint az ótó, röpülő szíemes... baromi sikeres az a dota, meg wow, de az egy teljesen más szegmense a géming iparágnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
<3 Köcike. 😄
Hát szegény kici várocka vagyunk .😄

Botond
4k monitoron 4db 1080p adás fér ki, egy a meccs, egy az uplay konf, másik kettő mi legyen? :o
darkSectorxxx
Nics youtube-on jo minőségű stream erről az ubiról?

Update:
Meg is van Ubi 1080p
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.13. 22:11:18

Nem akarja steamre vinni, pont ez a lényeg.....Szembe fognak szállni a steammel előbb-utóbb. 20k-s játék? Az nem fog menni a pc-s piacon.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem emlékszem már, hogy te gyarapítottad-e a steamellenesek táborát, de arra emlékszem milyen sokáig ellenálltál a pc újításnak, aztán jött egy isteni sugallat és meglépted. Lesz olyan kínálat egy idő után ha így haladunk, hogy át fogsz állni...És nem is elsősorban a játék vásárlásokra értem, még akár ha warez lesz az se fog majd régebbi winen futni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok

darkSectorxxx
Ez viszont igaz.

Fpocok
JUST DANCE 17 JÖN PCRE! és az NXre!

Botond
Nem egy liga az 1080as a konzolokkal, csak önmaga 2x annyiba kerül és azért még kell köré pár dolog, hogy megmozduljon bármi a monitoron. A konzol jó olcsó kompromisszumnak, felesleges a 10x annyiba kerülő konfigokkal szembeállítani.
Shep
Én meg nézem tovább a meccset 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Megy az ubifos konferencia. Én ITT NÉZEM.

Tinman
"elavulnak nagyon hamar"

Már akkor elavult volt, amikor a tervezőasztalon a blueprintre rácsöppent a mérnök orrából a téli pára...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Náájsz. Apart from stinking of bullcrap 😄

Amúgy meg jöjjön csak! A No Man´s Sky-ra azért várok nagyon, mert tényleg bolygóról bolygóra tudsz menni, átrepülni az űrön, leszállni bárhová, kiszállni a hajóból, ott is ügyködni, teljes szabadság.

Az Elite 2 óta keresem ezt, ott volt először megcsinálva, hogy bárhol leszállhattál egy rohadt nagy univerzumban (nyilván a gázóriásokon nem). Persze érdekel a klasszikus Elite-Privateer- Freelancer dolog is, de annyira várok valamire, ami ezt lehetővé teszi. Most a No Man´s Sky a legközelebbi. Aztán meg várom ezt is 😊

darkSectorxxx
Hát igen a pc-nek most 1 hátránya van, amit mondasz innen akarják visszahozni azt a pluszt, amit vesztettek eddig eladásban a sony mellett, mert itt is bevezetik a mééregdrága árakat.

Esélye nem lesz hogy bármi steam-en legyen....

Tinman
A PC-sek JÓVAL több játékból, főleg multis játékból válogathatnak, ahogy igen, az árazás is sokat számít. Ne csodálkozz a számokon... nemes egyszerűséggel a PC-sek mással játszottak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Azokat láttam, csak érdekes a dolog, meg ez a winfos store, ki a fene fog 20e Ft-os áron PC-s játékot venni onnan, persze másik megoldás, hogy megveszi az ember a boxost egyből eladja és megtartja a PC-st 😄 Bűr erre tuti lesz az account kötéses módi. Na szóval én nem látom olyan fényesen ezt az egész dolgot. Ha steamre is vinné a cuccait az MS akkor igen ,de így?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.06.13. 22:03:05

grebber
Miért kényszerülnék rá?

Most is van ezer olyan cím ami még évekig 5 $ felett lesz s nem veszem meg pedig steam-esek.Engem nem zavar ha egy AAA címet csak 5-6 év múlva játszok. De ez MS miatt lehet hogy nem 5-6 év lesz hanem soha. Ha konzolt nem tudnak eladni mert a kutya se veszi a boxot akkor a pc-s eladásokkal akarnak valamit visszahozni erg nem igen lesz leárazva soha egy AAA cím se náluk 5 eurora amennyit bármi meg is érne nekem.Szóval részemről skip az összes.

darkSectorxxx
1 előnye marad elvileg a konzolnak, hogy asszem bizonyos funkciok timed-ek lesznek....most pl a Halo Wars 2 beta csak x1-re van....de a full már pc is.

Fpocok
Nem erre gondoltam. Azt mondom, hogy a pcben bármikor cserélhetsz.

Amikor kijött a mostani generáció, mondták, hogy milyen szipi szupi lesz... persze már akkor lehetett tudni, hogy hátul fognak kullogni, elavulnak nagyon hamar. Bumm, 3 év, már jön is a következő generáció. Egyelőre úgy néz ki vinni fogja mindegyik játékot mindkét verzió, de meddig?

Tinman
Neked megvolt, nekem meg még egy legyintésre se futotta... na nem mintha a Sony-tól akkor elájultam volna. Szerettem az X360-at és a kínálatát és sokan mások is, akiknek az igényei viszont a mai napig nincsenek kiszolgálva. Értem, Forza sok és Halo sok. Ez azért van ahol ám kevés egy 100k+-os hw vásárlására. És nem is az árral van a baj, hanem, hogy effektíve: Minek? Hová?

"Ahelyett hogy örülnél hogy neked mennyire jó, már megint valami ellen kell menni.... érthetetlen. Basszus csupa csupa jó dolgot kaptál ma te is. Kell ennél több?"

Nem megyek én semmi ellen elhiheted. Hovatovább azt mondom, hogy nem a behódolást vártam volna el az MS-től, hanem egy kemény fellépést, hogy ja jön a Lost Odyssey 2, jön az Alan Wake 2, Halo Wars 2, Geow 4 és még 10 olyan ÚJ IP, amitől sikítozni tudnánk... nem így lett. Új IP kb. nem, a több meg jön PC-re is.

Ha lenne konzolom én pont így építeném le... szépen, csendben, fájdalommentesen, úgy beadva mindenkinek, hogy a meglevő ügyfelek se sértődjenek, az újak (PC bagázs) meg örüljenek.

Most bejelentettek jó párat, ami jön win10-re (nem simán pc-re, hanem win10 exlu lesz). Csak a nagyobbak: Gears of War 4, Forza Horizon 3, Dead Rising 4, State of Decay 2 és még jó néhány....Lentebb Pocok egyenként kiemelte.

Egyelőre pl Tekken és Final Fantasy Bone exlu...Biztos lesz még ilyen pár, de hogy meddig az egy jó kérdés.

darkSectorxxx
A lényeg, hogy most tört meg a jég a mai nappal.
Nincsen xbox meg pc, egyben van, amit megveszel xboxon az elérhető lesz win10-en is, 90%-a a játékoknak, csak 1-2 kivétel van amik valamilyen okból még nem jönnek pc-re, de ezek olyan játékok amik (ps+xbox csak).

De ami eddig Microsoft-nál Xbox exclusive sorozat volt az mind egyben pc is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.13. 21:58:55

Shep
Na most akkor mi ez a box-pc oda-vissza móka? Azt mondták pl., hogy a Héló 5 nem jön PC-re akkor mégis, vagy az oda-vissza, csak azokra a játékokra igaz ami mindkét platformra megjelenik, tehát továbbra is lesz bone exclu?

Egy idő után rá fogsz kényszerülni...Vagy marad a steam OS....:-D

darkSectorxxx
Hát úgy összeségében minden játékra, minden multiplatform játékra. 😊

darkSectorxxx
+1 pont ebbe buktak bele anno, mikor összállt a konzol, az pont egy ilyen erős fejlődés elejefelé történt, és ez miatt mire kiadták, már jócskán lemaradtak, na ez miatt történt meg most ez a szerintem nevezhetjük bátran történelmi mérföldkő.

Jah, hogy nem a Battlefront pc-s játékostáborára gondolsz.