Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam Review véleményem
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.07.09. 12:46:52
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.07.09. 12:27:30
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szóval ilyen 2$ meg a bundleba kerülésre jócskán várni kell.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.09. 11:53:17
Next PC upgrade: 2022
Azt már mondták, hogy nem lesz hozzá DLC meg definitive edition meg hasonló lehúzások.
A lényeg, hogy mindenképp érdemes wishlistre dobni. 😊
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.07.09. 11:50:50
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szerintem aki megengedheti magának és érdekli a játék, annak instant buy, egyrészt hogy mielőbb megtapasztalhassa, másrészt hogy támogassa a fejlesztőket, hogy ne kelljen újra 6 évet várni, mert baromira meg lesz vele elégedve, ezt szinte 100%os biztonsággal merem állítani (főleg a vége felé annyira elborultba és betegbe csap át a játék, ami egyrészt erősen indokolja a 18+-t, másrészt azért lehet, hogy valakinél kiveri a biztosítékot), aki pedig sokallja az árat várjon ki egy sale-t vagy azt, hogy bundle-ben hozzávágják. Az szerintem vitán felül áll, hogy akit egy picit is érdekelnek a videójátékok és nem zárkózik el a platformjátékoktól és az indie fejlesztésektől annak kihagyhatatlan cucc.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én éppen a Limbo-val végeztem nemrég (amúgy is szemeztem vele, de így ingyen ugyebár kötelező volt) és szintén el voltam ájulva tőle. És igen, ennek is nagyon jó volt a hangulata, a logikai feladványok (amiknél bizony néhol vért izzadtam) rendkívül ötletesek voltak (a vége felé mondjuk már elég elborultak). szép volt a monokróm grafika és még az sem zavart nagyon, hogy a sztori meglehetősen egyszerű volt. A meglehetősen nyomasztó, olykor beteges környezet furcsa volt, ugyanakkor mégsem taszított.
Számomra ilyen egy igazán jól sikerült indie játék, ahol minden a helyén van.
Az Inside-nál a legtöbb negatív vélemény az árat (20 EUR) éri, ami részben jogos, hiszen egy max. 10 órás játékról beszélünk. Ez a vélemény ráadásul nyugat-európai, magas fogyasztói kultúrával rendelkező, magas jövedelmű felhasználóktól érkezik, tehát nem lehet csak úgy lesöpörni az asztalról, hogy "akko' ne játsszá' vele hülyegyerek".
"phone number verification" - Ez egy bizonyos értékesítés után eddig kötelező volt, eztán is az.
"restriction on the number of products (up to 10) - True, volt, van, lesz, de a megbízhatóknak hamar nincs már ez a limit, már pedig értelmes ember eddig is több ezres pozitívostól vásárolt eddig is.
"you're able to sell without providing further proof of identification" - Hazugság. Nem kell sok eladás hozzá, hogy kérjék a személyes azonosítód, mely lehet jogosítvány vagy személyi vagy útlevél.
"including credit card, PayPal and address, via bank statement, verification." - Keveri a szezont a fanszőrzettel a szerző. A G2A amikor kifizetést intéz eddig is küldhette G2A walletbe, folyószámlára, paypalra a lét, már pedig az utóbbi kettőhöz eddig is kellett ilyen adatokat megadni, a G2A wallethez nyilván nem hiszen az "házon belül" marad elkölthető.
El kellene indítani egy balhét az Ebay-en is... tarthatatlan mennyi lopott digitális és fizikai termék cserél ott gazdát több évtizede már.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.07.09. 11:00:29
Nálam a jó vétel 85%-nál kezdődik, vagy akkor ha már egy csökkentett árból jön le az az 50-75%.
Igaz ezek közt van 5 olyan, amit biztos, hogy sose fogok kipróbálni, csak bundle hozzámvágta, de úgy voltam vele, hogy a bundle-ből egy játék érdekelt és valami 10 cent volt a bundle, szóval azt mondtam, ha azzal az egy játékkal 10 percet játszok már megérte. 😊
Igaz én jellemzően nem AAA címeket vásárolok, az AAA akciókat nem figyeltem.
Számomra nagy csalódás volt ez a nyári kiárusítás (első alkalommal követtem nyomon), mert nem ment a szokásos 50-75% a kedvezmény, ami simán előfordul bármi más alkalommal. Persze azzal is tisztában vagyok, hogy az őszi akciók szólnak a legnagyobbat és inkább akkor érdemes halászni.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Mondjuk nyilván nem 100%-ig megbízható a SteamSpy, és nem is hiszem, hogy a külsős oldalak akcióit jól ki tudják szűrni, de a korábbi statisztikák alapján a túlnyomó többség (70-80%) Steamen szerzi be úgyis a játékokat. Szóval a nagyságrend stimmelhet. Úgy látszik, a többség megvan flash sale nélkül is.
Végeztem is vele, ~5 óra volt kimaxolni.
A LIMBO után eléggé magasra tettem a lécet a fejlesztőnél (cserébe megfogadtam, hogy ha nem rosszak a kritikák, akkor instant buy megy a következő játékukra, ha már a limbot csak egy bundle keretében húztam be) és egyáltalán nem kellett csalódnom, a játék úgy zseniális, ahogy van, a legkisebb apró részletig minden precízen meg van csinálva, a játék minden másodpercén érződik a 6 évnyi munka. Az élethű és az adott szituációhoz passzoló animációs rendszert, amit összehoztak alá pedig egyenesen tanítani kéne, mert ilyet játékban még nem tapasztaltam, egyszerűen kis túlzással nem tudtam fogást találni a karakter animációkon.
A játékból egyszerűen árad a csupa nagybetűs HANGULAT és ha letetted órákon át fogsz agyalni és fogod bújni az internetet annak kapcsán, hogy mégis ki mit gondol, miről szólt ez az egész. A játék során van néhány rettentően hatásos rész, jelenet.
A fejtörők és a játék maga amúgy alapvetően nem túl nehéz, még talán a limbohoz képest se, érződik az egészen, hogy az elsődleges cél az ötletesség és az, hogy egy élményt adjanak át és nem az, hogy nehéz fejtörőkkel izzasszanak meg.
A játék 18+, de ez szerintem a limbo után nem túl meglepő, alapvetően nagyon hasonlítanak egymásra.
Egy szó, mint 100 rettentő erős anyag ami bőven megéri az árát és úgy gondolom pont az ilyen végletekig precíz, alapos, 1-1 játékot 6 éven át csiszolgató indie fejlesztők meg is érdemlik a pénzemet, viszont akinek fontos az, hogy egy játék ár/órában sokat nyújtson az ezt kerülje el, mert ahogy írtam a kimaxolás 5-6 óra (ha a secreteket guide-ból nézed még annyi se), az egyszeri végigjátszás meg ~3-4, újrajátszani pedig legfeljebb az élmény miatt érdemes, mert újat nem fog nyújtani másodikra.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Lesz FoV slider a konzolos BF1ben!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.07.08. 19:37:20
PSN ID.: Beegabor
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Halo 3 óta a Halo 5-el játszik a legtöbb aktív játékos, ezzel megelőzve a Halo 4-et és a Reach-et is. (az ingyenes hetet nem számolták bele) "
Erős 8/10
Minusz két pont azért járt,
Kíváncsi vagyok, meddig 😄
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
"Az elmúlt hetekben a Prince of Persia: The Sand of Time-ot tölthette le minden Uplay felhasználó, viszont július 13-án a játék újra fizetőssé válik, és helyét 30 napra az első Splinter Cell veszi át. "
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson