Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilván ilyen helyzetben megszokott, hogy kicsit csinosítgatnak az eddigieken, és eladják fantasztikus, mindent megoldó lépésekként.
Panzeradler
Amit leírtál, azt rálehet húzni az összes multiplayer játékra.<#miaz>
Prince23
Na, srácok, nekem ennyi volt az Evolve. Még tavasszal gondolkodtam azon hogy meg kéne venni g2a-n 😄 Jól döntöttem hogy a sok negatív kritika miatt nem vettem végül 😊

Steam Review véleményem

Totti5
Nekik jó volt eddig is hogy nem volt legális, amíg dől a lé ők köszönik, ki kell termelni a luxus életet az meg mindegy milyen piszkos pénz ( ugye a illegális torrent üzemeltetők is dúrván luxuséletet élnek azokból a pénzekből ). Ha meg baszogatják őket akkor lesz valami látványintézkedés ami lenyugtatja a népet és mennek tovább.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Mondom mi a gyanúm: A terelés. A G2A most terel, leplez és ígér olyasmit, ami nagyjából eddig megvolt, csak szálljanak már le róla. Mondjuk ha bedől az egész bagázs, tudok mondani még kb. 5 ilyen helyet, ahol ugyan ez megy. Soseleszennekvégerégenmindenszarabbvót'.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.07.09. 12:46:52

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szerintem pár mondatot félreértettél, szerencsétlenül ragadtál ki, illetve nem tudjuk, hogy mire gondolnak a verifikációban való bekeményítés mellett, mert azt írják, hogy lesz, nem azt, hogy eddig nem volt volt, vagy hogy miben lesz más. Ettől még lehet, hogy igazad van, és tényleg totál vetítés a G2A szövege, én nem ismerem a szolgáltatást, nem tudom megítélni.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.07.09. 12:27:30
Tinman
A tényeken semmit nem változtat. "Power sellernek" eddig is kellett, azt meg erősen kétlem, hogy valaki felteszi a 0.5 euro n+1 indifost és kérnek tőle majd személyit. Senki nem fog innentől ott értékesíteni, mennek az ebayre.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gyakorlatilag szó szerint vették a G2A hivatalos szövegét, amit megtalálsz itt a G2A-s szerző e-mail címével, ha meg szeretnéd velük vitatni, hogy miben hazudnak.
Sőt, PC-n 2016-ig több ment el a '94-es Doomból, mint a 2016-osból, mégis ebben a generációban nem azt játsszák a tömegek. Nem a játékot akartam leszólni, az lehet akármilyen jó és sikeres,de nyilvánvaló dologról van szó, ha nem így lenne, az lenne a titkolnivaló szégyen.
grebber
Szerintem meg most nagyobb bevételre akarnak szert tenni a játékkal ,nem véletlen kurták rá indiként elsőnek a denuvot....
Szóval ilyen 2$ meg a bundleba kerülésre jócskán várni kell.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.09. 11:53:17

Next PC upgrade: 2022

A limboból kiindulva viszonylag hamar lesz leárazás, szerintem holiday sale-en már 10 euro környékén/alatt lesz, jövőre tuti bekerül egy bundle-be is.
Azt már mondták, hogy nem lesz hozzá DLC meg definitive edition meg hasonló lehúzások.
A lényeg, hogy mindenképp érdemes wishlistre dobni. 😊
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.07.09. 11:50:50
Atisz
Én mindenképp vevő vagyok rá, de megvárom, mire kap egy leárazást.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ahogy írtam is, ár/idő alapon nem jó vétel, ugyanakkor ha nem a mennyiség a fő szempont, hanem a minőség és tetszett a limbo, akkor szerintem bőven jelent egy olyan élményt, ami kárpótol a rövidségért.
Szerintem aki megengedheti magának és érdekli a játék, annak instant buy, egyrészt hogy mielőbb megtapasztalhassa, másrészt hogy támogassa a fejlesztőket, hogy ne kelljen újra 6 évet várni, mert baromira meg lesz vele elégedve, ezt szinte 100%os biztonsággal merem állítani (főleg a vége felé annyira elborultba és betegbe csap át a játék, ami egyrészt erősen indokolja a 18+-t, másrészt azért lehet, hogy valakinél kiveri a biztosítékot), aki pedig sokallja az árat várjon ki egy sale-t vagy azt, hogy bundle-ben hozzávágják. Az szerintem vitán felül áll, hogy akit egy picit is érdekelnek a videójátékok és nem zárkózik el a platformjátékoktól és az indie fejlesztésektől annak kihagyhatatlan cucc.
Atisz
Egyébként távol álljon tőlem, hogy bárkit is kritizáljak amiatt, hogy a g2a-n vásárol (sőt, a már szinte mindenki által ismert DIshonored sztori óta éppen ellenkezően vélekedem ezzel kapcsolatosan), csupán azt jegyeztem meg, hogy a nyugat-európai/amerikai felhasználók nem trükköznek, hanem valóban élnek a sale által kínált kedvezményekkel, hiszen számukra az valóban tartalmaz jelentős kedvezményeket.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Kösz az ajánlót 😊

Én éppen a Limbo-val végeztem nemrég (amúgy is szemeztem vele, de így ingyen ugyebár kötelező volt) és szintén el voltam ájulva tőle. És igen, ennek is nagyon jó volt a hangulata, a logikai feladványok (amiknél bizony néhol vért izzadtam) rendkívül ötletesek voltak (a vége felé mondjuk már elég elborultak). szép volt a monokróm grafika és még az sem zavart nagyon, hogy a sztori meglehetősen egyszerű volt. A meglehetősen nyomasztó, olykor beteges környezet furcsa volt, ugyanakkor mégsem taszított.

Számomra ilyen egy igazán jól sikerült indie játék, ahol minden a helyén van.

Az Inside-nál a legtöbb negatív vélemény az árat (20 EUR) éri, ami részben jogos, hiszen egy max. 10 órás játékról beszélünk. Ez a vélemény ráadásul nyugat-európai, magas fogyasztói kultúrával rendelkező, magas jövedelmű felhasználóktól érkezik, tehát nem lehet csak úgy lesöpörni az asztalról, hogy "akko' ne játsszá' vele hülyegyerek".

Tinman
"social media profile account verification" - Akinek ilyen nincs, az meg? Az ugyan úgy árult ott bármit és árulni is fog. Egy kamu FB reg semmit nem jelent.

"phone number verification" - Ez egy bizonyos értékesítés után eddig kötelező volt, eztán is az.

"restriction on the number of products (up to 10) - True, volt, van, lesz, de a megbízhatóknak hamar nincs már ez a limit, már pedig értelmes ember eddig is több ezres pozitívostól vásárolt eddig is.

"you're able to sell without providing further proof of identification" - Hazugság. Nem kell sok eladás hozzá, hogy kérjék a személyes azonosítód, mely lehet jogosítvány vagy személyi vagy útlevél.

"including credit card, PayPal and address, via bank statement, verification." - Keveri a szezont a fanszőrzettel a szerző. A G2A amikor kifizetést intéz eddig is küldhette G2A walletbe, folyószámlára, paypalra a lét, már pedig az utóbbi kettőhöz eddig is kellett ilyen adatokat megadni, a G2A wallethez nyilván nem hiszen az "házon belül" marad elkölthető.

El kellene indítani egy balhét az Ebay-en is... tarthatatlan mennyi lopott digitális és fizikai termék cserél ott gazdát több évtizede már.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.07.09. 11:00:29

Atisz
Bocs, rosszul írtam: csak a szokásos 50-75%-os kedvezmények voltak, amik egyes túlárazott produkcióknál még így sokat kóstálnak.

Nálam a jó vétel 85%-nál kezdődik, vagy akkor ha már egy csökkentett árból jön le az az 50-75%.

A G2A mindeközben úgy tűnik, hogy kifehéríti a piacát a rengeteg balhé hatására, szóval lehet számítani némi áremelkedésre ott is.
Volt pedig egy csomó 50-75%-os kedvezmény, én nem is vettem semmit 50% kedvezmény alatt és 60 eurot költöttem összesen 25 játékra.
Igaz ezek közt van 5 olyan, amit biztos, hogy sose fogok kipróbálni, csak bundle hozzámvágta, de úgy voltam vele, hogy a bundle-ből egy játék érdekelt és valami 10 cent volt a bundle, szóval azt mondtam, ha azzal az egy játékkal 10 percet játszok már megérte. 😊
Igaz én jellemzően nem AAA címeket vásárolok, az AAA akciókat nem figyeltem.
Atisz
Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban teljesen elfogadható a sale, pláne az új felhasználók körében, illetve felkapott, csak steamen keresztül beszerezhető játékok esetében. Kényelmesen, biztos anyagi keretből vásárolnak az emberek és nincsenek rászorulva az ilyen g2a féle lutrikra (ha meg valami igazán akciósan kell, arra ott van az amazon.co.uk vagy amazon.com, ami bizony még nekünk is bőven megérné, más kérdés, hogy a szállítás miatt aki nem Angliában/USA-ban él, már ki is esett.

Számomra nagy csalódás volt ez a nyári kiárusítás (első alkalommal követtem nyomon), mert nem ment a szokásos 50-75% a kedvezmény, ami simán előfordul bármi más alkalommal. Persze azzal is tisztában vagyok, hogy az őszi akciók szólnak a legnagyobbat és inkább akkor érdemes halászni.

Totti5
Pedig jelenthentné az 1-2-3-4-is mert ugyan úgy ott van.

Maak
Rohan az ido b+. 😮

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nem csoda, a One-on a Halo 5 jelenti a Halo-multit, a Reach és a Halo 4 meg sokaknak csak ráadás volt annak idején finish the fight után.
40%-kal több bevételt hozott az idei Steam Summer Sale, mint a tavalyi (a felhasználói bázis 35%-kal nőtt, azt nem tudni, hogy ebből mennyien a szaporodó F2P miatt).

Mondjuk nyilván nem 100%-ig megbízható a SteamSpy, és nem is hiszem, hogy a külsős oldalak akcióit jól ki tudják szűrni, de a korábbi statisztikák alapján a túlnyomó többség (70-80%) Steamen szerzi be úgyis a játékokat. Szóval a nagyságrend stimmelhet. Úgy látszik, a többség megvan flash sale nélkül is.
INSIDE
Végeztem is vele, ~5 óra volt kimaxolni.
A LIMBO után eléggé magasra tettem a lécet a fejlesztőnél (cserébe megfogadtam, hogy ha nem rosszak a kritikák, akkor instant buy megy a következő játékukra, ha már a limbot csak egy bundle keretében húztam be) és egyáltalán nem kellett csalódnom, a játék úgy zseniális, ahogy van, a legkisebb apró részletig minden precízen meg van csinálva, a játék minden másodpercén érződik a 6 évnyi munka. Az élethű és az adott szituációhoz passzoló animációs rendszert, amit összehoztak alá pedig egyenesen tanítani kéne, mert ilyet játékban még nem tapasztaltam, egyszerűen kis túlzással nem tudtam fogást találni a karakter animációkon.
A játékból egyszerűen árad a csupa nagybetűs HANGULAT és ha letetted órákon át fogsz agyalni és fogod bújni az internetet annak kapcsán, hogy mégis ki mit gondol, miről szólt ez az egész. A játék során van néhány rettentően hatásos rész, jelenet.
A fejtörők és a játék maga amúgy alapvetően nem túl nehéz, még talán a limbohoz képest se, érződik az egészen, hogy az elsődleges cél az ötletesség és az, hogy egy élményt adjanak át és nem az, hogy nehéz fejtörőkkel izzasszanak meg.
A játék 18+, de ez szerintem a limbo után nem túl meglepő, alapvetően nagyon hasonlítanak egymásra.
Egy szó, mint 100 rettentő erős anyag ami bőven megéri az árát és úgy gondolom pont az ilyen végletekig precíz, alapos, 1-1 játékot 6 éven át csiszolgató indie fejlesztők meg is érdemlik a pénzemet, viszont akinek fontos az, hogy egy játék ár/órában sokat nyújtson az ezt kerülje el, mert ahogy írtam a kimaxolás 5-6 óra (ha a secreteket guide-ból nézed még annyi se), az egyszeri végigjátszás meg ~3-4, újrajátszani pedig legfeljebb az élmény miatt érdemes, mert újat nem fog nyújtani másodikra.
Fpocok
Upsz, most nézem, hogy az offba akartam, de véletlenül ide sikerült.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Happy anniversary! 😊
Fpocok
BREAKING NEWS!:

Lesz FoV slider a konzolos BF1ben!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.07.08. 19:37:20

Fpocok
MÁS: Tegnap volt az egyéves évfordulója a kivándolásomnak, ezért ma kitisztítottam a szobámat és átrendeztem a pcmet! BOLDOG EGY ÉVET NEKEM 😄

Fpocok
Akkor lehet mással játszottunk, mert az én verziómnak nem volt vége.

Seth
DS3 tényleg a DLC-ben van befejezve,
de ott is egy hatalmas cliffhanger-rel 😊

PSN ID.: Beegabor

genndy
Nem, van rendes vége, csak tényleg olyan kurta-furcsa. Dead Space 3 állítólag rosszabb ebből a szempontból.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Jim Morrison
tényleg dlc kell már hogy az egész sztorit végig lehessen tolni? 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Totti5
Érdekesség:

"Halo 3 óta a Halo 5-el játszik a legtöbb aktív játékos, ezzel megelőzve a Halo 4-et és a Reach-et is. (az ingyenes hetet nem számolták bele) "

genndy
Ki mondta, hogy a Season Pass után nem jöhet még tartalom? <#awink>

Néztem a season passt és csak multis cuccokat ad.
genndy
Szerinted mire van a DLC? <#awink>

Fpocok
Befejeztem a DOOM-ot

Erős 8/10
Minusz két pont azért járt,
mert nincs vége
. Tényleg. Egyszer csak
puff, credits
. Hatalmas csalódás.

Fpocok
100ról 23000-re ugrott.
Kíváncsi vagyok, meddig 😄

Scooter
...csak ne full multi fos lenne... <#whatever>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

grebber
Macgamestore-on mindig 4.99$ szokott lenni a season pass leárazva.

totyak
Valakinek esetleg nincs tudomása róla, hogy a Bioshock Infinity-hez meg lehet e valahol olcsón kapni a Burial at Sea kiegészítőket? Néztem most Steam Sale ideje alatt, de őszintén szólva még drágállottam. Most meg már ugye még drágább. Nem is vagyok nagyon képben, hogy kiegészítőket lehet e Steam-en kívül kapni.

Fpocok

grebber

grebber
Ubi évforduló ...

"Az elmúlt hetekben a Prince of Persia: The Sand of Time-ot tölthette le minden Uplay felhasználó, viszont július 13-án a játék újra fizetőssé válik, és helyét 30 napra az első Splinter Cell veszi át. "

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kongy
Az biztos, hogy ugyanazon az úton jár, mint az Evolve 😄 Először gyors árzuhanás, majd.. hát tudjuk mi jön.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Fpocok
Szerintem még idén. 😊