Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.07.15. 13:47:06
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Topik a kedvencekbe -->bal oldalt jelzi hogy xy új üzi jött.Évek óta minden kommentet elolvasok. És amire emlékszem esetleg masnak segiteni is tudok stb.
Ezért is van nekem vagy 100 téma a kedvenceknél nehogy lemaradjak akármiről.
Next PC upgrade: 2022
Szerintem itt mindig van egy olyan aki értesíti az embereket. Szóval minimum a te hibád, hogy lemaradtál róla. <#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.07.15. 10:55:42
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.07.15. 10:43:03
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A DA😮 valóban volt, de csak a sima verzió, ez meg a kiegészítővel megfejelt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
telefonra 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
A Black Ops 2 8 font.
Utoljára szerkesztette: darkling, 2016.07.14. 23:27:56
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Remélem gyorsan bekerülnek a Connect programba is, és akkor 2/3 GOGon is megvan <#zavart1>#zavart1>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

//Személy szerint: valahogy csak kivárom már a "GOTY" - vagy ki-tudja-mi-lesz-a-neve - kiadványt. Jövőre talán jön is. Hisz még csak az utolsó DLC megjelenése körül állunk.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ez már kevésbé, de hátha valakit ennyiért is érdekel-de-azonnal:
https://www.greenmangaming.com: "Fallout 4" - 50% OFF - 19,99 font helyett a SALE20 kód beírásával: 15,99 font (x 375,77 Ft) = ~6010 Ft.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Sniper: Ghost Warrior Trilogy
Armello
Middle-earth: Shadow of Mordor - Game of the Year Edition (Sima GOTY upgrade már lockos)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(én sem kaptam mail-t egyébként az Uborkától)
BTW, akit érdekelne, ezek megmaradtak :
Party Hard
Lethal League
Door Kickers
Sir, You Are Being Hunted
Reus
10%os kedvezményes kupon
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.13. 23:20:39
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
3,15 európáért cserébe:
Party Hard
Lethal League
Viscera Cleanup Detail + DLC
Door Kickers
Skullgirls
Sir, You Are Being Hunted
Reus
Another World 20th Anniversary Edition
10%os kedvezményes kupon
Nekem erről a listáról majdnem minden megvan, szóval passzolós, de könnyen lehet, hogy valakit érdekel. A Door Kickers önmagában simán megéri ezt az összeget.
//A "Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist" pedig 5 euróért kelleti magát a Ubisoftnál.
Nem tudom - nekem ugyanis nem küldött semmit a fiókhoz társított e-mailre 😊
A játékok ettől még ott vannak a kliensben.
Mi ez a megerősítés e-mail amit küld? Nekem nem jött, de a játék ott figyel a uplay kliensen (ha viszont a böngészőben nyitom meg, ott sem ezt, sem a Prince of Persiát nem mutatja).

//szerk., ha valaki nem találná a dolgot: https://club.ubi.com/#!/en-GB/ubi30
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.13. 13:47:24
Kocsim, az érdeklődőknek (semmi rare vagy extra nincs rajta):

[merlinw.org]
Ezzel együtt lehet, hogy kihagyom, mert rengeteg játék van most terítéken.
Csak aztán tartok tőle, hogy úgy járok vele, mint a humble bundle 11-el, akkor is ezzel az indokkal passzoltam és azóta többször is baromira megbántam és külön-külön már majdnem mindent megvettem belőle.
//Én kihagyom.
1$:
Robot Roller-Derby Disco Dodgeball
Nidhogg
Choice Chamber
BTA:
Golf with Your Friends (Early Access)
Skullgirls + All Characters and Color Palette Bundle
Spelunky
Roguelands
15$:
Rocket League