Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ha üres ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

fery02
Hogy birod ki, hogy nem bontod fel õket? 😛

Am Azon csodálkozok, hogy pl Bioshockot nem láttam eddig senkinél sem. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Carlos
klassz a térkép! 😄

Þór vígi þessi rúnar

BB7
Ahhoz képest sok eredeti játékom van. Bár sosem tagatam, megvétel elött mindig "kipróbálom"... Különleges/ritka kevés, de gyorsan lefotóztam az örök kedvenceket! 😊
A minõségért elnézést, a gyorsan-on volt a hangsúly! =D
DanielT
Nem teljesen, mert önmagában futó játék, ami az másodikhoz képest más pályákat tartalmaz.
kifli
nekem nincs sok eredeti játékom, ami van az meg netes, szal nincs tokom 😄

van: counter-strike source, half-life 2, half-life 2: lost coas, day of defeat:source, half-life 2 :deathmathch, live for speed s2
DanielT
Persze, hogy az enyém, fél perce fotóztam 😊 USA-ból rendeltem.
nonicks
lol a Final Doom nem pálya csomag a doom 2-hõz?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Carlos
WOW!
Grat! Tiéd? Honnan?

Þór vígi þessi rúnar

nem, ez quake meg doom<#vigyor><#circling>

Istencsászár
wow

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Tessék, még 2 különlegesebb darab:

Európában soha meg nem jelent Ultimate Quake (1-2-3) (bontatlan)

És Ultimate Doom (1-2-Final Doom)

fery02
Nagyon szépen köszi a képeket 😮 - meg a #217-et is. De szeretném azt a Tomb Raidert. <#shakehead> Jólvan, a Max Payne-ket is, meg Colint is, bár abból csak a második részt. Az volt életem elsõ komolyabb autós játéka. De leginkább a Tomb Raider érdekelne.

Carlos
Aha...õõõ...lehet...ilyesmi volt a név talán.
Neki kommersz golyóstollas aláírása volt.
Biztos nagy szám, én nem vagyok annyira oda érte, de elismerem, hogy ez nagy érték lehet egy rajongónak!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A Creatures Conflict elõször Mithis-es volt.
Csakhát kiadás elõtt (már gold volt a játék) a kiadó csõdöt jelentett ezért állt majd 3 hónapot a kész játék mire lett kiadó aki kiadta nagy nehezen. Kár érte!

Þór vígi þessi rúnar

DanielT
Kazunori Yamauchi a név 😊

Ha megnézed a GT4 mellett bal oldalon lévõ Prologue feliratos dobozt, láthatod rajta az aláírást 😊 Ezüsttel van belenyomatva domborúan, nem kézi, de ez is valami 😊
tigeroo
tyû a 2. játék nem a valamikori brutal velorex sheep "átdolgozása"?

fúh! jó 7éve hallottam róla elõször, akkor nagyon vártam (meg a steel of hastle-t is... invictusos volt azis ha jól emlékszem)
TheRock18
váá max payne...világ legjobb játéka 😊 😛 már sem az 1,sem a 2 nem kapható idehaza 😞

BMW Über Alles!

DanielT
Valaki nagyon emlegette a Max Payne-t, tessék, itt vannak:

Carlos
Tyû srác! Nem vagy semmi!
Az egyik haverom (Invictusos kolléga) volt kint japánban állásinterjún azoknál akik a Gran Turismo-t csinálják (nagy fan õ is). No és amikor eljött kapott ajándékot!
EGY DEDIKÁLT Gran Turismo 4-et amit az a japán atyaúristen írt alá, aki ezt a játékot megcsinálta/kitalálta (sajna nem emléxem a nevére).
Kész volt tõle rendesen a haversrác!

Þór vígi þessi rúnar

DanielT
Szintén egy kis csemege, az összes PAL területen megjelent Gran Turismo:

Carlos
Ehhh...Az a collin nagyon fincsi!

Þór vígi þessi rúnar

DanielT
Tessék, kis ízelítõ, pár klasszikus. Külön felhívnám a figyelmet a bontatlan Colin elsõ részre...

TheRock18
zavarok?

BMW Über Alles!

Carlos
ok

Þór vígi þessi rúnar

TheRock18
nein

BMW Über Alles!

Carlos
Nem húznál el innen a véresbe?

Þór vígi þessi rúnar

TheRock18
egy mondatomban sem volt,hogy WAREZ...tehát kuss! a letöltés pedig nem mindig warez...lehet torrent is...sõt lehet ingyenes is..tehát hallgass 😄

BMW Über Alles!

nonicks
nem 5 év csak 2 elakadásjelzõ..

Carlos
DK! Áááá...ölnék a második részért. Vagy a Darkstone dobozosért!

Þór vígi þessi rúnar

TheRock18
majd pofán váglak hülye...😄 WAREZ WAREZ WAREZ...akkor ez most 5 év,vagy mi...hülye vagy mondom én..

BMW Über Alles!

nonicks
Nem WAREZ-olunk SG-n...😄 föleg itt ahol a jogtiszta játékokról van szó

Istencsászár
ekkora sláger ez a Revenanat? nekem annyira nem jöttt be😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tinman
Van még... van még :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Revenant??? Húha!
Az nekem egyelõre iso :-((((

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A táskás az hazai vétel, a Radiation pack amcsi.
Longest Journey viszont Ausztrál, de van Kanadából is cuccom.
Mostanában nem buli a gyûjtögetés, mert euro és dollár is a mennyekbe, ilyenkor nem szabad nagyon kintrõl vásárolni. Már bánom, hogy nyáron nem vertem el többet...

Kandurex
Revenant...évekig próbáltam beszerezni!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Carlos
Rayman! WoW!

Þór vígi þessi rúnar

Istencsászár

Carlos
TÉK!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énis várom az igazi NAGYDOBOZOS képeket bárkitõl.

Þór vígi þessi rúnar

Apus
a Clear Sky volt táskás kivitelben, énis hozzájutottam. Szerintem most is lehet kapni. volt benne a tatyó, matricák, felvarró, concept art könyv, térkép, game.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

fery02
Azokat a STALKER cuccokat hogyan szerezted? csak mert látom táska is van közöttük. Gondolom ilyen pakkot csak rendeléssel lehet szerezni, már ha ez mind egy pakkban volt, nem pedig néhány holmit külön-külön szereztél be.

Am engem olyan képek érdekelnének most, amin pl igazi régiségeket fényképeztek le. Pl el sem tudom képzelni, hogy hogyan néztek ki a régi NFS, meg TOmb Raideres dobozok, meg a belsejük. Meg Carmageddon is érdekelne, esetleg Max payne, 1nsane, ha már nem tudom õket megszerezni egykönnyen. 😞

Nagyon szép amúgy a felhozatal, sok embert megirigyeltem a mai nap folyamán a topikban 😊

TheRock18
ha már itt vagyunk,akkor inkább ajánljatok játékokat
fps kéne,vagy stratégia
COD-ot ne ajánjatok..meg se tom számolni hányszor vittem végig õket
swine-t se,red alert-et se
max payne-eket se
de valami jó játék kéne,mert mostanában uncsizok...
a régi kedvencemet a wolfeinstein return of castle-t akarom letölteni,de sajna sehol nincs fent:S pedig nagy játék volt,csak nagyon karcos lett a lemez az évek során..😞

BMW Über Alles!

TheRock18
mondjuk nem mintha nem leszarnám,hogy eredetibe,vagy letöltöttbe nézem meg otthon 😄 vagy jáccom végig...teljesen mind1 😄

BMW Über Alles!

TheRock18
Tinman és Botond...kapjátok be <#mf2><#vigyor2>(csak viccel!) <#nevetes2>beszél belõlem az irígység<#nevetes1>

BMW Über Alles!

Carlos
Vágj fel te is.
Mindenki szereti mutogatni a kincseit. Ha neked egy leharcolt tömb radír a kedvenced, akkor told fel és meséld el miért az!

Þór vígi þessi rúnar

DJ RX7
nekem is van egy jó pár eredeti játékom. kb. 30-35

de ez akkor is felvágós topik. 😄

:3

Carlos
Hülye kiscica hogy kergeti a farkát... fél percig is el lehet rajta bambulni! 😄

Þór vígi þessi rúnar

Botond
De az itt offtopic. 😊 És abban sincs vmi túl nagy elõnyöd amúgy. 😉

Arra kommentedre, meg nem azért válaszoltam, mert ha jól tippelem akkor 300-400 eredeti játékom van, hanem, mert mint gyûjtõ én nem azt az utat választottam, hogy a régit töredék áron eladom, hanem, hogy otthagytam szüleimnek a lépcsõfordulóban a könyvespolcokat és néha nosztalgiázok. Összesen 1 játékot adtam el eddig azt hiszem. 😊 A space quest 4et, amikor megvettem a collectiont. 😊