Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Am Azon csodálkozok, hogy pl Bioshockot nem láttam eddig senkinél sem. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A minõségért elnézést, a gyorsan-on volt a hangsúly! =D
van: counter-strike source, half-life 2, half-life 2: lost coas, day of defeat:source, half-life 2 :deathmathch, live for speed s2
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Európában soha meg nem jelent Ultimate Quake (1-2-3) (bontatlan)
És Ultimate Doom (1-2-Final Doom)
Neki kommersz golyóstollas aláírása volt.
Biztos nagy szám, én nem vagyok annyira oda érte, de elismerem, hogy ez nagy érték lehet egy rajongónak!
Þór vígi þessi rúnar
Csakhát kiadás elõtt (már gold volt a játék) a kiadó csõdöt jelentett ezért állt majd 3 hónapot a kész játék mire lett kiadó aki kiadta nagy nehezen. Kár érte!
Þór vígi þessi rúnar
Ha megnézed a GT4 mellett bal oldalon lévõ Prologue feliratos dobozt, láthatod rajta az aláírást 😊 Ezüsttel van belenyomatva domborúan, nem kézi, de ez is valami 😊
fúh! jó 7éve hallottam róla elõször, akkor nagyon vártam (meg a steel of hastle-t is... invictusos volt azis ha jól emlékszem)
BMW Über Alles!
Az egyik haverom (Invictusos kolléga) volt kint japánban állásinterjún azoknál akik a Gran Turismo-t csinálják (nagy fan õ is). No és amikor eljött kapott ajándékot!
EGY DEDIKÁLT Gran Turismo 4-et amit az a japán atyaúristen írt alá, aki ezt a játékot megcsinálta/kitalálta (sajna nem emléxem a nevére).
Kész volt tõle rendesen a haversrác!
Þór vígi þessi rúnar

BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az nekem egyelõre iso :-((((
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Longest Journey viszont Ausztrál, de van Kanadából is cuccom.
Mostanában nem buli a gyûjtögetés, mert euro és dollár is a mennyekbe, ilyenkor nem szabad nagyon kintrõl vásárolni. Már bánom, hogy nyáron nem vertem el többet...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Am engem olyan képek érdekelnének most, amin pl igazi régiségeket fényképeztek le. Pl el sem tudom képzelni, hogy hogyan néztek ki a régi NFS, meg TOmb Raideres dobozok, meg a belsejük. Meg Carmageddon is érdekelne, esetleg Max payne, 1nsane, ha már nem tudom õket megszerezni egykönnyen. 😞
Nagyon szép amúgy a felhozatal, sok embert megirigyeltem a mai nap folyamán a topikban 😊
fps kéne,vagy stratégia
COD-ot ne ajánjatok..meg se tom számolni hányszor vittem végig õket
swine-t se,red alert-et se
max payne-eket se
de valami jó játék kéne,mert mostanában uncsizok...
a régi kedvencemet a wolfeinstein return of castle-t akarom letölteni,de sajna sehol nincs fent:S pedig nagy játék volt,csak nagyon karcos lett a lemez az évek során..😞
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
Mindenki szereti mutogatni a kincseit. Ha neked egy leharcolt tömb radír a kedvenced, akkor told fel és meséld el miért az!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Arra kommentedre, meg nem azért válaszoltam, mert ha jól tippelem akkor 300-400 eredeti játékom van, hanem, mert mint gyûjtõ én nem azt az utat választottam, hogy a régit töredék áron eladom, hanem, hogy otthagytam szüleimnek a lépcsõfordulóban a könyvespolcokat és néha nosztalgiázok. Összesen 1 játékot adtam el eddig azt hiszem. 😊 A space quest 4et, amikor megvettem a collectiont. 😊