Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
láma vagyok üssetek: Ez milyen játék? Point and Click?
Mit kóstált a CE? Honnan rendelted?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Bocs, de ma helyetted nálam járt a postás... aszonta' nem vagy neki szimpi :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Na, most volt itt a postás és nem hozta a játékot. <#rinya> Remélem holnap azért ideér. <#oooo> <#smile>

Akartam is. <#wink> Jó lenne, ha már átvehetném holnap, de ha 4-5 nap, míg megjött neked. <#shakehead>

balee4
Nah, ez lol, amúgy ha megjön majd pár képet nyomjál be róla légyszi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ott van az aláírásomban. <#smile> Amúgy JC2:LE. <#hehe>

balee4
Nekem olyan 4-5 nap alatt szokott megjönni.
Amúgy én is rendelek a közeljövõben a zavvi-ról egy Just Cause Limited Edition-t.
Te mit rendeltél?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Zavvi-ról rendelt játék mennyi idõ alatt ér ide általában? <#confused> Szerdán lett rendelve a játék, másnap csütörtökön reggel 9-kor már postázták is (elvileg), akkor számíthatok rá, hogy holnap (hétfõ) megjön? <#smile>

play.com viszont nem szállít sajnos,pedig az is angol cég...
Katun
Szóval! Köszönöm a gratulációkat 😊
Ha valakinek van még elfekvõben olyan UT3-ja ami tényleg Original és a Médiában vette vagy tök mind1 hol, és bevásárolt belõle és van eladója, ne habozzon már én megvenném mint a pinty 😊.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

robotnyk
kösz a tippet, beszereztem, 1050 forintot vontak ma, ha valakit érdekel.
Carlos
Azt ugye tudod, hogy ha épp átmész a haverodhoz a Dungeon Keeper-rel, én ott foglak várni...<#violent>

<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Ha ennyire szeretitek a régiségeket... így random tõlem:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
RCT <#worship>

Þór vígi þessi rúnar

"Elérhetõség: A termék nem kapható"

Jajj, de elfogadnám a RollerCoaster Tycoon-t + a kiegészítõjét! <#finom> <#smile> Nagyon jó!

Katun
De azért hogy megmutassam, nekem is van ám eredeti szoftverem, csak nem a mai idõkbõl. RollerCoaster Tycoon az volt az elsõ játék amit eredetiben kaptam édesapámtól amikor belátogattunk egy ilyen szoftverboltba, ez a szoftver rendõrség látogatása után történt természetesen... 😊

Íme:

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

szevasztok
tudja vki, hogy honnan tudnám megrendelni a test drive unlimited gold editidon-t olcsón? (megapackot is tartalmazza)
sehol sem találom sajnos pedig csak 3 éves játék...
Katun
Üdv Sziasztok!

Én szeretnék érdeklõdni, hogy van-e mostanában valamilyen olcsóság a Media Marktban? Mert most csak körülnézni nem megyek be odáig, majd ha arra járok. De visszaolvastam és láttam, hogy ORIGINAL UT3-at fél ezer forintért árulták, és most annyira felizgultam, hogy érdeklõdnék van-e még ilyen akció vagy esetleg más játék budapest környékén valahol?

(azért kérdem mert most kezdek átállni a jogtiszta szofferekre, jobb késõn mint soha 😊)

Tinman
Héten hoztak onnan 3 cuccot, kifogástalan, perfekt állapotban érkeztek és ami a lényeg, hogy emberi áron!

Blacksheep333
Az igaz, hogy nem Magyarországról adják fel a csomagot, de attól függetlenül áthalad a magyar postán. Mindegy, vállalom a kockázatot! 😄
Amint lesz a raktárunk DoW2:Gold megrendelem.
Köszi szépen a segítséget!

Az operációs rendszeren is túl...

grebber
Nem Magyarország ahonnan küldik<#eplus2> Igen 0.99Font!
Game.co.uk-ról rendelésnek meg az az elõnye hogy onnan 2.35Font a kiszállítás de rendelhetsz akár 4-5 game-et is akkor is 2,35 marad!
Itt a zavvinál hozzáadják.

Next PC upgrade: 2022

Blacksheep333
Játékot nem lopnak? <#nevetes1>
A szállítási költség meg 1 font?

grebber
Nem kell parázni kihozzák normálisan!

Blacksheep333
zavvi.com -ról tényleg csak 1 font a szállítási költség? Gondolom ez a magyar postán keresztül történik, amitõl nem kicsit parázok. Szerintetek van okom rá, járt már pórul valaki?

WH40k Dawn of War II Gold Edition -t kinéztem magamnak, jó ez a Spring Sale!

IMYke2.0.0.0
Nekem megvan a Triple Pack - külön pedig az elsõ... így már nem ruházok bele 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akkor jó <#vigyor3>

Tinman
Állítólag 10/10-es játék, jobb szinte bármilyen játéknál <#ravasz1>

Torchlight - Steam-en most csak 4 €! Nem vagyok Diablo fan, de ez jópofa, eddig nagyon tetszik benne minden 😊

grebber
Hitman: Ultimate Contract

Tartalmazza:

* Hitman: Codename 47
* Hitman 2: Silent Assassin
* Hitman: Contracts
* Hitman: Blood Money

3640Ft-ért!

w77d
így van XD

explorert nem a hülyék használják, hanem azok a férfiak akik szeretik a kihívást

w77d
nekem ez a jó, nem váltok XXD

explorer 😄
huh... annál minden böngészõ jobb )

w77d
explorert használok és nem váltok... linket vagy képet illik betenni a topicba..

Vagy tegyetek fel 100 add-on-t, hogy mûködjön a foxi 😛

Ha nem Operát használsz, akkor valóban az...

akinek firefox-a van az használja ezt
automatikusan átalakítja linkekké a szöveget

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Atkamon
Akkor legalább linkeld légyszi, elég fárasztó bemásolgatni mindig a címeket.

Gondoltam, hogy valakinek nem fog tetszeni 😊 Hát képeket nem szeretek beillesztgetni, így lehet a végén törölnék a adminok...

\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)

IMYke2.0.0.0
Semmi gond 😊

Én az eBay-en láttam néha finom dolgokat - fõleg, amikor az X-Files sorozatot kerestem gyûjtõi kiadásban. Mostanában nem néztem fel rá, onnan nem tudom, miként érkeznek hozzánk a cuccok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem bántó szándékkal írtam, inkább azt próbáltam kihangsúlyozni, hogy náluk szerencsére tagállamnak számítunk még mi is. Valójában az országon kívánt lenni a hangsúly, aláírom, hogy a fogalmazás miatt félreérthetõ volt.

Pár évvel ezelõtt, de 2004 után még többen nem szállítottak hozzánk, mi egy másik Európa voltunk. Mondjuk az Amazon Marketplace-re ez még mindig igaz. (Magára az Amazonra viszont már nem.)
kösz a linket. késõbb még átolvasom és megpróbálom megcsinálni

Valahogy így kellene. <#fejvakaras>

többszáz forint úgy jön ki ha mondjuk egy játék 40 euro, ott azért észrevenni a 10 meg 20-30 ft euro árfolyam különbséget

Köszi a választ.
Csak azért lett volna fontos a netrõl való árfolyam frissítés, mert gondoltam arra, hogy csinálok egy weboldalt ami egy táblázat lenne lényegében és fel lenne sorolva pár népszerûbb bolt és hogy mennyibe kerül az ott kapható játék... és azért vannak többszáz forintos különbségek is. (pl. nem rég még 274 volt az euro most csak 264... Win7en ki van nekem rakva az euro árfolyama)

IMYke2.0.0.0
Igen, Excel-táblázat.
Nem vagyok Excel-guru, így sajnos nem tudok válaszolni a konkrét kérdésre. Ellenben, elképzelhetõnek tartom, naivan.

De, mivel úgy "írtam" meg a táblázatot, hogy voltaképp elég az aktuális árfolyam értékeket beírni, a függvényekkel módosulnak a számértékek, úgy gondolom, nincs szükség a beágyazásra.

IMYke2.0.0.0
Nem szükséges a "PC-s játékoknak..." topikbeli stílussal fórumozgatni ám mindenhol... hidd el, ami ott megy, az a kifejezetten "nem jellemzõ, és el-nem-tûrt kategória" máshol... szerintem.

Tekintve, hogy éppen csak átfutottam ezt, és az "outside" meg a "UK" szavakat kerestem, így - talán - érthetõ, hogy nem vettem észre:

"Thehut.com Help » Deliveries
ID #1039
Which countries do you deliver to?

We deliver to addresses both inside the UK and outside the UK with the exception of Russia and Brazil.

Please note that we are unable to ship Books and Electronics outside of the UK.

Delivery is free on any orders placed to addresses inside the UK.

There is a charge of 99p per item on deliveries to any countries within the EU.

The countries in the EU include:

* Austria
* Belgium
* Bulgaria
* Cyprus
* Czech Republic
* Denmark
* Estonia
* Finland
* France
* Germany
* Greece
* Hungary
* Ireland
* Italy
* Latvia
* Lithuania
* Luxembourg
* Malta
* Netherlands
* Poland
* Portugal
* Romania
* Slovakia
* Slovenia
* Spain
* Sweden
* United Kingdom

There is a charge of £2.35 per item on deliveries to any countries outside of the EU.

Delivery charges will be detailed before you confirm your order and also shown on your email order confirmation."

2.35 az az EU-n kívüli postázás. Nem tudom, hogy te hol laksz, de én Magyarországon. Egyébként pedig egy cég áll a kettõ mögött, többnyire minimálisak az árkülönbségek.