Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit kóstált a CE? Honnan rendelted?
Þór vígi þessi rúnar

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Amúgy én is rendelek a közeljövõben a zavvi-ról egy Just Cause Limited Edition-t.
Te mit rendeltél?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ha valakinek van még elfekvõben olyan UT3-ja ami tényleg Original és a Médiában vette vagy tök mind1 hol, és bevásárolt belõle és van eladója, ne habozzon már én megvenném mint a pinty 😊.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
<#worship>#worship>
Þór vígi þessi rúnar

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Íme:
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
tudja vki, hogy honnan tudnám megrendelni a test drive unlimited gold editidon-t olcsón? (megapackot is tartalmazza)
sehol sem találom sajnos pedig csak 3 éves játék...
Én szeretnék érdeklõdni, hogy van-e mostanában valamilyen olcsóság a Media Marktban? Mert most csak körülnézni nem megyek be odáig, majd ha arra járok. De visszaolvastam és láttam, hogy ORIGINAL UT3-at fél ezer forintért árulták, és most annyira felizgultam, hogy érdeklõdnék van-e még ilyen akció vagy esetleg más játék budapest környékén valahol?
(azért kérdem mert most kezdek átállni a jogtiszta szofferekre, jobb késõn mint soha 😊)
Amint lesz a raktárunk DoW2:Gold megrendelem.
Köszi szépen a segítséget!
Az operációs rendszeren is túl...
Game.co.uk-ról rendelésnek meg az az elõnye hogy onnan 2.35Font a kiszállítás de rendelhetsz akár 4-5 game-et is akkor is 2,35 marad!
Itt a zavvinál hozzáadják.
Next PC upgrade: 2022
A szállítási költség meg 1 font?
WH40k Dawn of War II Gold Edition -t kinéztem magamnak, jó ez a Spring Sale!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tartalmazza:
* Hitman: Codename 47
* Hitman 2: Silent Assassin
* Hitman: Contracts
* Hitman: Blood Money
3640Ft-ért!
Next PC upgrade: 2022
huh... annál minden böngészõ jobb )
automatikusan átalakítja linkekké a szöveget
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)
Én az eBay-en láttam néha finom dolgokat - fõleg, amikor az X-Files sorozatot kerestem gyûjtõi kiadásban. Mostanában nem néztem fel rá, onnan nem tudom, miként érkeznek hozzánk a cuccok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pár évvel ezelõtt, de 2004 után még többen nem szállítottak hozzánk, mi egy másik Európa voltunk. Mondjuk az Amazon Marketplace-re ez még mindig igaz. (Magára az Amazonra viszont már nem.)
Csak azért lett volna fontos a netrõl való árfolyam frissítés, mert gondoltam arra, hogy csinálok egy weboldalt ami egy táblázat lenne lényegében és fel lenne sorolva pár népszerûbb bolt és hogy mennyibe kerül az ott kapható játék... és azért vannak többszáz forintos különbségek is. (pl. nem rég még 274 volt az euro most csak 264... Win7en ki van nekem rakva az euro árfolyama)
Nem vagyok Excel-guru, így sajnos nem tudok válaszolni a konkrét kérdésre. Ellenben, elképzelhetõnek tartom, naivan.
De, mivel úgy "írtam" meg a táblázatot, hogy voltaképp elég az aktuális árfolyam értékeket
Tekintve, hogy éppen csak átfutottam ezt, és az "outside" meg a "UK" szavakat kerestem, így - talán - érthetõ, hogy nem vettem észre:
"Thehut.com Help » Deliveries
ID #1039
Which countries do you deliver to?
We deliver to addresses both inside the UK and outside the UK with the exception of Russia and Brazil.
Please note that we are unable to ship Books and Electronics outside of the UK.
Delivery is free on any orders placed to addresses inside the UK.
There is a charge of 99p per item on deliveries to any countries within the EU.
The countries in the EU include:
* Austria
* Belgium
* Bulgaria
* Cyprus
* Czech Republic
* Denmark
* Estonia
* Finland
* France
* Germany
* Greece
* Hungary
* Ireland
* Italy
* Latvia
* Lithuania
* Luxembourg
* Malta
* Netherlands
* Poland
* Portugal
* Romania
* Slovakia
* Slovenia
* Spain
* Sweden
* United Kingdom
There is a charge of £2.35 per item on deliveries to any countries outside of the EU.
Delivery charges will be detailed before you confirm your order and also shown on your email order confirmation."