Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki vett már játékot a innen: http://www.direct2drive.co.uk/
Ha igen akkor azt szeretném tudni milyen formában lehet itt letölteni a játékot?(archiválás szempont miatt)És van mögötte nagy szerverpark tehát gyors a letöltés?
Next PC upgrade: 2022
Þór vígi þessi rúnar
Másrészt, amit ott kinéztem, szintúgy nem küldik ideát:
X-FILES - THE COMPLETE COLLECTION (DVD) - 50+1 font = 15.249 Ft.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én ezért remegek:
Esetleg valakinek nincs otthon elfekvõben egy Transport Tycoon-ja? Megveszem azonnal.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
X-Files sorozatot is néztem
Van extrémebb áron is, az 110 dollár, de még azt is be merném vállalni.
Igaz, erre rájönne Pasadenából a postaköltség is 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát igen vannak árak, de nem mindenki küldi US vagy UK-n kívülre is. Hát azt a Quake 3-at már kinéztem magamnak, de nekem annyira nem jelentett sokmindent, hogy egy 10-est adjak érte. Van egy két szoffer ami megér annyit hiába 10-15 éves.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Az egyes hirdetõk adatlapja mellett ott van a lehetõség, és kiválasztható magyar föld is...
Quake 3 szinte érintetlen állapotban: 39.94 + 12.04 $ posta (k)öltség.
Forintosítva: 10285 Ft... 😞)
Mennyire van kedvük az eladóknak külhonba postázni, és mennyibe szokott fájni?
ui.: 3.14 gyorsan leesett, de kétszer kellett nekifutnom mondatnak 😊
Volt egyszer egy HP (nem Harry Potter, inkább hülye 3.14-a), aki a papír/kartondobozt KÜLÖN(!!!) nagyméretû borítékban adta fel! Elõtte kivasalta! És amikor reklamáltam neki, kérte, hogy elégítsem ki orálisan... nice.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy csinálhatnánk olyantat is, hogy többen rendelünk cuccokat onnan, vagy valami ilyesmi.
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
Az én elsõ kiadású DK2-mmel csak az a baj, hogy nincs hozzá ilyen 'How to attract' lapocska, valószínûleg azért, mert nem brit, hanem dél-afrikai kiadás. Ez fel sem tûnt volna, ha nincs az alábbi kép 😊 Viszont kaptam mellé grátiszba egy strategy guide-ot, és bár általában nem lelkesedem annyira az ilyesmiért (bajom sincs velük), annyi újdonságot találtam benne két és fél végigjátszás után is, hogy újra be kellett vágnom 😊
Mert egy bizonyos csapat most tette közzé ezt a bizonyos LE-tartalmat.
Így, szinte tökéletes állapotukban egyszerûn kincsek!
Kár, és szívem mélyén teljesen megértem, hogy nem akarja kivenni a gyûjteményébõl.
És még valami. Ezt tényleg ne sértésnek vedd, csak megjegyzés/észrevétel. Van egy gyönyörû nyelvünk, minek kell felesleges szitkokkal ékesíteni, amikor bõven van szókincsünk amivel kitudnád magad fejezni.
Tudom régimódi vagyok, de rossz olvasni. 😊
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
A weblapon a feltüntetett kép ugyan az mint az elsõ kiadásáé. Persze ez nem biztos, de utána kell érdeklõdni.
Még mindjárt én leszek a f*szkalap...
Az operációs rendszeren is túl...
Zavvi-n szállítással együtt £4.95 (kevesebb, mint ~1,500 HUF)
Az operációs rendszeren is túl...
Elég régi kép, azóta sokat gyarapodott, pl Assassin's Creed 2, Avatar, Left 4 Dead, Dark Messiah.... stb.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Már elnézést!!
Nem akarsz egy sötét sikátorban mászkálni kezedben a Warzone 2100-al és a DK2-vel?
Alternatív esetben megvenném õket!
Þór vígi þessi rúnar
A Hidden & Dangerous-t és a Dungeon Keeper 2-t irigylem is 😄 Mondjuk amikor ezek megjelentek, én még nem is nagyon vásároltam játékokat.
És a Dungeon Keeper 2-õdet is megvenném 😊)

Zavvi-tól jött, preorder volt és 11.95 volt. Számomra nagyon megérte, igazán baráti ár és amúgy is gyengéd érzelmeket táplálok az ilyen "értékek" iránt.