Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
GA grafkártyákról sajnos nálunk sem túl jó a statisztika, de még mindig jobb, mint Galaxy és Inno kapcsán.
Érdekes tapasztalat, de alaplapban Gigabyte nagyon jó választás, míg VGA-ban Asus.

MSI egyik verzióban, sõt notebook verzióban is erõsen kerülendõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sorry nem ide akartam😊
megvettem a bughunt map pack-et de nem talált a keresõ olyan szervert ahol az új map-okon nyomnák😞(((
Mind a kettõ Gigabyte videókártya volt, ezért nem is nagyon értem!

Pedig a Gigabyte elég megbízható dolgokat gyárt (legalábbis a gépemben lévõ gigabyte alaplap már lassan az 5. évét tapossa....)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Galaxy volt ami tönkrement?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
abból, hogy tönkrement két nvidiád 4 év alatt semmire se következtess 😊 pláne ne az nvidiáról - de még a kártya márkája sem elég, hiszen brutálisan kicsi a mintád 😊 ha ezerbõl ezer Inno3D menne tönkre, az lenne már valami egy véleményhez 😉

Forza.

Most nem akarok nvidia ellenes beszédet mondani, de ahogy utána olvasgatok igazán jó nvidiát csak nagyon drágán lehet vásárolni (60-70 k újonnan) és hát ennyit kiadni vga-ra az kicsit sok.

Mellesleg én nem tudom, hogy mi a baj nálam otthon, de 4 év alatt 2 nvidia kártya purcant ki ugyanígy (csíkok, fagyás, nem betöltés)8800 gts, 8800 gtx, ezek után már nem tudom mit gondoljak az nvidiáról!

Drága is, meg ahogy a tendenciát elnézem a minõség is romlik...
Nagyon hajlok az ati felé: 4850 már elavult, meg az ugyanolyan vagy jobb 5750-et kb ugyanannyiért lehet kapni, nem beszélve pár plusz ezresért az 5750-rõl (5830 már túl sok nekem)!

Nekem az is elég lenne, ha 8800 gtx teljesítményét visszakapnám, de ahogy elnézem ezek a 200-as kártyák még nagyon azt se tudják hozni, ami tudja az drága/ ati-ban 4850-tõl fölfelé, meg csak javul a teljesítmény (némi túlzással)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát jelenleg 40 áll rendelkezésemre, de még mindenképp megvárom, hogy garanciális cserébe mit kapok (elõzõ eset 8800 gts helyett 8800 gtx-et kaptam), aztán annak fényében azt (új kártya)leadva az adott üzletnek ráfizetek valamennyit.

Ez még olyan 2 hét mire megjön a csere készülék (szervízbe elküldik, beviszgálják, rájönnek, hogy csíkozza, illetve nem jeleníti meg a képet és küldenek valamit helyette (általában 1 fokkal újabbat, ami szerintem 1 db 9800 gt vagy gtx lesz legjobb esetben is), azt kb. 15-18-ért újonnan beveszi az üzlet és ha már rátolok 40-et akkor már egész komoly kártyát kaphatok. (azért 60000-et videókártyára azt azért 1 kicsit sokallom)

Jah és majd elfelejtettem, hogy közben még jön 1 aug. havi fizetés is +-ban.

De ebben az esetben lenullázom a költségvetést 1 hónapra (persze fix költségek, meg minden kifizetve, csak még 1 fagyira valóm se marad....)
Ez az igazi ár/érték arány :-D

Szóval azért gondolkodom már elõre, hogy mennyiért és fõleg, hogy mit, mert baromira nem vagyok képben. Hd 5830 nem tud annyival többet az 5770-nél csupán 10-15 % teljesítményben a különbség!

Amúgy nagyon indiszkrét kérdés, hogy neked milyen atid van?

tototto
5770et vedd ezek közül, árérték arányban ez a legjobb ati, nvidiaról nem tudok nyilatkozni, jó ideje atim van és teljesen megvagyok velük elégedve

balee4
Én csak nvidia-t vennék, lassan le kéne cserélni nekem is a kártyát. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Hát nem hinném, elsõ 3d kártyám is TNT volt és soha semmi bajom nem volt se azzal se a többivel. Az, meg hogy mi számolja lesz.rom ha van és jobban megy, mint ATi-n. Engem nem érdekelnek ilyen mindenféle ez a jobb, az a jobb dumák, meg az állandó viták én látom amit látok és majd az alapján eldöntöm mit veszek, sajnálom ha neked vagy másnak ez nem tetszik ,de mivel én fizetem ki és én játszok vele ezért hagy ne mások véleménye, meg tapasztalatai alapján vásároljak. Viszont, mint írtam volt Atim is és nem volt vele gondom, de utána nem találtam érveket a mellett ,hogy nekem megint ATI-t kellene vennem, és most sem érzem ezt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Akkor téged kilóra megvettek a CPU-val számolt Pisix-szel... nagy baj...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Én még soha nem szedtem hotfixet. Néha letöltöm a havi drivert és kész. Soha nem volt még gond a játékokban.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Már majdnem elhittem, hogy komolyan mondod. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Atival az a gond ,hogy rohadt jó erõs és "olcsó" kártyákat csinálnak, de szar a támogatottságuk ezért van az a sok probléma velük, meg hotfix, meg kutyafüle. Nekem is volt atim jól ment, nem volt vele bajom de nekem kell a physx, meg hogy ne kelljen hotfixeket szedegetni ,meg bohóckodni állandóan a driverekkel +pár ezret ez nekem megér.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Akkor nekem is higgy: nincs baj a driverekkel - ha az ember odafigyel.
S ez igaz az nVidia-ra is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Én perverz vagyok, én csak nvidiát vennék, az Ati-nak gagyik a driverei (atisok mesélték, én nemtom, de hiszek nekik).

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Ha Atit veszel akkor az 5-ös széria legyen mindenképpen de inkább a 770, ha kell a physx akkor meg Nvidiából minimum a 260-at, de ha össze tudsz kaparni 50-et akkor inkább egy gtx460, mert kevesebbet fogyaszt és tud dx 11-et is.

IMYke2.0.0.0
GTS 250 <= HD4850 = HD 5750
HD5770 <= HD4870

Tehát.
Kérdések:
- Nem tudsz a 40.000 Ft-hoz hozzávágni egy 10-15-öst?
- Mi fontosabb, az, hogy MOST legyen egy VGA-d, vagy az, hogy lehetõleg idõtálló maradjon?

DirectX11, PowerPlay és más finomságok...
Ezzel a HD5830-al egy darabig nem kellene aggódnod. ~54.000 Ft
Ahogy ezzel a GTX 460-assal sem. - ~57.000 Ft
A két VGA egymással versenyzik, sõt, némiképp az nVidia a jobb.

Sziasztok! Kicsit most off leszek, de szívesen venném a ti (valós, 2 lábbal a földön lévõ, objektív, realista látásmódotok szerint) tanácsotokat a következõ kérdésben:

-Sajnálatos módon a tegnapi nap folyamán hirtelen rosszullét után az eddig istenített, de sajnálatos módon a földön kevés idõt töltött hûséges Nvidia 8800 Gtx-es videókártyám elhúnyt! (szervíztõl kaptam ideiglenesen 1 pót készüléket 1 nvidia 210g kártya személyében, ami nem a legjobb).

Így hát sajnálatos módon vásárolnom kellene 1 új videókártyát, ami mivel a piacot nem nagyon követtem nem tudom mi legyen:
Nézegettem az Ati 5770, ati 5750, ait 4850, valamint nvidia gts 250-eseket (nem tudom nvidiából mit lenne még érdmes esetleg megvenni a rendelkezésre álló 40 + még pár ezer forintomból).

Ebben kellene a segítségetek (IMY, ha úgy látod nagyon off, akkor töröld, de szívesen venném a tanácsot és a ti értékítéletetekbe megbízom). Esetleg akinek van a fentebb felsorolt kártyája, az leírhatná a tapasztalatokat, akár PM-ben is (jó-nem jó, hangos, melegszik, stb.)

Segítséget elõre is köszönöm!

Ratgab

Shep
Fenébe, hogy megint romlik a forint 😞

Carlos
ilyen lámer videót már.
Szólhatott volna az egyik haverjának, hogy kamerázzon neki.
És az angolja is elég gyász.

Þór vígi þessi rúnar

Bence94
de gyönyörû <#finom><#rinya>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Szuper vagy! <#eljen>

Shep
Köszi. Én meg azért nem találtam, mert az árukeresõ-re emlékeztem és az alapján kerestem 😊

giorgio81
Ez az:

Unatkoztam kicsit és megkerestem neked😊

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

aki nem bírja kivárni😊)))
http://frontvonal.web4.hu/cikk/mafia-2-collectors-edition-unboxing-video
úgyis a közelben dolgozom,holnap ha van idõm benézek hozzájuk.
Firerock
és honnan hozzák ki akkor?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Bence94
közben variálgatok ezerrel...ha lemondanád nem biztos, hogy azt pont nekem adnák oda... !? azt nem lehet, hogy számomra mondod le náluk ?<#whatever><#miaz>

w77d
kizárt... max a rákövetkezõ nap

Firerock
Szerintetek ha elõrendelem az F1 2010-et akkor kihozzák a megjelenés napján?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Shep
Nem ez az, de ez már jónak néz ki köszi.

Szerintem ezt keresed.
Shep
Hát akkor nekem még odébb van ezek szerint :S

arty
17.-ére igérték neki eredetileg... 1 hetet csusztak 😊

Forza.

még nem
Shep
Mennyi idõ volt összesen, csak mert én a Kane and Lynch-re várok ,hogy beszerezzék.

Carlos
ja, lehet. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Bence94
idõközben hívtak ? mert engem igen és csak sima lesz...

grebber
Na végre Despatched a Mafia 1 a zavvin.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Inkább az RTS geek jelzõt mondanám :-D

Carlos
Értem. Annyiért kellene nekem is!
(Annó fótín-ó-fó)

Edit: Gameplay videót néztem a youtube-on és amikor kizúmoltak a videóban én elkezdtem tekergetni az egér görgöjét, hogy visszazúmoljak... LOL... n00b vagyok, ehh... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
36 dollár volt + 10 dolcsi a p.k. Maga a game 8k körül volt, egyáltalán nem vészes. Fõleg, hogy az SC2 alapjáték 12k :-D

Carlos
Anno 1404 Collectors Edition DVD-ROM - Sealed - New!
Price: GBP 34.95
Approximately US $54.19

edit: Ok. No probs...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Font? Dollárban fizettem dollárban volt megadva.

Szerk.: Értelek már, másikat találtál... nincs már a selleremnél egy db. sem, legalább is nincs feltüntetve.

Mindegy ez csak egy gagyi CE semmi extra.<#banplz>

Carlos
én 35 font + postát láttam.
Rendelnél nekem egyet esetleg majd? (téged már ismer az eladó, tudja hova kell, mi meg leboltolnánk)

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Már, hogy a 8k borsos? R u sure?

Tinman
8-ért érdekel :-D

Tinman
Akárcsak én a Steam játékok miatt :-)