Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes tapasztalat, de alaplapban Gigabyte nagyon jó választás, míg VGA-ban Asus.
MSI egyik verzióban, sõt notebook verzióban is erõsen kerülendõ.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Pedig a Gigabyte elég megbízható dolgokat gyárt (legalábbis a gépemben lévõ gigabyte alaplap már lassan az 5. évét tapossa....)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
Mellesleg én nem tudom, hogy mi a baj nálam otthon, de 4 év alatt 2 nvidia kártya purcant ki ugyanígy (csíkok, fagyás, nem betöltés)8800 gts, 8800 gtx, ezek után már nem tudom mit gondoljak az nvidiáról!
Drága is, meg ahogy a tendenciát elnézem a minõség is romlik...
Nagyon hajlok az ati felé: 4850 már elavult, meg az ugyanolyan vagy jobb 5750-et kb ugyanannyiért lehet kapni, nem beszélve pár plusz ezresért az 5750-rõl (5830 már túl sok nekem)!
Nekem az is elég lenne, ha 8800 gtx teljesítményét visszakapnám, de ahogy elnézem ezek a 200-as kártyák még nagyon azt se tudják hozni, ami tudja az drága/ ati-ban 4850-tõl fölfelé, meg csak javul a teljesítmény (némi túlzással)!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez még olyan 2 hét mire megjön a csere készülék (szervízbe elküldik, beviszgálják, rájönnek, hogy csíkozza, illetve nem jeleníti meg a képet és küldenek valamit helyette (általában 1 fokkal újabbat, ami szerintem 1 db 9800 gt vagy gtx lesz legjobb esetben is), azt kb. 15-18-ért újonnan beveszi az üzlet és ha már rátolok 40-et akkor már egész komoly kártyát kaphatok. (azért 60000-et videókártyára azt azért 1 kicsit sokallom)
Jah és majd elfelejtettem, hogy közben még jön 1 aug. havi fizetés is +-ban.
De ebben az esetben lenullázom a költségvetést 1 hónapra (persze fix költségek, meg minden kifizetve, csak még 1 fagyira valóm se marad....)
Ez az igazi ár/érték arány :-D
Szóval azért gondolkodom már elõre, hogy mennyiért és fõleg, hogy mit, mert baromira nem vagyok képben. Hd 5830 nem tud annyival többet az 5770-nél csupán 10-15 % teljesítményben a különbség!
Amúgy nagyon indiszkrét kérdés, hogy neked milyen atid van?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
S ez igaz az nVidia-ra is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Þór vígi þessi rúnar
HD5770 <= HD4870
Tehát.
Kérdések:
- Nem tudsz a 40.000 Ft-hoz hozzávágni egy 10-15-öst?
- Mi fontosabb, az, hogy MOST legyen egy VGA-d, vagy az, hogy lehetõleg idõtálló maradjon?
DirectX11, PowerPlay és más finomságok...
Ezzel a HD5830-al egy darabig nem kellene aggódnod. ~54.000 Ft
Ahogy ezzel a GTX 460-assal sem. - ~57.000 Ft
A két VGA egymással versenyzik, sõt, némiképp az nVidia a jobb.
-Sajnálatos módon a tegnapi nap folyamán hirtelen rosszullét után az eddig istenített, de sajnálatos módon a földön kevés idõt töltött hûséges Nvidia 8800 Gtx-es videókártyám elhúnyt! (szervíztõl kaptam ideiglenesen 1 pót készüléket 1 nvidia 210g kártya személyében, ami nem a legjobb).
Így hát sajnálatos módon vásárolnom kellene 1 új videókártyát, ami mivel a piacot nem nagyon követtem nem tudom mi legyen:
Nézegettem az Ati 5770, ati 5750, ait 4850, valamint nvidia gts 250-eseket (nem tudom nvidiából mit lenne még érdmes esetleg megvenni a rendelkezésre álló 40 + még pár ezer forintomból).
Ebben kellene a segítségetek (IMY, ha úgy látod nagyon off, akkor töröld, de szívesen venném a tanácsot és a ti értékítéletetekbe megbízom). Esetleg akinek van a fentebb felsorolt kártyája, az leírhatná a tapasztalatokat, akár PM-ben is (jó-nem jó, hangos, melegszik, stb.)
Segítséget elõre is köszönöm!
Ratgab
Szólhatott volna az egyik haverjának, hogy kamerázzon neki.
És az angolja is elég gyász.
Þór vígi þessi rúnar
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
http://frontvonal.web4.hu/cikk/mafia-2-collectors-edition-unboxing-video
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
(Annó fótín-ó-fó)
Edit: Gameplay videót néztem a youtube-on és amikor kizúmoltak a videóban én elkezdtem tekergetni az egér görgöjét, hogy visszazúmoljak... LOL... n00b vagyok, ehh... <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Price: GBP 34.95
Approximately US $54.19
edit: Ok. No probs...
Þór vígi þessi rúnar
Szerk.: Értelek már, másikat találtál... nincs már a selleremnél egy db. sem, legalább is nincs feltüntetve.
Mindegy ez csak egy gagyi CE semmi extra.<#banplz>#banplz>
Rendelnél nekem egyet esetleg majd? (téged már ismer az eladó, tudja hova kell, mi meg leboltolnánk)
Þór vígi þessi rúnar