Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
én most a Max payne 2-t nyomom... hát komolyan mondom, ma már miért nem csinálnak ilyen fullos játékokat??? annyira ott van a sztori is meg a környezet is hogy az iszonyat... a hangokról nem is beszélve..

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nincs mit elemezni a játékban. Eltévedni sem tudsz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ettõl függetlenül, olcsosítva bekerül majd a többi SC mellé.
A hétvégén újra nekivágtam az elsõ résznek - mennyire más világ!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Game-en van. 10.5k pk-val.

#7190: Viszont 4 óra gameplay? Az még az én lassú, elemzõs tempómban is max 7 óra. Ehhhh :-(((

I2k: Akkor az kimarad, pedig Alone-os szobor mellé a polc másik felén jól nézett volna ki, de mérlegelem a gametime-ot is, nem csak azt, hogy na ez CE vegyük is meg. Igazán sajnálom... talán lejebb megy majd. P.k.-val együtt 7-8 körül elviszem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nem hosszú a játékidõ és annyira leegyszerûsítették a játékmenetet, hogy egy óvodás is végigjátssza egy kézzel... 😞

Shep
Nem éri meg Coop-al együtt is csak 8-10 óra, maga a single meg vagy 4.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ugyan már a Pacific Assault nagyon is jó, tök jó ahogy bemutatja hogyan "törnek" meg szépen lassan a katonák, jók a csaták (repülõsöket leszámítva) a grafika is jó még mai szemmel nézve is (1 hónapja játszottam vele megint). Egyik legjobb MoH rész szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
hát én vevõ lennék mostanság egyre, csak sehol sem találok...

Tinman
Van itt valaki, aki megvette a Splinter Cell Conviction CE-t?

Megéri a 10-est?

Mennyi gametime?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
LV-TS-ben én is ritkán veszek meg dolgokat.
A "Stranglehold"-ot nem tudtam ott hagyni ~1.000 Ft-ért, de ahogy írtam, megvan másik kiadásban is, és szerencsére, angolul is.
Bár, a "hangalámondás"-os szinkron jó poén.
Felidézte bennem a "boldog" nyolcvanas évek filmnézéseit...

És meg kell, hogy mondjam, hogy az alap King's bounty (mármint a felújított nem az õsrégi) leverte nálam a Heroes 5-öt, de még az Armored Princessnél is jobbnak ítélem(engem az alap jobban lekötött)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
LV-ért durván soknak találom a 2k-t.
Elnézést, hogy örömrontó vagyok, de kifejezetten csúnya... tudom, mert a Jericho nekem is ilyenben van meg <#szomoru1><#rinya>

IMYke2.0.0.0
"Stranglehold"-ot én 990 Ft-ért vettem, a "Hülyeazértnemvagyok"-ban...
De Angliából is 2000 Ft körül lett meg.

Tinman
Nagyon szép darab! Õszintén gratula!

Tinman
Rayman MM-ben mindenhol 990, ott tudtál volna picit spórolni :-)

Darksiders sosem lesz 10/10... tetszeni fog, de talán te is ráérzel majd, hogy valahogy messze nem tökéletes. Nálam olyan 7-7.5/10.

Tinman
Részemrõl nekem csak ez van meg...

De vannak itt páran akiknek már a 4 és az EPFLC is megvan.

giorgio81
Azt hiszem már volt feltéve itt a topicban a GTA III, GTA: SA és GTA: EFLC-rõl képek

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

balee4
Na igen, a Breakthrough volt az utolsó jó MoH, a Pacific-et végig sem bírtam vinni. Az Airborne végülis nem volt sztem olyan rossz, de a régi részek közelébe sem ér. A legjobb egyértelmûen az elsõ rész volt. Még ma is a legjobb 2. vh-s játék. Na jó a RtCW is állat, de az sci-fi vonal. 😄

Viszont konzolon sztem a Rising Sun, illetve a Frontlines sem rossz, mondjuk utóbbi majdnem az AA.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

nonicks
Airborne pedig nem rossz játék!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

KRi2
Neem. Isten ments a Pacific-tól, meg az Airbone-tól.
Ez a Spearhead után jött ki, Breakthrough elött.

lll l ll lllll l lll ll

nonicks
ez a 10th anniversary kiadás?

KRi2
Régebbi adósságomat most törlesztettem.
Tisztelegj! Jobbra át! Partra ki! Az elsõ, és legjobb multis játékom:

lll l ll lllll l lll ll

totyak
Üdv! A GTA sorozat részeit keresem eredeti elsõ kiadásban hiánytalanul és jó állapotban. Tudom, hogy ez nem keres/kínál fórum, nem is azért írom ide, hanem abban reménykedek, hogy valakinek megvannak és tudna nekem felvilágosítást adni, hogy az egyes epizódoknál pontosan mi volt a csomagban. Régebben sajnos nem sokat törõdtem azzal, hogy eredeti játékaim legyenek, de ahogy megérett az agyam, egyre jobban érzem, hogy itt az ideje a kedvenceimet beszerezni origi változatban. A legjobb az lenne, ha képet is áthatnék róluk, de természetesen egy leírásnak is örülnék. A potot az "i"-re pedig az tenné fel, ha esetleg valahol rá is lelnék a sorozatra viszonylag jó áron. Nem csak a 3D-s verziók, az elsõ kettõ is érdekelne.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni.

w77d
Strangehold-ot pont ma láttam elsõ verziós kiadást az egyik hipermarketben 6ezerért... annyiért szerintem sok...

balee4
Stranglehold LV 2000 Ft

Még a legjobban tetszõ sorozatos kiadások közé tartozik, úgyis régóta be akartam szerezni a játékot, ennyit különösen megér sztem.
A játék 2 DVD-n, plusz egy színes, viszonylag részletes kézikönyv.

Rayman 10th Anniversary 1490 Ft

Rayman 2, Rayman M, Rayman 3 egy pakkban, de azt nem értem hogy miért nem tartalmazza az elsõ részt, ha már gyûjteményes kiadás.
A játékok 1 DVD-n, plusz 1 CD-n vannak, de kézikönyv nincs.

Darksiders 5.500 Ft volt bontatlanul

Különösen pofás kiadás, sztem tök jól néz ki a borítója.
A játék egy blu-ray lemezen, plusz kézikönyv.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Jó csak nekem nincsen ennyi idõm, hogy megvárjam! 2 hét múlva megdobnak valami szar kártyával és akkor vennem kell 1 másikat!

És szerintem az ati 5770 lesz 1 gb verzióba asusba réz hûtõbordákkal!
Ez a kártya 10 %-al marad le az 5830 mögött, ami szinte semmi az 5830 5850-hez képesti 30-35 % teljesítménybeli lemaradásához! Jelenleg minden játék max beállításokkal fog rajta futni, 1-2 év múlva meg ha változik az anyagi helyzetem legfeljebb veszek 1 jobbat, de addig meg jó ez!

gtx 460 meg mér túl drága (nem akarom azért a játék kedvéért teljesen kitakarítani a kasszámat)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Így van, most ugyan a mafiánál érzem, hogy kéri az erõt (de nincs) mert ugye a physx-et én bekapcsoltam, mert jó látni ahogy repkednek a szilánkok. 😊

nonicks
án azóta nem hiszek az Nvidiának amióta átnevezgeti a videokártyáit és eladja, hogy az milyen jó és új és közbe mégse...

balee4
Na én is így vagyok vele, GTX 460 1 gigásra hajtok, de max olyan 35-40k-t adnék érte, még amúgy sem létszükséglet a csere, minden elmegy majdnem maxon.

Shep
Én is hasonló árban tudok, de egyelõre nem létkérdés úgyhogy inkább még várok lesz ez még olcsóbb is, jó még addig ez a 8800GT is 😊

IMYke2.0.0.0
Talán a legolcsóbb GTX460-as... Gigabyte... bruttó 52.594 Ft
(42.075 Ft + ÁFA)

Shep
Ok, kösz.

Bence94
768 mb-os legutóbb olyan 48 k körül volt az 1gb-os pedig 53e ft.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Shep
Az olcsó az mit jelent ?

Carlos
Énis inkább Simcity-s Pharaoh-s vagyok, mint C&C, SC-os.
Kicsit bonyolultnak tûnik és a demó 1 pályája után sok minden van még amit nem nagyon értek.

Þór vígi þessi rúnar

tototto
nagyon jó játék, a kedvenc stratégiám az anno sorozat, a legjobban én azt szeretem a stratégiákban ha van termeléslánc és ebben aztán van rengeteg féle alapanyag és termék, hangulatos a zene a grafika, az egész játék úgy leköt hogy észre se veszem és elröpül 3-4 óra simán 😊

Bence94
én most a gtx 460-at ajánlanám mert végre egy jól sikerült kártya és olcsó is.ha kell tudok most egy embert aki olcsón szerez karikat garanciával...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Carlos
ON:
Véleményeket kérnék az Anno 1404 Gold-ról! Megéri megvenni? A demó alapján (elsõ pálya) egész jó kis játéknak tûnik...

Þór vígi þessi rúnar

Ok kösz a segítséget! Off vége!

Shep
Lehet kevertelek valakivel 😊

Nekem egy MSI notebookom van már 2 éve (az asztali gép mellet), és eddig hibátlanul mûködik. Akkor ezek szerint én mázlista vagyok.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
Nagyon mellényúlnál vele.
Még egyszer, utoljára leírom - és utána szerintem látogass el a Radeon HD Series topikba, hogy még jobban felvilágosodj a mai VGA-erõviszonyokról:

:
HD 5750 =< HD 4850 < HD 5770 =< HD 4870 < HD 4890 < HD 5830 < HD5850 < HD5870

Megjegyzés:
Ahogy lejjebb már írtam, minimálisan több mint 50.000 Ft-ért 1,5x erõsebb VGA-t kaphatsz <5830, vagy GTX460>.

Carlos
hm.m...szerintem nem. Vagy nem ide. legalábbis az uccsó 3 oldalon nem találtam. Vagy a keresõ szar megint. 😊

Amúgy mind1.

ON:
Véleményeket kérnék az Anno 1404 Gold-ról! Megéri megvenni? A demó alapján (elsõ pálya) egész jó kis játéknak tûnik!

Þór vígi þessi rúnar

Na ez nekem szimpatikus!!!

Asus EAH5770 CuCore/2DI/1GD5 1024 mb PCIe

Olyan 50.000 körül mozog az ára!

Szerintetek?

Shep
Írtad már.

Shep
Egyértelmû, de ahol én szoktam venni ott haverok a tulajok és mindig elmondják ha valamibõl sokat visznek vissza hibával és az alapján írtam amit írtam. Persze lehet innoból csak mindig kifogták(tuk) a jó példányokat 😊

Carlos
Gainward 8800 GTS 320-am van még mindig kábé 2-3 éve és elõtte is volt használva egy másik gépben legalább 1 évet.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Cég vs. magánszemély 1-2 darabja...

Leadtek, Gainward sem rossz vételek.

Shep
Nekem volt már inno3d, Gainward, kártyám is és egyikkel sem volt bajom, sõt az innokat szerettem is, most meg egy Leadtek van már lassan 3 éve, de elõbb utóbb érik a cseréje.

IMYke2.0.0.0
Sapphire HD4850 512 MB Retail-em van.
Elõtte ATI Radeon 9500 Pro 128 MB-om volt.