Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez a hardverre vonatkozik, a szoftvert nem neztem..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/kaland_strategia/command_conquer_the_first_decade_pc_uj_178503401.html
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szóval a freemail nekem a spam mélcimem. 😄
Þór vígi þessi rúnar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Þór vígi þessi rúnar
Elolvastam a steampowered.hu faq-ot és örömmel konstatáltam, hogy az autizmus terjedõben van a sztím userek közt.
Ezt figyeld:
"És ha nem emlékezünk az emailünkre se, akkor elõ kell kaparjuk az eredeti játékunkat, arról egy CD kulcsot, melyet beírva ugyancsak megkaphatjuk levélben a felhasználónevünket és ugyancsak az 1 es pont szerint kell eljárnunk."
Érted... ha nem emlékszel az email címre (emlékszem, csak nem létezik már), akkor arra az emailre elküldi a levelet, amire nem emlékszel.<#taps>#taps><#mf2>#mf2><#falbav>#falbav> Csodálatos!
De csakazértis' feletelpítettem. Szépen beírtam a CD kulcsot és közölte is, hogy elküldte az email címemre... vagyis arra ami nem létezik már.
Hamarosan képet fogok linkelni a szó szerint
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom user error. Hát olyan k. elképzelhetetlen, hogy megszûnt az email címem???
Jut eszembe! Amikor vettem a HL2-öt, akkor a MAGÁN email címem Axelero-s volt. Ha arra regeltem volna, ugyan így itt tartok, mint most, hiszen nem sokkal késõbb szolgáltatót váltottam, így az az email cím sem létezik már évek óta!
Megértem és elfogadom, ha beregelek teszem azt egy fórumra és nem kapom vissza az adataim a teszem azt titkos kód esetében sem. De én ezért fizettem, megvettem az elsõk között, itt a számla, itt a CD kulcs, itt vannak a lemezek. Azért ez nem egy fórumos reg, hanem a megvett játékommal való játszás lehetetlenné tétele. MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nem lehetne egyébként vhogy külön jelölni, hogy kik az állandó tagok? Vagy hülyeség?
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Þór vígi þessi rúnar
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pedig szüleimmel együtt élünk és apám mindent megcsinál.
Egyébként ma kerültem át egy újabb munkahelyre (ugyanannál az állami "cégnél" vagyok csak helyileg máshol, lakóhelyemtõl 10 km-re, simán be lehet járni, eddig 120 km-re távol dolgoztam, úgyhogy ez felüdülés) ma volt az elsõ napom és baromi jó eddig az elsõ benyomásom, nagyon jó fejek az új kollegák. Na szóval azt akartam ebbõl kihozni hogy 4-ig dolgozok és most értem haza, kicsit több idõm lesz most hetente játszani remélhetõleg. 😄
Viszont 11-12 óra alvás igénye van. Nekem 7. Kapiskálod? :-)
Ez napi 3-4 órát jelent atombiztosan hétközbe. Hétvégén 10-14 óra/hétvége.
Egyébként nekem sosem volt pendrive-om, ez az egyetlen 😊 Bár befogni aligha fogom, mert hiába van az elsõ rész és kiegészítõje amúgy is kétszer, illetve hiába van beregisztrálva a Blizzard Store-ba, még így is sajnálom letörölni vagy akár csak összepiszkítani mással is azt a pendrive-ot. Bár legalább kézzelfogható és stílusos.
Viszont nekem ez a Two Worlds 2 CE doboza stílusra nagyon sablonfantasy art designt követ, emiatt nem kevésbé tartanám a szobám ékének magát a dobozt, mint a kár Mark of Chaos és a Witcher CE-t, vagy akár az NWN 2 CCE-t.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy nincs bajom a játékkal, nagyon jó lett...csak semmi extra és kicsit drága. És én szeretem a minifigeket és inkább egy 25 cm-es csajszi, mint egy 2 gigás (bah... az 500 gigás usb-s vinyók korszakában kinek kell) gagyi pendrive. Adtak volna inkább egy szobrocskát helyette.
Þór vígi þessi rúnar
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Gothic 2-t kezdtem (volna) el a NotR-val 3x-ra, ha nem szörnyedek el a játékidejétõl, elõvettem legutóbbi mentésem: 95 és fél órát írt. Mondom nekem erre most nincs erõm, idõm, pedig nagyon végigtolnám újra. 😄
Two Worlds 2 CE
Úgyhogy egyenlõre úgy áll, hogy fizethetsz bármennyit angol kézikönyvvel nem fogsz Two Worlds 2 CE vásárolni...
- Térképet és posztert
- Bónusz lemezt
- Magát a játékot
- Egy könyvet, mely mûvészi képekkel van teletömve
- Two Worlds álltal ihletett játékkártyákat
- Egy kézikönyvet
PC-s verzióhoz még járni fog egy egérpad is."
Tehát ehhez képest a Wings of Liberty CE szintén tartalmaz bónusz DVD-t, kézikönyvet, artbookot, magát a játékot, és mondjuk a térkép és a poszter helyett van benne egy exkluzív képregény,a kártyák helyett pedig a pendrive, melyen mellékesen rajta van az elsõ rész és a Brood War. Továbbá van hozzá soundtrack CD, ha csak a - minket érdeklõ - kézzelfogható javakat nézzük.
Szóval értem én, hogy ez jobban bejön, pontosabban a Blizzard legutóbbi játékára fújsz, ez a te dolgod, de én inkább a földön járást javaslom, a nyilvánvalóan valótlan állítások kinyilatkoztatása helyett.
Mondom nekem kifejezetten tetszik, hogy ennyi helyrõl vesz ötleteket a játék, mert jó egyveleget alkotnak és engem egyáltalán nem érdekel, hogy ezt vagy azt a játékelemet már vki elõtte kitalálta. Sajnos idõvel a játékiparban is minden ötlet elfogy.
Alább is csak felsoroltam, hogy melyik ötlet honnan származik, de ezzel nincs is semmi baj, tetszik hogy folyamatosan kapjuk az új képességeket, így nem válik unalmassá a játék.