Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FSpofon
jah 1 pofont mindenkinek aki páromozik

Arab money

The Protector
Huj de utálom a párom kifejezést.Kb annyira mint a kedvesem szót.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
PSP-t aztán minek? Legyen mit nyomkodni a buszon, vagy mi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Apus
jó kis játék, mondjuk nekem a pc-verza folyton kilépett, konzolon végigjátszottam kétszer. nekem jobban tetszett mint a GTA-k.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

w77d
ezaz! köszi

Szóval csak Bully! <#vigyor>

Szerintem az a BullyBully lesz a Rockstar-tól! <#smile>

w77d
srácok anno valaki itt mutatott egy játékot csak nem tudom mi volt már az. a lényege az volt, hogy egy iskolás fiúval kellett nyomulni amolyan gta stílusban. Plz help, és némi info is jöhetne a játékról, hogy milyen...

balee4
Ha minden igaz jövõ héten jön egy Wet és egy Ratchet & Clank: A Crack in Time elsõ kiadás.
Október elején meg esélyes egy Dead Rising 2.
Aztán elkezdek spórolni, karácsonyra egy PSP-t fogok kérni, kíváncsi vagyok párom mit szól. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

giorgio81
Beszarok mostmár!Megvettem pár hete a Dracula 3: Path of the Dragont. Ez a kiadás tartalmazza az elõzõ két részt is. Azokat végigvittem, nem volt semmi probléma, de ez a 3 kifog rajtam illetve inkább a gépen. Indítom, utána újraindul az egész gép. Olyan szar csak nem lehet a gépen, hogy ne bírná ezt a 2008-ban kiadott játékot.
Valakinek nincs valami tippje, hogy mi lehet a baja?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

arty
Mert nálunk nincs Netfilx. Torrent viszont van 😊

Forza.

Tinman
De minek letölteni? De ha már letöltöd, minek MEGTARTANI?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
De minek kiírni, amikor egy másfélterás 20k alatt van?

Forza.

arty
Tök mind1, hogy tudja-e, úgyis csak 1440x900-ban van értelme hajtani (DVI-n). A 720p videokat fel, az 1080p videokat leméretezi a géped, 1440x900-ra, s így kapod a legjobb képet. Azaz nem célszerû 1280x720as jelet küldeni a monitorra, hiszen annak átméretezése 99%, hogy rosszabb eredményt ad, mintha a videokártyádból már ilyen jel utazna a képernyõre.

Forza.

Shep
Hát de film közben szerintem nem azt fogod figyelni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
azért ha jó a szemed látni különbséget 😊

Totti5
Naja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bence94
hát 3 méterrõl már tökmindegy, hogy fullhd vagy nem fullhádé... nem látsz különbséget! attól, hogy fullhd nem biztos, hogy az olyan szuper...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tinman
Él. Viszont sztím cucc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Kiírni a warezeket, animeket, sorozatokat, etc... szerinted másra minek neki? :-D

w77d
felbontás alapján tudja... FullHD-t már nem tud felbontás alapján sem

Shep
Azt honnan tudtad meg, hogy a 720p-t tudja?

Shep
Akkor az jó ha a 720p-t tudja, nem? (az írást amit ajánlasz most fogom elolvasni, köszi)

A 720p tudja. Amúgy meg itt van egy kis infó, hogy képben légy a HD lényegérõl.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Shep
Hát tényleg nem csúnya, de hát ha nem HD-s bánja a fene.

w77d
én leírásból azt veszem ki, hogy nem HD-s monitor, de nem lehet csúnya képe....

FrezeR
köszi az infót

Shep
BenQ G920WL

w77d
milyen típus?

Shep
Én nem vagyok otthon ebben a HD, real HD, HD ready, full HD mizériában ezért kérdezném, hogy azt honnan lehet megtudni ,hogy az én monitorom támogat-e valamilyen HD-s vackot és ha igen akkor milyet? Gyártó oldalán nem találtam semmit.

balee4
Én TV-n lesem a filmeket, kéne vennem egy normális monitort, még mindig csak egy régi 19-es CRT-m van. Sztem karácsonyra beruházok egy fullHD monitorra. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
Nekem is olvasóm van, és rendszeresen használom Blu-Ray filmekhez... inkább a számítógépemen nézem emg õket a fullHD monitoron, mint a HDready TV-n 😊

balee4
Olvasót még megérteném, nekem is van a gépbe (talán ha 2x használtam eddig) de író minek? A drága lemezek miatt nem éri meg sztem.
Amúgy mennyi volt?

Shep
Gondlom megfelelõ lemez írására 😊

BD-író? Mire kell az?
tototto
nemtom más boltokban is él e az ajánlat, csak hátha valakit érdekel

tototto
most akadt meg a szemem egy hirdetésen, ha valaki új nvidia kártyán és maffia2 vásárlásán gondolkodik, akkor a maffiát ingyen kaphatja akár: katt

Shep
Jól emlékeztem pl. #2160

w77d
én a hülyevagyokban jópár hónapja 990-ért vettem a sima verziót, volt belõle annyi mint a szemét...

Shep
Hát itt a topickba ha jól emlékszem nem errõl pakoltak be képeket.

arty
úúúristen, optikai adathordozó írására alkalmas eszköz 2010-ben? "és mit eszik?" 😉)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Az elõzõ hozzászólásom megírása közben csengett a telefonom, és megérkezett a 27"-es, meg az LG BD-író... fülig ér a szám.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem. Ezt:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BaLeeX
Meg steamen pár euróért.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Shep
Nem ezt dobálták pár hónapja úton útfélen az ember után 990 Ft-ért?

IMYke2.0.0.0
Clive Barker's Jericho - Vatera, fix 1900 + 390 Ft.

IMYke2.0.0.0
Hát, ha megérem, akkor kb. ennyiért hajlandó is leszek majd megvenni - addigra talán már saját netem is lesz 😊)))

balee4
Talán ha 2k-t ér a játék...

Attól függ, hogy hol és mire?! <#smile> Itt pl. 9500HUF PC-re. <#wink>

IMYke2.0.0.0
Már "csak" ~12.000 Ft a Mafia II... <#ravasz1>

Jogos...

Szerk.: CDGalaxis - 11.990 Ft (PC)