Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peter1
Szia,
Egy pár nappal ezelött írtad (ha jól emlékszem), hogy a "The Godfather" játék Neked sem indult el, majd kitöröltél valamilyen videót és akkor indult. Azt szeretném kérdezni, hogy mi volt az a file és honnan kell törölni?
Válaszodat elõre is köszönöm.

Ide mit lehet írni?

w77d
pár napja én is ugyanezt mondtam... az elõzõ részeket muszály volt tupírozni ilyen extra dolgokkal, mint tuning, meg ház vásárlása, itt kõkeményen a sztori a lényeg és az tényleg ütõs.. még a gta4-ben Nico sztorija nem is a legjobb (bár már az is felülmúlja az elõzõ részeket), az EFLC sztorijai a legfaszábbak... a Lost and Damned hangulata is odabasz, igazi kemény motoros feeling, meg a Ballad of Gay Tony is odabasz, az meg igazi kemény nightclubos és éjszakai életes...

Bence94
teljesen más ez most mondhatjuk, hogy azért nem raktak bele egy rakat hülyeséget mert csesztek rá vagy a "játék komolysága miatt" engem akkoris elképesztõen lenyûgöz pedig még élvezni se tudom nagyon mert nincs valami jó gépem hozzá...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tinman
Vice City hangulatát messze nem képes megközelíteni, sõt a San Andreas is -eddig- jobban tetszett, mint ez. Hiába a befosatós grafika, valahogy nem az igazi, de feltétlenül végigjátszom és meg fogom venni az EFLC-t is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Sehol nem írtam, hogy szar. Unalmas... eddig.
Teljesen elképzelem, hogy milliók élvezik. Viszont nekem pár héttel korábban volt egy SR2 élményem, amiben bár a grafika meg sem közelíti a GTA4 színvonalát, de sztoriban, humorban, drámában, normális és jópofa activitykben kenterbe veri a GTA4-et... kezdem megérteni azokat akik azt mondják a Mafia II. összességében nagyobb játékélmény.

Kell a több "szarság" egy sandbox cuccba, hiszen nem mindig van kedved egy szabadon bejárható városban kötött sztorivonalon haladni. Egyébként a % mutatóm 30% felett van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
RDR jól indul, csak van egy törés benne ami nem tetszett és elég is volt belõle😊

Castlevania igazán jónak tünik, és ha nem lesz teljesen komboidióta játék, akkor beszerzõs majd valamikor.

Vanquish - valami hiényzik belõle... igaz valamivel több stílussal bír mint egy Lost Planet, de maradok a Gears of War 3nál.
Enslaved - demora kiváncsi vagyok, mert üde színfolt
AC Brotherhood - féláron késõbb, mert a beleerõltett multi nem érdekel
Dead Rising 2 - még az egyet sem kezdtem el úgy igazából...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Korábbi GTA-khoz hogy aránylik?
balee4
RDR messze jobb sztori szinten is.

Castlevania Lords of Shadows Hatalmasnak tûnik, 0-day vétel lesz úgy érzem.
Ami még idén érdekelne konzolon: Vanquish, Enslaved, AC Brotherhood, Dead Rising 2.
Ezek közül még 2-t tuti megveszek.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
40 órás a cucc, abból pár órát semmit nem csináltál, pár órát storyztál és már szar?😊 én unlockoltam minden városrészt, mire erre jutottam, de minden sadboxal így voltam, de hát akkor is, nem pár óra után.

SRben jobb a story? nehezen hiszem el. Több szarság van benne? az lehet.

Tinman
7-8 óra játék után azt kell mondjam rég játszottam ilyen unalmas játékkal... grafika sandbox szinten odavág rendesen, van pár érdekes dolog, de sokkal kevesebb, mint pl. SR2-ben. A sztori is lapos, unalmas... ejnye :-(

Ha a RDR is ilyen ásítós lesz SR3-ig ne is lássak több sandbox cuccot.

Totti5
A taxi lovaskocsival igen😊

Tinman
Anno Box-ot mikor megvettem egybõl UK regre regeltem, jó az nekem, fõleg, hogy egyre inkább rezeg a léc, hogy kiköltözöm oda...
PC-n is csak beléptem a Live accomba és már kapom is az achikat, ahogy kell.

balee4
Lovaskocsi is van benne, bár azzal sem gyorsabb, én viszont baromira élveztem benne a lovaglást, néha csak úgy céltalanul fedezgettem fel a tájat, meg vadászgattam.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Gyalog? 😊 Egyébként senki nem mondta, hogy ló helyett mással kellene inkább menni, úgyhogy nem értem a kérdést 😊 Engem amúgy nem nagyon izgat, mivel nincs dobozom, haver véleményét tolmácsoltam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Elvileg lesz õsztõl magyar Live, szóval csak nem lesz ez már sokáig gond. Persze attól még szánalmas.
Totti5
Nem kell lovagolni... van fast travel, de amúgy mivel kelljen menni a ló helyett??

Totti5
Hasonló minõség.

Shep
Haver mondta, hogy tényleg jó de sokszor a rengeteg lovaglástól már a ... tele volt és sok küldetés ott is elég gyenge lett, de az összkép tényleg hozza az igazi vadnyugati hangulatot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Én a Saboteur-al vagyok igy.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

arty
Viszont, ha magyar live accra regelsz egy játékot, a multit azonnal bukod számtalan esetben.

GFWL <#eljen>

Forza.

balee4
RDR egyenesen zseniális, legjobb sandbox játék.

robotnyk
majd tamagocsizhatsz az ismerõsökkel, fun! (NOT)
wesker24
Nekem semmi bajom nem volt a GTA4-el elvoltam vele már a 3 félszigetnél vagyok és épp ot csinálgatam a küldiket !
Shep
Én is, pedig elég sok mindent kihagytak belõle de még így is sokkal nagyobb játékélmény volt, mint a GTA.

Shep
Nem, lesznek jó küldetések is csak nem sok 😊

IMYke2.0.0.0
Hát, ha lesz türelmed a szociális élethez, akkor nincs nagy baj...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
RDR-re még nagyon kíváncsi leszek... western téma is erõsen a gyengém.

Shep: Ne lohassz le :-/

I2k: Ennyire gagyi küldik lesznek? Ne már :-(

IMYke2.0.0.0
Szerintem, inkább vedd elõ megint az SR2-õt... <#vigyor5><#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rage47
nekem is...:| mafia 2-t 2x jobban élveztem
Totti5
üdv a nextgen sandbox élményben😊

Shep
Addig jó amíg semmit nem csinálsz, mert a küldetések nagy része irtó gyenge és egy idõ után marhára unalmas is. Persze lehet ,hogy csak nekem.

Tinman
Addig akkor még kihúzom. Ha kizárólag digitálisan jelenik meg egyszerûen lewarezolom. ^^

Más.

GTA4 PC = Zseniális.
Írhatnék 17 oldalas esszét róla, de felesleges. Géppel kell bírni /popup gondom is megoldódott/ és akkor a világ legjobb sandbox címét csodálhatjuk. Kb. 4 órám van benne, de eddig SEMMIT nem csináltam. Tátogok és pelenkát cserélek néha.

Ne rendeld meg! A Crossworlds kap egy közös kiadást vele GotY néven, azzal jobban jársz, hacsak nem lesz külön-külön olcsóbb. Bár megvehetõ külön is a CW, valamivel olcsóbban, de az a lényeg, hogy elvileg az AP kampányát is bõvíti egy kicsit, most már nem lesz érdemes külön elkezdeni az AP-t. A Platinum Edition pedig a Legendet is tartalmazni fogja, de az téged nem érint.

Na persze az még megeshet, hogy csak digitálisan lesz többféle kiadás, egyelõre a dobozos megjelenésre különben sincs dátum.
Tinman
Minden alkalommal amikor AP-t emlegeted belémhasít, hogy még mindig nem vettem meg. Elképesztõ, hogy mindig elfelejtem megrendelni, lassan a homlokomra tetoválom...

Valaki nem tudja véletlenül, hogy a hülyevagyokban mennyibe fáj most egy Guild Wars rész? Vagy esetleg ha arrafelé tévedne mostanság valaki, megtenné, hogy megnézi? Megköszönném, mert sajnos még legalább másfél hétig nem járok város közelében.

IMYke2.0.0.0
Ez viszont WRZ... talán nem kell tovább részleteznem...

hát,volt itt már mindenféle betegségtõl (hipohonderek elõnyben😊) kezdve mindenrõl szó,gondoltam ez csakelfér akkor,de akko bocs😄

IMYke2.0.0.0
Ezeket már tényleg mellõzhetnénk ebben a témakörben...

hohó..kösz,találtam is😊

A feliratok.hu-n van 1080-as amihez nincs odaírva, hogy melyik csapat, EuReKA meg van 720p-ben. Próbáld meg, hátha jó lesz valamelyik.

Csõõ játékostársak,vki nem tud ehhez a filmhez magyar feliratot?.
fõleg imikét kérdezném😄
The.Dark.Knight.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.torrent

Úgy értettem, hogy például az Armored Princess esetében gyakorlatilag a karakterlapon szerepelnek, és a karakterfejlesztés részei. (Ami egyszerre elõny és hátrány, kasztolhatom csomószor feleslegesen a Stone Skint, hogy meglegyen a sebzéscsökkentõ medál.)

A DA: O esetében pedig valóban publikálható a BioWare felületén, de arra gondoltam, hogy ez a saját rendszerük, nem a GfWL vagy Steam.

Ergo mindkettõ saját felület, és sokkal könnyebben érhetõ el a játékból. A FlatOut: UC esetében külön szívás volt, hogy mivel billentyûvel játszottam, más nem is volt a menü kezelésére (gondolom egérre és gamepadre van kitalálva), azzal pedig igazi pain in the ass a Live-ot használni. Inkább beléptem a DoW 2-be, és onnan néztem meg a FlatOut: UC achijaimat is 😊

A Steam felülete ránézésre szimpatikusabb, múltkor megnéztem a Monkey Island remake achijait, láttam, hogy én mindet elértem korábban a 256 színû változatban, és ennyi nekem elég volt 😊
Totti5
Acsik nem játékon belüliek? ugyan azt szolgálják, csak van róla kimerítõ és örök statisztika ami publikus ( ha úgy akarod ).

A kliens sem kell hozzá. Live-os játéknál elsõ indításnál be kell jelentkezni, utána meg már megteszi magától.
PC-n nagyon unalmas a Live-os a felület, még attól is elveszi a kedvem, hogy az achikat nézegessem. Gyakorlatilag a játékon belüli megoldások motiválóbbak (pl. King's Bounty: Armored Princess, Dragon Age: Origins).
balee4
Nem tudom elsõre mintha én sem szívtam volna vele ennyire..., vhogy már nem az igaziak a reflexeim. 😄 Wet jövõ héten jön. 😄

Tinman
Figyi... ha fent van a Live kliens, már pedig fent kell, hogy legyen, akkor abba elsõ alkalommal be kell lépned. Ha beléptél, akkor látnod kell, hogy milyen achik vannak és te miket értél el belõle. Halo 2 és Bioshock 2 esetében nekem tökéletesen mûködött Windows 7 alatt. Biztos beléptél és nem "offline" profilod van?

Tinman
Szintén nem 1000/1000-es vagyok, bár extrém esetekben egyszerûen magától majdnem teljesen megvan (esetemben Lost Odyssey és Interpol, Axel&Pixel)... SR2-nél voltam úgy, hogy na még csinálok pár activityt úgyis jól fogok szórakozni, meg legalább meglesz az achi is... vagyis motiváló ok volt kicsit az achi is :-)

Tinman
Ejha! Ezen meglepõdtem. Mikor játszottam vele, pont azon morogtam, hogy milyen könnyû normalon, hardon kellett volna kezdni. WET is dettó ilyen játék, én jobban szerettem, viszont az sem nehéz... idõlassítás ha van, akkor már nyert ügy minden.

Tinman
Ismétlem: Választ sem kaptam soha. Semmit.