Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Naná!
Átmeneti fájlok, a trójai szarok és a vírusok kedvenc mappája. Ha óránként törlöd sem lesz belõle semmi hátrányod.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
a witcher hibajelentõjébe ez szerepel:

The Witcher Crash Log
==============================================
Build: 1.4.5.1304 (11/04/08 13:51:26)
Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
Read from location 00000010

EAX=00000000 EBX=4164E938 ECX=00000000 EDX=00000000 ESI=4164E938
EDI=00000000 EBP=41430CF4 ESP=01C6F8D0 EIP=009FFFE0 FLG=00210297
CS=0023 DS=002B SS=002B ES=002B
FS=0053 GS=002B

Call Stack
--------------------
0023:009FFFE0 (0x4164FBC8 0x00000001 0x00000000 0x00000000) witcher.EXE, Internal_TagesLoadModule()+843472 byte(s)

Mini dump written successfully.
System: Vista
Crash time: 9/6/2010 12:06:12
User: w77d
4 processor(s), type 586
53% memory in use
4095 MB physical mem
1891 MB physical mem free
0 MB virtual mem.
2603 MB virtual mem free.
Total Reserved: 298996K
Total Commit: 1247148K
Total Free: 2648096K
Largest Free: 1963200K

-----------------------------------------------------------
Aurora Info
0 block(s) not fit in arenas
0 trimesh(es) optimized
0 uncompressed texture(s) loaded via CAurTextureLoader

egyszerûen nem tudok tovább menni... nem mindig egy helyen, vagy azonos idõ után omlik össze, hanem amikor beérek az égõ vizimába és jönnek sorra a katonák tömegesen, akkor egy 2-3 perc után annyi...

w77d
srácok a dokumentumok/appdata/local/temp mappa tartalmát ki lehet törölni???

IMYke2.0.0.0
Nálam csak egy alkalommal lépett ki - én voltam balfék, mert (akkor még) 2 GB RAM mellett ALT+TAB-oztam neki egyet...
Ja, és nekem is XP SP3.
Gond nélkül futott.
A játék topikjában pedig mindig jelezte valaki, hogy ilyen-olyan gondja van... én csak néztem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
XP alatt tolod?
XP SP3 alatt toltam végig, perfekt ment, 1x sem lépett ki.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem ér annyit... az a 6k.
Látod Machinarium ügyben is mikor már végleg felrobbant a fejem, akkor írtak vissza, hogy na akkor küldjem vissza saját költségen. Nem ér annyit.

w77d
gyerekek beszarás.. a witcher egy ponton, amikor visszaérek az égõ Vizimába állandóan kilép... én tökön szúrom amgam, ah enm tudom végigjátszani....

És sajnálod õket, mert tõlünk északabbra laknak? Van uniós fogyasztóvédelem is, és nyilván tudnak a menetérõl tanácsot adni az itthoniak. Szándék kérdése.
Csak nehogy megint azért sírjunk, mert lagol vezetés közben...<#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagyon ezredforduló érzésem van ezzel a 2012-vel kapcsolatban (2000-ben vége a világnak, és mi történt: ugyanaz ami 2012-ben is lesz... semmmi)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
...és közben õrült kacajok közepette sírunk, hogy a beígért DLC-kkel már nem tudunk játszani... <#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
már látom magam elõtt, högy körülöttünk már omladozik a világ, mi a gépünkbe kapaszkodva verejtékezve azon küzdünk hogy a végére érjünk mielõtt reszeltek a világnak XXXD

IMYke2.0.0.0
Hát, ha még 2012.12.22 elõtt polcokra kerül, akkor van esélyünk egy gyors átrohanásra... 😊)))

Tinman
Szlovák cég... Besztercebánya.

Írtam nekik, de teljes felelõsségelhárítás volt.

Tinman
Vagyis ezzel más soha nem játszunk... 2012-ben végünk :-/

Fogyasztóvédelem?
Totti5
Saints Row 3 is a third-person shooter video game developed by Volition, Inc. and published by THQ for the Microsoft Windows, PlayStation 3 and Xbox 360 systems. It is the third title in the Saints Row series, after the release of Saints Row 2 in 2008. It is currently set to be released some time in fiscal year 2012, encompassing any date between mid-2011 and mid-2012.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#falbav><#wilting><#falbav> Mert hülye..... az vagyok....!!! :-D

2012-õt akartam írni...

Rapülõk- Lesz még rosszabb (volt jó néhány emlékezetes számuk)

A legzseniálisabbak a szövegek és az elõadásmódjuk volt!

IMYke2.0.0.0
Pszt... 2010-et írunk még... <#nyes>

Ne reménykedj! Úgy olvastam, hogy 2010 a megjelenési dátum... Az még azé odébb van...

Tinman
Ha ez idén (WTF????) megjelenik azonnal veszem... nem érdekel, hogy 12k.

Tinman
JE SE és Q4-et bevállalhatod, ha még nincs meg, mert igaz kissé sérült, de teljesen elfogadható és azok tényleg bontatlanok voltak, meg a Silverfall is. A másik kettõ az kritikán aluli.

IMYke2.0.0.0
Szép volt. Jó volt! Köszönöm Ennyi!
De mégis - mégis? - kellene tenni
Valamit, amitõl megérti - mit? -
Hogy szeret engem, és itt csak ez számít!

Valamikor itt volt a világvége,
A lány még vár, hát harcolj érte!
Nem kell, reggel, amikor felkel,
Fogadok, hogy õ hív fel.

Hé, soha ne félj, hogy odasodor a szél, ahol jó!
Hé, ha valami van de nem az igazi még, ne remélj!
Lesz még rosszabb.(3*)

😊))))))))))

IMYke2.0.0.0
Á, tényleg - már emlékszem!
Hát, akkor, engedelmeddel, én tanulok ebbõl, és nem rendelek tõlük.
Igaz, nagyon csábít néhány játék.

Én 1024x786-ban igen, sõt nem csak éreztem láttam is...! (1280x1024-et bírna max a monitorom)! Mindegy végigvittük, elég is volt, töröltük. Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi... :-D

Tinman
A titkos áru az IWD II. Collector's Edition, TDU, Quake 4 CE, Jade Empire SE és a Silverfall volt.

- 1.5 hónapig tartott nekik átadni.
- Az IWD-bõl hiányzik a kézikönyv és bónusz lemez.
- TDU borítóján a vak is látja, hogy tintasugaras nyomtatóval nyomtatták, a beleragasztott kódmatrica pontosan olyan, mintha vennél a boltba olcsó öntapadós lapot és arra nyomtatnál.
- Jade Empire és Q4 CE majdnem 100%-os állapotú, de mind a kettõnél a sarok és az élek enyhén sérültek... nem vészes.
- Silverfall tökéletes volt.

Többet soha.

w77d
1920x1200-nál én nem is éreztem recéket 😄

w77d
a fõmappában a movies mappából töröld a load és a paramount nevû mozifájlokat, nekem az akasztotta meg betöltésnél.. viszont a játékon belül feloldható extra mozikat sem tudom nézni sajnos, mert egybõl kidob az asztalra...

IMYke2.0.0.0
Ubisoft száksz...
A Convintion-t is csak azért fogom megvenni, hogy teljes legyen a SC-gyûjtemény - de majd olyan 1xxx Ft-ért.

balee4
Sõt sztem steames is lesz. Amúgy a jövõben minden PC-s Ubi cím ezzel a hülye védelemmel jön. Megint csak a játékot megvásárlók szívnak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Már készül a 3. rész, elvileg ott a grafikára is rágyúrnak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Most olvasom, hogy a RUSE-hoz is folyamatos internet kapcsolat kell - Ubisoft száksz.
Így, nálam ez a játék is kilõve.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nem tudok sokat - azt tudom, amit itt olvastam:

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#buck>

SR 3-ról nem tudsz valamit, hogy mikor jön és lesz-e pc-re?

Most így hogy visszaemlékeztem a játékélményre, lehet meg kéne venni eredetibe, azért jól szórakoztam a hibái ellenére... nem is kicsit....

Húú, mire rájöttem, hogy hogy lehet sebezni az öreget kihullott a hajam (az infó ott kicsit el volt ba...va: azt mondta a játék, hogy bal és jobb egérgomb egyszerre az ellentámadás, közben csak a jobb-at kellett nyomni... az igazi epic fail volt részemrõl... :-D )

Brotherhoodos se volt semmi (Csávókát kicsit kitetoválják speckó festékkel, a csaja pont a fõhadiszállás elõtt telefonálgat, saját autószerelõ buherálja(bomba) a kocsijukat, szegény haversrácot sajnáltam amikor meghalt)

Afro Voodoo pap kinyírása nem semmi: ott is akkorát röhögtem... Az tisztára olyan jelenet volt, mint amikor a Blöffben a Desert Eagle-l le akarják lõni az oroszt...de az nem akar meghalni..

IMYke2.0.0.0
Hát igen. A vallatásos jelenet... meg a házba törés... kardozás...
De a végén a leszámolás az öreggel se kutya.
Vagy a Brotherhood-os akciózások...

Nekem is már annak tûnt: az a jakuzás jelenet hatalmas volt, ilyen látványosat én még filmben sem láttam, pedig rengeteg filmet végignéztem már!

A régebbi részek (Vice City, San Andreas)pont azért tetszettek jobban, mert az általad felsorolt dolgok benne voltak (ház, tuning, gyúrás, fogyás... stb...stb) És mint ahogy Tinman mondta, sandboxba kell a fõszálat megszakító activity dögivel.

Jó a sztori, csak valahogy kiszámítható ( Lost and Damned-nél is végig lehet tudni, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége) Gay Tony már nem olyan egyértelmû, de ott meg olyan összevissza volt nekem a sztori (egymás után dobált küldetések és már azt se tudtad, hogy ki micsoda, meg hogy hova meg miért!)

Ennek ellenére jó játékok, de nekem a feature-k kurtítása miatt és a recék (Átkozott recék :-D) miatt volt csalódás!

IMYke2.0.0.0
Egy idõ után én már nem is animációnak láttam a cuccot - filmként tekintettem rá.

Volt SR 2-ben több olyan átvezetõ (Jakuzás-túszos-kardozós aki játszott vele tudja mirõl beszélek vagy limuzinos-betépõs-fekás-tábornokos),aminél rendesen tátottam a számat olyan látványos volt, de mint ahogy mondod grafban messze elmarad a gta 4-tõl.

Ezt #8138-ra akartam ....

Több, de mennyivel érdekesebb szarság van SR 2-ben, mint a Gta 4-ben.(ha nem lenne az autóval szaggatás, akkor már itt figyelne a polcomon az origi) Ha Gta 4-be bele pakolták volna a San Andreas lehetõségeit, akkor hihetetlen nagy játék lett volna, de mivel butítás történt ezért... felemás lett...

IMYke2.0.0.0
Én meg elõvettem a Mafia-t. Igen, az elsõ részt.
Egyszerûen, így évek után, qrva nehéz. S mégis élvezem.

balee4
Bevallom RDR-t még nem sikerült befejezni, vmiért vhol meguntam (tudom nem jó jel) aztán azóta feléje sem néztem.

Enlsaved-rõl most olvasgattam, már maga a világa, története is nagyon tetszik (posztapokaliptikus világ, 150 évvel a jövõben a játszódik, a robotok vették át az uralmat, alig egy maroknyi túlélõ maradt, mindent dzsungel borít /emiatt is nagyon pofás a látvány/ és a feladatunk a túlélés mellett, hogy megtaláljuk az emberiség utolsó legendás városát), szeretem az ilyesmi különleges sztori-központú akció-kaland játékokat. Erõsen hajlok rá, hogy megveszem.

AC Brotherhood nekem is ráér míg lemegy a baráti 5-6k-s árkategóriába, vhogy most nem vágyok rá, illetve még a 2-t sem fejeztem be.

Castlevania viszont rohadtul bejön, valszeg ebbõl is 0-day vétel lesz.

Vanquish is elég lesz egy fél év múlva. Bár látványos, de egy csupán akciójáték, nem ér meg nekem 13k-t.

Most a Ninja Theory korábbi játékán gondolkodom még a Heavenly Sword-on, jó kis hack 'n slash akciójátéknak tûnik, olcsón is tudnék szerezni, 3-4k körül "dobálják" mostanában az ember után. 😊

Illetve, ha minden igaz a héten jön egy Wet és egy Ratchet & Clank: A Crack in Time.

Kérjük PC-re.... MOST! :-D<#nevetes1>

Én is egyetértek! A grafika szép (bár a recékért én még mindig annyira haragszom, hogy ihaj...), a világ lélegzik, minden happiness, sunshine, de a küldetések számomra is olyan érdektelenek, hogy nagyon (talán a legemlékezetesebb a kukás küldetés, meg a bankrablós küldetés epik <#eljen>számomra)

IMYke2.0.0.0
Tinman!

Akkor a SuperGamer.hu-tól nem is érkezett meg a "titkos" áru?