Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idén nagyon varom a Diablo3-t, ill. Witcher 2 majd bovitettben kesobb.
És BUÉK mindenkinek!
GTA 4 olyan is lett pc-n.Remélem a RE-el ha valóban lesz pc-re nem követik el ugyanazt a hibát!
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként ez szimpla üzlet: Konzolon lassan lecseng DLC-stül, mindenestül, Pc-sek várják mint a messiást, nem is kevesen, Rockstar szereti a pénzt, Konzolos pozitív hangvételû értékelések már gyakorlatilag megágyaztak a Pc-s megjelenésnek, ergó ki fogják adni, ez biztos!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
megvan most xboxra, jobb így játszani, hogy nem akad folyamatosan (pl nem kell akadás miatt 5ször újracsinálni egyszerû vezetõs küldetéseket), de nagyon szürke, nem tetszenek a karakterek, szal pár hete nem is játszottam igazán.
a red dead redemption teljesen más kategória például, remélem lesz egyszer pcs port, hogy minnél több ember láthassa, tudnak még a rockstarnál igazán jót csinálni.
Komoly kérdés: Mi a jó a Flight Controlban?
Nem... ne mondd azt, hogy nézz meg egy gameplayt és megtudod, mert fentebb emlegetett cím esetében éppen az tántorított el... nulla grafika, gyerekes valami, aztán nem lehet letenni ^^
Szóval?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És máris azon kapom magam hogy itt van a steam-en a Stalker 1 (warezt végigvittem már többször) eredetit ki sem "bontottam"
Akkor van még itt L4D,TF2,Empire total war amiket életbe nem játszottam de megvannak meg occsóér voltak.
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Stalker kollekció és Hitman kollekció kicsit hiányos szagú.
Elõbbibõl a Clear Sky hiányzik, míg utóbbiból a Hitman: Contracts needed.
Ennek így most mi értelme van? Stalkerbõl pont a "második rész" maradt ki ^^
Mé'?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Gta 4: megnéztem pár gameplay videót róla, hátha meg jön hozzá újra a kedvem, de kirázótt a hideg veríték, amikor megláttam a jeleneteket, így eldölt és hagytam a piiiba...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
De ha kicsit érték-arányosan nézzük ezt a dolgot, akkor annyira nem is sok. Egy több tíz (de akár több száz) órányi játékidõt kínáló játékról beszélünk... Nem is akármilyenrõl!
Többi játék meg baromira nem érdekel!
Europa Universalis a "hardcore" stratégáknak <#eljen>#eljen>
Imperium Romanum és Grand Ages: Rome a római városépítõs játékok kedvelõinek <#eljen>#eljen>
Gta 4 complete.... Hát csábító ajánlat és ha nem lennék ekkora hater-e, akkor szerintem már vettem volna, de így még tutira alszom rá erre...
Ha a "hater-e" vagy, akkor szerintem nem kell rá aludnod... Nem veszed meg és ennyi 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!