Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Boldog Uj évet mindenkinek !

Fabio Capello
Boldog új évet! 😊

Daell Drow
BUÉK.<#integet2>
Idén nagyon varom a Diablo3-t, ill. Witcher 2 majd bovitettben kesobb.
Megvettem a Spiderman: Friend or Foe címû játékot a cd galaxisban. Install végefele kapok egy kérést, hogy tegyem be a 2-es movie disc-et a dvd meghajtóba. Nincs 2-es disc. Most mi lesz? Nesze neked eredeti dobozos játék.. Tudtok errõl valamit?

És BUÉK mindenkinek!
grebber
Jaja várják hogy letölthessék torrentrõl.<#eplus2>

GTA 4 olyan is lett pc-n.Remélem a RE-el ha valóban lesz pc-re nem követik el ugyanazt a hibát!

Next PC upgrade: 2022

Na én lassan lépek to Party, szóval mindenkinek BUÉK!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagyon sokan emlegetik a januári bejelentést és a 2011-es megjelenést!

Egyébként ez szimpla üzlet: Konzolon lassan lecseng DLC-stül, mindenestül, Pc-sek várják mint a messiást, nem is kevesen, Rockstar szereti a pénzt, Konzolos pozitív hangvételû értékelések már gyakorlatilag megágyaztak a Pc-s megjelenésnek, ergó ki fogják adni, ez biztos!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
elég szkeptikus vagyok amúgy a porttal kapcsolatban: gtakból ennyivel a konzolos megjelenés után már volt PCs port, most még bejelentés sincs, de ki tudja.
Red dead Redemptionre: A próféta szóljon belõled, iszonyatosan várom a pc-s bejelentést (szerintem januárban megtörténik) és már májusban játszhatjuk!

Plants vs Zombies tényleg jópofa és addiktív, én is megvettem egy demó után <#eljen>

robotnyk
gta4et elkezdtem pcn, de nem jött be, és olyan szarul ment, hogy hagytam is inkább (bár most hogy konzolon tolom, egész sokáig bírtam pcn, így utólag kiderült :p).
megvan most xboxra, jobb így játszani, hogy nem akad folyamatosan (pl nem kell akadás miatt 5ször újracsinálni egyszerû vezetõs küldetéseket), de nagyon szürke, nem tetszenek a karakterek, szal pár hete nem is játszottam igazán.
a red dead redemption teljesen más kategória például, remélem lesz egyszer pcs port, hogy minnél több ember láthassa, tudnak még a rockstarnál igazán jót csinálni.
Ha a büdös életben mégegyszer nem veszed elõ, akkor két forint is tényleg sok érte 😊

robotnyk
ez még annál is egyszerûbb játék, egyszerû állókép, jönnek a repülõk, és minnél többet kell letenni ütközés nélkül. (rákattintasz egyre és húzod az egeret, így adod meg nekik a pályát) és persze egyre több jön, és vannak különbözõ nehézségû pályák, többféle géppel, idõjárással, olyanok amik csak akkor adnak pontot ha kapukon átvezeted õket... 2 órát játszóttam eddig vele, még párszor biztos elõveszem, 400 forintért simán jó vétel. iphoneról portolták, csak itt ugye nagyobb a felbontás, ezért HD 😊
Tinman
Plants vs Zombies GOTY-t megvettem... rohadjon meg aki kitalálta, képtelen vagyok lekattanni róla :-D

Komoly kérdés: Mi a jó a Flight Controlban?

Nem... ne mondd azt, hogy nézz meg egy gameplayt és megtudod, mert fentebb emlegetett cím esetében éppen az tántorított el... nulla grafika, gyerekes valami, aztán nem lehet letenni ^^

Szóval?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
flight controlt 1,36ért vedd 😊
grebber
Engem sokszor csak az a bizonyos hhév kap el hogy olcsó ez kell.

És máris azon kapom magam hogy itt van a steam-en a Stalker 1 (warezt végigvittem már többször) eredetit ki sem "bontottam"
Akkor van még itt L4D,TF2,Empire total war amiket életbe nem játszottam de megvannak meg occsóér voltak.

Tinman
OMG! <#guluszem1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
SW kollekció elég szimpi..

A Stalker kollekció és Hitman kollekció kicsit hiányos szagú.
Elõbbibõl a Clear Sky hiányzik, míg utóbbiból a Hitman: Contracts needed.

Ennek így most mi értelme van? Stalkerbõl pont a "második rész" maradt ki ^^

Mé'?

balee4
Most jut eszembe, hogy a Shattert elfelejtettem megvenni, ez nem igaz, de hülye vagyok. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Ehhez a kéréshez szabit kell kivennem, és a bútorokat eltologatni vagy valami, mert nem férnek el "kiterítve" :-D

balee4
Na az cseszne be, ha fizettem valamiért és nem kapok semmit...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Oblivion kapcsán: Ár-érték arány jó, de ha a büdös életben nem veszem elõ még egyszer, akkor fölöslegesen veszem meg, ezért ki is hagytam.

Gta 4: megnéztem pár gameplay videót róla, hátha meg jön hozzá újra a kedvem, de kirázótt a hideg veríték, amikor megláttam a jeleneteket, így eldölt és hagytam a piiiba...

Gurren
készülj fel, hogy mostantól nem akarsz tf2-n kívül mással játszani :3

vagy de.

Gurren
engem se érdekelnek igazán ezek a címek, de azt el kell ismerni, hogy nem kicsit jó akciók.

robotnyk
mindig a rinya...
Prince23
Az év utolsó napján a leggyengébb termékekkel rukkoltak elõ, akciók tekintetében.

zzeN
Ami nincs meg, meg érdekel is😊 Habár mindenki mást szeretne, szóval...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

w77d
ma azért 2 cím megszerezve: Team Fortress 2 és Empire&Napoleon GOTY

grebber
Hát úgy néz ki nem kell az én pénzem ilyen hoki akciókkal 😞

Gurren
ha ez nem jó, akkor mi?

Ha tényleg igény van rá, akkor jövõ év elején csinálok egy csoportképet 😊

Oblivion goty-t ennyiért sokallom!

De ha kicsit érték-arányosan nézzük ezt a dolgot, akkor annyira nem is sok. Egy több tíz (de akár több száz) órányi játékidõt kínáló játékról beszélünk... Nem is akármilyenrõl!

Többi játék meg baromira nem érdekel!

Europa Universalis a "hardcore" stratégáknak <#eljen>
Imperium Romanum és Grand Ages: Rome a római városépítõs játékok kedvelõinek <#eljen>

Gta 4 complete.... Hát csábító ajánlat és ha nem lennék ekkora hater-e, akkor szerintem már vettem volna, de így még tutira alszom rá erre...

Ha a "hater-e" vagy, akkor szerintem nem kell rá aludnod... Nem veszed meg és ennyi 😊

zzeN
Stalker, TF2, C&C-k, Hitman-ek, Far Cry-ok... ma se a legjobb:S

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Rage47
bírom ezt a játékot
w77d
nem hiszem, mert akkor sokan udvariasan szereznének két darabot egy áráért

robotnyk
ha udvarias vagy szerintem elküldik mégegyszer.
robotnyk
asszem 15 munkanapot írnak, hogy annyit kell várni, asszem az letelt már neki.
lolSL
lehet hogy a postásod gyerekei kapták karácsonyra

arty
nem tul sok, egyelõre felesleges reklamálnia

Forza.

balee4
Hát igen estimated delivery time-nak 10-15 napot írtak. És akkor mi van ha sosem kapom meg, mivel igazolom, hogy nekem nem jött meg?

tototto
én azon csodálkozok steamen hogy lehet 3. helyen l4d2 nem hiszem el hogy ennyi akciózás után még mindig van ennyi ember akinek még nincs meg a játék 😄

robotnyk
az túl sok, hétfõn reklamálj.
Totti5
Én is akörül és még nem jött meg, de legalábbis a postás nem dobott be semmit, vagy csak baszott rá. A posta meg természtesen ma délbe 5 lakattal le volt zárva, így véletlen sem tudtam utánajárni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
szerintetek lesz valami zsír újévi akció hnap? 2010 elgjobb játékai fejenként 5 juró? 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jani21
EA store-ban megint akció van, bár elsõ ránézésre kisebb mértékû mint a karácsonyi.

balee4
Zavvi? Én 12-én rendeltem és még nem jött meg.

robotnyk
17dikén rendeltem, 20dikán adták fel.
balee4
De fogok berakni, csak rá kell magam szánni, még bejön a zavvi-s rendelésem és teszek be. 😊

robotnyk
thumbnailekre lusta vagyok kattintani, én a sajátajaimat ezért méretezem inkább kisebbre :p
balee4
robotnyk: te mikor és honnan rendelted a csomagot, amit tegnap megkaptál?