Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az tény, hogy ma szíven találtak...
42 játékom van Steam-en és 3 hete kezdtem <#idiota>#idiota>
Ja és ami a lényeg: 8.000 Ft alatti az összeg, amibe ezek kerültek ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Complete na :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
CoH goldot mar en is megvetem korabban 3,7 euroert, a tales meg nem hianyzik.
Amugy latom Dawn of war 2 goldal nem jartam rosszul 15 eurova, szerintem igy is eleg olcso. Ezert nem is volt napi akcioban.
Atyaég!
Kárpótolt a Steam most ezzel a pakkal az évekkel ezelõtti elvesztett accért :-)
4.19 Euro HIHETETLEN!
1.159 Ft volt a TELJES HL Anthology... KENT BILÍV IT <#wilting>#wilting>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
De most komolyan? 4.19-en nem filoznék... kérlek magyarázd el.
Nekem igaz csak a L4D 2 van meg, az 1 nem, ez lehet a gáz?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Half-Life,
Half-Life 2,
Half-Life 2: Deathmatch,
Half-Life 2: Episode One,
Half-Life 2: Episode Two,
Half-Life: Blue Shift,
Half-Life: Opposing Force,
Team Fortress Classic
L4D 1 vagy 2 megléte esetén: 6.99 Euro (~ 1950 Ft)
EJHA ^^
Apropó holnap már a heti top játékokat akciózzák újra vagy még lesz eddig nem kihirdetett akció új játékokkal?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
10 játék, 2511 Forintért ;-)
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Star Wars - Jedi Knight Collection és Battle for Caen-t vettem a mai kínálatból.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy meg, árengedmény utáni árak: inkább no comment...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Most steamen legalább azt online tárolja, hátha biztonságosabb 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Végülis Paypal-ról vásároltam, egyszerû volt, gyors, és nem került semmi plusz költségbe.
Viszont:
Mintha olvastam volna, hogy voltak/vannak páran, akiknek gondja akadt a steam-mel. Tegnap telepítettem egy másik gépre, majd az egyik megvásárolt játékot akartam letölteni - rendszeresen kifagyott, de úgy, hogy totál kifagyasztotta a win7-et, még a ctrl+alt+del-re sem reagált. Kétszer uninstalláltam és raktam fel újra, midig más letöltési százalékoknál, de kifagyott.
Esetleg valami ötlet, trükk?