Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
4 Eurós Witcher Enchanted se volt gyenge gyerek azért, meg a 712 Ft-os Deus Ex Goty is odacsappantott :-D

De az tény, hogy ma szíven találtak...

42 játékom van Steam-en és 3 hete kezdtem <#idiota>

Ja és ami a lényeg: 8.000 Ft alatti az összeg, amibe ezek kerültek ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
szerintem ez a mai nap nevezhetõ a legnagyobb steam durrantásnak az egész akció alatt 😄

Fabio Capello
igen.

Tinman
Nagy izgalmamban félreírtam... jogos!

Complete na :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Daell Drow
Ne keverjuk az anthologyot a completal, nem ugyan az.<#wave>
Daell Drow
Na hl anthology megveve, nekem mar csak tiszteletbol is megerte enyiert.
CoH goldot mar en is megvetem korabban 3,7 euroert, a tales meg nem hianyzik.

Amugy latom Dawn of war 2 goldal nem jartam rosszul 15 eurova, szerintem igy is eleg olcso. Ezert nem is volt napi akcioban.
Tinman
Köszi! Ez volt megoldás!

Atyaég!

Kárpótolt a Steam most ezzel a pakkal az évekkel ezelõtti elvesztett accért :-)

4.19 Euro HIHETETLEN!

1.159 Ft volt a TELJES HL Anthology... KENT BILÍV IT <#wilting>

Ugyanez a véleményem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jAsOn VoOrHeEs
Próbálkozz meg egy újra bejelentkezéssel a steam kliensen keresztül, mert nekem is csak a 2. rész van meg, és -85% a kedvezmény.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

lolSL
nem tudom, nekem mindkettõ van. de azt írja hogy 1 OR 2, szóval neked is olcsóbb kéne hogy legyen. ha a steam klienseden belüli store részben nézed, akkor nem adja meg a 85%-ot?

Tinman
De miért?

De most komolyan? 4.19-en nem filoznék... kérlek magyarázd el.

Nekem igaz csak a L4D 2 van meg, az 1 nem, ez lehet a gáz?

Multival sem éri meg mert ott az ingyenes CoH online ami szinte dettó ugyanaz mint a ToV multi, Amúgy az valami tiszta irreális rövid gyíkság a tales of valor fõleg amennyit rendes áron elkérnek érte. De az alap és az opposing force nagyon jó.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

w77d
nekem már meg volt az alap COH és az Opposing, a tales of valor pedig külön DVD-s verzióban volt meg, de azt nem lehet összehozni a steam-es másik kettõvel. Most így végre egyben van, plusz van egy eladó dobozos tales of valor-om is...

lolSL
nálam 4,19€ -t ír erre 😊

A Gold verziót? Alappal és Opposing frontssal?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fabio Capello
én anno kettõért vettem 😊

Tinman
Hal Life antholgy:

Half-Life,
Half-Life 2,
Half-Life 2: Deathmatch,
Half-Life 2: Episode One,
Half-Life 2: Episode Two,
Half-Life: Blue Shift,
Half-Life: Opposing Force,
Team Fortress Classic

L4D 1 vagy 2 megléte esetén: 6.99 Euro (~ 1950 Ft)

EJHA ^^

most utánaolvastam ennek a tales of valornak és annak aki nem szereti a multit, vagy nem akar multizni nem éri meg még így sem... 9 pálya singleplayerben, amik nagyon rövidek és nem változatosak a helyszínek állítólag (ezek alapján én ki is hagyom az alap+ opposing fronts viszont hullára megéri a 4 eurót!

Apropó holnap már a heti top játékokat akciózzák újra vagy még lesz eddig nem kihirdetett akció új játékokkal?

w77d
nnah végre tales of valor... meg a mafia 2 is befigyel azért

Company of Heroes Gold 3,74~ 1050 Ft! Nem kicsit éri meg!

grebber
CoH ~560FT bazzeg és még nincs kész a netes kártyám 😞

Next PC upgrade: 2022

NEOreg3
na csak teljes lesz a HL gyûjteményem, de még várnom kell, mert nem érzékeli, hogy nekem 85%-os akcióm van rá l4d1 és l4d2 miatt:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zzeN
Company of Heroes 75%-os akcióba! + Mafia 2, Moha

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Far Cry 2 Fortune's Edition, Hitman Blood money megvéve! Jól kezdõdik az új év... már költök is...

shaddam
Nem hinném hogy a warezplatform hozna annyi pénzt mint amibe maga a portolás kerül.Egy undead nightmare-hez hasonló minõségi dlcbõl fognak inkább még több pénzt sajtolni.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Csak nem te is berúgtál?

Remélem ez a mondás nem igaz, mert akkor 2011-ben végig hulla részeg leszek....

w77d
az holnap este lesz

Tinman
SW: Jedi Knight Collection és a Twin Sector miatt az Indie Future pack megvéve.

10 játék, 2511 Forintért ;-)

jAsOn VoOrHeEs
Holnap 7-kor lesz az utolsó leárazás, szóval ma még újak lesznek elvileg.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Daell Drow
Gondolom ma mar csak a heti top gamek lesz nek osszesitve a steamen este 7kor.
Totti5
360as verzióba vannak új pályák, co op. Gotyba zombi kreáló és acsik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szerintetek ha EZT megrendelem, akkor ezt is kapom, vagy lehet hogy valami ea classicost verziót?

balee4
Goty mivel több?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Jóhogy egyik játék sem érdekel. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

BÚÉK mindenkinek!

Star Wars - Jedi Knight Collection és Battle for Caen-t vettem a mai kínálatból.

robotnyk
jobbulást
Carlos
nekem is új.
Azért a sims3 meg a HP SE kéne, de nem ennyiért.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nekem új - ettõl függetlenül, amit írtam, tartom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
az fasza mert betegen nyomom az ágyat a nap nagy részében

w77d
ez az akció már tart egy 2hete minimum

IMYke2.0.0.0
Ezek csak most ébredtek fel, vagy eddig szabadságon voltak?
Amúgy meg, árengedmény utáni árak: inkább no comment...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
nesze neked másnaposság,faszom,megvettem a TF2-t meg az atomerõmûves bundle-t,van egy mondás,ahogy telik az elsó napod az évben,olyan lesz az egész éved...😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

pointer4
Nekem még a Zen Kertem is tele volt, erre szarni ment a mentés.....
Most steamen legalább azt online tárolja, hátha biztonságosabb 😄
lolSL
4 euro

Totti5
Plants vs Zombies alap cucc. A nyáron olyan szinten rákattantam hogy ki is pörgettem 100%ra a nem GOTYt. Annyira nem volt nehéz, de felbátorodva rajta multkor megvett Defense Griddel azóta is szopok, egy csöppet nehezebb Meg akartam venni a GOTYt, de 1200 pontért soha az életbe nem fogják lenyomni a torkomon, mert irreális ár, akármilyen jó játék. Félve kérdem meg, hogy mennyi volt?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

BUÉK.

Végülis Paypal-ról vásároltam, egyszerû volt, gyors, és nem került semmi plusz költségbe.

Viszont:
Mintha olvastam volna, hogy voltak/vannak páran, akiknek gondja akadt a steam-mel. Tegnap telepítettem egy másik gépre, majd az egyik megvásárolt játékot akartam letölteni - rendszeresen kifagyott, de úgy, hogy totál kifagyasztotta a win7-et, még a ctrl+alt+del-re sem reagált. Kétszer uninstalláltam és raktam fel újra, midig más letöltési százalékoknál, de kifagyott.

Esetleg valami ötlet, trükk?

buek!

balee4
BÚÉK!