Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De, mivel mindkettõre egészen parányi esély van, így nincs sehol öngól.
Nem fogsz meggyõzni arról, hogy ami nekem nem tetszik, az már csak azért is tetsszen. Esélyt sem adok neki, mert rohadtul nem érdekel a játék.
End of story.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"sokleveles védõ növény" sok hajítógép volt itt épp, mivel napfény volt elég, kettõ belefért, levédeni a pályát 😄
A dinnye fagyasztót, ez után tudtam csak megvenni 😄 Most a tetõshöz kelleni fog.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
már jobb élményt ad sok single player játéknál, így az ingyen 1 hónapot érdemes kijátszani 1-2 karakterrel 60-as szintig, és aztán le is lehet tenni a játékot. rengeteg új tartalom került bele, átvezetõ videok, szinte minden quest más, igazi blizzard minõségi munka.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. Napokig a fejedben motoszkál, hogy de jó volna tovább játszani véle... még, még, még.
2. Szabályos izgalom van rajtad és totálisan belemerülsz amikor játszol vele. De nem az erõszak izgalma, vagy az adrenalinbomba féle izgalom ez, sõt még csak nem is a Silent Hill féle félelembõl eredõ izgalom, hanem egyszerûn a játék izgalma. Hogy is mondják? Homo Ludens? :-)
3. Nem érzed az idõ múlását. Játszol és közben elmegy 2 óra, 5 óra, 7 óra és még a gyomrod se nagyon jelez, hogy enni kéne.
Nekem a legemlékezetesebb ilyen "izgalmi állapotom" a Warcraft III. kapcsán volt. Magam sem értem miért, de az kiemelkedõ volt.
Várható reakciód: Igazad van, tényleg nem sikerült.
Reakcióm: :-P
Mehetünk tovább? :-DDD
A hirdetést feladó töltötte fel a képet: KÉP
- Tomb Raider Legend
- Tomb Raider Anniversary
- Bloodrayne 2
- Sims 2 Double Deluxe
- X-Men: The Official Game
- NFS Underground 2
- NBA LIVE 07
- Harry Potter 4 The Goblet of Fire
- Total Overdose
- King Kong
- Prince of Persia 2 Warrior Within
- Prince of Persia 3 The Two Thrones
- Ghost Recon Advanced Warfighter
Hidd el megértelek... 1 napig gyõzködtem magam, hogy megvegyem.
Baromira nem akartam, de csak mindenki írta, hogy 4 Euro nem pénz érte és k. jó játék.
Egyik legjobb döntésem tavaly :-D
Én mondjuk egy ilyennel jól elvagyok, Te lehet, hogy sírva menekülnél elõle:

Winner over 20 game of the year awards
De ez most kivétel. Tényleg.
Simán visszahozza a régi idõk nagy játékaiba épített zseniális játékélményt. Igazi JÁTÉK! Nem techdemo, nem rókabõr, nem kínlódás... JÁTÉK!
Egy fórumban szerzett/vesztett hírnév ilyen fontos lenne a számodra?
Számomra nem.
Gyönyörû ---> Dehogy.
És milyen érdekes látni a taktikád!
Pl. én ilyen kaktuszgenyókat soha nem használok, mert egy egész sort kell, hogy foglaljon és csak normal dmg-e van.
Helyette a lufis dögök ellen azt szoktam csinálni, hogy megvárom míg szépen összegyûlnek és akkor ledobok egy propelleres virágot... az egyszerre akármennyit elreptet a fenébe.
A másik a "sokleveles védõ növény". Bungeezó zombik ellen jó, de hasznos helyet foglal és a bungee zombik amúgy sem annyira gyakoriak, de ha jönnek egy jalapennoval megkínálom azt a sort.
Meglep továbbá, hogy a dinnyék esetében nem használsz fagyasztást. Az eddigi 2 HARD pályán amit toltam az elsõ sorból nem tudtak továbblépni, így kiderült, hogy nagy krumplit is feleslegesen raktam.
Vakond zombik ellen viszont látom jól védekezel a tökkel, azok úgy is olyan lassan rágnak, hogy jalapennoval simán lehet õket írtani esetenként, ha jönnek.
Elsõ sorba ha szoktam tenni még aknákat... olcsó, csak 25 napfény és a vakondokat már ott helyben elkapja.
Lángoló fák neked látom nagyon beváltak, persze a gatling borsóköpõs mellé KÖTELEZÕ :-)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ZSENIÁLIS CUCC!
18 órát toltam bele eddig nagyjából KETTÕ nap alatt... mióta elindítottam a Fallout 3-ra rá sem néztem ^^
Ez is ékes bizonyítéka annak, hogy a játékélmény számít és nem a grafika.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.