Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Könyv címét beírod és pl Alexandra.hu-n feltûntetik ezeket az infókat is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
És honnan a jó fenébõl szedjem ki adja ki nálunk?

Next PC upgrade: 2022

kiadó honlapján!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Dragon Age ez??

A Metro elvileg februárban jelenik meg, amúgy infót a tervezett megjelenésekrõl általában a kiadó honlapján lehet találni.
A Mass effect könyvek is majd jönnek, a Dragon age könyv az év elején jelenik meg valamikor.

lolSL
idén

grebber
Hol lehetne infot megtudni arról ,hogy mikor érkeznek külföldi könyvek magyarul??
Most néztem csak,hogy több Mass Effect könyv is van de magyarul csak 1.
Metro 2033 is érdekelne mikor jön magyarul!

lolSL
hát lehet jobb alternatíva egy wow világban lenni mint egy barcás <#kocsog>-gel talizni 😄

Tinman
Steam fika!<#bohoc>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Látod errõl beszélünk!

Ez egy elfogadható és hiteles vélemény.

A "szar és ki se próbálom" az már kevésbé...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ó baz!

Ez, hogy kerülte el a figyelmem??? ^^

Már vettem is!

Szerk: 689 Ft volt :-P

Rage47
A lényeg, hogy a Blizzard és a Valve is köcsög. 😄 De legjobban az Activision xD
Ezt nem tudtam, kösz a javítást! Azt hittem a Vivendi-s idõk alatt függetlenek voltak.

Errõl nem tudom mikor szoktok le mert ez rohadtul nem így van. Egyrészt a a Valve a saját játékai áráért felel a többit a játékok saját kiadói (Act, THQ, UBI, EA stb) állapítja meg. Persze a Valve-nek is van egy kis haszna rajta.

Aztán a dollár ár NETTÓ! ár. Ugyanis az USA-ban államonként is eltérõ lehet az ÁFA. Régen mikor dollárért vettem a TF2-t, hozzácsapott az árhoz +25% ÁFÁ-t még.
Aztán az árfolyamok is erõsen befolyásolják a végeredményt. A dollár-euró az euró-forint és a dollár-forint árfolyama is. A valutáknak egymáshoz képest is van értékük. Sajnos mi forint terén gyengén állunk. Úgyhogy ami nekünk drága az másoknak nem az.

A Blizzardot még 1994-ben vásárolták fel, azóta nem õk döntik el, hogy ki a tulaj. Nem Morhaime celebrálta a Vivendi Games-Activison esküvõt, elhiheted.
Fabio Capello
Azért megkukkanthatnád néha a steamprices-t, hogy milyen lehúzások tudnak menni 😊

Az akciók rendben vannak, de alapáron nem nagyon szeretek vásárolni, csak ha nagyon muszáj.

Mindenesetre, ez a topik nem veszekedni van, hanem mutogatni, szóval részemrõl off 😊

w77d
a steam support-ra nekem egy rosz szavam sincs, nagyon gyorsak és kedvesek voltak eddig akárhányszor rájuk szorultam...

Hát igen... <#szomoru1>

a Valve-nál egy euró egy dollár

Már százszor le lett írva, hogy ez nem így van, de szartok rá, csak magatokat tudjátok ismételni.

a support baszik bármit megcsinálni

Pl?

a játékokat olyan árakon adják, hogy az ember instant agyvérzést kap

Nem drágább, mint bármelyik más DD szolgáltató. Sõt, ilyen méretû akciókat sehol máshol nem rendeznek, mint amit a Valve szokott tartani... The Witcher 1120 Ft, King Arthur Complete 1400 Ft? Hát ettõl tényleg agyvérzést lehet kapni 😊

ja és ha valamit elszúrnak...

Konkrétumok hiányában erre csak azt tudom mondani, hogy messzirõl jött ember azt mond, amit akar. Ha meg a bank szúrta el, akkor nem értem miért a Valve-ot szidod.

davidka003
<#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
Érzem nagyon meglesz a netes kártyám és kb fél évig nem lesz egy db akció sem majd biztos vagyok benne <#nevetes1>

Fabio Capello
Igen, viszon a Valve-nál egy euró egy dollár, a support baszik bármit megcsinálni, a játékokat olyan árakon adják, hogy az ember instant agyvérzést kap, ja és ha valamit elszúrnak (mint pl. rosszul vonnak le egy összeget, mást írnak ki, és mást vonnak), akkor fél évig kell rohangálni a pénzed után (saját tapasztalat!), majd közlik, hogy tulajdonképpen a bankod szúrta el, ott kopogj. Hátkösz.

Nem azért áll feljebb, mert nem akarja kipróbálni, hanem hogy kipróbálás nélkül állítja, hogy szar. De én ezen már meg sem lepõdtem, nem arról van szó...

Fõleg a Valve-hoz képest, akiket mind tudjuk, milyenek.

Én nem tudom. Milyenek?

Érdekes, én eddig minden játékot egyszer vettem meg tõlük, nem hatszor, és tudtam is mindet használni... Furcsa...

A Blizzard-ról pedig, igen, elmondhatjuk, hogy egy mocsok zsidó céghez ment feleségül...

Totti5
"nagyon szar játék lehet"

A dolog innen indult, talán nem így kellett volna róla nyilatkozni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fabio Capello
Azért a blizzardról azt mondani, hogy mocsok zsidó cég, túlzás. Fõleg a Valve-hoz képest, akiket mind tudjuk, milyenek.

Senki nem szorít pisztolyt a 17 millió wowos fejéhez, hogy márpedig ezt megveszed - bármikor le lehet állni, bármikor abba lehet hagyni.

Engem meggyõztek a normális mibenlétükrõl akkor, amikor véletlen North American szerveres SC2 kulcsot vettem, és a kérésemre rinya és köcsögösködés nélkül két óra alatt átrakták az EU-s szerverre. Ha a Valve csinálná, garantálom neked, hogy megvetetik velem még hatszor a játékot, és röhögnek a markukba.

Nem a céget kell szidni, azért, amit a játékosok mûvelnek, habár én is utálom a wowosokat, mert rendkívül addikt játéknak tartom, de nézzétek más szemszögbõl: mi eredeti játékokra költjük a pénzünket, õk ezt a pénzt a WoW-ra fordítják, és nem vesznek más játékot. Ugyanott vagyunk.

Daell Drow
En ettol a mocsok cegtol mar nagyon varom a diablo 3-t.
tototto
btw az 5. szintnél még else kezdõdött a játék 😊

wesker24
Én is kipróbáltam ezt a zombis játékot mielött megvenném !

Én is eljutottam kb az 5-6 szintig ! De elég is volt belöle !

Jónak jó játék de nem az én világom ! Megvenni nem venném meg én se !

FSpofon
De biztos nem azért nem akarja kipróbálni, mert nem jön be neki.. Nekem is van 1 haverom, aki félt a zombis játékoktól, hogy a nyakába ugrálnak meg ilyenek.. Neki a COD5 féle nazi zombies volt az áttörés, azóta már nincs gondja.

Arab money

robotnyk
a szûklátókörûség változatos formában jelent ma meg a topicban :C
Én anno kipróbáltam a Plants Vs Zombies - elég sokáig eljutottam, de meguntam, nem egy nagy játék. Nem tetszik. És akkor? Elég durva hogy még nektek áll feljebb mert i2k nem akarja kipróbálni a játékot.

Nem szeretem ez tény! Nem az én világom!

bakkerman
na lekapom már én is ezt a növényes zombis gémet,ha azt este hátralévõ részére leköt,akkor már megérné megvenni 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lehet, hogy eleve nem is szereted annyira a tower defense játékokat 😊

zorrobomber
<#mf1>

Na jelentem kipróbálva a Plant vs Zombies! Kb. 6-7-edik szintig jutottam, de elég is volt! Nem volt rossz, de venni nem venném!

w77d
egyet értek. De emellett én a WOW-os társadalmat sem szeretem. Akik annyira mélyen benne vannak, azok az életben nagyon gyenge jellemek, azokat meg amúgy sem komálom...

Carlos
Azért mert neked nem tetszik, azért még nem szar és mocsok.
Amúgy én sem szeretem a WOW-ot!!! Sõt!

Þór vígi þessi rúnar

bakkerman
az,rohadt mocskok,17 millió embert hálóztak be ezzel a szarral,akik havonta verik erre a pénzt,leszarva minden más dolgot,persze nem tartottak pisztolyt a fejükhöz,de olyan zseniálisan csinálták/csinálják ezta propagandát,hogy már csak azértis tolják az emberek,mert minden nap van benne valami új...régen egy nagyon jó haverom is wowozott,100k fölött ölt bele ebbe a SZARBA,és mostmár örülök,hogy gyakorlatilag minden nap láthatom,mert leállt ezzel a mocsokkal.félreértés ne essék,nem a wowosokat utálom,nem is a játékot,hanem a céget,meg akik emberek millión keresték szarrá magukat ezzel a MOCSOKKAL. bocsi,töröljétek,de ezt muszáj volt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Egyébként RoboBlitz-et végigjátszotta már valaki? Demót próbáltam, tetszett, és ha le nem beszéltek róla, akkor meg is veszem 2,5-ért 😊

Szerintem hagyd rá!

Meg fölösleges is egy önmagát amúgy is minõsítõ beszólásra így ráugrani...

IMYke2.0.0.0
Megszólítottál, válaszolok:

Megint személyeskedsz.
Tudom, azzal, hogy újfent megmagyarázom azt, ami másnak helybõl leesett, adok néhány kiragadható, fröcsögésre lehetõséget adó kapaszkodót, de üsse kõ:

Kialakult magánvéleményemet nem vagy hajlandó tiszteletben tartani csak azért, mert Én mondtam, vagy esetleg azért, mert a Te ill. a tömeg véleményével ellentétes.
Továbbra is tartom (kifejtve), hogy drágábbnak tartom azt a kevés játékra fordítható idõmet, minthogy olyan játékkal szórakozzak, ami elsõ benyomásra nem érdekel. Túl sok jó játékkal nem játszottam még a gyûjteményemben ahhoz.

Tiszteletteljesen megkérlek, hogy mellõzd a személyeskedést!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Az hogy nem próbálod ki már alapból öngól. Az meg hogy hg létedre ilyen borzasztó makacs és önfejû vagy, csak a rátermettséged hiányát bizonyítja. Persze, lehet véleményed, értem én, de amellé azért nem árt ha van egy kis stílus is.

lolSL, Zorro! Hagyjátok már Imy-t! Attól, hogy neki Plants vs Zombies nem tetszik, még csak nem is érdekli, még nem rosszabb egyikünknél sem! A jelszó a tolerancia!!!!!

Rage47
most már úgysem fog teteszni neki azért sem
ennyi😊
Thx <#eljen> Már tolom is!

Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy az egyszeri, úgymond hardcore gamer nyilván nem élete játékélményét várja egy ilyen jellegû játéktól, nem is ez a célja. Ez a klasszikusokhoz való viszonyításra vonatkozik.

Egyébként a PvZ akármennyire is tetszett, ahhoz azért elég casual volt, hogy a demó egy darabig elég legyen belõle.
lolSL
jobbat találtam: KATT

lolSL
elküldjük a demot cd-n? 😊