Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
A Mass effect könyvek is majd jönnek, a Dragon age könyv az év elején jelenik meg valamikor.
Most néztem csak,hogy több Mass Effect könyv is van de magyarul csak 1.
Metro 2033 is érdekelne mikor jön magyarul!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez egy elfogadható és hiteles vélemény.
A "szar és ki se próbálom" az már kevésbé...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez, hogy kerülte el a figyelmem??? ^^
Már vettem is!
Szerk: 689 Ft volt :-P
Aztán a dollár ár NETTÓ! ár. Ugyanis az USA-ban államonként is eltérõ lehet az ÁFA. Régen mikor dollárért vettem a TF2-t, hozzácsapott az árhoz +25% ÁFÁ-t még.
Aztán az árfolyamok is erõsen befolyásolják a végeredményt. A dollár-euró az euró-forint és a dollár-forint árfolyama is. A valutáknak egymáshoz képest is van értékük. Sajnos mi forint terén gyengén állunk. Úgyhogy ami nekünk drága az másoknak nem az.
Az akciók rendben vannak, de alapáron nem nagyon szeretek vásárolni, csak ha nagyon muszáj.
Mindenesetre, ez a topik nem veszekedni van, hanem mutogatni, szóval részemrõl off 😊
Már százszor le lett írva, hogy ez nem így van, de szartok rá, csak magatokat tudjátok ismételni.
a support baszik bármit megcsinálni
Pl?
a játékokat olyan árakon adják, hogy az ember instant agyvérzést kap
Nem drágább, mint bármelyik más DD szolgáltató. Sõt, ilyen méretû akciókat sehol máshol nem rendeznek, mint amit a Valve szokott tartani... The Witcher 1120 Ft, King Arthur Complete 1400 Ft? Hát ettõl tényleg agyvérzést lehet kapni 😊
ja és ha valamit elszúrnak...
Konkrétumok hiányában erre csak azt tudom mondani, hogy messzirõl jött ember azt mond, amit akar. Ha meg a bank szúrta el, akkor nem értem miért a Valve-ot szidod.
<#idiota>#idiota>Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én nem tudom. Milyenek?
Érdekes, én eddig minden játékot egyszer vettem meg tõlük, nem hatszor, és tudtam is mindet használni... Furcsa...
A Blizzard-ról pedig, igen, elmondhatjuk, hogy egy mocsok zsidó céghez ment feleségül...
A dolog innen indult, talán nem így kellett volna róla nyilatkozni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Senki nem szorít pisztolyt a 17 millió wowos fejéhez, hogy márpedig ezt megveszed - bármikor le lehet állni, bármikor abba lehet hagyni.
Engem meggyõztek a normális mibenlétükrõl akkor, amikor véletlen North American szerveres SC2 kulcsot vettem, és a kérésemre rinya és köcsögösködés nélkül két óra alatt átrakták az EU-s szerverre. Ha a Valve csinálná, garantálom neked, hogy megvetetik velem még hatszor a játékot, és röhögnek a markukba.
Nem a céget kell szidni, azért, amit a játékosok mûvelnek, habár én is utálom a wowosokat, mert rendkívül addikt játéknak tartom, de nézzétek más szemszögbõl: mi eredeti játékokra költjük a pénzünket, õk ezt a pénzt a WoW-ra fordítják, és nem vesznek más játékot. Ugyanott vagyunk.
Én is eljutottam kb az 5-6 szintig ! De elég is volt belöle !
Jónak jó játék de nem az én világom ! Megvenni nem venném meg én se !
Arab money
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy én sem szeretem a WOW-ot!!! Sõt!
Þór vígi þessi rúnar
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Meg fölösleges is egy önmagát amúgy is minõsítõ beszólásra így ráugrani...
Megint személyeskedsz.
Tudom, azzal, hogy újfent megmagyarázom azt, ami másnak helybõl leesett, adok néhány kiragadható, fröcsögésre lehetõséget adó kapaszkodót, de üsse kõ:
Kialakult magánvéleményemet nem vagy hajlandó tiszteletben tartani csak azért, mert Én mondtam, vagy esetleg azért, mert a Te ill. a tömeg véleményével ellentétes.
Továbbra is tartom (kifejtve), hogy drágábbnak tartom azt a kevés játékra fordítható idõmet, minthogy olyan játékkal szórakozzak, ami elsõ benyomásra nem érdekel. Túl sok jó játékkal nem játszottam még a gyûjteményemben ahhoz.
Tiszteletteljesen megkérlek, hogy mellõzd a személyeskedést!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként a PvZ akármennyire is tetszett, ahhoz azért elég casual volt, hogy a demó egy darabig elég legyen belõle.