Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
"csak most, csak Nektek"

8.86 GBP vót' <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Úgy döntöttem, hogy eladom a Darksiders Hellbook Edition-ömet!

Amit tudni kell:
- NINCS beregisztrálva Steam-en (a demó verziót játszottam végig 😊)
- Ki lett bontva, átlapozgattam az art book-ot, de egy karcolás nincs rajta sehol, a lemezek még csak nem is jártak meghajtóban.
- Tartalma itt megtekinthetõ. Fotót tudok fölrakni róla, ha kell. (Megjegyzem: a manual, a képregény és a soundtrack a lemezen található meg digitális formában).
- Ára: 4000 Ft + postaköltség (csak most, csak Nektek, ha nem megy el, máshol drágábban fogom fölrakni)

Akit érdekel, priviben érdeklõdjön!

Atkamon
Igen, ezt írták mindenhol.

MerlinW
Desmond-ét is? Ez tuti?

[merlinw.org]

Atkamon
Félreértettél, a Revelations lezárja Altair, Ezio ÉS Desmond sztoriját is.

MerlinW
Mindig Desmond volt a fõszereplõ, így lényegtelen😊

[merlinw.org]

Bence94
altair akarom mondani beszélek itt hülyeségeket. az õ szálára sokkal kíváncsibb vagyok.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

balee4
Igen, meg sokan elfelejtik, vagy nem tudják, hogy 5x annyi ember dolgozik rajta mint egy normál játékon. (pontosan 5 stúdió dolgozik rajta), így aztán olyan mintha évekig készülne. Amíg ilyen minõségi a játék, addig nyugodtan jöhetnek évente az új részek, egyik legjobb játéksorozat.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
jah jó, nálam annyira Ezio volt fejben, nem esett le :c
Totti5
A legjobb volt. Amíg a minõség egyenletes illetve a tartalom és a megvalósítás felfele ível, addig jöhet évente... most akarom az új részt hogy lássam mi történik, mert akkora cliffchanger volt a végén, hogy egy AC fan sem várhat türelmesen éveket a folytatása! Amúgy sem Guitar Hero ez hogy kiffulladjon. COD sem fullad ki és az NFS sem. Sok évet várni egy játékra rossz dolog. 1 év pont elég, ha a minõséget hozzák, sõt ha jobb mint az elõzõ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
esetleg megint ugrunk egyet a történelem idõskáláján és egy újabb generáció??

Ha lezárja Altair és Ezio történetét is, akkor a 3. részben ki a fene lesz a fõszereplõ Desmondon kívül?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Miért Brotherhood nem volt jó?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Próféta szóljon belõled!

davidka003
Desmond

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

robotnyk
milyen dezi?
FSpofon
De ha Dezi szálát elhúzzák a 10. részig akkor szeretnék statisztikákat látni arról hogy ennyi év alatt hányan haltak meg úgy hogy játszottak vmelyikkel és nem tudják meg a történet végét..

Arab money

Atkamon
Hát, a Revelations lezárja az eddigi fõszereplõk sztoriját, úgyhogy lesz rajta hangsúly bõven.

Bence94
remélem nagy hangsúly lesz ezion (is).

arty
ez most nem karácsony, ennyi 😊

Forza.

Atkamon
Ubi annyira nem vészes szerintem. Engem, mint hatalmas AC fant inkább az zavar, hogy most rákaptak az emberek az AC-re, és ezért évente ki kell adni egy új részt... Kicsit elsietik szerintem.

Bence94
ez igaz csak az ilyen digitális leárazásokkor nem nagyon enged...
activision viszont az ezeréves játékait fõleg a codot túlárazva adja és a dlc-nél pedig ökölbe szorul a kezem, hogy nem ég az arcukról a bõr...
plusz a "nagy support"<#levele>

arty
ez nem igaz! miközben az activision a cod szériát tulárazza, minden játéknál drágábra, ubisoft volt, aki kisérleti jelleggel anno 5990ért árulta a prémium, friss megjelenésû játékait! (más kérdés, hogy nem vált be, nem lett tõle magasabb az eladás...)

ráadásul legutobb az AC:Brotherhood is igencsak jó áron indult.

Forza.

wesker24
Igen ékezet nélkül !
Bence94
ubisoft elég egy kapzsi cég... szintúgy az activision. rühellem az ilyet fõleg az activisiont...

Bence94
erre gondoltam én is csak nem mertem...
még egy kérdés.címemet és a nevemet ékezetek nélkül adjam meg nem ?

Daell Drow
Talan a FC1 mehet a koasrba nosztalgia gyanant, de eddig nem valami nagy szam az akcio.
wesker24
Én egy Bethesda hétnek örülnék mert beújitanák már egy Oblivion-t vagy egy Fallout New Vegast akciosan !
Eddig egy nagy nulla ez az akció...

arty
steamen ma far cry nap van, annyira tudtam 😞((((

Forza.

Carlos
Ha már felmerült. Tud valaki infót a SimCity 5-rõl? Eléggé elakadt a dolog... <#sir>

Þór vígi þessi rúnar

No problem! Szerintem is hagyjuk!

Carlos
No ezt hagyjuk... 😊
Simcity Fan-ként én ezt inkább kiröhögöm. Sry... 😊

p.s.: No offense

Þór vígi þessi rúnar

Atkamon
Én elsõbe a várost írtam, másodikba a címet.

Bence94
pls valaki ! miért kéri hogy mindkét sort töltsem ki ?

Bence94
egy sorba írtam és ezt írja ki :The address must contain at least two lines.

Atkamon
Szerintem nem muszáj teleírni mind a két sort, gondolom csak azért van, hogy ha olyan hosszú a cím, hogy nem fér ki egy sorba, tudd hova írni.

Kell valakinek Green Man Gaming-en Sanctum árából 20% kedvezmény kód? Természetesen ingyen. Privi, ha érdekel. <#smile>

Bence94
Segítség! zavvin most rendelnék de 2 sor van a cím megadásnál ! A felsõbe a város és az alsóba az utca házszámot írjam ?

Biztos úgy van ahogy mondod, de akkor sem tudok vele játszani... nekem csak ez jön le az egészbõl...<#smile>

Konzol vásárlás meg még egy ideig alma! Egyébként is, ha vennék egy konzol-t, akkor ahhoz kéne venni már egy normális tv-t is, csak úgy lenne az igazi!

balee4
Kisebbségben vagy sajnos, a többség úgyis lewarezolta volna, majd talán egyszer kijön, ha már szénné keresték magukat a konzolos verziókon. Red Dead Redemption-bõl eddig 1 év alatt 8,6 millió fogyott, gondolhatod PC-n jó ha meglenne az 1 millkó, de még sokat mondtam.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
csak a logika néha megbukik benne sajnos, bármennyire jó a koncepció.
És kiadták pc-re? Kiadták? Hát persze, hogy nem..... Pedig érdekelt volna!!!

robotnyk
vannak fontosabb tanulandó dolgaim, sry, ha játszom, szórakozni akarok.
robotnyk
az, borzasztó gyenge
Oké! Érthetõ! Én meg leírtam, hogy errõl mi a véleményem!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy az ingatlan mogulkodásnál igencsak tervezgetni kell, árakat se nagyon jó a legmagasabbra tenni, mert akkor megutálnak és utána csak drágábban vásárolhatsz! Van a FAble 3-nak mélysége... aki azt mondja, hogy egy bot, az nem tudja mirõl beszél! Akkor az FPs-ekre mit lehet mondani (botnál egyszerûbb dolgot nem ismerek)

Persze hogy elfogynak, ha már azon is rinyálnak, hogy tanulni kell egy játékot 😄

balee4
Szerencsére vannak kivételek: pl. a most megjelent L.A. Noire, utóbbi idõk egyik legnehezebb játéka, itt aztán tényleg kell gondolkodni.

Mindig vicces olvasni a tiedhez hasonló "szenvedéstörténeteket" xD

Miért nem tolod inkább a fos pörszjútot fos360-on? Azt nem kell tanulni, sõt, agy sem kell hozzá, viszont megüti a "szintet", igazi MINÕSÉGI játék (legalábbis egyesek szerint)! xD

TROLL MODE OFF

Carlos
Nem trollkodom, csak leirtam, hogy mit hallottam róla.
Amúgy tény, hogy mostanában elfogytak a gondolkodós játékok. Ebbõl is látszik, hogy kurvulnak a játékosok.

Þór vígi þessi rúnar