Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy nyílt steam fika!
Azonnali dezintegrálás folyamatban!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De sokkal addiktívebb, mint az elmúlt években megjelent hasonszõrû társai.
#27738: Én is tolom a magyarítás óta, már valami 70 órám benne lehet, de szerintem most lehetek kb. a 60%-nál. Elég nehéz letenni. :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Trine,Empire Earth Gold Edition,Ground Control 2 Special Edition 1.99 €
TDU 2 7,99€
Garshasp: The Monster Slayer 2,49 €
Next PC upgrade: 2022
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
To continue shopping you need to remove the item or choose to pay by card.
oké, akkor ezektõl sem veszek semmit
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szerk.: Viszont kosárba €-t ír😞
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ezek a cimek most csak 2 euró (fejenként persze):
Cryostasis
Deus Ex: Game of the Year
Disciples 2 Gold Edition
Disciples 2 Gold Edition
Dogfighter
Faces of War
Grand Ages Rome
Jagged Alliance 2 Gold Edition
King's Bounty: The Legend
Men of War
Overlord II
Red Orchestra
Sacred Gold Edition
Serious Sam The First Encounter Original
Serious Sam The Second Encounter Original
Stronghold
Stronghold Crusader
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Mert tetszene látványra, stílusos fényképekbõl áll a játék, érdekelne is, csak félõ kellene hozzá komolyabb angol tudás is, mert különben (gameplay-ból ítélve) lehet könnyû lenne elakadni benne.
Legalább azt lenne jó, ha meg tudná valaki nekem mondani, hogy feliratozást be lehet-e benne kapcsolni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ma jött ( thx Zaki ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A szegedi Corában
Bully Scholarship Edition - 1000 Ft
Mini Ninjas - 1000 Ft
2-3 darab volt még belõlük.
Nekem a Mini Ninjas nagy csalódás volt, ezért azt kihagytam, de a Bullyból befigyelt egy a kosaramba 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ma amúgy megvettem az Xbox360 World-ot, ahhoz jár egy 80 oldalas konyv, benne pár easter eggel, meg kb 40 oldalon keresztul azt boncolgatják, hogy miért késett ennyit a DNF. Érdekesnek ígérkezik a is 😊 MEg kíváncsi vagyok a Mass Effect 3 cikkre is😉
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
ha van kedvetek olvasni, két cikkel jövök, ajánlom mindenkinek, akit valamilyen szinten érdekel mi van a "színfalak mögött".
Why Did L.A. Noire Take Seven Years to Make?
Team Bondi sells IP, assets
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
30 ezer fölött adják mindenhol a sima hetijegyet én vip-esen adom 25-ért
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Parasite Eve 2, best game EVER!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Remélem a köv rész is hasonló lesz!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Mennyiért vetted a Pharaoh+Cleopatra nagydobozos játékot? Egy ugyanilyenre szeretnék szert tenni, de azt írja az eladó, hogy én mondjak árat... Csak érdekelne, hogy nagyjából be tudjam lõni, mennyit érhet.
Összes Heroes és Might & Magic 1-8 féláron kapható!
Az Endwar-t és a Gray Matter-t használtan vettem, de szerencsére egy karc nincs rajtuk!
A Resi 5 új, olcsóbb volt, mint itthon a PC-s változat, és rajta van a 2 DLC, amik PC-re nincsenek, és sajnos már nem is lesznek. Ráadásul (tesztek alapján)elég jól sikerültek, vétek lenne õket kihagyni!