Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
és melyik biztosítónál... az akszánál pl. átbhasztak jópár embert, de ez már off.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

MerlinW
Én 200k fölött. Attól függ hány év munkaviszonyod volt, mekkora összegû bejelentett bérrel. 10 év munkaviszony mellett átlag (természetesen bejelentett) fizetéssel kb 100k volt a reál hozam.

[merlinw.org]

The Protector
LOL.Az OTP magánszartól 1075 ft-ot kaptam😊Nevetséges.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

shaddam
3000 ezer ehh minek keltem ma fel 😛

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Inkább az a pofátlan hogy konzolra még mindig 8 rugóért adják amikor PLATINUM.Használtan meg egy éve is 3000 ezer alatt vettem majd adtam el...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

davidka003
De ha elõjegyzem akkor kötelezõ is megvenni?
Tehát nem lehet azt, hogy elõjegyzem, megveszem a COD4-et 3k-ért és lemondom az elõjegyzést? 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ZsZso
Hátha érdekel vkit:

Steamen a Broken Sword Triple Pack 3,39€ (~ 1000 Ft)
(Részenként is meg lehet venni 1,69€ -ért)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kongy
Sajnos, ez így van, ezért is merik ezt csinálni... Egyszer úgy megnézném hogy csõdbe mennek, bár erre nem sok esély van ilyen felhozatallal...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
"Nem értem miért kell ennyire tartani az Activison-ös játékoknak az árait... Persze sokan így is megveszik."

Amit te is leírtál megveszik még ilyen áron is sõt ha még duplájára emelnék akkor is aki codozni akar megvenné!

Next PC upgrade: 2022

Your Unique Code is: 1587-X58R-8ZYJ szintén zavvi 😄 de egyszer már belinkeltem

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

NEOreg3
eddig is tudtuk, hogy az activision a legnagyobb zs**ó cég

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kongy
Na, szerintem EZ pofátlanság. Vegyük csak végig. Féláron megkapod a játékot, de csak ha MW3 elõjegyzõ vagy, viszont a CoD4 féláron sem olcsó, ahhoz képest, hogy mennyi idõs, tehát még így is 3000 Ft, ami tudatában annak, hogy a Bad Company 2-t 2500 Ft-ért utánad vágják, és az amúgy is 2010 eleji, akkor sztem nem éri meg. Nem értem miért kell ennyire tartani az Activison-ös játékoknak az árait... Persze sokan így is megveszik.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

zzeN
Nem hinném.

zavvi kódom: 1587-D74T-SQVT

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

a már felhasznált 10%-os zavvi kódot szokásuk megint elküldeni e-mailben hogy "ne felejtsd el felhasználni"?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

arty
szuperek vagytok, tényleg, köszönöm 😊

(a webes steam accomon nézegettem, nem a "rendes" kliensben)

Forza.

Guren
még soha nem vettem pakkot, de szerintem a games/manage gifts and guest passes-ben lesz

NEOreg3
manage gifts a games menüpont alatt?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

arty
steam 4-pack játékoknál hogy van? megvettem a 4 packot, levonták ... és? hogyan adom oda a példányokat a többieknek?

(preorder volt ugye, ergo a játék még nem letölthetõ nekem sem)

Forza.

grebber
PH-en olvasgatom a hasonló topikot és ott irják hogy Auchanba milyen akciók vannak!

crysis 1000ft
star wars force unleashed 1000ft
maffia1 100,-(nem vicc)ft

Bõven elég idõ arra, hogy az ember megfeledkezzen az ilyen apróságokról! Ez teljesen igaz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zzeN
2-3 akár már 4 éve is használjuk, de nem emlékszek ilyenre, h beírtam volna-e. Imádom a számlakivonatokat... csak 1 hónapot kell rá várni😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nem írtad be a regisztrálást követõ hónapban a számlakivonatodon megjelenõ 4 jegyû kódot a Paypal accod. Verify fülébe? (elvileg erre regeléskor levonnak 400 Ft-ot, ami a számlakivonaton egy kóddal együtt megjelenik... ezen kód beírásával növelheted a kereted!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zzeN
Nem az h nem akarok vagy nem tudok csinálni accot, hanem az h letiltották. Túl léptem egy keretet, ezért növelnem kellett volna a max keretet. Valahogy sikerült 2-szer rányomnom, erre letiltották. Feloldják ha küldök nekik pár papírt angolul(!), de vhogy ku.vára nincs kedvem ilyenekkel bíbelõdni.

MerlinW
Jaja, már leesett, ezért töröltem gyorsan a kérdést😊

[merlinw.org]

grebber

Végülis Steames gém szóval max a Gamersgate acc.ot kell megjegyezni... Paypal meg már Must have a mai világban!

zorrobomber
najó, ebben végülis már az is benne volt hogy kifizettem és meg is jött a mafia2-rõl a mail, szóval hajrá zzeN! 😊 igaz én sem szeretem hogy egyre több accountom van, de hát ez van. vagy akciók vagy kevés account.

Azt a hét meg a nyolcát...<#smile> Ne haragudj, hogy megtévesztettelek...<#nevetes1>

zorrobomber
Csináltam, problem solved, viszont 12 perc volt 😊

zzeN
Részemrõl is lõttek.

Csinálsz egy paypal acc.-ot kb 10 perc alatt! Problem Solved!

zorrobomber
nincs bankkártyás fizu csak paypal? fuck

zorrobomber
(Még 18 óráig steam-en regelhetõ)
Innen gondolom kimaradt egy vesszõ, tehát nem csak 18 óráig regelhetõ steamen, gondolom én 😊 Mindenesetre kösz, én sztem lecsapok rá.

Az se sok érte, ennyit már talán megér!

Valaki korábban keresett egy 4. embert ehhez a játékhoz... ez így olcsóbb lenne!

Renegade ops 4 db 20 euróért!

grebber
Elírtam nézzétek el euróba számoltam 1175FT na 😄

grebber
Mafia 2 ~1025FT (Még 18 óráig steam-en regelhetõ)

grebber
The hut kód akinek kell: 1594-KJC2-4QP6

MerlinW
Hut akciók:

Dungeon Siege 3: Limited Edition - PC - £9.85
The Saboteur - PC - £4.85
Crysis Warhead - PC - £4.85
The Sims 3: Town Life Stuff - PC - £7.85

[merlinw.org]

MerlinW
Válts letöltés szervert.

[merlinw.org]

Shep
Na mûködik végre, kérdés meddig 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kösz, eddig nem volt bajom a steammel de most a semleges érzés átcsapott negatívba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Hut-ra kód:
Your Unique Code: 1594-Y9FD-NY5J

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Fárasztónak valóban fárasztó de mindig be kell osztani, 1-2 óra játék aztán save gomb. Nehézség meg nem gond az alapot helyenként túl könnyûnek érzem fõleg a sok very easy mászkáló csapatok miatt amiket már nyûg kigyomlálni.

Alapjáték szuper volt, Armored Princess-t meg kifejezetten untam a végére!

Tinman
Az alap szerintem sokkal jobb, mint az Armored Princess és a Crossworlds... egyszerûen több eredetiséget és jobb történetet érzek az alapjátékban.

A harcok valóban egy idõ után fárasztóak tudnak lenni és ez az AP és a CW esetében hatványozottan igaz, mivel iszonyatosan adagolva van, hogy szinte 90%-ban, mindig csak alig gyengébb vagy erõsebb csapattal keveredünk csatába.

Ha az alapjáték esetenként fárasztott, ezeket messzirõl kerüld el...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

NEOreg3

Shep
Én is pont most kezdtem el nézni de ettõl függetlenül komolytalan ,hogy megvettem valamit és még én szenvedjek ,hogy rendesen mûködjön. A kurva sztímnek nem fussa a milliárdos nyereségbõl egy normális támogatás megalkotására?

NEOreg3

Hát a folytonos harcot ami a 1000. után már kicsit fárasztóvá válik nem mondanám addiktívnek 😄 (ami elnyomásában sajnos a játék többi eleme nem segít akármennyire is jók)
Azért kérdeztem mert a kiegeket még nem próbáltam csak az alaphoz volt eddig szerencsém.