Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
[merlinw.org]
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Tehát nem lehet azt, hogy elõjegyzem, megveszem a COD4-et 3k-ért és lemondom az elõjegyzést? 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Steamen a Broken Sword Triple Pack 3,39€ (~ 1000 Ft)
(Részenként is meg lehet venni 1,69€ -ért)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amit te is leírtál megveszik még ilyen áron is sõt ha még duplájára emelnék akkor is aki codozni akar megvenné!
Next PC upgrade: 2022
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
zavvi kódom: 1587-D74T-SQVT
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
(a webes steam accomon nézegettem, nem a "rendes" kliensben)
Forza.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(preorder volt ugye, ergo a játék még nem letölthetõ nekem sem)
Forza.
crysis 1000ft
star wars force unleashed 1000ft
maffia1 100,-(nem vicc)ft
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Innen gondolom kimaradt egy vesszõ, tehát nem csak 18 óráig regelhetõ steamen, gondolom én 😊 Mindenesetre kösz, én sztem lecsapok rá.
Renegade ops 4 db 20 euróért!
Dungeon Siege 3: Limited Edition - PC - £9.85
The Saboteur - PC - £4.85
Crysis Warhead - PC - £4.85
The Sims 3: Town Life Stuff - PC - £7.85
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Your Unique Code: 1594-Y9FD-NY5J
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A harcok valóban egy idõ után fárasztóak tudnak lenni és ez az AP és a CW esetében hatványozottan igaz, mivel iszonyatosan adagolva van, hogy szinte 90%-ban, mindig csak alig gyengébb vagy erõsebb csapattal keveredünk csatába.
Ha az alapjáték esetenként fárasztott, ezeket messzirõl kerüld el...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azért kérdeztem mert a kiegeket még nem próbáltam csak az alaphoz volt eddig szerencsém.