Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Én is megyek majd melegedni, lvl 6 lett.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Level 3-on kötöttem ki, ami teljesen rendben is van, passzol a túlsúlyomhoz, Dante értette a dolgát, jár a pirospont. 😊
wesker24
Lvl 8-ason tanyáznak a csalók a rosszindulatú emberek, a csábítók a stricik, a képmutatók, a mágusok, a jövendőmondók, tolvajok, a Lvl 8-as szint a Pokolban nem hiába van egy óriási amfiteátrumban.
MarkBlade
<#eljen>
MarkBlade
Igazából nem értem miért.. 😞 nem is adtam szerintem olyan durva válaszokat..<#gonosz2>
grebber
Steam mobil appot is fejleszthetnék igazán ,hogy pl ott is lehessen cd keyt aktiválni..

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Hát ja, lassan nem férünk egy képernyőre 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Na lassan minden egyes szintre jut egy ember a pokolban 😄 De látom eddig senki sem olyan degenerált beteg állat hogy a pokol legmélyebb bugyrába kerüljön a Lvl 9-es szintre , egyedül Blade tanyázik a 8-as szinten 😄
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.01.22. 17:01:57
Nem kell külön lejárni edzeni az biztos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Level 4. Tetszik.

Just before the river Styx is the Fourth Level of Hell. Here, the prodigal and the avaricious suffer their punishment, as they roll weights back and forth against one another. You will share eternal damnation with others who either wasted and lived greedily and insatiably, or who stockpiled their fortunes, hoarding everything and sharing nothing. Plutus, the wolf-like demon of wealth, dwells here.

Why so serious?

wesker24
És mindenkinek jut 3 Fury személyenként aki minden kívánságod teljesíti<#hehe>
Jim Morrison
gugli képkeresővel ránéztem kb milyen a hely. elég jó bulihelynek tűnik, elférünk 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mooo
Szintén 6-os - nem fogunk unatkozni úgy látom <#eplus2>
IMYke2.0.0.0
Gyarapodik a bulizók száma 😊
Dzsini és Jim Morrison is csatlakozott

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Szegény Voltan és Blade minél előbb kell nekik egy társ olyan egyedül vannak és magányosak <#nyes>
wesker24
Valahogy mindig is sejtettem hogy te olyan személyiség vagy aki a LImbo-ba kerül a Pokol első szintjére, nem rossz kis hely az nincs örökös kínzás és az örökké valóságig beszélgethetsz a többi híres emberrel 😄
Dzsini
Én limbos lettem

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Buli lesz a kazánházban 😊))

:

Voltan
Az sajnos könnyen meglehet.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Syberia 3-ról tudjuk, hogy érkezik (STEAM).

A gépigényét még nem igazán, de kiemeltem azt, amit - úgy tűnik - sztenderdizáltak:

MINIMUM:
Processor: Pentium or AMD Athlon X4 - SSE2 instruction set support
Memory: 6 GB RAM
Graphics: AMD R7 260X - Nvidia GTX 550 Ti 2go
DirectX: Version 9.0
Storage: 40 GB available space
Sound Card: Any

S 2020-ban már 100 GB-os helyigényekkel fognak dobálózni... 😞

Rapid81
Jövök. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wesker24
6-os szinten van a legnagyobb buli, egy ember portyázik a 7-es szinten egy ember portyázik az 1-es szinten, egyetlen tag a 3-as szinten és ugy látszik egyenlőre te vagy egyedül egyenlőre az 5-ös szinten, és két ember a Purgatóriumban.
Fpocok
Ötödik szint. Ki tart velem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
MerlinW: Ez nem kérdés 😊
És ott a PC-k is pokoli erősek és gyorsak lesznek 😊

Tinman:
A "Tyranny" szövege - szerintem! - nem nehéz. Tény, hogy nem spóroltak a leírásokkal, és a diskurzusok is olyanok, mint a Planescape Tormentben .
A játékról még korai lenne bármiféle véleményt írnom, hiszen még nem értem a végére --- és mostanság a Dragon's Dogma mellett 2 online játék is "lefoglal" ---, de amint meglesz, írok róla valami rövidet róla 😊

//Szerk.: Ja, és ha ismered a "Pillars of Eternity"-t, akkor nagyjából sejtheted, hogy mire is számíts a játékot illetően (eltekintve a settingtől, és a gonosznak munkálkodástól) = hiszen a fejlesztők, ha jól rémlik, ugyanazok.

//Amibe eddig belefutottam, azok nagy része a "rövidségét" emlegeti negatívumként.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.22. 14:52:12

Maak
Na a masodik is ok.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
Sok a komment. mi a link ehhez a teszthez?

Hatalmas tömeg lesz ott a 6. szinten...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Akkor pokolban is együtt fogunk fórumozni <#vigyor>

[merlinw.org]

Tinman
Imi!

Megdöbbenve látom, hogy az összes friends közül neked van meg egyedül a Tyranny. Elsikkadtam felette, vagy tényleg nem írtál még ide róla? Mennyire nehéz a szövege?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Oda megyek, ahol a legnagyobb a buli! 😄

Sixth Level of Hell - The City of Dis

You approach Satan's wretched city where you behold a wide plain surrounded by iron walls. Before you are fields full of distress and torment terrible. Burning tombs are littered about the landscape. Inside these flaming sepulchers suffer the heretics, failing to believe in God and the afterlife, who make themselves audible by doleful sighs. You will join the wicked that lie here, and will be offered no respite. The three infernal Furies stained with blood, with limbs of women and hair of serpents, dwell in this circle of Hell.

[merlinw.org]

Tinman
Másképp élnék? Nagyon. Nem lennék rosszabb, viszont nem ilyen munkát végeznék, hanem jóval természetközelibbet, kb. mint az őslakos indiánok abban a szellemiségben. A többivel szóról-szóra egyetértek.

A mi az élet értelme kérdésre, régóta tudom a választ... könnyű, mert benne van a kérdésben: "az élet". Ezt kellene elterjesztenünk a rideg világűrben, de helyette érdekesebb egymást ölni, meg túlszaporodni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

<#eljen>

Jim Morrison
csoda banner, csoda szabályok! 😊 <#eljen>

wantonly
Túlságosan szomorú lenne elfogadni számunka a nagy semmit a halál után, ezért aztán akarunk hinni valamiben. Ha tudnád, hogy a végén lekapcsolják a villanyt és kész, akkor máshogy élnél úgy is mindegy alapon? Talán ezért is nem fogjuk megtudni soha. Amúgy az a baj, hogy magunkat túlságosan fontosnak képzeljük a világegyetemben. Nem mi számítunk pedig, hanem az élet maga, nem az egyén, én vagy te ebben semmik vagyunk. Az biztos, hogy van egy nagy mozgató erő a világegyetemben, jó lenne tudni mi az.
MarkBlade
Legyek a pokolban kiràly mint a mennyben szolga..😊
IMYke2.0.0.0
Az OFF topik él és virul - nem szándékoztam eddig sem törölni. 😊

Ez így teljesen érthető és világos, de ha tényleg nagyon elszabadulnánk az off témában, azért elférne a bannerban...szerintem. Vagy töröltetted teljesen?

IMYke2.0.0.0
OFF topik - ahogy korábban már leírtam - értelmét vesztette.
Annak idején Zorrobomber folytonos bombázása okán született = hogy ne legyen itt OFF téma, hanem legyen bekalitkázva valahol máshol.

Nos, hogy Tinman nem pontosan idézett szavaival éljek: remélhetőleg vagyunk annyira intelligensek, hogy a témakör továbbra is kezelhető, átlátható és "normális" keretek között zajló, igazi klub legyen.
Egymás lefaszozása
nélkül...

Voltan
😊
Aszittem, hogy a sok matyizás, meg poresz lesz a fő probléma, de úgy látszik nem 😛 Pedig nem tartom magam különösebben falánknak.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.01.22. 12:14:33

Tinman
Elképzeltelek, ahogy kiállsz a jogaidért letépett fél karral :-D

Tinman
Nem ennyin múlik, akkor kb. mindenki oda kerülhetne. A vallás valóban emberi kreálmány, de a hit az más kategória. Ha tényleg csak arról szól az egész történet, hogy megszületsz, élsz egy kicsit és meghalsz majd full off, akkor minden mindegy, semminek semmi értelme. Részemről hiszek benne, hogy nem így van és hívhatjuk egyetemes jónak, Istennek, Allahnak vagy Xenu-nak, kell, hogy legyen egy "pozitív" erő.

Voltan
Én a hármas körbe kerülök, a falánkokkal fogok fetrengeni a hideg és sötét sárban, miközben folyamatosan esik az eső.
Időnként Cerberus megtép minket.

Nem értek egyet 😄

wesker24
Na csak van valaki aki a Lvl 1-es Pokol Bugyraiba tartozik (Limbo) Non Believers) szerintem a Pokolban ez még egész jó kis hely :

Haron ushers you across the river Acheron, and you find yourself upon the brink of grief's abysmal valley. You are in Limbo, a place of sorrow without torment. You encounter a seven-walled castle, and within those walls you find rolling fresh meadows illuminated by the light of reason, whereabout many shades dwell. These are the virtuous pagans, the great philosophers and authors, unbaptised children, and others unfit to enter the kingdom of heaven. You share company with Caesar, Homer, Virgil, Socrates, and Aristotle. There is no punishment here, and the atmosphere is peaceful, yet sad.
wantonly
Ha tényleg annyin múlik a mennybe kerülés, hogy kutyapózban szexeltem a barátnőmmel, akkor köszönöm, én nem akarok a mennybe kerülni, de örökké szenvedni sem akarok a pokol bugyraiban... Viszont ebből a szempontból nyugodt vagyok, mert egyik létezésében sem hiszek, a vallást emberi kreálmánynak tartom. Viszont én olyan "eretnek" vagyok, aki szeretné, ha Isten létezne. De ez nem kívánságműsor. Szeretnénk hinni valamiben ami kapaszkodót nyújt, de reálisan gondolkodva ez csak önámítás. Több esélyt látok arra, hogy az univerzumunk most egy elképzelhetetlenül hatalmas másik világban épp egy idegen lény arcáról lecsöppenő könnycseppen belül létezik és amikor leérkezik 3 milliárd év múlva, akkor megszűnünk létezni.
Seth
Pedig Te aztán mindennap itt vagy. Köszi, most már tudom,hogy nem én vagyok az olvasni nem tudó hülye gyerek

PSN ID.: Beegabor

Semmi gond...Annyira nem feltűnő a banner módosítás.

Fpocok
Bazz, nem is vettem észre. Erről az új szabályozásról meg lemaradtam. Remélem senki lelkébe nem gázoltam bele.
Pokol meg nem létezik, csak a hivők találták ki, hogy másokat félelemben tartsanak.

wesker24
A Lvl 6-os Pit of Hell-ben már annyi ember hogy bulit lehetne csapni 😄
lalakov
Mivel meleg imádó vagyok, ezért egyértelműen: A

Elhiszem, de inkább szívesebben bánnám. ;-)