Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.01.22. 17:01:57
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Why so serious?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Dzsini és Jim Morrison is csatlakozott

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A gépigényét még nem igazán, de kiemeltem azt, amit - úgy tűnik - sztenderdizáltak:
MINIMUM:
Processor: Pentium or AMD Athlon X4 - SSE2 instruction set support
Memory: 6 GB RAM
Graphics: AMD R7 260X - Nvidia GTX 550 Ti 2go
DirectX: Version 9.0
Storage: 40 GB available space
Sound Card: Any
S 2020-ban már 100 GB-os helyigényekkel fognak dobálózni... 😞
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
És ott a PC-k is pokoli erősek és gyorsak lesznek 😊
Tinman:
A "Tyranny" szövege - szerintem! - nem nehéz. Tény, hogy nem spóroltak a leírásokkal, és a diskurzusok is olyanok, mint a Planescape Tormentben
A játékról még korai lenne bármiféle véleményt írnom, hiszen még nem értem a végére --- és mostanság a Dragon's Dogma mellett 2 online játék is "lefoglal" ---, de amint meglesz, írok róla valami rövidet róla 😊
//Szerk.: Ja, és ha ismered a "Pillars of Eternity"-t, akkor nagyjából sejtheted, hogy mire is számíts a játékot illetően (eltekintve a settingtől, és a gonosznak munkálkodástól) = hiszen a fejlesztők, ha jól rémlik, ugyanazok.
//Amibe eddig belefutottam, azok nagy része a "rövidségét" emlegeti negatívumként.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.22. 14:52:12
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Megdöbbenve látom, hogy az összes friends közül neked van meg egyedül a Tyranny. Elsikkadtam felette, vagy tényleg nem írtál még ide róla? Mennyire nehéz a szövege?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sixth Level of Hell - The City of Dis
You approach Satan's wretched city where you behold a wide plain surrounded by iron walls. Before you are fields full of distress and torment terrible. Burning tombs are littered about the landscape. Inside these flaming sepulchers suffer the heretics, failing to believe in God and the afterlife, who make themselves audible by doleful sighs. You will join the wicked that lie here, and will be offered no respite. The three infernal Furies stained with blood, with limbs of women and hair of serpents, dwell in this circle of Hell.
[merlinw.org]
A mi az élet értelme kérdésre, régóta tudom a választ... könnyű, mert benne van a kérdésben: "az élet". Ezt kellene elterjesztenünk a rideg világűrben, de helyette érdekesebb egymást ölni, meg túlszaporodni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Annak idején Zorrobomber folytonos bombázása okán született = hogy ne legyen itt OFF téma, hanem legyen bekalitkázva valahol máshol.
Nos, hogy Tinman nem pontosan idézett szavaival éljek: remélhetőleg vagyunk annyira intelligensek, hogy a témakör továbbra is kezelhető, átlátható és "normális" keretek között zajló, igazi klub legyen.
Aszittem, hogy a sok matyizás, meg poresz lesz a fő probléma, de úgy látszik nem 😛 Pedig nem tartom magam különösebben falánknak.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.01.22. 12:14:33
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Időnként Cerberus megtép minket.
Nem értek egyet 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Haron ushers you across the river Acheron, and you find yourself upon the brink of grief's abysmal valley. You are in Limbo, a place of sorrow without torment. You encounter a seven-walled castle, and within those walls you find rolling fresh meadows illuminated by the light of reason, whereabout many shades dwell. These are the virtuous pagans, the great philosophers and authors, unbaptised children, and others unfit to enter the kingdom of heaven. You share company with Caesar, Homer, Virgil, Socrates, and Aristotle. There is no punishment here, and the atmosphere is peaceful, yet sad.
PSN ID.: Beegabor
Pokol meg nem létezik, csak a hivők találták ki, hogy másokat félelemben tartsanak.
Parasite Eve 2, best game EVER!