Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Egyetértek, egy baj van, rövid idõn belül kiidegel, nagyon szeretném végigvinni, de nem akarok rászokni a frontinra.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

zorrobomber
<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Továbbá, ha azok a júzerek idetévednek a topikba, és ugyanúgy (s)írnak, mint ott, akkor itt is, a nicknevüknek címezve is megkaphatják az 'IQ Light' jelzõt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Elõször is: én nem Kis Pista Jóskát IQ Light-oztam, hanem az olyan júzereket, akik olyan üzeneteket röffentenek be, mint amiket Tinman idézett.

Másodszor: Te viszont személyeskedsz, velem. Ezt pedig sürgõsen felejtsd el!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Teljesen egyetértek azzal hogy a warez rossz, de azért összefüggést egy adott ember intelligenciája és az ncore-os upload mennyisége között már nem vonnék.

Büdös Bohóc
:-|

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

én nem használom mert összebassza a komment kinézetét a szerkesztve ekkor és ekkor felirattal, amit nézegetni kell hogy tudd mikor mire válaszolt valaki, a legrosszabb dolog ami lehet egy fórumon az a szerkesztés
itt legalább fizetõs
prohardveren is undorító hogy válaszol az ember vkinek és az elõtte lévõ kommentbe visszaszerkesztik a választ fujj

Tinman
Mert a hosszú kábel eltörik.<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Mérpont ketté?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Az baj, hogy aki warezol már eleve nem egy Hawking szint. Aki más munkáját kettészarja arra nagyon finom jelzõ az IQlight :-/

zorrobomber
Ja, mert az hogy le "IQlight"-ozol olyan embereket aki még ráadásul nem is látja az üzenetedet és visszaírni sem tud, az tényleg lovagias cselekedet. Az arc nélkül személyeskedésrõl csak annyit, hogy tudom, még mindig lassú az internet elérésed, de azért az internetto kezdõlap már betöltõdött ugye?

IMYke2.0.0.0
A kérdéses helyen van Szerkesztés gomb ... nem kifogás a félregépelés.

Büdös Bohóc
<#eljen>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

grammarnazi szakértés elõtt mindig nézd meg melyik gomb van a kérdéses betû mellett a billentyûzeten.

IMYke2.0.0.0
ezt még hozzáfûzném, mert most jutott eszembe: halvérû vagyok, alapvetõen jól tûröm a személyeskedést a való életben, de mivel Te és mások arc nélkül teszitek, ezt nem tûröm - és a továbbiakban is torolni fogom, mindegy, hogy velem szemben, vagy másokkal teszed/teszitek.

Ebben a témakörben pedig minden ilyen jellegû hozzászólás törlésre kerül.

IMYke2.0.0.0
Ez szerény véleményem szerint csak a te gondod - az már nem, amilyen jelenséget én szemléltettem.

zorrobomber
Én akkor érzek fizikai fájdalmat, amikor egy ember valamire utalgat, aztán meg megmagyarázza. 😊

Tinman
"Segytségek"

Érted? Váááááá <#wilting>

IMYke2.0.0.0
A második mondatrész a mai fiatalságra akart uralni és szinte fizikai fájdalmat okozott leírni.

IMYke2.0.0.0
IQ light emberek - szány szopcsy ciky.

Tinman
Elolvastam a hsz-eket... nem semmi milyen mélyre képesek egyesek süllyedni:

"A játékból a dashboardba visszalépõs dolog elég sokaknál jelentkezik, szerintem az fw-vel lehet gond,"

"akkor kidobtam 7000 ft hát az kjó...."

"Na most elbasztam két dvd-t már lehet én vagyoka hülye pedig ugy csináltam mindent ahogy kell ."

"Namost kiirtam a játékot és el is inditja csak a betöltésnél megáll látom a tüzet ahogy parázslik és ennyi ?"

"Lenne egy olyan problémám a játékkal(hogy nagyon nehéz hihi),
hogy nem látszanak a segytségek a padlón"

Tinman
Nehéz azzal vitatkozni, hogy: fos.

Szívesen rögzítenék videót a gameplayemrõl, de normális minõségben iszonyú költséges vállalkozás lenne :-(

Tinman
Ebben a játékban kizárólag akkor halsz meg, ha hack 'n slashként játszod, de akkor nagyjából percenként. Szó szerint van, hogy órák telnek el, mikor elbénázok, elnézek valamit és végem...

robotnyk
szerintem is fos, és többre értékelem az idegeimet annál, mint hogy foglalkozzak vele.
ncoreon 630 ember lewarezolta xboxra úgyhogy kezdheted a vadászatot 😉

davidka003
Érdekes, hogy videók alapján azt mondanám, hogy fos.
Bár lehet, hogy tényleg jó lehet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
:-)

Már lassan ott tartok, hogy:

a, Videóra kellene venni 1-2 történést, mert nagypapa koromba is újra át akarom élni, hogy miket csináltam. Mert nincsenek itt script hegyek-völgyek, itt te magad idézel elõ elképesztõ dolgokat és teremtesz filmszerû helyzeteket.

b, Szabadságot kéne kivennem miatta :-/

IMYke2.0.0.0
Csak még jobban felcsigáztál. <#nyes><#buck>

Tinman
Van egy rossz hírem Imi!

Jelenleg a Dark Souls-al játszogatok (év eleje óta) és sajnos azt kell mondjam, ez bizony jobb, mint a Demon's Souls.

Viccen kívül mondom, nincs számottevõ emlékem arról, hogy mikor történt velem utoljára meg az a csúfság, mely szerint éjfél utánig játszok.

Helyesbítek: Játszanom KELL.

Egyszerûen olyan szinten odaszab ez a cucc, hogy az már mûvészet. Sok hack 'n slash és sok hagyományos RPG-t, sõt rengeteg jRPG-t végigvittem már, de ez agyonver mindent, kivéve persze a Baldur's Gate-et. (Persze a BG és a DS azért más terület...)

Szombaton reggel 9 körül nekiestem, aztán 16:30 körül közölte a párom, hogy jóllaktam a DS-al, vagy ennék azért valamit?

És tudod ez idõ alatt mit csináltam?
Délelõtt felkészültem egy helyre, majd d.u. elkezdtem felfedezni! Másnap(!) el is jutottam egy olyan régióba, ami látványban is valami egészen elképesztõre sikerült. (Ez kb. a játék 10%-a volt!!!)

Eddig kb. 30 órám van benne (Soul level: 40), de olyan kalandokat, harci helyzeteket, boss harcokat, ellenséges játékostársakkal történõ interakciókat éltem át benne, amiket még soha.

Kell-e PC-s verzió?

1. KELLene, mert aki egy kicsit is vonzódik a stílus iránt, annak halálos vétek kihagyni a 2 DS-t.

2. Kell, mert PS3-on sok helyen nagyon siralmas a frame.

3. Kell, mert ha ezt is lewarezolja a sok kis köcsög, akkor alakítunk egy vadásztársaságot, és a DS warezolókra fogunk vérdíjat kitûzni, mert aki ezt a TETEMES munkát és sziporkázó ötlet hegyeket nem becsüli és mégis ingyen játszik vele, az ott haljon meg ahol van!

giorgio81
Zavvi
Your 10% code is: 1997-F4TS-4X12

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

robotnyk
ha megveszed mellé még a red dead redemptiont, már meg is érte. jatekaim.hun látok hírdetést bontatlan collectorsból, 12kért
Akkor veszem itthon többért ezvan😊köszi

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

w77d
illetve ha csak simát kapok, akkor ahhoz DLC-ként meg lehet venni az extra autókat?

Csak ez az egy program miatt veszem meg a boxot és azt akarom hogy teljes legyen...

w77d
srácok veszek boxot... Forza 4 collectors editiont lehet még kapni valahol?

csak az kell

Tudtok esetleg olyan külföldi oldalt ahol küldenek utánvéttel Pc játékot?Ahol nem kell bankártya se

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

robotnyk
grebber
Én ezért nem tartok olyat nem okozok senkinek csalódást 😄

Next PC upgrade: 2022

Daell Drow
Carlos
Én bejelentettem, hogy 1 hétig szabin leszek és valszeg antiszociális. 😊

Þór vígi þessi rúnar

barátnõk fognak csalódni hogy a párjuk már megint talált valami jobbat a szexnél 😊

Az is benne van, de valószínûleg az csak én leszek, ha úgy sikerül a játék <#smile>.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
igen... kellemes csalódások. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Jósolok egyet... Szerintem nagy csalódások lesznek itt Diablo 3 terén.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
persze az egész szart sem ér, hiszen a vgchartz nemlétezik. büdös kamuoldal, kamuadatokkal...

Forza.

arty
😊)

indultatok onnan, hogy a "final fantasy-t japánban veszik a legtöbben", majd oda jutottatok a végén, hogy "ps3-ra japánban vették meg legtöbben" ... csak én látom, hogy a kettõ nem ugyanaz?

Forza.

arty
és shepnek? 😄

Forza.

wesker24
Egyetértek TQ mulitja zseniális ne hiába van benne 204 órám !