Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nagyon jó ajánlat.
Akinek nem kell doboz... 6kért már lehet venni orosz kulcsot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

shaddam
Majd 15 fontért megnézem.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

ollie
Nocsak, már 45%-os engedménnyel adják az ME3-at. 😄DD

Természetesen a dalszöveg át lett költve az alkalomhoz illõen...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem egészen vers, hanem inkább dalszöveg mégpedig: Kovács Kati - Találkozás egy régi szerelemmel

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
Na, 10 óra múlva mindenki megkapja a Faerie Solitaire adagját. 😊

Illetve amikor a script elküldi a kulcsot, mert az gondolom nem 5 perc lesz.

Amúgy még mindig csak 12k jelentkezõ van a 25k kulcsra.

IMYke2.0.0.0
Versed cselekvésre intett,
Remélem, nem döbbentett
meg senkit ezen tett:
a hozzászólás törölve lett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
szo-szo 😄

Forza.

Zomil
ne unatkozz ennyire 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prince23
Áá még mindig lassú ez a UPC net. nálatok javult valami tegnap óta?

Így nem lehet böngészni ezt a topikot 😞

akit érdekel: Cubemen PC teszt

Tinman
Beágyazás egy régi szerelemmel,
rossz linkelés, de megbocsátható.
Egy torz mosollyal búcsút int a HG,
Miközben érzi, sírni volna jó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Chuck Norris Skill On

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Politika off, humor skill on... <#nevetes1>

zorrobomber
politika off plz

Ebben az a vicces, hogy miközben leírtam a #37206-os hsz-ben a nevét, csak 3x kellett kijavítani, mert annyiszor írtam el (hm...<#rolleyes> lehet én leszek a következõ köztársasági elnök? <#nevetes1>)

DarkSector
Én a sir jelzõt tenném magamévá mert sokmindentõl és sokmindenkitõl feláll a sir a hátamon. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
A lényeg h a nevedet le tudd irni helyesen a többi mind1... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Legutóbbi bukott kisdoktorunk helyett (SP) ezentúl szólíthatunk nemes egyszerûséggel FC-nek? <#smile>

Sir Dr. Nagytiszteletû Fabio Capello! Megtiszteltetés önt a mi kis szerény fórumunkon üdvözölni. Ezt nyugodtan mondhatom szerintem az összes fórumlakó nevében és HG-nk nevében is <#wave><#nevetes1>

Tinman
Rendben doktóre :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fabio Capello
😄😄😄:😄D

Én már megadományoztam magamnak a doktori címet, mert nagyon ügyesen másolok be mindenhova híreket, így kérek mindenkit, mától a megtisztelõ dr. Fabio Capello néven szólítsatok, khtx 😄

DarkSector
DarksectoR 😊

ZsZso
Ez fájt 😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Az olyan titulus ami valakinek még sincs :-D

DarkSector
ja.

ZsZso
Digital Reality, az Galactica készítõi

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Mi is az a DR? mert már vagy 10x-re írjátok és én lemaradtam róla. 😊

zorrobomber
nem túl bizalomgerjesztõk az orosz nyelvû screenshotok 😊

Zomil
Pffff ez volt a nagy hir? Szánalmas, h a DR totál szarik a pcsekre :S

"Imperium Galactica 2 iPad
.. az appstore-ban, ma. Single player, mindhárom kampány, átvezetõkkel, 489MB. Have fun 😊"

Hát, nem erre számítottam :/

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Zomil
PalmHeroes egy az egyben a heroes3 ha jol emlékszem 😊
szerk: annyiban javitanám magam h csak egy port, nem 1-1 be honm3, ellenben sztem nem rossz, de most láttam h van 2. része gondolom sok bugot kijavitottak

IMYke2.0.0.0
Beágyazás: <#ejnye1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Egy új Tower Defense típusú játék, csak ajánlani tudom 😊

zorrobomber
Sejtettem, de így hogy mondod, végleg meggyõztél <#eljen>

Sirch
Igen, de minden egyes Eurót megér. Nekem eddig több mint 110 óra játékidõm van benne.

zorrobomber
Kösz! Chrono Trigger tetszetõs, bár kicsit húzós a 7.99€...

<#eljen><#eljen><#eljen>

<#worship>

Sirch
Körökre osztott rpg-k közül próbáld ki valamelyik Final Fantasyt vagy a Chrono Triggert. Ha azt akarod, hogy a stratégián legyen a hangsúly, akkor FF Tactics.

Kontroller vs Egér/bill, Pc vs konzol, aimbot vs nem aimbot (vagy mittudomén milyen kategóriák vannak), skill vs 0 skill, pro játékos vs casual, képben van vs nincs képben (mintha itt mindenkinek doktori címe lenne játék elméletbõl, aimbotokból és mindenbõl, ami a témával kapcsolatos... Komolyan mondom röhejesek vagytok (igen, mindkét oldal). Felnõtt emberek és ilyen ökörségeken vitatkoznak...).

Most õszintén ki a radai rossebet érdekel? Úgy beszéltek róla, mintha atomfizika lenne, pedig ezek csak sima, egyszerû játékok, semmi más.

Leülsz, szórakozol, ha nem így van, akkor simán idõpocsékolás. Legalább itt hagyjuk már a haterkedést légyszives. Mindenki azzal és úgy játszik, ahogy neki jólesik.

zorrobomber
iphone-ra tudna valaki ajánlani értelmes game-et? mondjuk valami heroes jellegût, vagy körökre osztott rpg-t el tudnék képzelni, de sajnos képzelet alapján nem sikerült keresni a store-ban 😊

DarkSector
És melyik dimenzióban. 😛

ollie
Back to business...

Dungeons & Dragons Neverwinter Nights Complete - 4.99 GBP

Neverwinter Nights + 3 Expansion Packs
Neverwinter Nights 2 + 3 Expansions Packs

Tinman
Nem mondtam melyik évben.<#buck>

nem feltétlenül lesz húsvéti akció.

Tinman
Cool, akkor húsvéti akcióban lesz ez olcsóbban is... meg lassan egy Indie pakk része is :-)

Sony múlt héten pl. már ingyen adta Plus elõfizetéseseknek.

Zomil
😄

fájdalmas, h mekkora troll vagy 😄

DarkSector

DarkSector
Ez olcsónak számít? 😊

<#zavart1>
Amúgy átlagos játékos vagyok, 2,1-es k/d-val.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

nekem mind1, amig tudod hogy balfasz vagy 😊