Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Öregszem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Miközben a pontjaim nagyon meggyarapodtak - mitõl?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem tudod mi a fenét lehet csinálni,hogy menjen Win 7 64 bit alatt a telepítõje?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Megvettem a Far Cry-t ma telepíteném fel és a következõ hibaüzenet jelentkezik.
Minden platformon elõfordulhatnak ilyen esetek (még steamen is, egyébként is visszakaptad a pénzt, így happy end lett... az erre értelemszerûen érkezõ "ó, dehát az EA" típusú válasz betûitõl inkább kíméld meg a billentyûzeted, mert úgyse vezet sehová), ezért az adott e-shop még nem szar.
Nekem a kliens is kifogástalanul mûködik (1,3 mb/sec max sebességem helyett 2 mb/sec-el szedte múltkor a játékot! Ilyet például a steam nem tud!) Mielõtt ismét felhoznátok a BF3-at az nem jó példa. Eleve Dice-os játék, ahhoz az Originnek semmi köze, hogy BF3 még külön igényel böngészõt, ez a Dice sara.
Nem fagy ki, mindig elérhetõ, nem okoz problémát. Egyszóval azt hozza, amit el várok tõle (mivel béta term. vannak gyermekbetegségei, de inkább ezt rakom fel, mint a Gamersgate-s, Gamestopos és még sorolhatnám segédprogramokat).
Játékaim le tudom róla szedni, ezek futnak is, tudok vásárolni, van chat, az egész kezelhetõsége egyszerû mint a faék. Nekem ez így megfelel. (Kolléga különben sem a vásárlásról beszélt, hanem elvbõl elutasítja az Origin-t, úgy hogy nem is ismeri (Mert hogy miket olvasott róla a BF3 kapcsán...). Ami így már a badarság kategória a szememben. Mert maga a program jó, az hogy vannak anomáliák néha az meg szerintem a nagy számok törvénye alapján természetes. Az, hogy te beleestél elsõ esetben a kivételek közé persze igen sajnálatos.)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
#37259: Igen: darkSector
Persze ritkán de játszok, kb 1-2 hónapban 1x biztos benézek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem meg nincs vele bajom (lehet a probléma az én szoftveremmel lehet...XD)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A steam/origin/GFWL elindul, mikor indítom a játékot, és kikapcsol, mikor végeztem. Ezelõtt se vettem játékot rajtuk keresztül, esélyes, hogy ezután se fogok, de pusztán makacsságból minek utasítsam vissza a lehetõséget, hogy a dobozos játékaimból legyen egy-egy letölthetõ biztonsági másolat.
Nem tudom, mennyire illik be a topikba, de remélem megbocsátotok. 😄
A következõ játékok valamelyikét tudom felajánlani Trine 2 és Gotham City Impostors játékokért (Steamen) cserébe:
- Renegade Ops
- Achron
- Super Monday Night Combat béta meghívó
- Alien Breed 2: Assault
Persze nem mindet, de a Renegade Opsot elcserélem önmagában egy Trine 2-ért.
Ezenkívül, ha valakit érdekel, akkor TF2 itemeket is fel tudok ajánlani, amit itt tudtok megtekinteni:
http://steamcommunity.com/id/Frodo_HuN/inventory/
A két említett játék akciós Steamen, és ott biztonságosan tudunk trade-elni is.
Remélem, nem ütöttem el ezzel nagyon a topik témájától, és bármilyen ajánlatot csak privátban tegyetek, ha érdekel.
ACCOUNTProfile | Parental Controls | Billing | Purchase History
Purchase History
Date Description Total
03/29/2012 Order Number: 103219194
Prince of Persia: The Forgotten Sands - $5.00 $5.00
11/26/2011 Order Number: 101929473
Batman: Arkham City - $1.00 $1.00
11/26/2011 Order Number: 101929467
Homefront $0.00
11/26/2011 Order Number: 101929449
Red Faction: Armageddon $0.00
egyszerre futott steam, xfire, gamespy 😄 most meg Origin és Steam kompatibilis lettem, a többit nem használom már
Van egy Steames accom, egy Origines és még tán lesz egy Gog-os és ezzel befejeztem: Se GMG, Se Gamefly, se Gamestop, se Gamersgate... Hiába van jó akció, nem kell több ilyen cucc.
azon is lehet venni gamet, meg támogatja a játék jelzéseit is ingame közben 😄
Steam, Origin, GFWL, Green Man Gaming, Big Fish, Amazon, Onlive, muuvem (vagy mi).... 😊
Most az originnek 3 játék igen csak jól kedvezett és kedvez most is... (BF3, SWTOR, ME3)
ratgab: én 1szer vásároltam onnan és nem volt gondom 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Másik csak (?) 3190 Ft... Ez még elmegy.
Ezt az üzletet én is ismerem, de rendelni nem mernék tõlük (igen rossz a hírük!)
Amúgy kösz, de más forrásnak jobban örülnék.
Dynasty warriors 4 Hyper és vagy (inkább és...😄)
Warriors Orochi játékot PC-re
Nagyon hálás lennék.
bf3-at is csak azért nem vettem meg mert origines...francnak kell +1 felesleges program a gépre...