Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Eh, bocs - most nézem, hogy csak akartam részt venni a dologban, de valamiért nem klikkeltem...
Öregszem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nos, én nem kaptam meg:

Miközben a pontjaim nagyon meggyarapodtak - mitõl?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Semmi baj.
Nem tudod mi a fenét lehet csinálni,hogy menjen Win 7 64 bit alatt a telepítõje?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Jaka923
Így már más, bocs a dupláért.

Jaka923
Valami lemaradt, úgy gondolom.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Sziasztok.
Megvettem a Far Cry-t ma telepíteném fel és a következõ hibaüzenet jelentkezik.

Mindenki megkapta a Faerie Solitaire-t, csak jelentkezzetek be a steamgifts oldalra, Giveaways -> View won.

wesker24
Én gond nélkül megkaptam a kulcsomat ! Nem volt vele semmi gond se !
Múltkor vásároltam minden probléma nélkül.

Minden platformon elõfordulhatnak ilyen esetek (még steamen is, egyébként is visszakaptad a pénzt, így happy end lett... az erre értelemszerûen érkezõ "ó, dehát az EA" típusú válasz betûitõl inkább kíméld meg a billentyûzeted, mert úgyse vezet sehová), ezért az adott e-shop még nem szar.

Nekem a kliens is kifogástalanul mûködik (1,3 mb/sec max sebességem helyett 2 mb/sec-el szedte múltkor a játékot! Ilyet például a steam nem tud!) Mielõtt ismét felhoznátok a BF3-at az nem jó példa. Eleve Dice-os játék, ahhoz az Originnek semmi köze, hogy BF3 még külön igényel böngészõt, ez a Dice sara.

Nem fagy ki, mindig elérhetõ, nem okoz problémát. Egyszóval azt hozza, amit el várok tõle (mivel béta term. vannak gyermekbetegségei, de inkább ezt rakom fel, mint a Gamersgate-s, Gamestopos és még sorolhatnám segédprogramokat).

Játékaim le tudom róla szedni, ezek futnak is, tudok vásárolni, van chat, az egész kezelhetõsége egyszerû mint a faék. Nekem ez így megfelel. (Kolléga különben sem a vásárlásról beszélt, hanem elvbõl elutasítja az Origin-t, úgy hogy nem is ismeri (Mert hogy miket olvasott róla a BF3 kapcsán...). Ami így már a badarság kategória a szememben. Mert maga a program jó, az hogy vannak anomáliák néha az meg szerintem a nagy számok törvénye alapján természetes. Az, hogy te beleestél elsõ esetben a kivételek közé persze igen sajnálatos.)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
Paypal végül viszaszerezte a pénzemet, EA válaszra sem méltatott. Ez az Origin és a valóság.

Forza.

DarkSector
Igen: darkSectorHT

#37259: Igen: darkSector

Persze ritkán de játszok, kb 1-2 hónapban 1x biztos benézek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Aki nem próbálta az nem tud jogosan hisztizni érte, így nincs igazad.

Nekem meg nincs vele bajom (lehet a probléma az én szoftveremmel lehet...XD)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
én se kaptam 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én megkaptam.<#vigyor0>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

arty
izé, onlive-n

Forza.

arty
te játszol originen?!

Forza.

arty
+yuplay 😞

Forza.

Solid Snake
arty
"jogos origin hiszti"

javitottalak 😄

Forza.

artschi
én nem, pedig neveztem 😞(

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DarkSector
Ajjaj simán.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

vehet a 4 játék fejlesztõcsapata egy bigmacet közösen a hozzájárulásodból.

DarkSector
Én nem mert nem is nevezte be. 😊

Jaka923
Na mindenki megkapta a Faerie Solitaire adagját?

Tinman
Egyetértek... Trine 2 jelenleg értékesebb.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Hát azért annyira nem nagy üzlet, szerintem nyugodtan adj 2 játékot 1 trine2-ért pl.

Sirch
Egyik program se követeli meg, hogy erõforrást pazarolva folyamatosan fussanak.
A steam/origin/GFWL elindul, mikor indítom a játékot, és kikapcsol, mikor végeztem. Ezelõtt se vettem játékot rajtuk keresztül, esélyes, hogy ezután se fogok, de pusztán makacsságból minek utasítsam vissza a lehetõséget, hogy a dobozos játékaimból legyen egy-egy letölthetõ biztonsági másolat.

zsakosfrodo2
Sziasztok!

Nem tudom, mennyire illik be a topikba, de remélem megbocsátotok. 😄

A következõ játékok valamelyikét tudom felajánlani Trine 2 és Gotham City Impostors játékokért (Steamen) cserébe:
- Renegade Ops
- Achron
- Super Monday Night Combat béta meghívó
- Alien Breed 2: Assault

Persze nem mindet, de a Renegade Opsot elcserélem önmagában egy Trine 2-ért.

Ezenkívül, ha valakit érdekel, akkor TF2 itemeket is fel tudok ajánlani, amit itt tudtok megtekinteni:
http://steamcommunity.com/id/Frodo_HuN/inventory/

A két említett játék akciós Steamen, és ott biztonságosan tudunk trade-elni is.

Remélem, nem ütöttem el ezzel nagyon a topik témájától, és bármilyen ajánlatot csak privátban tegyetek, ha érdekel.

DarkSector
Onlive profilom. 😊

ACCOUNTProfile | Parental Controls | Billing | Purchase History
Purchase History

Date Description Total
03/29/2012 Order Number: 103219194
Prince of Persia: The Forgotten Sands - $5.00 $5.00
11/26/2011 Order Number: 101929473
Batman: Arkham City - $1.00 $1.00
11/26/2011 Order Number: 101929467
Homefront $0.00
11/26/2011 Order Number: 101929449
Red Faction: Armageddon $0.00

DarkSector
Igen kijelez mindent, de amin van vett játék csak azokat irtam nem minden klienst...mert arra nem lenne elég egy a4-es oldal sem. 😊

Prince23
na de az is jelzi, hogy éppen min játszol 😄 mint a steam és a origin. annak idején én a Gamespy Comradeot is ahsználtam XD

egyszerre futott steam, xfire, gamespy 😄 most meg Origin és Steam kompatibilis lettem, a többit nem használom már

Félreértés ne essék én se akarok már nagyon több segédprogramot felrakni.

Van egy Steames accom, egy Origines és még tán lesz egy Gog-os és ezzel befejeztem: Se GMG, Se Gamefly, se Gamestop, se Gamersgate... Hiába van jó akció, nem kell több ilyen cucc.

DarkSector
xfire-n nem lehet venni. 😊

Prince23
+ az xfire nem? 😄😄

azon is lehet venni gamet, meg támogatja a játék jelzéseit is ingame közben 😄

DarkSector
Nekem a legszarabb:

Steam, Origin, GFWL, Green Man Gaming, Big Fish, Amazon, Onlive, muuvem (vagy mi).... 😊

Prince23
Az EA játékos politikája miatt kénytelen leszel majd úgy is Orogint használni...

Most az originnek 3 játék igen csak jól kedvezett és kedvez most is... (BF3, SWTOR, ME3)

Zomil
valoban jo...mi a fasznak kellene nekem a steam mellé még idiota origin is...böven elég 1program...de ugyanigy olyan játékot sem veszek ami GFWL-os...

ratgab: én 1szer vásároltam onnan és nem volt gondom 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Egyik 7300 Ft (2005-ös játék... Kissé sokallom)

Másik csak (?) 3190 Ft... Ez még elmegy.

Ezt az üzletet én is ismerem, de rendelni nem mernék tõlük (igen rossz a hírük!)

Amúgy kösz, de más forrásnak jobban örülnék.

Büdös Bohóc
jó kifogás

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Sirch
Hát itt mindkettõt árulják.

Ha valaki valami csoda folytán tudna nekem szerezni, vagy mondani egy helyet, ahol lehet kapni:

Dynasty warriors 4 Hyper és vagy (inkább és...😄)
Warriors Orochi játékot PC-re

Nagyon hálás lennék.

katt! hatha érdekel vkit...

Én nem vettem bf3-at, nem is szidom az origin-t...<#nevetes1> (origin meg akkor fut, mikor éppen használom és kell. Alap esetben meg nem eszik semmit, kikapcsolva...XD)

Már hallottam párszor jah <#nyes>

Zomil
muszáj...hátha rájönnek, h szar 😄
bf3-at is csak azért nem vettem meg mert origines...francnak kell +1 felesleges program a gépre...

wesker24
Te már csak tudod ! xD
Origin hiszti...<#smile>

wesker24
Ha megjelent volna valaha Steamre is most már azonnal venném is !

De nálam ez most kimarad !