Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a nehézség hiányzik számomra (habár néha jó lenne egy kis kihívás, de majd a Darksouls ugye kedves Tinman <#awink>), hanem (most ez kissé spirituálisan fog hangzani) a lélek. Valahogy sokszor úgy érzem, hogy egy-egy játékot csak elkészítettek, de nem szerették. Érzem rajtuk az izzadság szagot ez a bajom igazából és ez nekem baromira lerontja az összképet. Olyanok mint egy újkori akciófilm: Jó-jó, látványos, van Húúú faktor (ez mi mozdulat volt már, húúú de jól ki van dolgozva ez meg ez), de egyszer végigviszed max és többet eszedbe se jut. Nem nyújt maradandó élményt (mint pl. egy Beyond Good and Evil.)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
A régi játékok nagy része pont azért volt fos, mert idegesítõen nehéz volt. Én '95-ben sem szerettem szopni.
TOP idegesítõ játék:

Titus
Indokolatlan szopatás.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Skyrim-et megértem csak én 1 óra után tettem le. 😄
Valahogy ezek az agyon hype-olt játékok nem kötnek le, aztán találok egy "noname"-et és azzal meg "kockulok".

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Skyrim: Úgy vártam, mint a messiást. Toltam vele pár órát és már 3 hónapja el sem indítottam. Pedig nem rossz, csak valahogy képtelen vagyok elindítani.

Koar-nál én beleestem abba a hibába, hogy egy szuszra nyomtam le (nem 100 órát együltõ helyemben, hanem több napon keresztül, de csak azt) és ez a végére rontott az összképen. Ennek ellenére szép emlék és meg is fogom venni ez biztos!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az a baj, hogy a mai felhozatalból (azért csak az új címek ütnek mindig a legnagyobbat, a régiekkel már többnyire nem akkor a fun faktor, amikor az ember már minden fûszál helyét ismeri) ez egyre kevesebb, holott a régiek, amik annó tetszettek ma még ugyanúgy bejönnek. Tehát valami folyamatos romlásban van vagy csak nem az én ízlésem szerint fejlesztenek.

Meg hát vágynék én még új jó játékokra (úgy néz ki a 3. pozitív csalódás... Nem is pozitív gyakorlatilag a semmibõl került elõ az a Sniper Elite v2 lesz, másik a Kingdoms of Amalur 3. pedig az ME folytatás a 3. rész, de az csak hozza kötelezõt!)

DarkSector
Hát sorry de ha ettõl remélitek hogy jobb lesz egy játék, akkor tegyétek feljebb a szintet, pl Dead Space Zealot, Hard Core???
Ennyi.

Bocsi de én egy játéktól inkáb játékmenetbeli változásokat várnék, persze legyenek akciójátékok, mert kell az is, de csinálhatnának bonyolultabb felépítésû pályákkal is.

Persze könnyû beszélni errõl.
Mert valjuk be mindig csak változást akar mindenki.
De minden addig új amíg egyszer meg nem csinálják, már volt 2 wh, scifi, õsemberes, idõlassítós, modern háborús, fantasy, minden.
Helyszínekbõl is minden volt már, szóval nehéz ám a fejlesztõknek mindig újat kitalálniuk...ezt a részért megértem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha jól emlékszem Prehistoric 2-ben ha meghaltál akkor max a pálya elejérõl folytathattad a játékot. És ha elfogyott a 3 élet biza az elejétõl kellett kezdeni. Nem volt ott semmilyen mentés.

IMYke2.0.0.0
KoAR: imádom!
Skyrim-et csak elkezdtem, kedvem sem volt hozzá többé.
Ellenben a KoAR-ban - számomra - van potenciál, pedig tényleg "butább" mint mondjuk egy Oblivion vagy egy Morrowind.
Mégis, eddig 80+ órám van benne, és 4 terület hátra van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Nincsen túlértékelve semmi.
A konzolokon a konzolok képességeihez mérik pc-n a pécéhez, egy pc-s 10/10 grafika nem egy konzolos 10/10 ezt ne mérd össze...😛

Prince23
Vagyis akarom írni, egy csomó 8 pont körüli értékelés született.

Legjobb példa Angry Birds! 2 éve vonaton odaadja haver a mittudomén milyen kütyüjét (tán Ipod... nagyon nem értek ezekhez a kézikonzolohoz Iizékhez). És benyomta nekem elõször a Gta London-t vagy mit, majd az Angry Birds-öt. Úgy elvoltam 30 percen keresztül azzal a faék egyszerû játékkal, hogy észre se vettem az idõ múlását.

DarkSector
Nem hülye pont ezaz, hogy direkt csináljátok csak hogy idegesítsetek. 😛

#38865- mindegy milyen a játék, ezt a szar irányitásra és a nehézségre mondtam, hogy ezt könnyû ma is megoldani ettõl még a régi játék nem lesz jobb egy mai FPS-tõl.
Úgy értve hogy csõjáték meg könnyû causal szarozik mindenki.

A régi FPS-eket a maiaktól csak emlékek szépítik meg.

Shep
De konzolon minden túl van értékelve, csak a DNF nem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na de akkor hol a hiba, azzal kell játszani amit élvezetesnek találsz és szórakoztat, hogy ez már nem 100 játék csak 25, kit érdekel?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Konzolos értékelésnél még is remekel a játék
7-9 pont átlagra vonva 😄

igen öreg szar játékosok vagytok, tudjuk 😄

Hát igen, ebben van valami. Azért néha akad 1-1 gyöngyszem is, ami rácáfol a teóriádra (Kingdoms of Amalur igen kellemes volt és némi újdonság is volt benne, igaz nem forradalmi dolgok.) Valamint AC-t soha nem unom meg, mindegyik rész lenyûgöz.

És bizony 2 év még a 3. x úgyhogy az utolsó mondatod is igaz.

IMYke2.0.0.0
Syndicate FPS - az a hulladék? Hagyd már!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Persze, mindenki hülye esete, tudjuk 😊

Shep
Hát a Syndicate az annyira szar, hogy azt mutogatni kellene mindenhol, elrettentõ példaként.

DarkSector
Mindegy nyomtam Duke Nukem remake-et is.

DarkSector
Hát nem véletlen mert veled együtt még kb 5-en akartnakvelem szivatózni. 😛

Shep
Õ nem.

Fail, mert Doom és Quake kimaradt.

DarkSector
Nem azt mondom hogy nem löttem mellé néha, de most a pálya bonyolultságára értettem a dolgot, azt manapság is könnyû hogy úgy legyen nehz a játék hogy szar irányítás és hamar meghalj.
Lásd Syndicate

#38857-re is ez a válasz.

MerlinW
Pont hogy a 2000 elõtti játékok okoznának gondot a mai fiataloknak. Ott volt kihívás, sok esetben automap, nem voltak segítségek, nem gyógyultál harcok után, sokkal többet kellett támaszkodnod a reflexeidre és logikádra (most nem a Doom-ról beszélek, bár megnézném, hogy nehezebb fokozatokon meddig jutnál a játék felétõl😊) A 80-90-es évek C64/Amiga/PC-s játékok között pedig vannak amikkel még ma is vért p*sálnál😊

[merlinw.org]

Még az elsõ résszel se játszottam 1 percet sem, ahogy a 2-vel sem (még virágboltba se mentem le érte annyira nem érdekel)

Prince23
A lehúzástól mi meg hova jutottunk ki, egy másik témába xD

Shep
De azt érzed, hogy ez nem véletlen?

Shep
Jó mert te pro vagy.

DarkSector
Persze hogy elbeszéltünk, de nem csak vele szemben, hanem szinte mindenkivel. 😊
De megszoktam már.

DarkSector
nemgáz, doom-ot emulátorral tavaly nyomtam és nem egérrel kellett célozni, nemgáz. 😊

Ok, közben végigolvastam! Szép kis vita volt (totál elbeszéltetek egymás mellett Merlinnel <#nevetes1>) De azért kösz az összefoglalást (Neked is Imy!).

DarkSector
Most van például a sokak által kedveld Legend of Grimrock.
Tök szupi egy játék, holott maga a gameplay egyszerû mint egy bot. 😊

Shep
Nehogy azt hidd, csak billrõl ma már igen nehéz játszani abban meg még nem volt valami hú de jó az egér kezelés szóval megizzadnál rendesen, mert már elszoktál attól ,hogy csak billrõl játszol valamit. De ha nem hiszed próbáld ki 😊

DarkSector
csak neked jött le így.
ez hogy vettem egy avatart-t box-ra ez nem jelent semmit.

valóban más tv-n játszani boxal, tény van mind2-õnek elõnye és hátránya, a játékokat többre értékelem egyelõre konzolra mert nincs cd-kulcs meg ez-az szaraktivációk meg ilyenek.

Ellenben pl nincsen magyarositás mint pc-n meg nem tudsz szerkesztgetni...
elvagyok mind2-õvel.

A kontroller is meg a bill+egért is használom.
FPS-t pc-n nem toltam soha kontrollerrel, ezt összekevered más hsz-val.
Pont ezt mondtam ma is hogy FPS-RTS (cod-ok illetve mint a Company of Heroes)játékok bill+egér, a maradék részemrõl kontrollerrel.

Amúgy meg hogy a játékokat mivel irányítom az nem platform fanság. 😊

arty
nekem fõleg az egyszerûség porbaalázása a fura. ilyeneket is játszottam anno és fel sem merült bennem ~10 évesen, hogy ez de szar, mer' olyan egyszerû ... 😊

mamár nyilván többre vágyok, bár pl mobilon az egyszerûekkel is jól elvagyok (néha pécén is)

Forza.

Shep
Az még nem jutott eszedbe, hogy már szinte mindent láttál ezért nehéz számodra jót, újat mutatni. Azért azt be kell látni ,hogy amit lehetett azt már jórészt bemutatták a játékok. Ja és igen vén szar vagy már te is 😄

IMYke2.0.0.0
Próbáld ki - és meg fogsz lepõdni...

Prince23
Van neked is steam profilod, tudom jól, két platformos gamer vagy, de a kommentjeidbõl állandóan könnyen le lehet szûrni, hogy te jobban szeretsz kontrollerrel játszani, mint mondjuk egérrel.

azaz röviden: konzolokat tartod nagyon sok mindenben elõnyben. pl egy FPS játékra nézve is, mindig a kontrollert tartod pontosnak.

de sorry lehet csak nekem jön le ez egyedül. nekem is van xboxon, de számomra "luxus" kategória. exkluzív címeket játszom azon csak. de mostanság már nem is játszom xboxal, több mint féléve.

DarkSector
Ez az egyre szarabb játékokat csinálnak nekem annyira büdös, fõleg azoktól akik doom-quake-en nõttek fel.
Jah ugyanez volt régebben is. Csak akkor a kisebb értelemmel másnak tûnt a játék.

Egyszerû példa:

Fogj egy Doom-ot, most próbáld végigvinni, lehet 2-3 óra alatt végigvinnéd rush-ban mert már annyira sok rutinod lett hogy egyszerûen hozzá lett szoktatva az ember.
Lemerem fogadni hogy 10 annyi gondot nem okozna egy emberkének manapság egy olyan régi játék.

robotnyk
rossz hírem van, öregszel.
arty
"Tanulság? Persze, hogy van! Nem én öregszem, hanem egyre szarabb játékokat csinálnak (szar= buta, !!!lelketlen!!!, unalmas, ötlet nélküli, kaptafa tucatfos)."

Vagy mégiscsak öregszel. Kérdezz meg egy 12 évest, élvezi-e ezeket a számodra tucatfos játékokat (számára ezek az elsõ fps-ek, elsõ rts-ek esetleg!).

Forza.

DarkSector
Írd meg privibe mire gondoltál most már kíváncsívá tettél. 😊

Prince23
Egyáltalán nem ezekre gondolok, de mindegy is. 😄

Prince23
"Tanulság? Persze, hogy van! Nem én öregszem, hanem egyre szarabb játékokat csinálnak (szar= buta, !!!lelketlen!!!, unalmas, ötlet nélküli, kaptafa tucatfos)."

Láttad a Crysis 3-at?

vicc az egész, egy DLC2-nek felelne meg a cry2-höz :S

DarkSector
De mi ebben az xbox pártiság? A TF2 vagy a LOL vagy a többi játék mire van meg? 😄
Ja hogy te arra gondolsz hogy néhány DLC késõbb megjelenve ingyenes szokott lenni pc-n, az más dolog.

Teljesen egyetértek! Már pár éve idõnként eszembe jut, hogy kiöregszem, mert már nem szórakoztatnak a játékok. Aztán megvettem múltkor a Mercenaries 2-t, feltelepítettem és ugyanúgy élveztem, mint elsõ végigjátszáskor (elõjött a régi érzés, mikor tizenévesen hatalmas élvezettel játszogattam hasonló játékokkal és teljesen beleéltem magam. Elõjött a na még 1 quest szindróma, ami sokaknak ismerõs gondolom).

Tanulság? Persze, hogy van! Nem én öregszem, hanem egyre szarabb játékokat csinálnak (szar= buta, !!!lelketlen!!!, unalmas, ötlet nélküli, kaptafa tucatfos).

És másra is rájöttem! Már csak azok az új játékok hoznak lázba, amikben van némi újdonság faktor (új ötletek játékmenetben, vagy valami hasonló dolog.... Épp ezért már videón se tetszik a Diablo 3... Ez van!)

arty
720p lock?! idióták ...

Forza.

Prince23
Egyébként vannak 5 eurós játékok is a steamen, messze többet érnek mint az xbox skinek ugyanennyiért. na erre varjatok gombot 😄

Prince23
Steamen van skin, szóval érthetnéd te is a példát 😄

de te még mindig megrögzött xbox párti vagy, nem lehet lebeszélni róla. isten legyen a tanúm, ha egyszer sikerülne 😄😄