Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ha az a stratégiai játék, amikor Rómából indulsz és el kell foglalni egész európát (közben gladiátorjátékokat tarthatsz és kocsiversennyel szerzed a pénzt a légiók képzésére, akkor igen...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Centurion Defender Of Rome?

[merlinw.org]

Shep
A TellTale-es zombis játéknak hány epizódja lesz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

shaddam
Érdekel valakit egy uncharted 3? Olcsó 😊

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Shep
Na gyerekek felraktam a Chaos Engine-t elsõ világot le is nyomtam, hát még mindig jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
jah végülis nekem mindegy lenne az ár a fontos. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Mintha egy hete, vagy nem olyan régen originon is ennyi volt. Mondjuk STEAMen jobb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah vágom nekem megvan mondjuk és ki is vittem körbe keresztbe kasul, csak pc-re nincs meg az elsõ része...😄
De mivel 5 dollár alatt nem láttam nem vettem még eddig meg.

Daell Drow
Na prehistorik 2 elso 2 palya atvittem, azon csodalkozom hogy szinte az osszes rejtett helyet tudtam kapasbol 12 ev tavlatbol is. <#taps>
Fpocok
Most olcsóbb.

zorrobomber
én karácsony elõtt 3,74€-ért vettem az elsõ részt

Fpocok
Lehet...
Na mindegy, megvettem elsõ részt 775FT-ért...
SOHA NEM JÁTSZOTTAM EGYIK RÉSSZEL SEM.

Zomil
A másik ilyen játék 386-os gépemen a battle chess okozott rengeteg örömöt. Meg persze azok a játékok is amiket itt felsoroltatok, de még1szer nem irom be mindet 😄

Ahh a sok régi emlék most elötört, mikor elöször kaptam meg a 386-os gépemet és volt rárakva egy rakat játék, meg voltak játékaim nagy floppy lemezeken 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Volt már ilyen akció nem?

Fpocok
DEAD SPACE sorozat -75% STEAMen.

pointer4
Hajjaj, nekem a leginkább megmaradt a giana sisters zenéje 😄
artschi
Worms... rakat sörök mellett haverral órákig nyomtuk 😊
Prince of Persia... akkoriban tört be a PC-s világ az általános iskolákba. Csak az játszhatott vele, aki el tudta indítani (azaz bepötyögni a prince.exe-t a parancssorba) 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ZsZso
BTW Ghosts n' Goblins errõl a videóról beszéltem. Remélem nem én vagyok itt az egyetlen akinek beégett a dobhártyájába ez a muzsika 😊.

OFF vége, bocsesz.

ON:
Mit megadnék egy ilyen játékért ha meglehetne eredetiben ... hmmm 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Zomil
Stunts...omg mennyi emlékem van rola... 😄
Haverral összültünk és pályákat csináltunk, majd utána azon versenyeztünk osztott képernyön...mekkora játék volt az... 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Spy vs Spy (86-ba "split screen" EGY MHz-en, egymás ellen!), Dizzy... hónapok mentek bele.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Ne is mondd ... a hétvégén találtam egy blogot, ahol régi játékokat mutattak be. Pár C64es címet találtam egy pár perces youtube videóval. Ahogy meghallottam a zenét visszakerültem gyerekkoromba. Totál bekattantam, s úgy meséltem az asszonynak, hogy mit kellett csinálni a játékba, mintha akkor szabadultam volna az elme osztályról. (persze neki mit se mondott 😄) A vicc egyébként az volt, hogy ezeknél a játékoknál elsõ - esetleg második - pályánál sose jutottam tovább, s mégis töménytelen mennyiségû idõt voltam képes beléjük ölni.

Régi szép idõk 😊

Golden Axe 2 FTW 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

<#wow1> Centurion van?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Ha érdekel van az egyik szerveremen 3000 DOS-os játék...😊

[merlinw.org]

Yep<#nevetes1>

MerlinW
Azt is nagyon szerettem, sajnos elég késõn dobták ki PC-re. Amigám meg nem sokáig volt.

[merlinw.org]

Az egy picit más kategória. Ott azért már a lõfegyver van elõtérbe. De tény, hogy jóféle.

Shep
Na beszabadult ide a sok vén szar 😄

Anyám!!! Aladin (havernál volt csak meg, baromi jó volt), Blues Brothers nekem is megvolt... jóféle, Duck TAles!!!!!!<#wow1> Hát én most küldök neked egy virtuális sört komám!!! Tudod mióta keresem? Imádtam annó, zseniális játék! Goldenaxe (hát most könnyek szöktek a szemembe).

Ha alltime best játékot kéne mondani tuti a Goldenaxe-ot mondanám. A mai napig az egyik legjobb játék. Mortal 1 no comment. Prehistok 1-et nem is láttam még soha. Perhistorik 2 alap. Pop1 újabb gyöngyszem. Stunts <#rinya><#smile>, Whacky wheels <#eljen> A többit nem nagyon ismerem.

Nagyon szépen köszönöm, hogy linkelted. Ezekkel fogok játszani (prehistorik tuti és a Duck Tales (mely egy idõre kincsgyûjtögetõs platformer játék és nagyon jóféle).

Shep
Örök kedvencem meg a Chaos Engine 😊

MerlinW
Titus the fox., Blues Brothers... úrissten😊

[merlinw.org]

DarkSector
Nekem régi retro játékokból nagy élmény+nehézséget ez okozta:

Shep
A Fox, á az mekkora játék.

MerlinW
Pre2 nekem nem jött be, viszont az elsõ részével én is rengeteget bohóckodtam. Another World, Zool, Lost Vikings... áááh..😊

[merlinw.org]

MerlinW
Húú az Aladdin-t de imádtam. És az a zene..😊

[merlinw.org]

Shep
Sõtt a JJR2 még ma is megállja a helyét minden tekintetben.

Shep
Prehistoriktól szerintem jobb a Jazz Jack Rabit, bár az kétségtelen, hogy én sem kevés idõt öltem bele a bunkós õsember kalandjaiba.

MerlinW
Másodszorra igen😊 Valamint max 10 éves lehettem😊

[merlinw.org]

DarkSector
Én nem mert suliba nyomtuk és minden órán újból kellett kezdenem. 😄

Még annó fekete-fehér monitoron játszottam (mivel nem volt más), de vagy 25x végigvittem az tuti.

Shep
De az 1 órás játék 😊

Witcher 1-el kapcsolatosan nekem egy baromi nagy problémám van. Lenne egy két keresetlen szavam, aki kitalálta a végére azt a pályarészt, amit beraktak a véglegesbe is. Nálam az szétbaxarintotta az egész addigi hangulatot. De afelett szemet hunyok, mert a többi egyszerûen zseniális, minden másodperce!

Nálam minden AC rész. Imádtam minden másodpercét. Ide rakhatnám akár a Saboteurt is teljes lelki nyugalommal. Fallout New Vegas szintén zseniális, ahogy az F3 is. Na de inkább itt befejezem a listát.

DarkSector
Basszus, így már vágom melyik ez, háát ez kurvanagy vol, asszem 286 vagy 386-os gépeken toltuk régen. 😊
De akkor valami más névvel szerepelt, valami Yeti vagy mi a tököm.
Ez ja mondjuk nem volt könnyû egy játék.

Daell Drow
Na megjott a kedvem a prehistorik 2hoz, mar tolom is. 😄
Ez a lista pont le fedi az igenyeimet, lejebb van egy faintos telepito hozza.
DarkSector
Nekem az RDR (az újgenek közül) volt ami nyomot hagyott és azt mondom hogy megért minden fillért.
Érdekes hogy ha nem ingyen jutottam volna hozzá lehet kihagytam volna, amiért kár lett volna. 😊

MerlinW
Detto. Szép játék, jó játék, de semmi extra.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Újkoriak közül nekem - KoAR nem ér - a "The Witcher (1)" ami maradandó nyomot hagyott. Számomra, abban minden klappolt. Nem emlékszem kivetnivalókra.
A 2. részt még végig kell játszanom, mert vágyom is rá, és azt hiszem a GOG-os verzió lesz az áldozat 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Prince of persia is ilyen volt😊

[merlinw.org]

DarkSector
Hát ja kell a szeretet, de van abba szeretet, csak más játékost fog meg. szóval embere válogatja. 😊

DarkSector
Szopni az helyzetõl függ, ha egy játék alapon tetszik és nem fusztráló akkor jó szopni, ha nem és a játék már maga nem oké akkor nem jó szopni vele.
Pl a legnehezebb játék amit megcsináltam az a FF 7-8-9-10 volt asszem.