Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nox-ot nézegettem még, de a demó nem gyõzött, borzasztó irritáló a kezelése.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
* Syndicate (a régi!) - 2.99 $
* Crusader: No Regret - 2.99 $
* Crusader: No Remorse - 2.99 $
* Lands of Lore 2 - 2.99 $
* Magic Carpet - 2.99 $
* NOX - 2.99 $
LINK
2. volt komolytalan de ez sem gyõzött meg.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jelzem én fizettem a Crysis 2-ért!!
"CryTek a kalózkodásról: "játszani szeretnek vele, de megvenni nem szeretik"
Lehet a Crysis 2-t szeretni, vagy sem, de egy igencsak "kétes" csúcs így is, úgy is a nevéhez fûzõdik: 2011 leginkább lekalózkodott játéka volt.
A TorrentFreak üzemeltetõi szerint ugyanis a Crysis 2-t több, mint 3920000 (majdnem négy millió) alkalommal töltötték le. Második lett ebben a versenyben a Call of Duty: Modern Warfare 3 3650000, míg a Battlefield 3 harmadik 3510000 letöltéssel.
A cikk a hirdetés után folytatódik
A PC-s "kalóz TOP 5"-be még a FIFA 12 (3390000) és a Portal 2 (3240000) került be.
Összehasonlításképp a "legjobban kalózkodott" konzol játékok: Gears of War 3 (X360) - 860000 , Super Mario Galaxy 2 (Wii) - 1200000 letöltés.
A nem túl dicsõ "nyertes" pozíciója miatt egy interjúban nemrég megkérdezték Rasmus Højengaard vezetõ kreatív igazgatót, hogy terveznek-e valamit tenni az ijesztõen nagy méretû kalózkodás ellen.
"Egyelõre nem mondhatok semmit. Sajnos nem nyerhettünk semmilyen díjat a legtöbbször illegálisan letöltött játék után. Azonban persze, ez egy olyan szituáció, amellyel mindenképp foglalkozni szeretnénk. Az már biztos, hogy az emberek játszani nagyon, de vásárolni kevésbé akarják a játékainkat. Mindent meg fogunk tenni a jövõben ez ellen a trend ellen, de hogy pontosan mit, azt egyelõre még magam sem tudom biztosan."
Személyes megjegyzés: ezek csak a TorrentFreak által adott adatok, vajon mennyivel több lehet a valóság, az illegális Crysis 2 kópiák valódi száma? "
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Itt van esetemben a Pes 2012 Master league. Már 3x letöröltem a játékot, mert felidegesített: Pofátlanul csal a gép már hard fokozaton, a bíró nem fúj be tizenegyeseket, ellenem elkövetett szabálytalanságokat, bezzeg az ellenfelemnek mindent. Mégsem vagyok hajlandó normálon játszani, ahol nagyobb lenne a sikerélményem, mert nem lenne kihívás. Így idõnként felhúzom magam, de ha vezetek és ki tudom húzni a meccs végére, vagy ha netalántán találok több gólt, akkor az nagyon jó érzés.
Kell a kihívás, anélkül nem játék a játék, csak rutin.
A szívatás nem szórakoztató, de ha sétagalopp valami az sem az... Szerintem.
Mondj 1 komolytalan dolgot, mert ezt már sokszor sok helyen elpuffogtattátok, de még senki nem indokolta meg és nem hozott rá példákat, hogy mire gondol a komolytalanság alatt.
Egyébként meg 2 külön dolgot szeretünk ezek szerint egy sandboxban, de ez persze nem baj. De konszenzusra úgy se fogunk soha jutni ezen a téren (tech nálam néha inkább negatívum).
Ha egy játék jó, hangulatos, él és lélegzik, és nem azt érzem, hogy gyorsan túl akarok már lenni rajta, akkor számomra nincs "kényszertúra" sem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ott szépen be is fejezõdött a játék nekem pár óra szopás után.
Ennek sincs köze a gondolkozáshoz és a kihíváshoz... Skyrimban 40 órát kalandoztam úgy hogy a fõszálhoz hozzá sem értem. Érdekes mód a teleport, a térkép a jelölések jók voltak, ha megvolt a küldi nem nekem kellett minden hegygerincet átpásztázni, hanem mutatta hova kellene menni.
Ha gondolkoztatni akarnak akkor azt meg tudják tenni kényszertúra nélkül is.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Viszont a plusz dolgoknak nem örül, nem értékeli õket... tényleg csak a kivett tartalmakról ordít. Spec. én jobban örülök Genki-nek, mint a testõrös vagy a szarszippantós baromkodásnak. Azt a hülye dildót meg nem kell használni, rengeteg új fegyver került bele, többségük 4 fokozatban upgradelhetõ.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Wicser" 😄
Amúgy meg, elvetemültnek kell lenni ilyen játékokhoz 😊
Ez egy igazi hard játék.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Majdnem kihagytama a legfontosabbat! Imy: Az sr 2-t fõleg azért hagytam abba, mert láttam hogy te nagyban készítetted a fordítását... Kész lett azóta ?<#rolleyes>#rolleyes>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Félj mindentõl, mintha tényleg benne lennél a játékban és nem lesz gond!
Én el is hiszem, hogy könnyen felbassza az embert, nem mindenki szereti a nagyon nehéz játékokat.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Parasite Eve 2, best game EVER!
Next PC upgrade: 2022
Ha csak meghallgatod úgy nincs gond, mert a videó alapján kb. 4 órát játszott vele a ~110-bõl :-D
Lassan ki kell próbálnom már ezt a Dark Souls mert nagyon kíváncsi vagyok.
Next PC upgrade: 2022
* = konzol-only gamek közül sok megeszi reggelire
Soha nem értettem én sem, hogy miért legenda, pedig Halo 1-2-3-Reach-Wars-ODST mind letolás áldozatává vált.
Az igazság szvsz a 2 véglet között van: Jó sorozat, de nem legenda (multiban, konzolon az!) és az egyes részek ismerete nagyon fontos a széria teljes megértéséhez.