Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Tirexis videó? <#idiota>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Lands of Lore 1+2 <#papakacsint> - Már megvettem korábban, alap 😊
Nox-ot nézegettem még, de a demó nem gyõzött, borzasztó irritáló a kezelése.

IMYke2.0.0.0
Jó lenne, ha létezne rá valami script 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a crysis-t divat fikázni, de azért a legtöbben mégis kíváncsiak rá, ezt mutatja a statisztika is. sajnálom, mert a c2 minden tekintetben jobb lett, mint az elsõ rész. én a magam részérõl támogattam a csapatot egy nano- és egy limited editionnel.

Rage47
lehetne tiltani az õ videóit is a topikban :p
IMYke2.0.0.0
Elég volt ránéznem a YT logora = azonnal nyomtam is ki az új lapot a Chrome-ban!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jaka923
A játék jó, csak kár, hogy pont ennek a gyökérnek a videóját linkelted be 😊

IMYke2.0.0.0
GOG.com hétvégi leárazás:
* Syndicate (a régi!) - 2.99 $
* Crusader: No Regret - 2.99 $
* Crusader: No Remorse - 2.99 $
* Lands of Lore 2 - 2.99 $
* Magic Carpet - 2.99 $
* NOX - 2.99 $

davidka003
Gameplay videóból letudtam szûrni a tényleges játékmenetet.

LINK

2. volt komolytalan de ez sem gyõzött meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Ebben azt tartom jónak ha nincs kirakva térkép hanem jelölheti de csak ha pause menübe bemegyek és érdekel a segítsége a gépnek...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Érdekességképpen mivel ez eredeti topik.
Jelzem én fizettem a Crysis 2-ért!!

"CryTek a kalózkodásról: "játszani szeretnek vele, de megvenni nem szeretik"

Lehet a Crysis 2-t szeretni, vagy sem, de egy igencsak "kétes" csúcs így is, úgy is a nevéhez fûzõdik: 2011 leginkább lekalózkodott játéka volt.
A TorrentFreak üzemeltetõi szerint ugyanis a Crysis 2-t több, mint 3920000 (majdnem négy millió) alkalommal töltötték le. Második lett ebben a versenyben a Call of Duty: Modern Warfare 3 3650000, míg a Battlefield 3 harmadik 3510000 letöltéssel.

A cikk a hirdetés után folytatódik
A PC-s "kalóz TOP 5"-be még a FIFA 12 (3390000) és a Portal 2 (3240000) került be.

Összehasonlításképp a "legjobban kalózkodott" konzol játékok: Gears of War 3 (X360) - 860000 , Super Mario Galaxy 2 (Wii) - 1200000 letöltés.

A nem túl dicsõ "nyertes" pozíciója miatt egy interjúban nemrég megkérdezték Rasmus Højengaard vezetõ kreatív igazgatót, hogy terveznek-e valamit tenni az ijesztõen nagy méretû kalózkodás ellen.

"Egyelõre nem mondhatok semmit. Sajnos nem nyerhettünk semmilyen díjat a legtöbbször illegálisan letöltött játék után. Azonban persze, ez egy olyan szituáció, amellyel mindenképp foglalkozni szeretnénk. Az már biztos, hogy az emberek játszani nagyon, de vásárolni kevésbé akarják a játékainkat. Mindent meg fogunk tenni a jövõben ez ellen a trend ellen, de hogy pontosan mit, azt egyelõre még magam sem tudom biztosan."

Személyes megjegyzés: ezek csak a TorrentFreak által adott adatok, vajon mennyivel több lehet a valóság, az illegális Crysis 2 kópiák valódi száma? "

<#eljen> Ha már nyûg valamivel játszani, az már nem szórakozás.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ilyenkor kell, hogy legyen több mentésed korábbról is. Nálam Bethesda játékokban több 100 van pont az ilyen esetekre.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem mindenki szeret mindenféle nehezítés nélkül végigjátszani valamit.

Itt van esetemben a Pes 2012 Master league. Már 3x letöröltem a játékot, mert felidegesített: Pofátlanul csal a gép már hard fokozaton, a bíró nem fúj be tizenegyeseket, ellenem elkövetett szabálytalanságokat, bezzeg az ellenfelemnek mindent. Mégsem vagyok hajlandó normálon játszani, ahol nagyobb lenne a sikerélményem, mert nem lenne kihívás. Így idõnként felhúzom magam, de ha vezetek és ki tudom húzni a meccs végére, vagy ha netalántán találok több gólt, akkor az nagyon jó érzés.

Kell a kihívás, anélkül nem játék a játék, csak rutin.

A szívatás nem szórakoztató, de ha sétagalopp valami az sem az... Szerintem.

Indokold a komolytalanságot! Videón mit láttál, amibõl le tudod szûrni a tényleges játékmenetet?

Nem komolytalanabb, mint bármelyik mai akciófilm (vagy mint a GTa-k, csak súgok). Vannak benne érdekes dolgok, de semmi sem kötelezõ.

Mondj 1 komolytalan dolgot, mert ezt már sokszor sok helyen elpuffogtattátok, de még senki nem indokolta meg és nem hozott rá példákat, hogy mire gondol a komolytalanság alatt.

Jó optimalizáltságot már most elfelejtheted Gta 5-t tekintve. Sandbox nem szimulátor autóverseny kategória és így ez szerintem egy sandboxtól se várható el.

Egyébként meg 2 külön dolgot szeretünk ezek szerint egy sandboxban, de ez persze nem baj. De konszenzusra úgy se fogunk soha jutni ezen a téren (tech nálam néha inkább negatívum).

Én kimondottan örülök (újabban már csak örülnék), ha egy szerepjátékban el lehet szöszmötölni, magadnak kell fölfedezni mindent, és nem az van, hogy a "Wicser" megkapja a küldetést és a PDA-ján bejelölik hogy ide meg oda kell menni 😄 Az persze nagyon reális (ha már szó volt korábban a realitásról) 😄 Bõven elég, ha a keresztezõdéseknél van egy útjelzõ tábla, oszt' csókolom.

Ha egy játék jó, hangulatos, él és lélegzik, és nem azt érzem, hogy gyorsan túl akarok már lenni rajta, akkor számomra nincs "kényszertúra" sem.

Engem pl totál hidegen hagy.

IMYke2.0.0.0
Akkor, ezek szerint, kell a nyíl... <#ravasz1>

Fpocok
Pont így jártam elsõre én is. Északra nem szabad menni az elején.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Fallout 3at inkább ne feszegessük... "elkalandoztam" aztán olyan helyen bukkantam elõ ahol ha egyet rám fingottak meghaltam, ami nem is lett volna gond, mert vissza mehettem volna, csak éppen úgy kavarogtam hogy se elõre se hátra HP alig és életerõt adó cucc sem volt nálam. Akár jobbra akár balra mentem megöltek.

Ott szépen be is fejezõdött a játék nekem pár óra szopás után.

Ennek sincs köze a gondolkozáshoz és a kihíváshoz... Skyrimban 40 órát kalandoztam úgy hogy a fõszálhoz hozzá sem értem. Érdekes mód a teleport, a térkép a jelölések jók voltak, ha megvolt a küldi nem nekem kellett minden hegygerincet átpásztázni, hanem mutatta hova kellene menni.

Ha gondolkoztatni akarnak akkor azt meg tudják tenni kényszertúra nélkül is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Végignéztem. K. sok dologban igaza van!

Viszont a plusz dolgoknak nem örül, nem értékeli õket... tényleg csak a kivett tartalmakról ordít. Spec. én jobban örülök Genki-nek, mint a testõrös vagy a szarszippantós baromkodásnak. Azt a hülye dildót meg nem kell használni, rengeteg új fegyver került bele, többségük 4 fokozatban upgradelhetõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gondolom abban rivjúban lakozik a zobjektivitás meg a zigasság 😄

Leszarom mit vittél végig, de ha egy kalandozós/felfedezõs játékban nyíl kell a képernyõ közepére hogy midnig tudd, merre kell menned, akkor az már gáz 😄 Fallout? Mekkora szar már, hogy el lehet tévedni benne 😄

"Wicser" 😄

Guren
3 óra alatt meguntam. unalmas szar.

IMYke2.0.0.0
Nekem úgy tûnt, mintha a csávó csalt volna az energiával...
Amúgy meg, elvetemültnek kell lenni ilyen játékokhoz 😊

IMYke2.0.0.0
Még nem. De Szépen pipálgatom ki a projekt listámon az "itemeket" 😊

IMYke2.0.0.0
Meghallgattam. Ez zakkant.

Tinman
Nem nehéz a DaS (DeS tényleg nehezebb) inkább csak tisztelni kell és ki kell ismerni.

Ez egy igazi hard játék.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bence94
Még a gta sr témához szólva: Nekem bejövõsnek tûnik a széria, a 2-vel játszottam is csak el lett szépen rontva meg nem volt jó gépem így abba maradt, aztán most lehet megpróbálom htáha már menne vagy akkor továbbra is várok új gépig.A 3. rész pedig ahogy láttam már egy igényes pc változattal is rendelkezik, de annál meg egy finom kis akcióra várok.

Majdnem kihagytama a legfontosabbat! Imy: Az sr 2-t fõleg azért hagytam abba, mert láttam hogy te nagyban készítetted a fordítását... Kész lett azóta ?<#rolleyes>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tinman
Dark Souls guide-ja több száz oldal... én helyette ennyit tanácsolok csak:

Félj mindentõl, mintha tényleg benne lennél a játékban és nem lesz gond!

Tinman
Ez pontosan így van... itt sajnos elragadtattam magam.

davidka003
Ha van is benne én már nem is emlékszek mi volt benne pedig tegnap láttam.
Én el is hiszem, hogy könnyen felbassza az embert, nem mindenki szereti a nagyon nehéz játékokat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Hahahahahahahaha. Ahol gondolkozni kell az jó játék. Lásd FEZ. Végig is vittem pedig nem egyszer bámultam fél-1 óráig egy képernyõt. Amit írtam a Wicser kapcsán a kötetlen szabadságra annak semmi köze nincs a gondolkozáshoz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Gratulálok. Borítóról a könyvet... ráadásul sikerült teljesen mellélõnöd.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
De a Dark souls esetében ezek nem fikák mivel tényleg ha igazak akkor mrá nem "játék" hanem csak agyfelb..szás.Ami 30 órán át vagy ha szopsz akkor a többszöröse is nem kimondottam szórakozás!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Van!

Ha csak meghallgatod úgy nincs gond, mert a videó alapján kb. 4 órát játszott vele a ~110-bõl :-D

Nem a nehézségre értem, hanem hogy tudok találni rengeteg olyan dolgot, amiket kiemelve porig fikázok bármilyen játékot.

IMYke2.0.0.0
Ugye nincs benne spoiler? Mert akkor nem nézem meg.

grebber
Azért azt kétlem.Mass Effectbe nincs semmi olyan nehézség ami direkt mesterkélt!
Lassan ki kell próbálnom már ezt a Dark Souls mert nagyon kíváncsi vagyok.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Szerk.korr.: Saints Row 3 Angry Review...

Tudjuk, hogy az a játék, ahol gondolkodni kell, nem neked való. Nem kell ezt neked erõltetned.

IMYke2.0.0.0
Így van, ugyanezt gondoltam, amikor a Saints Row Andry Review 3,5 percét kibírtam...

IMYke2.0.0.0
Nem sértésnek szánom: túl sok játék van már a hátad mögött*, így Számodra nem lesz 'epic' a vége 😊

* = konzol-only gamek közül sok megeszi reggelire

Ja, és bármelyik játékról tudnék ilyet készíteni, egy Mass Effect-rõl is lehet...

Tinman
Kíváncsian várom a végét :-)

Nem néztem bele, csak a címébõl kiindulva: ezek ilyen fika-rivjúk, amiben kiemelik és eltúlozzák a hibákat, negatívumokat. Sértõdött vérpistike esete, akiket felbosszantott a játék, és ezzel jól bosszút áll 😄

Tinman
Megnéztem!

Soha nem értettem én sem, hogy miért legenda, pedig Halo 1-2-3-Reach-Wars-ODST mind letolás áldozatává vált.
Az igazság szvsz a 2 véglet között van: Jó sorozat, de nem legenda (multiban, konzolon az!) és az egyes részek ismerete nagyon fontos a széria teljes megértéséhez.