Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Senkisem mondta, hogy NEM FOGJA HASZNÁLNI. Kicsit visszakoztak, de csak a közvélemény miatt...
Nem azért csinálják gfwl ra mert annyira szeretik, hanem mert a konzolos matchmakinget oda tudják portolni... szóval ne legyenek illúzióitok... 90%, hogy oda fog menni, max lesz alá steam, mint a B:AC-nél.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Azért nem ilyen egyszerû a helyzet:

"Hivatalos" forrás.

Lehetrõl és talánról van benne szó! Szóval a magyar sajtó megint elmehet a jó k. anyjába, de tényleg!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Látom, ott is erõsen tûz a nap...

Tinman
"hogy korántsem eldöntött tény, milyen DRM-rendszert használ majd a PC-s Dark Souls annak ellenére, hogy már bejelentették a G4WL szerepeltetését. Az biztos, hogy más védelmet használ a játék."

Pedig.....

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Ebben nem azt írják... olvassátok már el.

Renjike
szerintem Steames lesz. én örülnék is neki.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Fpocok
Ja, hogy nincs forrásod, akkor talán nem kéne tényként kezelni. Köszi.

Fpocok
Na erre adj egy forrást.

Dark Souls-ban faszák az achi-k Live-on, tehát szar a Steam <#wilting>

Tinman
Négycátizenötezeré' nem lehetnek igényeim? <#banplz>

arty
másnap reggelre lejön bármi 😊 nem a legjobb, de a karácsonyi árakért cserébe elfogadható egy kis türelem.

Forza.

Tinman
Most 415k körül lehet a Steam profilom értéke... csak ma, csak neked, csak most: 200k-ért vihetõ <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Gépe stipi-stopi enyém! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Add el a gépedet. az jobb megoldás. Nekem meg a steam profilodat...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Eddig egy téli szabin se tudtam Steam-es játékaimmal játszani... ja tudom, töltsem le minda 200-at ugye? -.-

DarkSector
jah de ugy körülötte van a sok limlom. 😄
de itt a topikban ha nézed akkor gáz. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Dettó.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Nekem egyszer kell - rákattintok a thumbnailre és ott az a kép, amit itt beszúrtál.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
oks de ez a baj hogy 3x rá kell kattintani...😄
de nembaj 1x legalább látták talán.

Meg az 1.1mb kép élesebb mint egy 323kb-os ha pl letöltöd és tegyükfel kinyomtatnád? 😄

IMYke2.0.0.0
Nem lett kicsi - ugyanaz a méret, mint amit beszúrtál:

Csak a thumbnail-re r kell kattintania a kíváncsi olvasónak és teljes méretében pompázik a kép. Csak 1,1 MB helyett 353 kb-ban.

wedge31
Ha még lesz élet a földön elöfordulhat...

DarkSector
így naon kicsi lett 😄
nembaj

Vagyis direkt lett ekkora.

arty
vagy hogy pont aznap lesz a világvége!

Forza.

IMYke2.0.0.0
Még mindig nem tudsz rendesen konvertálni és méretezni 😊
JPEG esetében nyugodtan 60%-ra nyomhatod a minõséget

Tinman
Én is remélem, hogy Steam-es lesz és karácsony akarsz vele játszani :-/
(Spec. online mód!)

wedge31
Én örülök, remélem steamwork lesz a játékon.

DarkSector
Persze énse az Avatar szeerûekre célozgattam. 😄

Tinman
Akkor tök jól kiszúrtatok magatokkal. Grat!
Ha valahol akkor ebben a játékban tényleg jó, hogy jelen vannak/voltak.

Egyébként akkor Zavvi-t se értem, nemrég került fel ez a termék hozzájuk, ezzel a borítóval.

Tinman
Félreértesz.

Azoknak az X-es achiknak nem sok értelme van, amikor ennyi a lényege:

"Gyûjts össze 100 lóherét".

Ez se steam-en, se sehol nem állja meg a helyét.

De ebben a játékban mivel eleve mindenért vért pisilsz, kegyetlan nagy öröm egy fegyvert felfejleszteni, vagy csatlakozni egy covenanthoz. Szinte megkoronázza az addigi teljesítményed. Ebben a játékban maximálisan van értelme az achikra utazni.

wedge31
Már rég nem aktuális ez a boritó mivel nem lesz gfwl a játékon, szerencsére.

DarkSector
Ez a lényeg.

"Tudom, hogy sokan szívbõl utáljátok a GFWL-ot, de higgyétek el, egy ilyen játék esetében az achievmentek új értelmet nyernek és ha egyet megszerzel kisebb örömtáncot lejtesz"

Steam egy kalap lócitrom.

Tinman
Nézd... tudom, hogy 2 féle PC-gamer vélemény fog születni, mint ahogy 2 féle konzolos is született:

a, Szar. Szar a grafika, szar a játékmenet, szar a nehézség, szar az egész.

b, Alig várom, hogy újra végigvihessem...

Nem feltétlenül kell hozzá internet! Konzolon is tolhatod offline módba és hiába bíráltam azért még tovább növeli a félelem érzését, hogy ember alakba tartanod kell az esetleges másik játékosoktól.
Live esetében PC-n tudsz offline profilt csinálni!

A másik meg az, hogy hidd el lesz ez olcsóbb is... pár hónap és 6-7k körül lesz.

Tinman
Tudom, hogy sokan szívbõl utáljátok a GFWL-ot, de higgyétek el, egy ilyen játék esetében az achievmentek új értelmet nyernek és ha egyet megszerzel kisebb örömtáncot lejtesz. :-D

Amúgy igazad van, szerintem is gázos a fejléc :-/

Nem véletlen azt hiszem az sem, hogy az XBOX-os achievment guide-ot még senki nem töltötte fel részletes leírással, pedig szinte az összes más X-es játékhoz van ilyen útmutató ;-)

Fpocok
Hülye GFWL felirat elkúrja a borítót.
Hasonlóan, ahogy az összes boxos játék borítóját a hülye fejdísz.

IMYke2.0.0.0
Érted, "ez a játék egy SZAR"... <#ravasz1><#alien>

De kár, hogy nem lesz pénzem rá és az is, hogy internet kell hozzá.

Renjike
<#szeret>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0
Meg akar gazdagodni - ez végül is nem baj 😊

Tinman
Zavvi-n már pre-order! (Augusztus 24)

TBTPumpa
Baker Online Shop betámad:
http://www.bakeronlineshop.com/index.php?route=common/home

Ez ugye valami vicc?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Klemice
Én is találkoztam irreális árral vaterán, be is írtam, hogy ennyiért nem veszi meg senki, erre még aznap leütötte valami balfasz 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Tinman
Na várj!

Ez nem ilyen egyszerû! Mi van, ha van rajta 42 db. XBLA játék, legálisan megvásárolva?

Az én X-en lassan 2.5 éves lesz, elite, de van rajta kb. 30.000 Ft értékû XBLA játék. Az eladáskor nem ér semmit? ^^

grebber
Ez a Nox milyen hosszú? Látom van magyarítás is hozzá.Meg a gameplayt elnézve nem rossz!

Next PC upgrade: 2022

arty
nox az egyetlen h'n's, amit végigjátszottam - és élveztem. adj neki egy esélyt 😊

Forza.

davidka003
Nem.
"ennél is 50000ft a minimálár"

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ollie
Ott 20 ezer a minimálár.

davidka003
Milyen gyökér emberek vannak vaterán, csaj hirdet 50 ezer Ft-os minimálárral 4 éves Xbox 360-at.
Jó szándékkal beírtam neki, hogy 50 ezer Ft-ért senki nem fogja megvenni, csökkentenie kéne az árat, erre letiltott.

LINK
Aki akar írhat neki. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

HappyHunter
Teljes mértékben meg tudom érteni õket, fõleg mióta egyszer "lewarezolták" az egyik fotómat. 😄 Nézelõdök az egyik helyi kiállításon, aztán nézem az egyik képet hogy milyen ismerõs és az enyém volt az..

Be happy. :) Running!

Solid Snake
Fpocok
Mi a bajotok vele? Csak hogy tudjam...