Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Lejjebb linkeltem egy saját képet, hogy egy szimpla widescreen moddal mennyire "modern konzum-játékos" szintû grafikára képes a régi engine. Igaz, ehhez az is kellett, hogy már 1996-ban(?) is büntessen a játék...
Most visszavettem a felbontást 1280*800-ra, mert így azért olvashatóbb (szemkímélõbb), és nekem, aki nem vagyok grafikabuzi, semmi okom nem lehet a panaszra .

Az Enhanced Edition-t is beszerzem (hogy WRZ, vagy original, ez a jövõ - munka, ugye - kérdése], de, addig is elvagyok ezzel a GOG-os verzióval.
Az otthon lévõ dobozos verzió mellett azért jól mutatna egy felújított verzió is 😊

Az eredeti soundtracket nem hiszem, hogy felül lehet múlni, szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

shaddam
Én is a napokban kezdtem el vele játszani(GOG.com).Ha a harcrendszert lenyelem akkor a mai napig zseniális. Nem vagyok nagy modgányoló de érdekes látni hogy a mai napig milyen minõségi modokat csinálnak(igaz polák meg ruszki nyelven).Ellenben a skyrimben meg elf lányokat moddolnak hogy tirexinek is legyen egy jó estéje....

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tinman
Egyetlen ME zene "nem cseng" a fülembe (nem úgy a klasszikus BG-bõl), így tõlem akár a Laci betyárt is írhatták volna.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tudom... szebb, jobb, HD optimalizált, de remake helyett ezt az energiát a 3. részbe kellene ölni. Ugyanis a nem grafikabuzik számára a BG külleme ma is teljesen elfogadható és igényes.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Teljes ráncfelvarrás lesz, új zenékkel (Sam Hulick aki a Mass Effect sorozat dalait szerezte), játékmechanikával (remélem nem csinálnak belõle hack&slash-t), stb.
Egyetlen aggodalmam a kiadó.. ATARI.. ez az egy ami semmi jóval sem kecsegtet. És nem csak mert csõd szélén áll, hanem mert félmunkákat végeztet - durva határidõk, és konzolpárti kiadó.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ahogy olvasgatom, itt nem egyszerû "újra kiadás" lesz, hanem annál több. De, majd meglátjuk.

Közben meg, vagy 4. alkalommal nyírta ki a teljes csapatomat a 2 medve egyike... ezek szerint, nem lehetünk ellenfelei, menekülés a megoldás. Jó lesz ilyesmire odafigyelni... megyek vissza Baldurba.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
PC-re meg 8000% :-)

Legelõször is arról volt szó, hogy jön PC-re, aztán dobták be a Mac és iPad verziók eljövetelét is.

Részemrõl amúgy ne jöjjön... újabb rókabõr, talán a 10. féle kiadás szerencsétlen BG-bõl.

IMYke2.0.0.0
Mindenhol csak utalgatásokat olvasok, de a saját oldalán konkrétumot nem: most akkor lesz PC-s verzió a Baldur's Gate Enhanced Edition-bõl vagy sem?
Mert iPad-re és Mac OS-ra lesz, az 100%.

IMYke2.0.0.0
Én is lemaradtam róla. Anyagi okok miatt. De, ha a közeljövõben tud valaki valóban olcsó(bb) vásárlási lehetõséget bontatlan, dobozos verzióhoz, ne tartsa magában az információt: írja be ide 😊

DarkSector
42 😛
1000 után már érdemes kicsit panaszkodni 😛

amúgy grat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
42? Nekem a többszöröse után sincs semmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kekeN7
Keresek bontatlan Mass Effect 3 Collector's Edition-t PC-re.
Sikeresen lemaradtam a CDGalaxisos készletrõl. Ha valaki tud szerezni esetleg, vagy akár csak linkel is boltot, ahol nem 15k-ért (rablás) akarnak megszabadulni tõle, már azért is nagyon hálás lennék. Köszönöm.

Ja, meg van egy zavvi voucherem, ha kell dobj egy privit.

zzeN
LOL megnyertem Steamgifts-en a Shogun 2-höz a Rise of the Samurai DLC-t😄 Szinte sose nyertem még semmit se, erre 42 giveaway után igen😊

A másik nyertes már megkapta, én még nem. 2 napja ért véget, remélem azért elküldi...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Nincs 1 kg az egész így: itt megnézheted

davidka003
Szerintem mindennel együtt fél kg alatt lesz az pedig 650 Ft maximum ajánlottan. De lehet megúszod 465 Ft-al.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Rage47
Tudom, nem ide való, de más nem jutott eszembe, ahol meg lehetne kérdezni:
Szerintetek ennek mennyi lenne a postaköltsége?
link
Solid Snake
Megy ez gyorsan xDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.youtube.com/watch?v=L4cR88H6uXc
DarkSector
Ugyanazt.
Most segítggetek ilyen pénztárba meg hasonló vagy éthordás (ezek alkalmi melók, félig bejelentett), hétköznap meg fûnyírás, kapufestés stb () amolyan karbantartó vagyok).
Ha a fõvezér nem küld haza akkor max hétfõn elmegyek kötözésre azt ennyi, ha nem akkor szabira, de max 1-2 napot.

Fûnyírásnál a fûkaszával lennének gondok kicsit de majd kitalálok valamit. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
Mit dolgozol, hogy bekötött ujjal is lehet?

Tinman
<#eljen><#taps>

Mennyi lett a gametime-od?

Solid Snake
Pázmeg,most vihetem végig megint/régi szép idõk/<#worship>
Tinman
G2+NOTR combo (Gold), full steam-es és dehogy, eszem ágában sincs semmilyen exploitot kihasználni.

Was:

Univerzális karit fejlesztek. Fõleg paladin irány (csatlakozni is szeretnék), de igyekszem a mágia felé is elvinni. Egész jól megy eddig :-)

Reggel 6:45 van és a G2 miatt keltem fel ilyen korán vasárnap. :-)

Prince23:

Muszáj "bújni", mert a Gothic 2 sajnos nem egészen kompatibilis a Steam-el! Nem tudod a chat ablakot használni, nem tudsz key combo-ra Steam felületet elõhozni játék közben és ALT+TAB sem mûködik!

Tegnap is rám írt Wesker kolléga -amit jól is tett, semmi gond vele!-, de csak a hangot hallottam a játék alatt, hogy valaki üzeneteket küld és nem láttam semmit belõle. Teljesen ki kellett lépnem, hogy lássam ki keres.

Gosumofo:

Zó meg én biztos nem tennénk ilyet, ezért tûzbe mennék, a többiek nevében persze nem tudok nyilatkozni. Lehet.

Viszont a G2-ben NINCS SEMMILYEN ACHIEVMENT!

pc-n mindenki beirogatna mindenféle kamu adatot és feloldanák az achievementeket

tototto
arra tudok gondolni hogy valaki nem szeretné ha látnák ismerõsei mikor játszik és mivel amikor offlineba vált, mert nem akarja hogy zargassák, csak nyugodtan gamelni, én is használtam már így 😄

DarkSector
háát jah, játszanék mert ha megerõltetném magam 1-2 játék még menne de annyira nem kivánom a játékokat. Manapság hacsak nem jön valami jó játék, akkor napi 1-2 ora cod4 haverokkal, vagy még az sem.

Nekem SG a játék. 😛
De lehet megyek holnap reggel kelek azt megyek melozni. 😊

Csak gondoltam bedobok egy új témát a "Hogyan élek 47ezr ft-ból" után. 😊

DarkSector
😛PP

ja.

Amúgy az a baj hogy május 20. óta minden áldott nap megyek melózni.
Eddig munkanélküliként itthon voltam most hogy van melo nyomatom.

Sõtt holnap is megyek, csak hétfõn beugrok hogy átkössék.

Na a játékkal csak poénkodtam mostanában is alig játszogattam.
Nicopolt nemrég kaptam ajándékba (örök hálám érte az illetõnek)
Aztán ráérek folytatni.
Meg x-en az Alone in the Dark-ot akartam, de így felejtõs.

INNENNTÕL ERÕS IDEGZETTEL:

Amúgy pont jött egy csávó. Bekúrt valakinek egyet ha jól hallottam vagy mit tett, és a butának széttört a kézfeje, elég morbid látványt nyújtott.

Nekem ehhez képest arany életem volt.
2 szúrás 10cm-es tûvel ami 2-2.5 mm vastag volt...
Majd köröm leszedés cspesz+olló-val.
AMI A DÖBBENET hogy a 2 szúrás után, Semmit nem éreztem. De szó szerint.
Annyi az egész hogy el kell fordulni és nem szabad nézni.
De 30másodperc és annyit éreztem mindössze hogy 2x3x megemeli az ujjamat. Ennyi.

Szóval akinek leszedeik a körmét ne parázzon innen is üzenem. És nem viccelek.

Totti5
Ilyenkor milyen jó lenne egy kinect ugye😄😄

arty
én anno voltam lanozni bekötött mutatóujjal (szétvágták, kifertõtlenitették, fájt mint állat, nade ezért nem-játszani?! 😄)

szedd össze magad!! 😄D

Forza.

DarkSector
off:

Bebasztam az ujjamat.
Most jöttem a sürgösségirõl.
Lekapták a körmömet...játék nem lesz kb 1 hétig...😛

Mint pl:
a dragon snapper scroll? Mert én ezt használtam annak idején a játék elején. Remélem ez nem számít cheatnek, mert akkor most kezdhetem elõrõl. <#circling>
Ha nem használ kis semmi exploitot, akkor neki mágussal 60-80 óra lenne benne a "kezdeti nehézség" 😊
Remélem a NotR-t nyomja mágusként.<#nevetes1>
Bár ennyi játékidõvel mostanra már túl lehet a kezdeti nehézségeken...
Prince23
De minek bújni? 😊

A Steam mérõje egyébként is bugos tud lenni, gyakran online sem számolja, vagy éppen levon belõle. Különben pedig a nettó idõt úgyis látod a mentett állásnál. Amúgy sima G2 vagy NotR?
Shep
A steamgift egy olyan hely ahol mindig mások nyernek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Reggel 9-tõl, egészen eddig Gothic 2-vel toltam... ejjj de rendben van ez még így 2012-ben is <#worship> Holnap nyomom tovább <#finom>

Flame on:

Steam nem számolja, ha offline módban tolom. Miért nem szinkronizálja, ha online fellépek a gametime-ot. Live erre 7 éve képes.

Nyilván k. nagy munka lehet feltölteni egy 1 kb-os fájlban az infót, hogy +10 óra 49 perc. -.-

Tinman
<#eljen><#eljen><#eljen>

ollie
Francba, akkor õ vitte el elõlem. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Életemben nem találtam volna ki.
Ne beszéljünk nerf nyelven... 😞

NEOreg3
shoot many robots?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
SMR = ?

Ezt akartam én is kérdezni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
SMR?

IMYke2.0.0.0
zavvi és The Hut kódért nálam is lehet jelentkezni 😊

IMYke2.0.0.0
Mááááázlistaaaaaa! <#nyes><#ravasz1>

wesker24
Én nem játszottam a Darkness 1-el de a Darkness 2 nagyon jó volt storyban is megvolt mindkettõ ending original és az alternativ is !

A Multi CO-OP szintén nagyon jó ott is nagyon jó kiegészitõ story-t kaptunk !
Totti5
Nem lett jobb.

davidka003
Sajnos végig. Célzásrásegítés is el van cseszve. Egyszerûen szenvedésnek éli meg az ember ha lõni kell meg célozni.
Meg az elején is meg sem lepõdik, hogy démonkarjai nõnek. Nem mondom, hogy nem volt 1-2 jó pillanata de max egyszerjátszós játék. Állítólag a 2. rész jobb lett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

wesker24
Vazze utolsó 10 sec-ben regeltem steamgifts-en egy játékra (SMR) és 450 jelentkezõbõl kiirta hogy te vagy a nyertes !