Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
WIKI-n össze van gyûjtve minden, amit tudni lehet - egy biztos, hogy tényleg nextgen konzolokra jön.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Akkor ezek szerint rajtunk kívül nem, nagyon fogott meg senkit, lehet nem is tudnak a létezésérõl, pedig szerintem simán jobb volt, mint a Diablo, már csak a különféle technikák miatt is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Sokszor 5 perc az már sok idõ. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ZsZso
Azért mert egyre valószínûbb, hogy jön. Azt nem tudtam, hogy mire jön, de nem tetszik amit hallok! <#szomoru1>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Nálam ilyen elõ nem fordulhat. Ha valami itt ül dobozban, akkor az bizony le lett tesztelve. 😊 Még a "Ki vagy rúgva", vagy milyen címû idióta játékot is játszottam - mentségemre legyen szólva, azt ajándékba kaptam 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
BG&E 2 csak nextgen konzolra jön... vagy nem amiatt lesz aktuális?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
OFF:
BTW nick képet váltottam ... egy nagyon régire, de lassacskán egyre aktuálisabb 😄

IMYke2.0.0.0
Nekem is - holott, mind a kettõ megvan dobozos verzióban 😊

ZsZso
Remélem még nem volt:

(GoG.com) Battle of the Games Round 7: Sacred: Gold vs Divine Divinity

Nekem mind2 kimaradt az életembõl...

DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
Sajnos az Androidos játékok harmada már ilyen. 😞

ollie
Igen! Nekem tetszett, bár nem játszottam végig.

1 percet se

DarkSector
És számold össze az ide irogatással te mennyi idõdet pazarlod? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

az 1 hónap alatt több mint 2 óra

DarkSector
én se arra hajtok hogy xyz sikertelen voksom legyen!
De milyen idõpazarlás?
1x egy nap elnyomod a pontokat az max 5 perc. 😛

IMYke2.0.0.0
"But its a great model..."
Igen, és kajálja a plebs, és lesz ennél rosszabb is - ezek szerint.
Az egy dolog, hogy 6-10 dolláért feloldhat MINDENT az alacsony-IQ-val vert, lusta kölök (PS3-nak ezt kárpótlásul adták, de állítólag PC-n is van ilyen), de hogy ezt még a jövõben általános gyakorlattá akarják tenni...
Be-kap-hat-ják.

IMYke2.0.0.0
Az egy dolog, hogy mindenkinek az jut(hat) eszébe, hogy akkor "ingyen" lesz a Battlefield 12, de azt senki se felejtse: akkor még annyira sem lesz "egész" játék bármilyen EA-termék, mint manapság - amiket ugye DLC-kkel tesznek fogyaszthatóvá...

Milyen lenne akkor a jövõ?
Amit a Codemasters vizionált: megveszed a játék motorját (engine), és hozzá darabonként (elemenként) a játékot... Csak itt, az EA mondjuk pályánként, fegyverenként, ruhánként stb. adná el neked, napi 10-12 dollár centnyi pénzért...

IMYke2.0.0.0
Elmennek-a-3,14-CSÁ-ba...

Prince23
Wanted
Én erre a zenére fogok emlékezni mindig:
http://www.youtube.com/watch?v=_GHmI5ioLUg

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

fery02
Hirtelen megpillantva a képet reflexszerûen picit oldalra mozdultam felsõtesttel. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Shep
Nem a Doom szörnyre gondoltam 😊

?

Shep
Revenantra emlékszik még valaki, vagy rajtam kívül senkit nem fogott meg az a játék?

IMYke2.0.0.0
Hát mikor fagyjon ki a Baldur's Gate "alkalmazás hibával"?! Hát épp akkor, amikor a csata véget ért, és még nem mentettem... a magasságos...!!!

Shep
Én tuti tudnék rekordot dönteni ilyen több ezerrel ha rászánnám az idõt de nem igazán látom értelmét olyanba idõt ölni ahol 100% szerencse az egész. jó néha kattintgatok azért hátha csoda történik 😊

zzeN
10%-os zavvi kód: 2280-8D8B-44BB

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Solid Snake
Guren
ne mondntam, hogy szar, csupán nem kiemelkedõ.

zorrobomber
Ez ferdítés hogy nem nagy szám. Tény hogy a Two Steps from Hell se rossz, de attól még nem lesz szar a BG zenéje, simán megállják a helyüket egymás mellett. Felettük pedig az Icewind Dale áll 😊 (zene tekintetében).
http://www.youtube.com/watch?v=5K7dfP3QlS4

Guren
de legalább megtudtad egy külsõstõl, hogy nem nagy szám!

Tinman
2 in 1 :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

HappyHunter
No de akkor nem azért emlékszel mert jó hanem mert régi. 😄

Be happy. :) Running!

Tinman
DNS szinten belém égett... epic! 9990 Ft-ért vettem,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
anyám még szétverte a fejemen (rám burította a polcot) mert hõemelkedésem volt és nem akartam kémia plusz órára menni. Régi szép emlékek -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A legjobb esetben is 9 éves voltál a BG megjelenésekor (én megérettségi elõtt álltam). Ott, akkor abban a közegben ez mindent vitt, ezért lett örök klasszikus. A 2 steps from hell meg ugye 6 éves cég. Nosztalgiáról nehéz meggyõzni bárkit is... nem is akarok ilyesmit inkább.

davidka003
Erre 20 év múlva is fogsz:

CindyKate <#wave>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Guren
pedig ez sem nagy szám. bármelyik Two Steps From Hell album tele van jobb zenékkel.

Tinman
DE! Ez az! Ez valóban örök, igaz ME feeling <#worship>

1:0 Sam Hullick-nak Laci Betyár ellenében :-D

Tinman
Meghallgattam, kellemes, de semmi olyan, amire 10 év múlva emlékeznek.
Ellenben erre 30 év múlva is emlékezni fogok :-)

Etc :-)))

davidka003
Hasonlóan jó:

Deus Ex: Human Revolution - 05 - Detroit City Ambient Part 1

"Reminds me a bit of Mass Effect."

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Pedig zsenilális a srác. Megjelenés óta hallgatom a ME3 OST-jét.

hallgasd meg
meg ezt
vagy ezt

[merlinw.org]

ollie
A BG1 98 novemberében jelent meg.

ollie
Atari miatt ne aggódj, csak annyi közük van hozzá, hogy engedélyezték az újrakiadást. Nem pénzelik, nem iss látnak benne nagy pénzt, így akkor adják ki a fejlesztõk, amikor akarják. Egyébként már szinte 100% kész van, csak szinte bugokat javítanak még a nyár végéig.

ollie
Grafikailag ugyanúgy fog kinézni, csak az interfész lesz olyan, mint a BG2-ben volt.

Én is csak a Lorehû modokat kedvelem... Nem csak a Skyrimben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
A GUI-t teljesen újraírták a nulláról, de persze ugyanúgy fog kinézni, viszont lesznek benne extra funkciók, pl zoom. A tartalomban is lesz új, új questek, npc-k, stb.

És igen a PC-s verzió az alap benne.

Tinman légy oly kedves lépj be a steam accountodba.... Köszi!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Némelyik Skyrim-mod a nevetségesség határát súrolja. A grafikai tuningok egy része is a "mi-a-francnak?" kategória...