Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Jah semmi, félre olvastam 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Magyarázza a bizonyítványt - lusták tömöríteni.
Ez a trend kábé a 2000-es évek eleje óta.
Pedig még 64 és 128 kilobájtba is mi mindent bele tudtak tömöríteni a scene emberkéi ...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
2-3 BluRay méretû játékok lesznek és nem lesz érdemes letölteni se olyan nagy lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fpocok
Semmi gond, majd a béna boxosok cserélgetik a dvdt lol. Úgy is megszokták már 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Square Enix: A következõ generációs játékok nem fognak elférni egy BD-n

"A következõ generációs játékok már nem fognak elférni egy darab Blu-ray lemezen, mert az 50 GB nem lesz elegendõ az adatok tárolására."

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Hát ha ez igaz, akkor soha nem tudhatod, nem látsz mindent, elég letöltened egy krekket egy játékhoz.

"mondjuk nekem sántít ez az "eddig egy nonprofit szervezet vállalta át a gépeket", kérdés az hogy akkor eddig miért nem szóltak róla, és most miért PONT hétfõn lehet ebbõl baj? ezt nem értem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
"Elnézést Kedves! Nekem semmiféle antivírus progim nincsen, ismétlem semmilyen.. Szûz 64 bites vinfos7 és semmiféle vírusom vagy kémprogi nem települt a gépemre.. Valakinek van legalább csak egy kis esze, de leginkább gyakorlata, akkor már nem települhet semmi fel a gépre ) "

Ennyi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Enyém: zöld.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
ÉRDEKES! Lehet egy kamu hír, de elég elvetemülten hangzik!

DNSChanger malware!!!

Itt tudjátok az ip-teket ellenõrizni:

DNS check

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem eddig semmi problémám sincs vele.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DarkSector
Jó csak mondom.
Szerinted én mit írtam nemrég a hsz-ban? 😊

Bence94
Supergamer egy vicc...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Ember, a Silent Hill 3-ról beszélünk. Én azért még teljes árat is leperkálnék ha megengedhetném magamnak. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DarkSector
Háááát, tudok 1999-ért kapásból 1-et, de az igaz hogy régi játék és nem a legegyszerûbb de azért a tököm fizetne ezért ennyit, inkább keresnék e-bay vagy Vatera-n.

NEEM? 😄 És ha azt hozzátesszük hogy ez egy ritka nagy kincs? Tényleg nagyon nehezen lehet beszerezni egyet. És így ehhez képest 3 ezer forint nagyon is kevés érte.

DarkSector
Hát KUVÁRA nem....😄

wedge31
A kötelezõ attól az hogy muszáj elolvasni, én is utáltam mindegyiket de azért végigszenvedtem öket.
Ma már több száz könyvem van és nagyon szeretek olvasni tehát szerintem nincs összefüggés, ha valaki nem olvas az nem a kötelezõek miatt van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lol! Ez esetben sem ironizáltam. Elég olcsó szerintem. Miért, nem az? 😄

"Ahogy az Íliász, a Homérosz vagy a Kalevala sem.."

Húú, ezeket mennyire szeretem, még olvasni is... Jah és Odüsszeia, mint alapmû.

Gyakorlatilag én mitológai õrült vagyok, imádom az összeset: Görög, római, kelta, keleti, bármi jöhet. Ki is néztem egy jó 1000 oldalas lexikont már a témában, de gondolhatod, hogy méreg drága, így még várat magára a beszerzés.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Ez bármi lehet.
John Woo filmben négert még nem láttam eddig. (úgyértem jó szerepben....😄)

Pláne nem skizofrém fiút akinek 2 személyisége van....😄 (Egy szõke csaj meg egy néger fickó alkotják a jófiút)

DarkSector
n Silent Hill-rõl beszéltem....bocs....😄

IMYke2.0.0.0
Igen. <#nyes>

John woo filmnek tûnik egy leírás alapján.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Eszem ágában sincs. Én így vagyok a kötelezõ olvasmányokkal. Más nem tud meggyõzni sehogy sem. Ha ettõl tudatlan pöcs leszek, hát akkor az leszek. Szívás, de ez van. Nem nagyon tud érdekelni.

Köszívû szar könyv? Pedig olyan emberi tragédiák vannak abban, hogy az hihetetlen. Egyike azon korszakoknak (1848-49, a másik egyébként 1956, amikor mi magyarok végre gyõzhettünk volna, de végül a körülmények miatt nem tudtunk. Hihetetlenül érdekes korszak számomra.

Mindezt egy magyar család kálváriáján keresztül mutatja be (osztrákoknak dolgozó fiúk meghasonulását viszi végig és végül a hazájuk melletti elkötelezettséget mutatja be, olykor saját elhatározásukból, máskor a véletlenek fura tréfája miatt.

Annyira jól bemutatja a történelem sodró lendületét, hogy az hihetetlen.

Ha már film: Fekete város!!!! <#eljen>

Közben jutott eszembe még a Kõszívû ember fiai (ez filmben is zseniális! Ajánlom) és az Egri csillagok, amik szintén zseniálisak.

Jók még a Verne könyvek is, Kárpáthy Zoltán (filmben is szintén kiváló!), Egy Magyar Nábob, hogy ne csak külföldieket emlegessünk Madách-on kívül.

DarkSector
Most ugye ironizálsz...😄

<#eljen>

Pokol kapuján ugye?

Jah tényleg, az is jó!

Mondjuk az átváltozás nekem nem tetszett, de a másik 2 nagyon.

IMYke2.0.0.0
Lehet ezen vitatkozni, de hidd el, a fiatalokat nem szabad sajnálni - tudják csak le azokat az alapmûveket.
Ha már 1x évesen pátyolgatni kell a kis lelküket, mi lesz késõbb?!
Tündi-bündi kis lelküknek nehéz elolvasni egy Egri csillagokat? Adjunk inkább Harry Pottert, vagy Pókembert a kezükbe...?! [mert ugye mindkettõ említett téma igyekszik "morális, erkölcsi, emberi" témaköröket feszegetni...
Ugyan már!

Egy magyar emberkének igenis tisztában kell lennie a magyar történelemmel, a magyar értékrendekkel, a magyar irodalommal, a magyar költészettel. S ezt máshonnan nem tudja magába szívni, mint a könyvekbõl, még pedig a kötelezõ olvasmányokból, és persze a szakszerû tanári elõadásokból, kötelezõ- és ajánlott mellék olvasmányokból.
Kortárs irodalommal szart se ér.

A mai fiatalok beszélni sem tudnak, írni még úgy se: mondasz nekik valami összetettebb mondatot, netán fordulatos kifejezést is használsz, és bámulnak rád mint Bálám szamara...
Elbuknak szövegértelmezésbõl, logikából és önállóságból.

A kötelezõ olvasmányok - Jókai, Mikszáth, Ady, Petõfi, Radnóti és társaik - sosem lesznek elavultak! Ahogy az Íliász, a Homérosz vagy a Kalevala sem...

grebber
Elnézést higy itt kérdezem de amik itt mentek/mennek szerintem bõven belefér.Már pár helyen feltettem a kérdést ,de eddig sehol nem kaptam választ.

Ez a történet rémlik valakinek hogy vajon melyik film ez?

A történet egy amerikai városban játszódik. A helyi bandák teljesen lezüllesztik a környéket. Egy szõke csaj meg egy néger fickó alkotják a jófiút, akik felbérelnek egy alkoholista profit, hogy rendet rakjon. Õ épp a börtönbõl szabadul, ahol szerez magának két cimborát, akik szintén jól értenek a harcmûvészethez. Egy vékony rövid hajú karatés srác meg egy copfos nagydarab magas szárú cipõs csávó. A háttértörténet, ha jól emlékszem a városrész e területének a megszerzéséért megy, de a helyiek nem engedik át a területet, felveszik a harcot az új hõsükkel. Az alkoholista profi elsõ jelenetében egy 4-5 fõs bandát megy helyrerakni. Átkel az úton és közben odarókázik egyet, mert elég másnapos. Aztán elveszi a piáját az egyik rosszfiútól és jól helyben hagyja õket. A néger jófiút elintézi két rosszfiú egy sikátorban és meghal, miközben a fõhõsünk a szõke csajszival kamatyol. A rosszfiúknál egy vágott szemû karatés a fõellenség, akit igen nehezen tudtak csak kinyírni. A filmvégén 3 páros bunyója látható. A fõ jelenetek, amire a filmbõl emlékszem a felugrásból körbepörgõ rúgások tömkelege. Gyakorlatilag erre épített a film. A film közepén volt egy jó toborzós jelenet, ahol a válogatott hülyék jelentkeztek a megmentõ feladatra és mindenféle karatés meg bunyós elõadta a kis színdarabját egy tornateremben. Ennyire emlékszem. Én a 80-90-es évekre sorolnám, de igazából nem tudom, mikori lehet. Kb. 15-20 éve láttam videokazettán.

Next PC upgrade: 2022

Zomil
off:
'A kõszívû ember fiai'-nál szarabb könyvet azt hiszem nem olvastam/probáltam elolvasni gimnazista éveim alatt...egyszerüen kb. 20éve ugyanazok a kötelezö olvasmányok, semmit nem változtak, közben meg a világ nagyon is változott. Sztem elég nagy kibaszás a fiatalokkal ilyeneket olvastatni 1-2 kivételtöl eltekintve, nem csoda, hogy annyian utálnak olvasni. Köben kezükbe adnál egy asimov könyvet és garantálom, h nem fogják tudni letenni(fiatalabbaknak David Star köteteket biztos odaadnám, abban aztán minden van ami odaszegezi az embert a könyvhöz ráadásul nem is hosszu). De van még egy rakás könyv, ami jobb lenne kötelezö olvasmánynak és simán összelehetne válogatni, h benne legyenek azok a tanulságok amit a mostani kötelezö olvasmányok nyujtanak. Egyszerüen az oktatásban használt kötelezö olvasmányok elavultak(néhány alap könyv kivételével)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wantonly
Azért, mert az a licitlépcsõ. Ha valaki rádlicitál, akkor automatikusan rálicitál helyetted a megadott összegig... Ergo, olcsóbban is megkaphatod, másrészt nem kell állandóan figyelni, hogy épp, hogy áll, teljesen automatikus.
Még így visszatérve az egyik kommentemre, Silent Hill 2-t már gondolom sehol nem lehet kapni barátságos áron. Persze dobozos változatra gondolok. 😞

IMYke2.0.0.0
A "kötelezõ" olvasmányok nem véletlenül azok, amik - más kérdés, hogy a minden korban lázadó fiatalok tehernek érzik azok elolvasását. Én például nem nagyon szívesen vágtam bele a 'A kõszívû ember fiai'-ba... aztán, azon a nyáron kétszer (!) is elolvastam.

IMYke2.0.0.0
<#nyes>
Hálás lehetek a nagyon lelkes, és alapos - igaz, az akkori osztálytársaim szemében mulya, vén banya - tanárnõmnek, mert nagyon sok bölcseletet osztott meg velünk. Többek között a nem-kötelezõ-de-ajánlott-olvasmányok listájával sokat segített.

Akkoriban is, a mostani fiatalok is azt hiszik, hogy a szüleiknek, a tanáraiknak tanulnak - nincs így. Amit 18-20 éves korodig elolvasol, megtanulsz, elsajátítasz, az tesz érettebb felnõtté. Alapok nélkül a felnõtt korban bármit is tehetsz, az már csak pótlása lesz a kihagyottaknak.

"SZERINTEM olyan rosszul vannak összeállítva a könyvek hogy egyszerûen a tanárok megutáltatják a gyerekekkel a könyv olvasást és csak azok maradnak könyvek még ezek után is, akik tényleg, iazán szeretnek olvasni."

Helyesen:
SZERINTEM olyan rosszul vannak összeállítva a könyvek hogy egyszerûen a tanárok megutáltatják a gyerekekkel a könyv olvasást és csak azok maradnak a könyvek mellett még ezek után is, akik tényleg, iazán szeretnek olvasni.

Aha. Hát akkor nem olvastuk.

De amúgy bevallom, nem vagyok éppen egy nagy olvasós típus. És most nem akarom lehúzni a kötelezõ olvasmányokat, mert nem is errõl van szó. De manapság már rengeteg ember nem olvas. Találjátok ki hogy miért! Na megvan? Igen, a kötelezõ olvasmányok miatt. SZERINTEM olyan rosszul vannak összeállítva a könyvek hogy egyszerûen a tanárok megutáltatják a gyerekekkel a könyv olvasást és csak azok maradnak könyvek még ezek után is, akik tényleg, iazán szeretnek olvasni. Szerintem ez nem lesz így jó. Az embereknek olvasniuk kéne, mert sok jó könyv létezik a világon, az iskolák ugye nem ezt akarják, mert akkor nem azt olvasnák a gyerek amit.

davidka003
"At the midpoint of the journey of life, I found myself in a dark forest, for the clear path was lost."

Az emberélet útjának felén egy nagy sötétlõ erdõbe jutottam, mivel az igaz útat nem lelém.

Eléggé kedvenc és a fordítás is elég korrekt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Második középiskolás koromban olvastuk - kötelezõen.

Azt ahogy említettem, még nem olvastuk (asszem). Lehet ezt is idén fogjuk (negyedikben), nem tudom. :\

IMYke2.0.0.0
A másik kettõ is nagyon jó - "Dante pokla" kifejezetten...
"Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel..."

davidka003
Amúgy azt megmondja valaki, hogy vaterán miért nem úgy van, mint a valódi árveréseken a licitálás?
Például fent van 1 Ft-ért egy termék. Rányomtam, hogy licitálok rá 1000 Ft-al és 1 Ft-os licitnek veszi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ezek közül eddig csak Az ember tragédiáját olvastam és ez is eléggé jó volt. Van mondani valója. És egy csomó momentuma igaz a mai világra.

Nem értem hogy jön ide az öldöklés. Én a jó történetekért vagyok oda, na meg az se hátrány ha a könyv teli van hatalmas fordulatokkal (pl.: A Tûz és Jég dala). 😄
Engem eddig kevés kötelezõ olvasmány tudott lekötni. Ami igazán meglepett, az a Candide. Azt ne tudjátok meg, de nagyon megtetszett. 😄 És annak érdekes története volt. De ott van pl. ez a legutóbbi Rokonok címû mû. Az full unalom volt (SZÁMOMRA).

ON
A macsak rúgja meg!!! Ilyen olcsóért?! 😮 Silent Hill 3

davidka003
Isteni színjáték (Alighieri Dante) - /Dante pokla/
Madách - Az ember tragédiája
Franz Kafka - Az átváltozás

Shep
Attól, mert valami nem csurig akció, meg öldöklés még lehet jó és érdekes egy könyv, Kapásból tudok mondani legalább 3-4 kötelezõt ami nagyon is jó és netalántán még építõ jellege is van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!