Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ja, engem ez: (Y) kifejezetten irritál - állítólag igenlést jelent (Yes), de hogy mi a francnak akkor ezt használni, nem értem...
Igen, az meg a másik, hogy nagyon félre lehet érteni - én például egy bikinis/bugyis csajszit vizionálok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Hát, egy sima nyitott szájnak, ez: 😮 és ez között: 😊
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Akkor az én lolfaktorom: Steam-en 151 játék gépen warezban még vagy 200 + 90db xbox 360 game és mivel játszok? Amiket már régen végigvittem ismét azokkal. De leglább a munkanélküli éveimre bõven lesz mivel játszogatnom!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Miért, minek nézted?
Fogakat sajna nem tudtam applikálni az ajkak közé... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Mondjuk ezt mindennek néztem én is de mosolynak nem...😄
Meg máig nem vágom hogy ez mi: (Y) (egy segg?)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát én is sokszor így vagyok. 😊

IMYke2.0.0.0
Igen. Anno, még a chat.hu-s korszakomban sokat használtam. Akkoriban ugye nem voltak scriptek a grafikus smiley-khoz ...

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#vigyor5>

Jah, hogy az széles mosoly volt???? <#idiota> Meleg negatív hatással van az agymûködésemre.....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Némi lolfaktor: Van steamen 128 játékom, dobozosba kb. 20 és mivel játszom?

Hát ingyenes MMO-val (world of tanks)... Ki érti ezt?????? <#idiota><#nevetes1><#banplz>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Miért lenne az - csak reagáltam MerlinW üzenetére egy széles mosolyú chat-smiley-val 😊

Ez baj?

Mondjuk én maximalista vagyok és ha elrontottam újratöltöttem, így tudom már a jó válaszokat. Jobban mondva már elfelejtettem a javát.

Egyrészt van vagy 22 ügy, így képtelenség minden dologra emlékezni.
Másrészt meg azóta már mással is játszottam és eleve LA-t tavaly játszottam, szóval már kopott a tudás.

Ui.: Kíváncsi leszek a gyilkossági csoport utolsó nyomozását hogy fogod megoldani, na ott már nagyon menni kell a szürkének, nem egyszerû.

IMYke2.0.0.0
grebber: Köszönöm szépen! Voltam olyan pofátlan, hogy elfogadtam az ajándékodat. <#worship>

DarkSector
Nem...nekem megvannak már régebbrõl a játékok, a smájli azért ment mert rendes gesztus volt tõle, de meghagyom másnak...nekem dobozossan van meg a Commandos 3...😊 (KATT)

szerintem még senki nem használta fel.

IMYke2.0.0.0
Hát gondolom, így már esélytelen vagyok... mert DarkSector megfejtette 😊

DarkSector
<#eljen>

grebber
Cd key: (Agyatlan baromság amit leírok de így legalább nem olyan regeli be aki életébe most nézne be ide elõször!)

Hat Kis törpe szeXel a lIftbEn. - Egyszer csak Nyolc Barna Zombi nYaldossa a Wézna testüket - De csak mert KILENC XenoN bolygóról érkezõ Qrta farkú kisufok HÁROMféle színûek!

A helyes megfejtõ egy GÕZrendszerre ültetett játék boldog tulajdonosa lehet!<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Felvettem, hogy még az utcán lévõ újságosnak is kidolgozták az arcmozgását, nem csak a fõ karaktereknek:

L.A. Noire újságárus 1 (fullhd)
L.A. Noire újságárus 2 (fullhd)

Shep
Ez a baj ,hogy nem igazán alakul máshogy az ügy vége úgyis ugyanaz, hiába tudod ,hogy igazából nem az a bûnös nem tehetsz ellene semmit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Ahogy elnézegetem: ma a L.A. Noir nap van... 😞)

MerlinW
Ma is a magasröptû viták napja van?😊

[merlinw.org]

DarkSector
Hát igen sajnos.
De úgy vettem észre ha csak simán elrontod, akkor is elkapod a bûnöst csa éppen máshogy alakulnak az események...elég fasza ujrajátszhatóságban ezekszerint.

Nem. Videóba nem tudsz beleszólni, párbeszédben ha van olyan opció igen. De videóba soha.

Hát a kis füzet se segít sokat. Sok esetben nem egyértelmûek a nyomok és ami a halálom, hogy több nyom is igazolná a hazugságot, de csak 1-t fogad el bizonyítékként.

davidka003
Nagyon durva a mimika. Annyira élethû az egész. Meg a szinkron is elég jó. Nagyon belelehet élni magad.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
mindkettõ a történetvezetés egyik eszköze. annyira nincs nagy különbség 😊

Forza.

DarkSector
jah ha jól vettem észre valami 5 tévedés vagy hiba lehetséges. De erre nem esküdnék meg, annyira elvonja az ember figyelmét az arcmimika, ami elég jól meg van csinálva, hogy sokszor nem is oda figyelek ahová kéne...😄

Hanem az emberek arcát figyelem ahogy beszélnek és mozog a szájuk.

Nektek volt ilyen a játék alatt? 😛

Shep
1-2 küldetés után már semmi nehézség nem lesz benne. Meg amúgy is belefér pár hiba és érdekesebb úgy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Jó de az emberek reakcióiból kéne következtetni nem?
Meg amúgy elõ is lehet venni a kis jegyzetfüzeted és a nyomok alapján ítélni, persze ha van elég nyom...😄

DarkSector
Hát jah vállaltam, tudtam ha beírok a sok birkának ez lesz, de kit érdekel. 😊

Shep
Nem mondtam, hogy nekem nem volt az de másodjára nem kezdenék neki, ezért is cseréltem el Tinmannel W2-re, abban azért van újrajátszási faktor bõven.

szabii98
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is játszom vele, de jó pár küldinél elakadtam..pl az autóbalesetes, amikor a tábla alatt van a kocsi ... az autó lopásos is nehéz volt, úgyhogy inkább várok egy honosításra 😄

I met God. She's black

DarkSector
Jah valami volt, a hazugságot kellett volna asszem. 😛

Shep
Most látom, hogy az útlevél már megvan a Banamákra, csak a repülõjegy hiányzik 😊

Hát nemtudom! Nekem élmény számba megy a nyomozás.

Lehet, hogy titkolt valamit. Akkor is forgatják a szemüket néha.

DarkSector
Én is tolom, nemrég megvettem pc-re.
Igaz csak az elsõ nyomozásnál tartok, de valóban fasza...az elsõ csajnál a kis cipõboltban aki azt mondta hogy lelõtték a fönökét, én azt nyomtam hogy (kételkedem) X...asszem elbasztam. 😊
De olyan gyanúsan forgatta a szemeit. 😊

Shep
Az a baj ,hogy semmi értelme 2x végigvinni úgyis ugyanaz fog történni max kevesebb csillagot kapsz, meg a végén máshogy szól be a fõnök.

ZsZso
OFF:
Ér még hozzászólni a tegnapi kötelezõ-olvasós témához?

Elsõ pár olvasásssal kapcsolatban meghatározó élményem a Tüskevár és az Egri csillagok volt (azelõtt ilyen hosszú "mûveket" nem abszolváltam. Már az elsõnél is komoly kínszenvedés volt átrágni magam rajta, de a másodikat valami kimondhatatlanul nagy kínlódás övezte. Nem tudom, hogy a "kötelezõ"-olvasás vagy maga a történet volt az ami szívbõl megútáltatta velem a könyveket és az olvasást, de ami azután jött az se segített ezen a viszonyon (Görög baromságok, Shakespeare olvashatatlan szövegei, stb.). Gyûlöltem õket!

Szerencsére akkoriban tombolt a Kaland-Játék-Kockázat sorozat, aminek sikerült rávilágítania arra, hogy a könyvek nem feltétetlenül rosszak (tudom, ezt a fajta irodalmat sokan lenézik, de nekem a szívem csücske). Ezen a keskeny ösvényen keresztül sikerült eljutnom a nagyobb regényekig, ahol végleg realizáltam, hogy az olvasás jó is lehet, csak meg kell tudni vállogatni az alapnyagot (Hozzáteszem, hogy mindmáig nagyon nagy elhatározás kell mielõtt megkezdek egy könyvet, ezért eme idõtöltést sajnos nem gyakorlom túl sûrûn).

Én a kötelezõ olvasmányok helyett megadnék pár könyvet (10-20 féle) mindenféle témából, egy rövid kis leírással (trailer 😊). A diák ezután eldönthetné, hogy melyiket olvassa el, s aztán arról ír olvasónaplót/beszámolót. Lehet azt mondani, hogy a tanár így nem tudná ellenõrizni, hogy tényleg elolvasta -e, de õszintén szólva a kész olvasónaplók és rövidített formák kiadása óta nem hiszem, hogy valóban képes arra egy oktató, hogy megállapítsa ezt.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

davidka003
Én LA Noire-t nyomom, elég jó. Nagyon tetszik ez a nyomozgatás.
Szerintem mégegyszer végigviszem majd, hogy mindent a legtökéletesebben oldjak meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nálam sokat fagyogatott (laptopon nyomtam annak idején, mert akkor pont az volt kéznél), ezért félbehagytam. De lehet valamikor újra neki kéne ülni.

Persze.... Max 1x végigjátszós, aztán leves.

Nekünk irodalomtanár volt az osztályfõnök középiskolában. A meglepõ az volt, hogy tõlünk a saját osztályától is szadista pontossággal kérdezett ki mindent (vers, mûvészek életrajza, kötelezõ olvasmányok a legkisebb részletekbe menõen).

Tinman
Ömlengés:

Tegnap reggel ~9-tõl, este ~23:15 kb. össz. 30 perces megszakítással játszottam a Gothic 2-vel. (Nem ez az elsõ hasonló történés az esetében és még mindig MESSZE a vége ^^)

Döbbenetesen nagy cucc! Ha az egyik térkép végébõl gyalogosan a másikba át akarok caplatni az IRL olyan 15-20 perc :-D

Olyan quest láncolatok vannak benne, hogy az állam a padlón szinte folyamatosan. Elképesztõ, hogy IRL kb. 3 hete hallottam egy kis mellékes karakterrõl, 1-2 quest történt is az érdekében és IRL 3 héttel késõbb most találkoztam vele és még mindig nem zárult le a quest! És ez egy MELLÉK küldi, semmi lényeges!

Szvsz elveri az elsõ részt, ami nálam nagy szó, mert azért is rajongásik odavoltam <#worship>

A minõség örök, nem fog rajta az idõ vasfoga <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Ha film, akkor nálam Egri csillagok és Aranyember😊

[merlinw.org]

Shep
Nem igazán értem miért írod ezt nekem de hát az élet már csak ilyen tele van rejtélyekkel. 😊

Bence94
Azért annyi, mert a rockstar törõdött a pc-s verzióval és 1080p-s cutsceneket, jobb minõségû hangokat-zenéket és nagyobb felbontású textúráat rakott bele... Tartalom meg van benne és eddig az év játéka!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

HappyHunter
Legfõképpen a szülõk miatt szerintem. Õk hajtják a legtöbb esetben a diplomát a "tanulj kisfiam, legyen pénzed ha felnõsz" és ehhez hasonló szövegekkel.

Be happy. :) Running!

davidka003
Fõiskola/egyetem jobb lesz ha esetleg továbbtanulsz.

(Bár mostanában nem értem mi ez a nagy diploma mánia. Valakinek a szarabb munkákat is megkell csinálni különben összeomlik az ország.)