Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Amennyire érdekel a játék annyira nem érdekelt sosem hogy film készüljön róla... Faszbender jó választás. Prometheusban is hatalmast alakít.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
davidka003

Új vaják könyv.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Torrentét nem szeretem. Elsõ rész elég volt belõle... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
IMYke2.0.0.0
Na, készen vagyok a "The Raid: Redemption" feliratával.
Most már csak az idõzítést kellene megcsinálnom, mert az angol eredeti eléggé bután van megcsinálva...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Borderlands 2 skinek, SDK - IPON.hu

...az elsõ rész veteránjait egy kis meglepetés várja, ha a Borderlands 2 felfedezi náluk az elsõ játék mentett állásait. Egy exkluzív skin pakkot kapnak a karakterek."

DarkSector
Bezzeg a NG3?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
DarkSector
Én csak azt mondtam hogy elviszem nem azt hogy fel is telepítem 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Na jó, ezt is sikerült elírnom... 50+ helyett 30+...

IMYke2.0.0.0
Úristen - 50+ GB letöltés... <#wow3>

DarkSector
THQ packból haver elvinné a Red Faction-t + DLC-t.
Én a Darksiders-t vinném, ha a többire van jelentkezõ akkor kérem írjatok.

PACK

AKKOR IS irjatok, ha valakinek kell mindegyik, csak vagy a Red Faction vagy a Darksiders éppen nem kell (vagyis nem mind a 2-õt nélkülözné), mert akkor én vagy haver kimaradunk és keresünk más tagokat...

arty
ha batmanbú csak bundle lesz, akkor megb**** a ... 😞((

és itt jutottunk el a multkori fejtegetésedig, miszerint a bundle=szopatás a már meglévõ játékok miatt.

sajnos az imposztoros trágyát képtelenek máshogy elsózni, gondolom 😞((

Forza.

DarkSector
Aki az ez évi akciókban aktívan részt vett annak SZINTE az összes nagy cím megvan már.

Havernak is ezt írtam, hogy én már nem várok semmilyen akciót, úgysem tudnak meglepni.
Annyira 1 játék sem lesz olcsó amennyiért más durva leértékelésben nem tudtam volna megvenni.

Euro-ban számol, eleve hátrány.

IMYke2.0.0.0
Egyszerûen átállítom angolra és kész 😊

IMYke2.0.0.0
Igen - sokan pedig ezzel a "stílussal" azonosítják a Saints Row 3-at.
Pedig masszív, jó sztorija van, és pörgõsek, humorosak az akciók is.

Az ilyen "szórakozzunk-röhögjünk-feleslegesen-lõjük-egymást-és-az-NPC-ket"-dologtól mentsen meg az Úristen!

Solid Snake
Majd magyarítod 😊
IMYke2.0.0.0
Amúgy meg pont az ilyen idióta kooperatívokat utálnám a legjobban... ez nem játék így.

Tinman
Elképesztõ, hogy néhányan mennyire idiótán játsszák a játékot... szerencsére a hülyeségnek is teret engedtek a fejlesztõk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy xart se értek oroszul... 😊

Solid Snake
IMYke2.0.0.0
<#nyes><#law>

Így van! Lesznek itt olcsóságok dögivel. 11 nap x 12 játék/ nap + a pack-ok...<#finom>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ekkor jön majd a képbe ratgab bátyád, aki majd szerez neked az akciósnak feléért oroszbúl!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zsakosfrodo2
Ezek csak a Packek és Indie játékok. A többi akcióról ez nem szól, és nem csak ezek lesznek a napik.

Shep
Na jó kis szóismétlés 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Még egy szar Binary Domain sem lesz benne? Tényleg nem sok említésre méltó lesz benne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Teljességgel érthetõ 😊 Te a Nagy Gyûjtõk közé tartozol 😊

Tinman
Az a baj nekem nagy része megvan már Steam-en vagy megvolt konzolon, a kevéske maradék meg nem érdekel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Már akinek... 😊
Nekem például a Saints Row 3 kelleni fog. Ha jó ára lesz.
A Pendulo Pack árát is megnézem majd.
A többi mondjuk tényleg nem érdekel 😊

Tinman
Állítólag nyári akciós Steam lista... szvsz elég felejtõs:

1. nap: Anomaly Warzone Earth, The Baconing, Cave Story+, EDGE, Lone Survivor.
2. nap: Botanicula, E.Y.E, Oil Rush, Splice, Universe Sandbox.
3. nap: Bit Trip Beat, Braid, Bunch of Heroes, Insanely Twisted Shadow Planet, Runespell Overture.
4. nap: A Valley Without Wind, Atom Zombie Smasher, Blocks that Matter, Sanctum, Superbrothers: Sword & Sworcery EP.
5. nap: Audio Surf, Gemini Rue, Greed Corp, Tiny Bang Story, Ys: The Oath in Felghana.
6. nap: Awesome, Defcon, Space Chem, Ticket to Ride, Trauma.
7. nap: Avadon, Dungeons of Dredmor, Qube, Vessel, Zombie Driver.
8. nap: Demolition Inc, Hoard, Sol Exodus, Swords and Soldiers HD, Wings of Prey.
9. nap: Capsized, Jamestown, Revenge of the Titans, VVVVVV, Zeno Clash.
10. nap: All Zombies Must Die, Beat Hazard, Bit trip Runner, Eufloria, Machinarium.
11. nap: Hydrophobia, Orion: Dino Beatdown, Star Ruler, Waveform, World of Goo

1C Collection Pack
Adam's Venture Complete Bundle Retail
Anno 2070 Pack
Batman Arkham Asylum, Batman Arkham City and Batman Gotham City Imposters Bundle
Bethesda Collection (BRINK, Fallout New Vegas, Skyrim, Hunted)
Bioshock Franchise Pack
BIT.TRIP.BEAT Bundle
BIT.TRIP.RUNNER Bundle
Carpe Fulger Bundle (Recettear: An Item Shop's Tale, Chantelise, Fortune Summoners)
Civilization Collection
Command and Conquer Franchise
Dawn of War Franchise Pack
Dead Island Complete
Duke Nukem Bundle
Foreign Legion Bundle
Kalypso Collection (Tropico, Jagged Alliance, Airline Tycoon, etc)
Majesty Franchise
Paradox Collection (Magicka + dlcs, Mount and Blade, etc)
Pendulo Adventure Pack
Railworks 3 - Summer Sale Collection
Red Orchestra Franchise Pack (ROW)
S.T.A.L.K.E.R. Bundle
Saints Row: The Third Franchise Pack
Sniper Elite Franchise Pack
Square Hit Collection (Hitman, Tomb Raider, Just Cause 2, Deus Ex, Deus Ex
Human Revolution, Quantum Conundrum, Thief)
Stardock Collection Pack
Strategy First Complete Pack
Sword of the Stars Franchise
THQ Collection (Dawn of War, Warhammer, Stalker, Nexuiz, Darksiders, Metro 2033, etc)
Total War: Shogun 2 Pack
Victoria Franchise
Warhammer 40,000: Space Marine Pack
Wings of Prey

Oké, Fõnök!

ZsZso
GoG.com - Legend of Grimrock - $7.49 ~ 1800 Ft (50% OFF)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Lost Planet: Extreme Condition ~700ft (steam-es)

"Annyit fûznék hozzá , hogy bár azt irja régiókorlátos , valójában nem az , megvettem , mûködik nálunk is."

Next PC upgrade: 2022

ollie
A DOTA2 lesz ingyenes, egész pontosan free 2 play, a CSGO 15 USD lesz.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

Solid Snake
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen a felajánlást, élni is fogok vele, csak össze kell kaparnom magam, és megkeresnem az anyagot 😊

DarkSector
Gyanítottam. 😊

arty
öö.. én, eddig 3x 😄

xbox->burnout3
360->pgr3/forza2
ps3->gt5

😄

Forza.

DarkSector
Oks de a Death Race az inkább Blur kategória...õ szerintem fegyverek meg ability-ket akar a kocsira, nem pedig festést meg felniket. 😊
Legalábbis nekem ez jött le, de aztán kitudja...😄

De ki az aki autós játék miatt venne konzolt? <#vigyor5>

arty
fejleszteni szeretne. midnighclub:la nem szim 😛

Forza.

DarkSector
Jam. 😊

Fpocok
Most látom, kaptál két útelakadás jelzõt 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Nem szimulátor kell neki...😊

MerlinW
Dobd át nekem, tárolom neked.

[merlinw.org]

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Zomil
én is ugy tudom, h 15$ körül lesz

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"